Hangi ilac maviaycım bence ilactansa sinamekini ictiginizde probleminiz duzelecektir daha dogal olur hem..bu dukan icin son hakkiniz benim sahsi fikrim diyeti birakmayin..ben normalde de bu sorunu yasayan bir insanim inanin afedersiniz wcde agladigimi bilirim ama naptim yesilcay ictim.sivi tuketimimi max duzeyde tuttum olmadiysa 3 haftada 1 sinameki ictim ..dukana basladim baslayali ise ualnizca 1 kere sinameki ictim ilac aklimdan bile gecmedi en son care o olmali .ayrica sebze tuketimimiz oluyor 2 gunde 1de olsa meyve evet cok lif posa iceriyor ama onlar kadar iceren sebzelerde var onlara yonelmelisin ama yinede dayanamiyorum birakmak istiyorum dersen senin tercihindirbencede çok süper bi diyet ama bi buna çözüm yok. gerçi bünyeden bünyeye değişiyo sanırım.. maalesef o ilacı bile kullandım... bugün atağı bitiriyorum 6 gün çıkmıştı testte ama 5 günle kapatıcam... umarım kalkar ortadan ama daha önce 1,5 ay o ilaç olmadan geçmemişti problem... 5 günün sonunda -2,6
Hazir kofte uygun mu yalniz icine ekmek konulmus olabilir icindekiler kismini okuyup kontrol ettiniz mi? Belirli duraklamalar olur hergun degilde haftada 1 tartilmanizi tavsiye ederim dukan amcada oyle diyorSelamlaaaarr...
Evimde net olmadığı için girip yazamadım. Cumartesi günü atağım bitti. Dün ps günümdü. Bugün tam bir hafta oldu ve toplam verilen -3 kg. Dukan amca atak için -2.7 demişti.
Hergün kiloların değişmesine alışmışım bugünde aynı kiloyu görmek beni üzdü.
Dün sabah kahvaltı yapamadım. Hazırlıksız olduğum içinde öğlene kadar bişey yiyemedim. öğlen tavuk ızgara ve patlıcan salata yedim. Hem gözüm hem midem doydu. Akşamda yoğurt, 3 dilim salam ve yumurta yedim. Yoğurdum bittiği için ekmek yapamadım.
Bugün sabah 3 tane köfte yedim. Henüz evde köfte yapamadım o yüzden hazır köfte. Biraz peynir.
öğlen için şiş sipariş ettim. Akşamı düşünüyorum. Yanlız tavuk yemekten ya yumurtluycam yada kanatlarım çıkacak. Yarasadan sonra uçamayan memeli cinsi olarak ben gelicem
Sinamekini denedin mi canim evden cikmayacagin bir gun yap hatta ertesi gune bile etki edebiliyor ona gore icin ben daha etki etmedigi zaman gormedimarkadaşlar gene aynı gene aynı onca su içiyorum, yeşil çay bitki çayı neler neler ama yok gene allak bullak oldum bırakmıyor yakamı şu kabızlık, ben dukandan başka diyet yapamıyorum kiii bu ikinci ve son napıcam bana bir yol gösterin((
Bendebu arada lisabella nerde bilen var mı???onsuz bir dukan düşünemiyorum..lisacaaaaaannnnn nerdesin
Hosgeldin canim gel tabi gel :) kitabi okudunuz muHerkese Merhabalar..Uzun zamandir diyete baslamak istiyorum ama bir türlümotive olamadim..Kac kez baslayip biraktim..biraktikcada sismeye devam ettim ama artik yeter..Sabah uyandigimda benim icin yeni bir gün olacak.
