Bende istiyorum o cdyi ama cesaret edemiyorum yaparmiyim yapmazmiyim cunku artik diger videolari ezberledim ve egleniyorum yaparken
Ben københavn bölgesindeyim canim..Olabilirmisin acaba:44:, ben Esbjerg'de kaliyorum, ya sen? :))
Başlangıç tarihi: 10.06.2013
Başlangıç kilo: 114
Bedef kilo: 70
Boy:1.72
Güncel kilo:96,4
Geçen haftaki kilo :97,5
Fark:-1,100
Toplam Fark:17,600
arkadaşlar ne olur yardımlarınızı bekliyorum yazdım ama kimse cvp vermedi(( çok ağır gribim bal,pekmez kullanamadığım için hepten ağır seyrediyor öksürük mahvediyor sesim de gitti siz hangi vitamini kullanıyorsunuz?
canım önemli olan kilo verip sağlıklı mutlu olmakmerhaba arkadaşlar, 2.dukan maceramıda maalesef sonlandırıyorum, daha önceki gibi bunu da aşamadım. sebze+protein de bile toparlayamıyorum, artık karın ağrısından da zor duruyorum.. Eeee hep lavman yaparakta olmuyo sonra alışıcak.. maalesef dukanın benim bünyeme uymadığını kabul etmek zorundayım galiba... pes etmiyorum tabi buu diyetten öğrendiğim şeyleri uygulayarak daha önce verdiğim kiloyu almamıştım şükür, yine aynı olucak, sanırım diyetisyenin verdiği listeyi uygulıycam, dukana başlamadan önce gitmiştim ama dukan yapmak istediğimi söylememiştim ölçümlerimi yaptırmıştım, liste vermişti ama ben dukancıydım :)) hepinize başarılar diliyorum... takipçinizim... mantı tarifini daha çok dukancan duysun emii kimse mahrum kalmasın bu lezzetten :))))
canım önemli olan kilo verip sağlıklı mutlu olmakinşallah istediğin kiloya en güzel şekilde ulaşırsın. ayrıca o muhteşem mantıyı her yaptığımda seni hatırlayacağım ve sık sık yapacağım
kendine çok dikkat et
Kimin sorduğunu alıntılamamışım o yüzden genel olarak cevap veriyorum..
Mevsim geçişleri diyet yaparken hastalık riski en yüksek olan zamanlardır. :2: (Her diyet için geçerli)
Dukan amca bu tip durumlarda bağışıklığınızı güçlendirmek için sebze günlerinizde sebzelerinizi mümkün olduğunca çiğ tüketmeyi önerir..
Yeşil yapraklı sebzeler ve taze köy biber (çiğdemin kulakları çınlasın) vitamin açısından en zengin sebzelerdir..
Dışarıdan vitamin desteği almak isteyenler de dukana uygun olması açısından içinde şeker ve nişasta olmayan herhangi bir multivitamini kullanabilirler. (Piyasada birkaç markada mevcut) :13:
Eczacınıza bu şekilde sorarsanız size markalar konusunda yardımcı olacaktır..
Sevgiler..
çok geçmiş olsuncanım bence bitki çayı içmelisin..ben zencefil zerdeçal kuşburnu gül yapraği (1-2 bitki daha vardı da unuttum adlarını:44:) ile çay yapıyorum.geçen kış eşimle günde birer fincan içtik ikimiz de hiç hastalanmadık
ama çok kötüysen dr git bence..tekrarçok geçmiş olsun
merhaba arkadaşlar, 2.dukan maceramıda maalesef sonlandırıyorum, daha önceki gibi bunu da aşamadım. sebze+protein de bile toparlayamıyorum, artık karın ağrısından da zor duruyorum.. Eeee hep lavman yaparakta olmuyo sonra alışıcak.. maalesef dukanın benim bünyeme uymadığını kabul etmek zorundayım galiba... pes etmiyorum tabi buu diyetten öğrendiğim şeyleri uygulayarak daha önce verdiğim kiloyu almamıştım şükür, yine aynı olucak, sanırım diyetisyenin verdiği listeyi uygulıycam, dukana başlamadan önce gitmiştim ama dukan yapmak istediğimi söylememiştim ölçümlerimi yaptırmıştım, liste vermişti ama ben dukancıydım :)) hepinize başarılar diliyorum... takipçinizim... mantı tarifini daha çok dukancan duysun emii kimse mahrum kalmasın bu lezzetten :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?