Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Başlangıç tarihi: 06.08.2013
Başlangıç kilo: 61,5
Bedef kilo: 53
Güncel kilo:55,6
Geçen haftaki kilo :56,2
Fark:0,6
Toplam Fark: 5,9 kilo

600 gram vermisim birazcik az ama buna da sükür. Dün Sebze günümdü ve dayanamadim salatamda hazir sos kulandim kendim yapinca bir türlü ayni lezzeti tuturamiyorum bende market den aldim kalorileri hazir soslarinda seker orani yüksek oluyor malesef.

Bunun haricinde hic bir kacamak yapmadan dukana devam ediyorum. Su da da fazla icebilsem :2:

Günaydın kızlarr...

Bildirim Zamanııııı

Hadi pamuk eller klavyeyeee :126:

Kendi güncelimi de yazayım 68

Sevgiler öpücükler..

Başlangıç tarihi: 10.06.2013
Başlangıç kilo: 114
Bedef kilo: 70
Boy:1.72
Güncel kilo:96,4
Geçen haftaki kilo :97,5
Fark:-1,100
Toplam Fark:17,600

arkadaşlar ne olur yardımlarınızı bekliyorum yazdım ama kimse cvp vermedi (( çok ağır gribim bal,pekmez kullanamadığım için hepten ağır seyrediyor öksürük mahvediyor sesim de gitti siz hangi vitamini kullanıyorsunuz?

başlangıç:11.08.2013
baş.kilo:73.6
geçen hafta:67.9
güncel:67
fark:0.9
toplam fark:6.6

ya kızlar bildirim yaptım ama emin değilim..bugün tartımın pili bitti.dün ve bugün bi fazla tarttı bi böyle..ben de diyorum acaba pili zayıfladığı için mi 2 haftadır az gösteriyo:18::18:bugün pil alıcam bakalım ne olacak...yarın 1.8 kg fazlayla gelebilirim..çok korkuyorum yaa:18::18:

ama yapacak bişey yok fazla da gelsem el mahkum durmadan diyete devam inşallah

çok geçmiş olsun canım bence bitki çayı içmelisin..ben zencefil zerdeçal kuşburnu gül yapraği (1-2 bitki daha vardı da unuttum adlarını:44:) ile çay yapıyorum.geçen kış eşimle günde birer fincan içtik ikimiz de hiç hastalanmadık
ama çok kötüysen dr git bence..tekrarçok geçmiş olsun

merhaba arkadaşlar, 2.dukan maceramıda maalesef sonlandırıyorum, daha önceki gibi bunu da aşamadım. sebze+protein de bile toparlayamıyorum, artık karın ağrısından da zor duruyorum.. Eeee hep lavman yaparakta olmuyo sonra alışıcak.. maalesef dukanın benim bünyeme uymadığını kabul etmek zorundayım galiba... pes etmiyorum tabi buu diyetten öğrendiğim şeyleri uygulayarak daha önce verdiğim kiloyu almamıştım şükür, yine aynı olucak, sanırım diyetisyenin verdiği listeyi uygulıycam, dukana başlamadan önce gitmiştim ama dukan yapmak istediğimi söylememiştim ölçümlerimi yaptırmıştım, liste vermişti ama ben dukancıydım :)) hepinize başarılar diliyorum... takipçinizim... mantı tarifini daha çok dukancan duysun emii kimse mahrum kalmasın bu lezzetten :))))

canım önemli olan kilo verip sağlıklı mutlu olmak inşallah istediğin kiloya en güzel şekilde ulaşırsın. ayrıca o muhteşem mantıyı her yaptığımda seni hatırlayacağım ve sık sık yapacağım
kendine çok dikkat et

inşallah canım hepimiz kendimizi iyi hissettiğimiz kiloya ulaşır ve orada kalırız, forumda kendime göre bir konu bakıcam, bende dukan yapmasamda dukanda bayılarak yediğim yemekleri diğer diyetimede uyarlıycam inşallah hele ki mantıyı.. sende dikkat et canım canım.

Başlangıç tarihi :20.08.20013
Başlangıç kilo:75
Hedef kilo:61
Boy:1.76
Geçen hafta:70.800
Güncel kilo:69.700
Fark:1.1
Toplam fark:5.3

Yıllar sonra 70'in altına düştüm kızlar :) Neredeyse 4 yıl sonra durmak yok dukana devamm herkese kolay gelsin...

Kimin sorduğunu alıntılamamışım o yüzden genel olarak cevap veriyorum..

Mevsim geçişleri diyet yaparken hastalık riski en yüksek olan zamanlardır. :2: (Her diyet için geçerli)

Dukan amca bu tip durumlarda bağışıklığınızı güçlendirmek için sebze günlerinizde sebzelerinizi mümkün olduğunca çiğ tüketmeyi önerir..

Yeşil yapraklı sebzeler ve taze köy biber (çiğdemin kulakları çınlasın ) vitamin açısından en zengin sebzelerdir..

Dışarıdan vitamin desteği almak isteyenler de dukana uygun olması açısından içinde şeker ve nişasta olmayan herhangi bir multivitamini kullanabilirler. (Piyasada birkaç markada mevcut) :13:

Eczacınıza bu şekilde sorarsanız size markalar konusunda yardımcı olacaktır..

Sevgiler..

Son düzenleme:

ben sormuştum cevapladığınız için teşekkür ederim.eczacıyla konuştum hatta içeriklerine baktık içlerinde aspartam varmış onun için karar veremedim.bildiğim kadarıyla aspartam içermeyecekti bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim.

teşekkür ederim mesube .bitki çayı içiyorum ıhlamur ve ayvalı ıhlamur ilaç da kullanıyorum ama sanırım bir faydası olmuyor.gribi atlatırsam grip aşısı olacağım artık.

Bildirim

Başlangıç tarihi :09.09.20013
Başlangıç kilo: 85.4
Hedef kilo: 60
Geçen hafta: 82.6
Güncel kilo: 81.2
Fark: 1.4
Toplam fark: 4.2

Dukanla olmasada sağlıkla hedefine ulaşırsın inşallah, başarılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…