Heveslendim şimdi
Canım bildirimimi düzelttim gördün değil mi?güncelim 67,5...dün bir yanlışlık olmuşGünaydın kızlar..
Dün biraz yoğun geçtiği için listeyi yapamadım.
Gün içerisinde tamamlayıp yayınlayacağım bilgi vereyim istedim..
Sevgilerr..
heveslen tabi hatta yapbenim bildiğim zumba esnasında çok ciddi bir kalori kaybı oluyor vücudun büyük ölçüde çlaışıyormuş çünkü
Günaydın kızlar..
Dün biraz yoğun geçtiği için listeyi yapamadım.
Gün içerisinde tamamlayıp yayınlayacağım bilgi vereyim istedim..
Sevgilerr..
ben kendim için zaman yaratamıyorum ama her tarafa yürümeye çalışıyorumTeşekkür ederim, içim rahatladı, yürüyüşün dk asını değilde hızını arttırdım, böylece daha çok km ve kalori yakıyorum, olmazsa 30 dk yerine 40 dk yaparım yürüyüşümü...
bizide güncellermisin?bende baktım ama ...sorumun cevabını buldum..simla sağolsun
bende bende sabah olsunda tartıya çıkıyım diyorum ama çokta memnun kalmadımHaklısın tartılmayacağım diyorum ama meraktan ölüyorum, neyse artık perşembeden perşembeye tartılacağım inşallah...
bak heves ettimBugün ki menüm
sabah: cılbır, peynir, çay
öğlen: mantı bol yoğurtlu
akşam : mantı bol yoğurtlu
Çok lezzetliydi...
çok tebrik ederimBaşlangıç tarihi: 10.06.2013
Başlangıç kilo: 114
Bedef kilo: 70
Boy:1.72
Güncel kilo:96,4
Geçen haftaki kilo :97,5
Fark:-1,100
Toplam Fark:17,600
arkadaşlar ne olur yardımlarınızı bekliyorum yazdım ama kimse cvp vermedi(( çok ağır gribim bal,pekmez kullanamadığım için hepten ağır seyrediyor öksürük mahvediyor sesim de gitti siz hangi vitamini kullanıyorsunuz?
nasıl gitti bu kadar ya kıskançlık yaptım amaBildirim
Başlangıç tarihi :09.09.20013
Başlangıç kilo: 85.4
Hedef kilo: 60
Geçen hafta: 82.6
Güncel kilo: 81.2
Fark: 1.4
Toplam fark: 4.2
yaa küscem sizeBaşlangıç tarihi: 09/09/2013
Başlangıç kilo:69.600
Boy:1.58
Hedef kilo:55
Güncel kilo:66.200
Geçen haftaki kilo:67.200
Fark:1.000
Toplam fark:3.700
çarşamba günü diyetisyene gittim ve ölçümlerimi yaptırdım. 2011de ki ölçükdüğüm kiloyla aynı ama yağ oranım artmış. vucudum acayip susuz kalmış. aldığım diğer sıvıları dahil etmeden 2,5-3lt su içmemi söyledi diyetisyen. 82 ye düştüğümde birdaha geri almıycam demiştim. şimdi neyle mücade ediyorum. bugünde tahlillerimi istedim. aile hekimimi değiştirdim. dukan yaptığımı söyledim. beni desteklemesi ve motive etmesi için ona ihtiyacım olduğunu anllattım. oda kendinden bahsetti ve baktımki benim kelimelere dökemediğim halim var o karşımdaki zayıf kadında. bende öyleyim doktor hanım dedim. aa dukanmı demedi eleştirmedi. ne yiyorsun nasıl besleniyorsun dedi. mutluyum.Geçen zayıfladığımda yani 2011de, bir daha asla kilo almayacağım demiştim ama sonuç berbat
Bu sefer zayıflığımız kalıcı olur inşallah...
ben kendim için zaman yaratamıyorum ama her tarafa yürümeye çalışıyorum
bende bende sabah olsunda tartıya çıkıyım diyorum ama çokta memnun kalmadım
bak heves ettim
nasıl gitti bu kadar ya kıskançlık yaptım ama
çarşamba günü diyetisyene gittim ve ölçümlerimi yaptırdım. 2011de ki ölçükdüğüm kiloyla aynı ama yağ oranım artmış. vucudum acayip susuz kalmış. aldığım diğer sıvıları dahil etmeden 2,5-3lt su içmemi söyledi diyetisyen. 82 ye düştüğümde birdaha geri almıycam demiştim. şimdi neyle mücade ediyorum. bugünde tahlillerimi istedim. aile hekimimi değiştirdim. dukan yaptığımı söyledim. beni desteklemesi ve motive etmesi için ona ihtiyacım olduğunu anllattım. oda kendinden bahsetti ve baktımki benim kelimelere dökemediğim halim var o karşımdaki zayıf kadında. bende öyleyim doktor hanım dedim. aa dukanmı demedi eleştirmedi. ne yiyorsun nasıl besleniyorsun dedi. mutluyum.
canım goji berry sp günlerinde bir ps günlerinde 2 güçlendirmede 3 yemek kaşığı serbestmişbizide güncellermisin?bende baktım ama ...
2-3 gündür bende halsizlik var normal mi?
kızlar bugün ps günüm..akşam ne yesem yaa..önerisi olan var mı bir türlü karar veremedim..pratik ve lezzetli olsun istiyorum
İşte listemizzz...
Kilo veren, veremeyen; duraklayan, geri vitese takan ama yine de bırakmayan herkeşlere tebrikler..
Eki Görüntüle 808505
Eki Görüntüle 808507
No: Bu hafta çok devamsızlık var kızıcam vallaaa
aman hasta olmadikkat et canım ıhlamur falan iç bence..bide sonuçta diyetyapıyoruz ara ara olacak böyle.ben de de oluyo bazen..ama tam hastalık mevsimi güzel dinlen kendine dikkat et canım
İşte listemizzz...
Kilo veren, veremeyen; duraklayan, geri vitese takan ama yine de bırakmayan herkeşlere tebrikler..
Eki Görüntüle 808505
Eki Görüntüle 808507
No: Bu hafta çok devamsızlık var kızıcam vallaaa
Eline emeğine sağlık, herkese tebrikler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?