Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba , hic yuzum yok buralara yazmaya ama gunah cikarmak icin yazayim dedim.

Hafta sonu iki gun ust uste misafirlikteydik mumkun oldugu kadar bende ev sahipleride benim icin dikkatli davrandi ama ben bir iki kacamak yaptim , uzgunum Ben yaptim siz yapmayin seyir evresi uzuycak bu yuzden .

Kaldigim yerden devam ediyorum . Durmak yok yola devammmm

ya ben bi hata yaptım kızlar
alışverişe çıkmıştım yeni çıkan doğadan beyaz çaylı armutlu çayı denemek istiyodum fiyatı uygun görünce aldım. arkasına da göz gezdirmiştim ama şeker içerdiğini ancak hepsini içtikten sonra farkettim :44: tadı harika ama diyetime zarar verdi bu da bana ders olsun ürün arkasına dikkat edeyim bi dahakine.

kızlar şimdi ne yapmalıyım en baştan atak mı yapayım yoksa seyire devam mı? akıl verin kitabım da ben de değil karıştıramıyorum şöyle bi. ben napmalıyım şimdi? :44:

Hangi ilac maviaycım bence ilactansa sinamekini ictiginizde probleminiz duzelecektir daha dogal olur hem..bu dukan icin son hakkiniz benim sahsi fikrim diyeti birakmayin..ben normalde de bu sorunu yasayan bir insanim inanin afedersiniz wcde agladigimi bilirim ama naptim yesilcay ictim.sivi tuketimimi max duzeyde tuttum olmadiysa 3 haftada 1 sinameki ictim ..dukana basladim baslayali ise ualnizca 1 kere sinameki ictim ilac aklimdan bile gecmedi en son care o olmali .ayrica sebze tuketimimiz oluyor 2 gunde 1de olsa meyve evet cok lif posa iceriyor ama onlar kadar iceren sebzelerde var onlara yonelmelisin ama yinede dayanamiyorum birakmak istiyorum dersen senin tercihindir
Hazir kofte uygun mu yalniz icine ekmek konulmus olabilir icindekiler kismini okuyup kontrol ettiniz mi? Belirli duraklamalar olur hergun degilde haftada 1 tartilmanizi tavsiye ederim dukan amcada oyle diyor cok hossunuz ama tecrubeyle sabit kanatlarim hala cikmadiartik yillardir hic yemedigim icin midir nedir ben hic sıkılmadim :) yarin aksam dukan lahmacun yapmaya ne dersiniiiiz :) nette simla hanimin blogundan bakabilorsiniz googlea dukan lahmacun yazmaniz yeterli vok seviceginizden simdiden eminim
Sinamekini denedin mi canim evden cikmayacagin bir gun yap hatta ertesi gune bile etki edebiliyor ona gore icin ben daha etki etmedigi zaman gormedim
bu arada lisabella nerde bilen var mı???onsuz bir dukan düşünemiyorum..lisacaaaaaannnnn nerdesin
Bende nerde lisamiiizzzzzzz .....ecemus bir sure yok yazmis diger topice merak ediyorum insallah biseyi yoktur
Hosgeldin canim gel tabi gel :) kitabi okudunuz mu
gunaydin.. daha dukana baslamama ragmen dun dukan mucver yapip yedim.. super otesi biseydi.. tarif icin tskler :))
Rica ederim :)
Canim benim gecmis olsun tekrardan esin nasil oldu burnu daha iyi mi
Manti tarifini nasil atlariiiim tekrardan yazar misiniz :)

Biliyorsuniz dukanda kacamak bile diyeti aly ust ederken siz 1 ay boyunca dukana hic devam edememissiniz bu da diyeti tamamen noktaladiginiz anlama gelir .dukan diyeti hayatimiz boyunca max 2 defa 1 sene ara ile yapabilecegimiz bir diyet .bana sorarsaniz daha 1 ay gecmisken yapmayin derim vucudunuz dinlensin yoksa dukanda etkili olmaz diye dusunuyorum.
Sutsuz muhallebiyi ben hiic begenmemistim sizin begenmenize sevindim :) tatlandirici biraz pahali evet ama her zaman da yapmayalim bizde birde sizi uyarmam gerek 3 yk ile sinirli tatlandiricimiz . Ayrica lutfen saf protein gunlerinde sinirli izinlileri tuketmemeye calis yani hergun dukanella kakaolu keklerden yeme :)
Isin son sırrini buldum krepte yogun olmasi gerek yani suyunu yada sutunu az koyuyoruz ve kisik ateste pisiriyoruz :)
Guzel menu :)

