Xbox Cd lerini Türkiyede bulmak zor, yurt dışından getirteceğim, elime geçince bende yaparım inşallah...
hatta ve hatta selülitlerebirebir. vücudunda taş gibi oluyor. sarkma falann yok :)
merhaba. bende hazirligimi yaptim bi hafta icinde basliyorum. bugun test yaptim 91den hesapladim kilomu suan 89-90 arasi gidip geliyorum.. dukan amcanin testine gore 178 boyuma 78 kilo ideal ve bunu araliga kadar vermis oluyorum tam uyarsam.. atak olarak 3 gun.. ben simdi kafama gore uzatip yanlis bise yapmak istemiyorum ama benim ideal kilom kafamdaki kilom gercekten 78 deil 68 olmasa bile en aİndan 70 kilo olmak istiyorum.. sizce ne yapmam lazim? 3 gun atak ve araliga deilde 70 kilo olana kadar mi seyire devam edeyim? yada 3 atak yerine 5 gun atak ve sonrasinda istedigim kiloya inmek mi? ne dusunuyorsunuz?
canım vermen gereken 10 kilodan fazla ise 10 gün atak yapıp seyire geçip 73 lere kadar seyir yapıp daha sonra güçlendirmeye geçebilirsin.
vereceğin kilo fazla olduğu için bu dönemde vitamin takviyeleri almanı öneririm çünkü saçlar dökülmeye başlıyor uzun dönemde.
canım vermen gereken 10 kilodan fazla ise 10 gün atak yapıp seyire geçip 73 lere kadar seyir yapıp daha sonra güçlendirmeye geçebilirsin.
vereceğin kilo fazla olduğu için bu dönemde vitamin takviyeleri almanı öneririm çünkü saçlar dökülmeye başlıyor uzun dönemde.
ay dün akşam mantı yaptım kendime ve bayıldım. iş yeri içinde çok ideal dağınığı pasağı yok. hazır yoğurt dökersin sarmısak kullanmazsın tamam.O yürümek tabii ki iyi dir de bana fayda etmiyor, çünkü geçen sene her gün 15 dk gidiş 15 dk geliş olmak üzere yürüyüş yapmıştım ama yinede 11 kilo aldım, bazen alışverişe yürüyerek gidip geldim ki en az 1 saat kadar sürüyordu, o yürüyüş gezmek gibi oluyor beni yormuyor, oysa spor maksadıyla yaptığım yürüyüş beni yorup terletiyor, arada ki fark bu herhalde
Aslında 1 hafta tartılmamayı başarabilsek sonuç insanı daha çok mutlu edecek ama bende pek dayanamıyorum, bazen tartılmamak için hemen kalkınca 1 bardak su içiyorum, o zaman kilomu etkiler diye tartılmıyorum
Lezzetli ve doyurucu tavsiye ederim, bugün bende yapacağım
Kıskanmana gerek yok 2.4 vermişsin maaşallah
Bende perşembe gideceğim doktora, tahlillerim nasıl çıkacak merak ediyorum, benim bir de kansızlık sorunum var, bu kadar et yiyince belki düzelir biraz :)
canım goji berry sp günlerinde bir ps günlerinde 2 güçlendirmede 3 yemek kaşığı serbestmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?