Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selamlar herkese

Bugün bende başladım bakalım nasıl gidecek .6 gün atak dönemi için tavsiyelerinizi beklerim :)
:26:

çalışıyormusun güzelim? benim en zorlandığım şey işe yemek getirmek iş yerim Allahtan çok rahat ama sabah kalkıp yemek hazırlamak zoruma gidyor

merhaba kızlar,

bugün itibariyle bende başladım dukan a 7 gün atak dönemindeyim...
hoşgeldiniz
selamlar herkese

Bugün bende başladım bakalım nasıl gidecek .6 gün atak dönemi için tavsiyelerinizi beklerim :)
hoşgeldin. başta zor gibi geliyor ama rutine bindirmeye çalış. ben ekmeğimi haftalık yada birkaçgünlük yapıyorum. benimde en büyük sıkıntım turşu. acayip turşu çekiyor canım

hanımlarrr ben bu başlığı baştan sona okumadım genelde karın germe kısmında takılıyorum
kilo için ingliz sodası ya da cep sodası denen karbonat aç karna içilince zayıflatıyormuş deneyeniniz varmı???benim bu gün üçüncü günüm başladım bakalım neredeyse 3 aydır aynı kilodayım bakalım tekrardan harekete geçirecekmgelişmeleri yazarım burdani

güzelim alkali diyetinde görmüştüm bende soda kattım nerdeyse 1 aydan fazla süre aç tok denedim. aç karnına da en az 1 bardak içtim... tabi diyette yapıyordum 1-2 kg birşey gitti gibi ama sodamı başka birşeyden mi çözemedim sonra negatif birşeyler okudum değmez diye bıraktıydım...

hoşbulduk :), ekmeğin tarifini yazabilirmisin

benim kabızlık sorunuma iyi geldi gibi...ama bir şey söylemek için henüz erken tabiki bakalım deniyorum bende napiim çaresizim vallaa 3 aydır aynı kilodayım ağustosta tatile gittim 15 gün drendim resmen diyetimi bozmayacağım diye ama bir şiştim orda anlatamam neyse zararsız ziyansız tatili atlattık ödemleride attıkk ama artık şu duraklama işinden çook sıkıldım
çare arıyorum

mide problemin yoksa devam et güzelim insan sabit kalınca delleniyor helede 3 ay olmuş dene inşallah birşeyler değişir...

kilomun fazla olmadığının farkındayım ama ne yazık ki boyum kısa ( 158 ) olduğu için çok toparlak kaçıyorum

benimde boyum kısa 1,60 ım cnm ya ben düşünüyorumda nasıl bir kötülük yapmışım kendime
kilo almak bedeninle ilgilenmemek insanın kendine yapabileceği en büyük kötülük eğer rahatsız ediyorsa devam et arkadaşım..ben yıllardır(anne olduğumdan beri)kendimi hep ihmal etmişim tabikii çocuklarımız çok önemli ama bizde önemliyiz bunu unutmuşum sanırım

kilomun fazla olmadığının farkındayım ama ne yazık ki boyum kısa ( 158 ) olduğu için çok toparlak kaçıyorum

oyyy canım benim valla boy çok etkiliyor çok haklısın... eşimle aynı kilodayız o filinta sayılıyor bende top

ben hep böyleydim doğum yapsam ne olur acaba

ben hep böyleydim doğum yapsam ne olur acaba
insan kendini unutuyor vallaa aslında biz kadınlar böyleyiz her işimizi her şeyimizi yavrularımıza göre ayarlıyoruz dünyanın hayatımızın merkezine onları koyuyoruz ben erkeklerde bunu görmüyorum ne eşimde ne de çevremdeki erkekelrde görmedim valla...ama doğru olan onların yaptığı eşim 10 yaş büyük benden görsen aynı yaştayız sanarsın

kızlar tekrardan başladım dukana :) şuan kilom 54,5 hedefim 51 olmak :)
Canim cok az bir kilon var dukan testini uygula atak muhtemelen 2 gun cikacaktir ardindan bana kalirsa 5+2 yontemini dene kitabi okumak sart yalniz okudun muu
merhaba kızlar,

bugün itibariyle bende başladım dukan a 7 gün atak dönemindeyim...
Spirochet atak icin testi yaptin mi ??
selamlar herkese

Eger testte 6 gun ciktiysa ve kitabi okuduysan harika :) onun disinda ne sormak istersen yardimci olmaya calisirim
Canim hic oyle seyler deneme dukanda ihtiyacin olmayacaktir
merhaba bayanlar
dukan diyetine başlıyorum uzun bir aradan sonra tekrar kilo vermek istiyorum

Hosgeldiinn :)

kesinlikle öyle ya kiloma bakıyorum gayet ideal ama sağdon soldan fırlıyor işte özellikle de basen fenaaaa . ahh ahh şöyle ince bacaklı küçücük totolu kızlara bayılıyorum doğumdan sonra ister istemez alınıyor ne yazık ki umarım veririz tüm fazlalıkları

oyyy canım benim valla boy çok etkiliyor çok haklısın... eşimle aynı kilodayız o filinta sayılıyor bende top

öyle ki 165 olan arkadaşım var benden 2 kilo fazla ama o nasıl fit duruyor . ben ise toparlak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…