Sabah(sp gunum)
2 yumurta 30 gr beyaz peynir

Ogle
kekikli tavuk gogsu izgara
Zero

aksam
tavuk gogsu
Zero

ara
1 yk yogurt
helva

Iste buna cok.sevindiiiim :) yazdiklarini gormeden cevap verdi arkadaslara amman yanlis anlasilmasinn
Yok canim seyirine devam et oldu bir kere atak hakkimizi sonlara vucudumuz duraklamaya girdiginde yumruk hareketi icin saklayalim
Ne kadar mesela, tam ölçü verebilir misiniz? Tadını seviyorum ama şekil berbat
Valla ben hic ölculu yapmiyorum dokuyorum karistiyorum goz karari oluyor

Tabiki seyirden başlayacaksın. Hem merak etme dirençle falan karşılaşmıyorsun canım. Dikkat edersen duraklamada yaşamazsın. Sporu ihmal etmediğin sürece çok güzel veriyorsun. Tecrübeyle sabit:3

Seyirden devam etmelisin canım çok fazla bir kaybın olacağını sanmıyorum en geç bir haftada toparlarsın ataklık bir durumun yok bana göre

Tabiki seyirden başlayacaksın. Hem merak etme dirençle falan karşılaşmıyorsun canım. Dikkat edersen duraklamada yaşamazsın. Sporu ihmal etmediğin sürece çok güzel veriyorsun. Tecrübeyle sabit:3

Seyirden devam etmelisin canım çok fazla bir kaybın olacağını sanmıyorum en geç bir haftada toparlarsın ataklık bir durumun yok bana göre

teşekkür ederim cevaplar için. zaten bu dönemde hiç kilo almadım. kilom aynı kaldı dün itibariyle de tekrar başladım seyirden daha da motive durumdayım üstelik spora hiç vaktim kalmıyor ama benim yaa sabahın köründe evden çıkıp akşamın bi vakti geliyorum işten hafta sonları deli gibi yürüyüş yapıyorum ama. siz spor olarak neler yapıyorsunuz??

Canim benim gecmis olsun tekrardan esin nasil oldu burnu daha iyi mi

Manti tarifini nasil atlariiiim tekrardan yazar misiniz :)

Eşim daha iyi canım tşk ederimazıcık problemleri var onlar da geçecek inşallah..
mantı şöyle=
önce krep yapıp bir kenara koyuyorsun.
sonra kıymayla az soğanı kavuruyorsun,azıcık salça ekliyosun.ben biraz pul biberle karabiber de koydum.
dukan krebi ellerinle lokmalık parçalıyorsun,tabağa alıyorsun.üzerine bu kıymalı sosu ekliyorsun ,onun üzerine de sarmısaklı yoğurt.
ben tadına bayıldım..yalancı mantı gibi bişey ama benim gibi sarmısaklı yoğurt-kıymalı yemek sevenler için müthiş bişey..
hatta eşim de istedi ona da normal ekmekle yaptım o da bayıldı

merhaba dukancanlarım bir sorum olacak size.2 gündür ağır bir grip geçiriyorum ilaç alıyorum eczanedeki bayana sordum ama sizede sormak istiyorum c vitamini takviyesi almam gerekiyor arkasını okudum aspartam vardı alsam kullansam sorun olur mu acaba siz grip olduğunuzda nasıl yaptınız merak ediyorum bilgi verirseniz sevinirim

gelelim menüye, ben bir gün önce yediklerimi sabah yazmayı planlıyorum,

dünkü menüm,

sabah : dukan ekmeğim, peynirim ve domates
öğlen : taze fasulye ve yoğurt
akşam : ıspanaklı yumurta, yoğurt

aralarda yeşilçay 2 fincan, kayısılı form çayı, vee yeni keşfettiğim kedi dili bisküvilerim ( simla sağolsun)

Son düzenleme:
kizlarrrr merhaba :))) dün aksam kuzenimin dukan diyetiyle eriyip bittigini görünce bende dukana baslamaya karar verdim, bugün alisverisimi yapip yarin baslayacam.. ama bi sorum olucak sizlere, aranizda faydasini gören arkadaslarimiz varmi?

kuzenim 2 cocuklu anne olmasina ragmen bu diyetle 25 kilo vermis ve sadece az yürüyüsler yapmasina ragmen hiiic sarkma olmamis, sanki 25 degil 40 kilo vermis gibi duruyordu.. halbuki ben 6 ayda 15 kilomu asiri spor yaparak verebildim ancak :)) son 5 kilom kaldii ve veremiyorum.. kiloyu dert etmiyorumda kalcam 97cm, bacaklarimda kalin, ordaki yaglar gitsin istiyorum.. spor yaptigim icin protein agirlikli yersem daha kolay verip kas yaparim diye düsünüyorum, kuzenimin vücudunu görünce cok sasirdim hic spor yapmamasina ragmen hiic sarkan yeri yok.. kendisi bu arada kücüklügünden beri hep kilolarla basi dertteydii, bi dukan diyetiyle verebilmis kilolarii..