16.09.2013...74 kg ile basliyorum Boy.1,58
Dukan Amcaya göre 56 kg olmam lazim
5 gün Atak yapacagim
Sizinle olmak beni Motive edecek
Gerkese iyi geceler
Rica ederim :)gunaydin.. daha dukana baslamama ragmen dun dukan mucver yapip yedim.. super otesi biseydi.. tarif icin tskler :))
Canim benim gecmis olsun tekrardan esin nasil oldu burnu daha iyi miARKADAŞLAR HERKESE SELAM
biraz ara vermek zorunda kaldım siteye eşimin rahatsızlığından dolayı..maşallah yeni dukaniçeler gelmiş hoşgelmişhep beraber mutlu zayıf sağlıklı günlere inşallah..herkese hayırlı bol eksili bir hafta diliyorum
Manti tarifini nasil atlariiiim tekrardan yazar misiniz :)şu an tam hatırlayamadım ama bir arkadaş,sanırım maviay,dukan mantı tarifi vermişti.dün yaptım aman Allahımmüthiş bişey...karnım patlayana kadar yedim...teşekkür ediyorum tarifi veren arkadaşa ve hepinize şiddetle tavsiye ediyorum bugün de mücver denemeyi düşünüyorum ps günümdeyim..yarın yorumumu yazarım.
hanımlar herkese merhaba
benim bir sorum var lütfen deneyimli arkadaşlar cevap verebilirler mi?
Ben dukanda seyir evremde 6 kilo kadar vermişken çokta güzel giderken bir kaç psikolojik problemden dolayı diyeti böldüm. hattaa diyeti öldürdümçok pişmanım ama ailevi sıkıntılarım vardı 1 ay kadar o kadar mutsuzdum ki kendimi yemeye adadım öyle ki günde üç öğün hamburgercilerden çıkmadım :26::26::26:
ama şu anda o kadar pişmanım ki tam gaz diyete geri dönmek istiyorum. hayatımda ki sıkıntılar da çözüldü çok şükür artık her şey günlük gülistanlık.
sorum ise şu ben bu 1 aylık aradan sonra diyete seyirden mi devam edeceğim yoksa başa dönüp atak mı yapayım? biliyorum ilk başlarda çok büyük dirençle karşılaşacağım duraklama yaşacağım. hepsine hazırlıklıyım.
Fikirleriniz neler?
Sutsuz muhallebiyi ben hiic begenmemistim sizin begenmenize sevindim :) tatlandirici biraz pahali evet ama her zaman da yapmayalim bizdedimi koklamak iyidir iyi
ya ben toz tatlandırıcı almamıştım keki yiyemeyince içime oturdu gittim paramı biriktirip aldım dünartık gelsin dukan kekler, dukanellalar :)
bugün hazır tatlandırıcıyı da bulmuşken bir deneme yapayım dedim. gazozlu kek yapacaktım ama kepek hakkımı doldurduğumdan bugün yiyemeyeceğim için başka bi şeyler bulayım dedim sütsüz dukan muhallebi tarifi buldum eda dukancan'dan. valla ne diyim nefis oldu. tatlandırıcımı da kattım ooh mis gibi oldu :) 15 gündür tatlandırıcılı çay hariç hiç tatlı bi şey girmedi boğazımdan. şimdi çok mutlu ve mesudum
bugünkü menüm:
sabah: yulaflı ekmek
öğlen:1 adet domates,light yoğurt, sütsüz dukan muhallebi
akşamı yiyince yazarım
Isin son sırrini buldum krepte yogun olmasi gerek yani suyunu yada sutunu az koyuyoruz ve kisik ateste pisiriyoruz :)Bugün yorucu bir gündü
Menüm:
Kahvaltı: Krep (krepi bir düzgün yapmayı öğrenemedim) peynir, açık çay şekersiz
Öğlen: köfte, yoğurt
Akşam: köfte, yoğurt
Yarın soğanlı kıymalı dolma yapacağım inşallahbirde mücver,
mücver çok harika bir tat, gerçekten çok lezzetli...
