Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yaptım testimi 7 gün çıktı canım... yaklaşık 1 aydır da beyin olarak kendimi hazırlıyorum

Günaydın Kızlaarr

1. gün tamamdır.Güzel geçti tahminimden iyiydi .Öğle yemeğinde sadece yoğurt yedim o biraz zorladı ama akşama telafi ettim.45 dk plates yaptım.İlk günden 300 gr değişiklik oldu .İnşallah 3 ay içerisinde hedefime ulaşırım (ducan test 3 ay diyo :))
Bi sorum olacak, bugün ağzımda bozuk süt gibi bir tat var normalmi acaba

Kızlarrr özledim sizi, işe başladığımdan beri yazamadım pek, bir taraftan da ev yerleştirmece vardı. Multivitamin mineral ve gingseng karışımı kullanıyorum daha enerjiğim yorulmuyorum artık. Diyetime uyamadığım günler oldu ancak tam gaz devam bundan sonra. 68 e düştüm bu arada seviyorum siziii

nidaa dukanda ağız tadında bir değişiklik ve de ağız kokusu olabiliyor yani bende oldu :26:
bol su ve bitki çaylarıyla gidermeye çalış ben günde 5 kere diş fırçalıyorum

bende 2. günüme geçtim. ilk gün gece bırakıyordum nerdeyse karnıma öyle ağrılar girdiki oturdum ağladım. ben güç olarak değil ama beyin olarak acaip yorgunum başımın üstüne biri oturmuşta onuda taşıyor gibiyim. bugün değişik tarifler buldum değişik tarifler olursa belki biraz canlanırım. aynen benim ağzımda da tatsızlık var benzetemiyorumda birşeye birde birde boğazımdan mideme bir yumruk oturmuş gibi... bana da 4 ay diyor şu atağı geçseydim en azından sebze biraz tat verir sanki... proteinden sıkılmam gibi geliyordu ama tüm yediklerim gözlerimi kapatınca önüme geliyor birdaha yiyemem gibi geliyor dukan egzersizlerini buldum birde bu akşam onu yapacağım hiç tadım olmuyor hemen uyuyorum ben akşamları yaa

spirochet ilk günlerde bunun olması çok normal bende de olmuştu hatta bırakmayı düşündüm ama sonra dedimki kendime ya böyle hızla kilo almaya devam edeceksin(ki ben o dönem 5 ayda 7 kilo almıştım)yada daha fazla ilerlemeden önlemini alacaksın..yapman gereken sadece sabırlı olmak inan bana değiyor.şu an tam olarak 62.700 grm çıkıyorum dijitalde.ve ben iki yıldır giymediğim kotlarımı giyiyorum.çokmu güzel oluyor hayır tabiki şu an özellikle göbek bölümüm felaket durumda ama ona zaten yapılacak bir şey yok 3 sezeyan ve birde başka bir amlyt geçirdim.çocuklarım ikisi 5 kilo doğdu ve ilk hamileliğimde 32 kilo almıştım bunların etkileri 5 ayda geçmez sonuçta.ama yinede mutluyum.sende istediğin kiloya düşünce çok mutlu olacaksın hep istediğin kıyafeti aldığını ve giydiğini düşün..ve lütfen pes etme!

netten milletin dukan menülerini araştırdım sanırım ben az yiyorum orda hata yapıyorum özellikle de kahvaltıda. yarın kahvaltımda lorrrr peyniri yicem zaten severim de bugünüm dukan deneyimleri okuyarak geçti dayanmam gerekiyor ben doğum bile yapmadım güzelim yaa gerçi doktoruma göre kilo yüzünden hamile kalamıyormuşum sanırım 80 üstü kilodaki hiçbir kadın doğurmuyor

Hoşbuldum :) merhaba

aynen canım yaaa bende fazla yiyemediğimden kilolar yavaş gidiyor:)
onu bende yaşadım biraz kilo almıştım diyetisyene gittim 3 ayda 2,700grm verdim 4.ay hamileydim...tabi benim istemediğim bir gebelikti ama işte böyle oldu :)umarımmm bir an evvel istediğin sonuçları alırsın önec fazlalıklardan kurtulur sonrada bebişini kucağına alır sağlıkla büyütürsün

neler yiyorsunuz günlük olarak ne kadar yiyorsunuz daha doğrusu dukan benim iştahımı kapatıyor baya
Protein alimimizdan oturu gec sindirildigi icin gec acikiyoruz harika birsey :)
yaptım testimi 7 gün çıktı canım... yaklaşık 1 aydır da beyin olarak kendimi hazırlıyorum
Evet superr o zaman menulerini buraya herhunn yaz :)
Canimm ya bende seni ozledim lisabella gitti bircok kisi gitti tek eskilerden burda ben kaldim galiba off ara arada olsa gir olmuyor boyle..68e inmene cokk sevindimm benimde okul basladi o yuzden ogle sebze yiyorum h.sonu 2 gun sp yapiyorum bende de azalma var cok sukur :) cokk ozletme kendini
Agzimizda keton maddesi oluyor proteini cok tukettigimiz icin tamamen normal hatta agzinin kokmasi daha hizli kilo verdigin anlamina geliyor :)

