Dukanla olmasada sağlıkla hedefine ulaşırsın inşallah, başarılar...
Bizde xbox 360 var bende eşime zumba cdsini ısmarlasam bıkmadan yapar mıyım acaba, yapması zevkli gibi görünüyor
Zumba Fitness for kinect | trailer (2010) XBox 360 - YouTube
bende bir arkadaşımdan duydum ve zumbaya başladığımdan beri vazgeçemiyorum diger sporlar çoksıkıcı geliyor.
sana verdiğim link sadece örnek diye ama youtube'ye zumba with lauren yazarsan daha fazlası var.
Bu bahsettiğim kişinin videolarını pek çok spor salonunda yapıyorlar zaten.salona gerek duymadımsonuçta internetimiz var :)
En kolayı ve en etkilisi buymuş dedilerine göre :)
Gustavo Lima - Zumba ® fitness class with Lauren - YouTube umarım beğenirsin :)
bence çok seversin zumba o kadar eğlenceli ki ben yaparken deli gibi gülümsüyordummama kasmayacaksın kendini yanlış yaparım diye. bir süre sonra seriyi ezberliyorsun zaten çok zevkli geliyor
Başlangıç tarihi: 18/09/2013
Başlangıç kilo:62
Boy:1.63
Hedef kilo:54
Güncel kilo:62
Geçen haftaki kilo:62
Fark:0
Toplam fark:0
Tam 2 sene önce bu zamanlarda 63 kiloymuşum, bugün elime geçti, diyetisyenlerin tartısına benzeyen tartıyla tartılmıştım (buraya başına merdane vurma ifadesi olmamlıydı )
Geçen sene 74 lerdeydim, bu sene 85 lere çıktım, yani her sene 11 kilo almışım, ne biçim insanım ben ya, uğraş uğraş ver, sonrada
hepsini geri al, sonrada tekrar uğraş, inşallah bu sefer kalıcı olur
Haftaya perşembe doktor ve diyetisyen randevum var, sonuçları merak ediyorum ...
Bende ayni dertten muzdaribim.son 6 ayda 80 den 90 ni gordum maalesef
ben sormuştum cevapladığınız için teşekkür ederim.eczacıyla konuştum hatta içeriklerine baktık içlerinde aspartam varmış onun için karar veremedim.bildiğim kadarıyla aspartam içermeyecekti bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?