Guzel menu :)menüm(ps):
sabah:1 poğaça içine hindi füme biber ve domates koydum
öğle:sabahla aynı sadece biber yok ve çay
ara:yeşilçay
akşam:soğanlı domatesli biberli kıyma kavurucum ve şekersiz gazoz
ara:yeşilçay
Isin son sırrini buldum krepte yogun olmasi gerek yani suyunu yada sutunu az koyuyoruz ve kisik ateste pisiriyoruz :)
Iste buna cok.sevindiiiim :) yazdiklarini gormeden cevap verdi arkadaslara amman yanlis anlasilmasinnLisabella için bugün bizde görüşemedik diğer paylaşımlarından çıkardığım sonuca göre iyi ve gününü aileye ayırmış gibi duruyor :) Gece boyu nerelerde olduğunu öğrenmeye çalışacağımmmmm editörüm sarışın bombamsız bu diyet çekilmez yes bencede haklısınız
Yok canim seyirine devam et oldu bir kere atak hakkimizi sonlara vucudumuz duraklamaya girdiginde yumruk hareketi icin saklayalimya ben bi hata yaptım kızlar
alışverişe çıkmıştım yeni çıkan doğadan beyaz çaylı armutlu çayı denemek istiyodum fiyatı uygun görünce aldım. arkasına da göz gezdirmiştim ama şeker içerdiğini ancak hepsini içtikten sonra farkettim :44: tadı harika ama diyetime zarar verdibu da bana ders olsun ürün arkasına dikkat edeyim bi dahakine.
kızlar şimdi ne yapmalıyım en baştan atak mı yapayım yoksa seyire devam mı? akıl verin kitabım da ben de değil karıştıramıyorum şöyle bi. ben napmalıyım şimdi? :44:
Valla ben hic ölculu yapmiyorum dokuyorum karistiyorum goz karari oluyorNe kadar mesela, tam ölçü verebilir misiniz? Tadını seviyorum ama şekil berbat
hanımlar herkese merhaba
benim bir sorum var lütfen deneyimli arkadaşlar cevap verebilirler mi?
Ben dukanda seyir evremde 6 kilo kadar vermişken çokta güzel giderken bir kaç psikolojik problemden dolayı diyeti böldüm. hattaa diyeti öldürdümçok pişmanım ama ailevi sıkıntılarım vardı 1 ay kadar o kadar mutsuzdum ki kendimi yemeye adadım öyle ki günde üç öğün hamburgercilerden çıkmadım :26::26::26:
ama şu anda o kadar pişmanım ki tam gaz diyete geri dönmek istiyorum. hayatımda ki sıkıntılar da çözüldü çok şükür artık her şey günlük gülistanlık.
sorum ise şu ben bu 1 aylık aradan sonra diyete seyirden mi devam edeceğim yoksa başa dönüp atak mı yapayım? biliyorum ilk başlarda çok büyük dirençle karşılaşacağım duraklama yaşacağım. hepsine hazırlıklıyım.
Fikirleriniz neler?
ya ben bi hata yaptım kızlar
alışverişe çıkmıştım yeni çıkan doğadan beyaz çaylı armutlu çayı denemek istiyodum fiyatı uygun görünce aldım. arkasına da göz gezdirmiştim ama şeker içerdiğini ancak hepsini içtikten sonra farkettim :44: tadı harika ama diyetime zarar verdibu da bana ders olsun ürün arkasına dikkat edeyim bi dahakine.
kızlar şimdi ne yapmalıyım en baştan atak mı yapayım yoksa seyire devam mı? akıl verin kitabım da ben de değil karıştıramıyorum şöyle bi. ben napmalıyım şimdi? :44:
Tabiki seyirden başlayacaksın. Hem merak etme dirençle falan karşılaşmıyorsun canım. Dikkat edersen duraklamada yaşamazsın. Sporu ihmal etmediğin sürece çok güzel veriyorsun. Tecrübeyle sabit:3
Seyirden devam etmelisin canım çok fazla bir kaybın olacağını sanmıyorum en geç bir haftada toparlarsın ataklık bir durumun yok bana göre
Canim benim gecmis olsun tekrardan esin nasil oldu burnu daha iyi mi
Manti tarifini nasil atlariiiim tekrardan yazar misiniz :)
Hangi ilac maviaycım bence ilactansa sinamekini ictiginizde probleminiz duzelecektir daha dogal olur hem..bu dukan icin son hakkiniz benim sahsi fikrim diyeti birakmayin..ben normalde de bu sorunu yasayan bir insanim inanin afedersiniz wcde agladigimi bilirim ama naptim yesilcay ictim.sivi tuketimimi max duzeyde tuttum olmadiysa 3 haftada 1 sinameki ictim ..dukana basladim baslayali ise ualnizca 1 kere sinameki ictim ilac aklimdan bile gecmedi en son care o olmali .ayrica sebze tuketimimiz oluyor 2 gunde 1de olsa meyve evet cok lif posa iceriyor ama onlar kadar iceren sebzelerde var onlara yonelmelisin ama yinede dayanamiyorum birakmak istiyorum dersen senin tercihindir
Sinamekini denedin mi canim evden cikmayacagin bir gun yap hatta ertesi gune bile etki edebiliyor ona gore icin ben daha etki etmedigi zaman gormedim
ilaç derken malum dukanla tanıştığım :) lavman varya o yani, 3 defa onu kullanmak durumunda kaldım.. çözümü onunla bulmuştum zira basur olduktan sonra...sinameki bende hiç bi etki göstermedi maalesef canım... bakalım seyire başladım bekliyorum ama bırakmak gibi bir niyetim yok asla direnebildiğim kadar direnip yenicem bu illeti ....
