Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

dün yoğunluktan dolayı yazamadım. keşke bende kaçırmasaydım yaa
neyse ben yinede güncelimi bildireyim. 95.0
neden böyle yavaş gitti. sabah 15- akşam 15 yürüyorum ondanmı acaba? otobüsü bıraktım yürüyüşe geçtim.

Günaydın kızlar..

Dün biraz yoğun geçtiği için listeyi yapamadım.
Gün içerisinde tamamlayıp yayınlayacağım bilgi vereyim istedim..

Sevgilerr..

Bende dun kacirmistim bildirimi.sevindim hala yapilmamis olmasina :-D gerci kilom ayni ama olsun listede adim kalsin en azindin. Guncel kilo 62.7

Teşekkür ederim, içim rahatladı, yürüyüşün dk asını değilde hızını arttırdım, böylece daha çok km ve kalori yakıyorum, olmazsa 30 dk yerine 40 dk yaparım yürüyüşümü...
ben kendim için zaman yaratamıyorum ama her tarafa yürümeye çalışıyorum
sorumun cevabını buldum..simla sağolsun
bizide güncellermisin?bende baktım ama ...
Haklısın tartılmayacağım diyorum ama meraktan ölüyorum, neyse artık perşembeden perşembeye tartılacağım inşallah...
bende bende sabah olsunda tartıya çıkıyım diyorum ama çokta memnun kalmadım
Bugün ki menüm

sabah: cılbır, peynir, çay

öğlen: mantı bol yoğurtlu

akşam : mantı bol yoğurtlu

Çok lezzetliydi...
bak heves ettim
çok tebrik ederim
Bildirim

Başlangıç tarihi :09.09.20013
Başlangıç kilo: 85.4
Hedef kilo: 60
Geçen hafta: 82.6
Güncel kilo: 81.2
Fark: 1.4
Toplam fark: 4.2
nasıl gitti bu kadar ya kıskançlık yaptım ama
Başlangıç tarihi: 09/09/2013
Başlangıç kilo:69.600
Boy:1.58
Hedef kilo:55
Güncel kilo:66.200
Geçen haftaki kilo:67.200
Fark:1.000
Toplam fark:3.700
yaa küscem size
Geçen zayıfladığımda yani 2011de, bir daha asla kilo almayacağım demiştim ama sonuç berbat

Bu sefer zayıflığımız kalıcı olur inşallah...
çarşamba günü diyetisyene gittim ve ölçümlerimi yaptırdım. 2011de ki ölçükdüğüm kiloyla aynı ama yağ oranım artmış. vucudum acayip susuz kalmış. aldığım diğer sıvıları dahil etmeden 2,5-3lt su içmemi söyledi diyetisyen. 82 ye düştüğümde birdaha geri almıycam demiştim. şimdi neyle mücade ediyorum. bugünde tahlillerimi istedim. aile hekimimi değiştirdim. dukan yaptığımı söyledim. beni desteklemesi ve motive etmesi için ona ihtiyacım olduğunu anllattım. oda kendinden bahsetti ve baktımki benim kelimelere dökemediğim halim var o karşımdaki zayıf kadında. bende öyleyim doktor hanım dedim. aa dukanmı demedi eleştirmedi. ne yiyorsun nasıl besleniyorsun dedi. mutluyum.

ben kendim için zaman yaratamıyorum ama her tarafa yürümeye çalışıyorum

O yürümek tabii ki iyi dir de bana fayda etmiyor, çünkü geçen sene her gün 15 dk gidiş 15 dk geliş olmak üzere yürüyüş yapmıştım ama yinede 11 kilo aldım, bazen alışverişe yürüyerek gidip geldim ki en az 1 saat kadar sürüyordu, o yürüyüş gezmek gibi oluyor beni yormuyor, oysa spor maksadıyla yaptığım yürüyüş beni yorup terletiyor, arada ki fark bu herhalde

bende bende sabah olsunda tartıya çıkıyım diyorum ama çokta memnun kalmadım

Aslında 1 hafta tartılmamayı başarabilsek sonuç insanı daha çok mutlu edecek ama bende pek dayanamıyorum, bazen tartılmamak için hemen kalkınca 1 bardak su içiyorum, o zaman kilomu etkiler diye tartılmıyorum

Lezzetli ve doyurucu tavsiye ederim, bugün bende yapacağım

nasıl gitti bu kadar ya kıskançlık yaptım ama

Kıskanmana gerek yok 2.4 vermişsin maaşallah

Bende perşembe gideceğim doktora, tahlillerim nasıl çıkacak merak ediyorum, benim bir de kansızlık sorunum var, bu kadar et yiyince belki düzelir biraz :)

kızlar bugün ps günüm..akşam ne yesem yaa..önerisi olan var mı bir türlü karar veremedim..pratik ve lezzetli olsun istiyorum

İşte listemizzz...

Kilo veren, veremeyen; duraklayan, geri vitese takan ama yine de bırakmayan herkeşlere tebrikler..

No: Bu hafta çok devamsızlık var kızıcam vallaaa

aman hasta olma dikkat et canım ıhlamur falan iç bence..bide sonuçta diyetyapıyoruz ara ara olacak böyle.ben de de oluyo bazen..ama tam hastalık mevsimi güzel dinlen kendine dikkat et canım

Haklısın canım sağol, ekinezya çayım vardı onu içeyim bari

Benimkisi grip gibi değil de yorgunluk gibi, çabuk geçer inşallah...

Bu hafta sonu internet sözleşmemiz bitiyor başka nete geçeceğiz, hemen bağlanmazsa nete giremeyebilirim, şimdiden haber vereyim...

Eline emeğine sağlık, herkese tebrikler...

herkesi tebrik ederim çok iyi iş çıkarmışsınız

darısı başıma yeni liste ne zaman başlıyor? bende pazartesi başlayım diyorum,malum haftasonu düğünler var başlarsam bozabilirim.

birde çizelgede kimin hangi evrede olduğu da olsa nasıl olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…