Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Menüm:

Sabah: krepimden azcık (kalanını mantıya kattım), peynir, 1 yumurta (haşlanmış), çay

öğlen : Mantı (bol yoğurtlu)

Akşam: Mantı (bol yoğurtlu)

su, nescafe şekersiz, maden suyu...

merhaba hanımlarr her birinizi tebrik ediyorum kilo vermek diyet yapmak gerçekten çok zor heleki yemekleri siz yapıyorsanız daha da zor.bende 5 aydır dukancıyım 75 ile başladım şu an 63 kiloyum...ben çok zor kilo veren biriyim daha önce diyet,syen eşliğinde yapmıştım 3 ayda 1.5 kg vermiştim :) dukandan memnunum 1 aydır duraklamadayım onu da kırarsam süper olacak :)

Hafta sonu herkes yoğun herhalde kimse uğramamış

Menüm:

Sabah: domates, salatalık, krep, peynir, haşlanmış yumurta, çay

Öğlen: Light Ton balığı (konserve)

Akşam: Tavuk köfte, salata, yoğurt

Salataya azcık limon sıkmanın sakıncası var mı?

menüm:

sabahukan krep beyaz peynir hindi füme ve 3 bardak çay

ara:yeşilçay ve likörlü çikolata dayanamadım hediye gelmişti

akşam:tavuk suyuna çorba ve sabahki krepten

merhaba. bende hazirligimi yaptim bi hafta icinde basliyorum. bugun test yaptim 91den hesapladim kilomu suan 89-90 arasi gidip geliyorum.. dukan amcanin testine gore 178 boyuma 78 kilo ideal ve bunu araliga kadar vermis oluyorum tam uyarsam.. atak olarak 3 gun.. ben simdi kafama gore uzatip yanlis bise yapmak istemiyorum ama benim ideal kilom kafamdaki kilom gercekten 78 deil 68 olmasa bile en aİndan 70 kilo olmak istiyorum.. sizce ne yapmam lazim? 3 gun atak ve araliga deilde 70 kilo olana kadar mi seyire devam edeyim? yada 3 atak yerine 5 gun atak ve sonrasinda istedigim kiloya inmek mi? ne dusunuyorsunuz?

Bugünkü Menüm:

Sabah: Krep, peynir, yumurta haşlanmış, çay

Öğlen: ton balığı

Akşam: tavuk köfte, yoğurt

1-2 Saat sonra 1 tane küçük ton balığı

Aralarda: Maden suyu, su, nescafe şekersiz, bitki çayı

Bugün akşama kadar dışarıdaydım yiyeceklerimi yanımda getirdim sorun yaşamadım...

Son düzenleme:

canım vermen gereken 10 kilodan fazla ise 10 gün atak yapıp seyire geçip 73 lere kadar seyir yapıp daha sonra güçlendirmeye geçebilirsin.

vereceğin kilo fazla olduğu için bu dönemde vitamin takviyeleri almanı öneririm çünkü saçlar dökülmeye başlıyor uzun dönemde.

canım bilgide bi yanlışlık var sanırım.10 gün atak 20 kg ve fazlası gibi aşırı kilo fazlalığı durumunda doktor kontrolunde öneriliyor.hem arkadasın boyu da çok uzun,testte 3 gün cıktıysa 3 gün yapması lazım.dukanın önerdiği ideal kilodan aşağı inmek isterse de seyiri uzatıcak.

Son düzenleme:
merhaba hayırlı günler
sonunda iyileştim 3 gün rapor aldıktan sonra antibiyotiklerle aman dikkat edin derim.dün 110 günden sonra 3.kaçamağımı yaptım ne yazık ki regl olacağım için tatlı krizine girdim evde tatlandırıcım bittiği için dolaptaki afyon kaymak şekerinden 3 küçük parça 2 fındıklı çikolata ve yarım salkımdan daha az izmir üzümü yedim ((( ve sonrası kocaman bir pişmanlık sabah tartıldım bana 200 gr olarak dönmüş ((( bakalım ne kadar duracak kilo vermem zaten iyiden iyiye durdu kilo vermem (( bundan sonra çok dikkat edeceğim malzemem bitince de hemen alacağım bu bana ders olsun

cevaplar icin tsk ederim. dukana gore 12 vermem lazim bana gore 18-20 kilo daha vermem lazim. atak 3-4 gun yapip seyiri istedigim kiloya dusene kadar devam etmeyi dusunuyorum ordanda guclendirmeye gecis.. umarim iyi olur..

Merhaba.. Ben bugun cok kararli basladim. Umarim bir hafta sonraki listede benimde adimi ve verdigim kiloyu yazabilelim. Desteklerinizi bekliyorum..

aynen ben şu an yoğun bir şekilde saç dökülmesi yaşıyorum Allahtan saçım çok yoksa kel kalacaktım vallaa

ay dün akşam mantı yaptım kendime ve bayıldım. iş yeri içinde çok ideal dağınığı pasağı yok. hazır yoğurt dökersin sarmısak kullanmazsın tamam.
canım goji berry sp günlerinde bir ps günlerinde 2 güçlendirmede 3 yemek kaşığı serbestmiş

teşekkür ederim

evimde internet yok. ceptende bakamıyorum. kadınlar kulubu ağır geliyor telefonuma. dünde oğlumu doktora götürdüm. sünnet için randevu aldık. haftaya olmayabilirim bu durumda.
hafta sonu ve dün akşam pastalı börekli misafirim vardı. yaptığım hiç birşeyin tadına bakmadım. dilime bile değdirmedim. kremalı pasta yaparken yalardım mutlaka :))
nefsimi körlesemmi bir yerim şişmesin dedim. ama şişen şişmiş artık demi :)

merhaba kızlar,

bugün itibariyle bende başladım dukan a 7 gün atak dönemindeyim...

selamlar herkese

Bugün bende başladım bakalım nasıl gidecek .6 gün atak dönemi için tavsiyelerinizi beklerim :)
:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…