hoşgeldin canım..diyeti bilmeden araştırmadan yapman imkansız.3 aşamadan oluşuyor..kitabını alıp okumalısın mutlaka yoksa bu şekilde anlaman ve uygulaman çok zor olacak.çok bir kilon yok zaten.dukan testini de yaparsan iyi olur.hangi evreyi kaç gün yapacağını anlarsın..kuzenini kendine diyet koçu olarak belirleyebilirsin..kolay gelsinkizlarrrr merhaba :))) dün aksam kuzenimin dukan diyetiyle eriyip bittigini görünce bende dukana baslamaya karar verdim, bugün alisverisimi yapip yarin baslayacam.. ama bi sorum olucak sizlere, aranizda faydasini gören arkadaslarimiz varmi?
kuzenim 2 cocuklu anne olmasina ragmen bu diyetle 25 kilo vermis ve sadece az yürüyüsler yapmasina ragmen hiiic sarkma olmamis, sanki 25 degil 40 kilo vermis gibi duruyordu.. halbuki ben 6 ayda 15 kilomu asiri spor yaparak verebildim ancak :)) son 5 kilom kaldii ve veremiyorum.. kiloyu dert etmiyorumda kalcam 97cm, bacaklarimda kalin, ordaki yaglar gitsin istiyorum.. spor yaptigim icin protein agirlikli yersem daha kolay verip kas yaparim diye düsünüyorum, kuzenimin vücudunu görünce cok sasirdim hic spor yapmamasina ragmen hiic sarkan yeri yok.. kendisi bu arada kücüklügünden beri hep kilolarla basi dertteydii, bi dukan diyetiyle verebilmis kilolarii..
bide tam olarak dukana nasil baslaniliyor? asamalari varmis diye duydum.. ilk hafta sadece proteinmi yeniliyormus? anlamadim pek..
hoşgeldin canım..diyeti bilmeden araştırmadan yapman imkansız.3 aşamadan oluşuyor..kitabını alıp okumalısın mutlaka yoksa bu şekilde anlaman ve uygulaman çok zor olacak.çok bir kilon yok zaten.dukan testini de yaparsan iyi olur.hangi evreyi kaç gün yapacağını anlarsın..kuzenini kendine diyet koçu olarak belirleyebilirsin..kolay gelsin
teşekkür ederim cevaplar için. zaten bu dönemde hiç kilo almadım. kilom aynı kaldı dün itibariyle de tekrar başladım seyirden daha da motive durumdayım üstelikspora hiç vaktim kalmıyor ama benim yaa sabahın köründe evden çıkıp akşamın bi vakti geliyorum işten hafta sonları deli gibi yürüyüş yapıyorum ama. siz spor olarak neler yapıyorsunuz??
Seyirden devam etmelisin canım çok fazla bir kaybın olacağını sanmıyorum en geç bir haftada toparlarsın ataklık bir durumun yok bana göre
yorumlar için teşekkürler kızlarYok canim seyirine devam et oldu bir kere atak hakkimizi sonlara vucudumuz duraklamaya girdiginde yumruk hareketi icin saklayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?