bide tam olarak dukana nasil baslaniliyor? asamalari varmis diye duydum.. ilk hafta sadece proteinmi yeniliyormus? anlamadim pek..

hoşgeldin canım..diyeti bilmeden araştırmadan yapman imkansız.3 aşamadan oluşuyor..kitabını alıp okumalısın mutlaka yoksa bu şekilde anlaman ve uygulaman çok zor olacak.çok bir kilon yok zaten.dukan testini de yaparsan iyi olur.hangi evreyi kaç gün yapacağını anlarsın..kuzenini kendine diyet koçu olarak belirleyebilirsin..kolay gelsin

cok tesekkür ederim canim, hosbuldum..
okudum canim, ilk sayfadaki linkteki yazilari okudum, az kilom var diye birinci evreyi 1 gün yapacakmissim herhalde :)) kitabini kuzenim bulunca bana ödünc verecekmis :)) o zamana kadar internette okuduklarimla idare ederim, zaten okudugum yeterli olacaktir diye düsünüyorum :))
bilgilerin icin tesekkürler )

Madem vaktin yok canim o zaman eve gelip yarim saat kendi kendine bisiler yapabilirsin yarim saatlik falan. Mesela ben zumba yapiorum tavsiye ederim sanada. Ama biraz yorucu ancak cok etkili

Size tekrar bir sey sormak istiyorum benim sağ karin boslugumdada 3 gundur bir seğirme var tık tık atıyor. Zayiflamakla alakali olabilirmi acaba yaglar yakildigi icin. Sizde böyle birseyle karsilastinizmi korkmaya basladim:18:

Merhabalar arkadaşlar bende 28 gundur dukan diuetiyle haşirneşirim yaklaşık 8 kilo verdim başlangıç kilom 82 şuanda 74 um ve duraklama dönemine girdim sanırım yumruk harekatı deniyorum inşallah sonuç alicam koşu bandi aldim hergun 20dk hızli tempoda yürüyorum. 58 kilo olsam bi ne güzel olacak

meüm(sp)

sabah:2 dukan poğaça 2 hindi füme beyaz peynir ve yeşilçay

öğle:2 tavuk bonfile ve light kola

akşam:bolca tavuk köftesi sarımsaklı baharatlı yoğurt ve şekersiz gazoz

yarın bende mücver denicem kızlar bakalım

Yok canim seyirine devam et oldu bir kere atak hakkimizi sonlara vucudumuz duraklamaya girdiginde yumruk hareketi icin saklayalim
yorumlar için teşekkürler kızlar bi tanesiniz
malesef ki bugün de bi sınırı aştım sanırım

sabah: öğünü atladım çünkü akşam kahvaltı için yaptığım gazozlu kekten götürdüm baya(hiç canım istemediği halde,tadını da beğenmedim çünkü bizim fırında pek iyi olmadı,bi daha denemeyeceğim attım kalanını) kepek hakkını baya baya tükettim belki sınırı aştım bile ama hiç de mantıklı bi hareket olmadı bu. sonuçları pahalıya patladı. buyrun görelim

öğlen okuldan gelince: haşlanmış tavuk, light yoğurt, yine gazozlu kek ve 2 porsiyon sütsüz muhallebi.

sanırım tatlı krizindeydim sabahtan öğlene dek 6 saat aç kalınca haliyle çok yedim

ha bi de nişasta konusundaki sınırlama beni benden aldı 1 yemek kaşığı izinliymiş muhallebi için ben iki yemek kaşığı kullandım bugün.

tüm gün midem bulandı,karnım kocaman oldu alışkın değil tabi bu kadar çok şeye. o yüzden akşam sadece doğadan kayısılı çay içtim
(bunun içinde şeker yok poşet çaylardan demleyip içtim bi adet tatlandırıcıyla )

muhtemelen duraklama yaşayacağım ama hatalarımdan da ders alacağım elbet.

1- öğün atlamak yok
2- her gün her gün siyah çay içme (3-4 günlük kabızlık sonunda ishal)
3- her gün yulaf ekmeğini ye
4- sınırlı izinliler sınırlıdır, abartma.
5- kendini sakın aç bırakma

şimdilik bu kadar.

sevgiler :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…