Son düzenleme:
Baslangic :2 temmuz 2013
Gecen hafta :46
Guncel : 46.800

kizlar 5/2 yaptigim icin ve artik vucut iyice su tuttugu icin birde wc sorunum var bu boyle oldu asil kilomun c.tesi pazar yapacagim saf proteinden sonra olacagini dusunuyorum sizleri opuyorumm :)

Son düzenleme:
Herkese merhaba
İnternetim yok onun için uğrayamıyorum, diyetim iyi gidiyor, bir kaç gün içinde netim bağlanacak inşallah

Güncel kilom: 80.4

Başlangıç tarihi: 10.06.2013
Başlangıç kilo: 114
Bedef kilo: 70
Boy:1.72
Güncel kilo:95,9
Geçen haftaki kilo :96,4
Fark:-0,500
Toplam Fark:18,100

cumartesi yediğim lokum çikolatadan sonra iyi vermişim birde regl öncesi bayrama kadar 93 leri görsem çok mutlu olcam

günaydın kızlar mesajı göndermekte çok zorlandım. Hadi hayırlısı. Bu arada güncel 94.2 bütün haftayı 95le geçirdim. Bir günde düştü. Bütün pastalara hayır diyebiliyorum ama turşu beni benden alıyor. Her öğün olsa her öğün yerim. Görüşmek üzere. Bol ekşili günler

nidaa dukanda ağız tadında bir değişiklik ve de ağız kokusu olabiliyor yani bende oldu :26:
bol su ve bitki çaylarıyla gidermeye çalış ben günde 5 kere diş fırçalıyorum

Önerin için teşekürler ,hakkaten sık sık fırçalamak o kötü tadı azalltı baya.

Veeee

2.gün başarıyla geçti çok şükür.Bügün aylardır göremediğim 77 kiloyu gördüm tekar.Çok mutluyum, inşallah 66,3 de görürüm ve hepimiz ulaşırız hedef kilolarımıza.

Başlangıç kilom:79,1
Güncel kilom :77,6

dün akşam baya bi kötü oldum bende.Tavuk haşlama yemiştim sindiremedim galiba kıvrandım midem taş gibiydi.Kitapta sakız önermiş onu denedim hakkaten iyi geldi.Üstüste bu kadar proteini kalzıramıyo mideler sanısam.

Az kaldı sık dişini geçiverecek bir kaç güne bu atak inşallah.

Başlangıç:9 eylül
Başlangıç kilo:69.600
Hedef kilo:55
Güncel kilo: 64.000
Fark:2.200
Toplam fark:5.600
Dukanı seviyorummm :))

neler yiyorsunuz günlük olarak ne kadar yiyorsunuz daha doğrusu dukan benim iştahımı kapatıyor baya

benimde aynen bugün yumurtam bitmiş farketmemişim bolca lor yedim. birazdan tatlandırıcılı yoğurt yicem. sanırım migrenim tuttu 2 gündür ağrı o yüzden bugün ilacımı attım. inşallah geçer yoksa hastaneye gidip serum yemem lazım. serumda kesin bozuyordur dukanı

dün ne yedim yazayım güzelim.

sabah: 1 haşlanmış yumurta

ara: üçgen light peynir, tatlandırıcılı yoğurt

öğle: 1.5 yk yyulaf kepeğinden 2 krep yaptım. 1 i öğle yedim. yanında ton balığı

ara: başım çok ağrıyordu 2. ton balığını yedim zorladım.

ara: 200ml light süt

ara: 1 haşlanmış yumurta (normal diyetlerimde de öğleden sonrası bana işkence gelir, insülin direncim var )

akşam: kıymamı yağsız çeyrek soğan ve 1 çeri domates doğrayıp kavurdum. 1 dal maydonoz ve kimyon ekledim. krebin arasına koydum. 1 bardak zero ve yağsız yoğurt eşliğinde yedim...

ara: yarım kibrit kutusu beyaz peynir attım ağzıma

bugün bildirimimiz var galiba bende yapayım...

Başlangıç: 24 eylül
Başlangıç kilo: 95
Hedef kilo: 75
Güncel kilo: 93
Fark: 2
Toplam fark: 2

ben normal bir diyet formunda giderken 85-86-87 lerde sabit kaldım yesemde almadım o hevesle kaçırmaya başladım. yine almayınca tabi birkaç şeyde üstüste geldi abarttıkça abarttım. birden kendimi 95 te buldum. giden 2 kg hızlı alınan kilonun kolay verilen ödemi sanırım... sevinemiyorum o yüzden ama inşallah başlangıç olur...

ayrıca dukan amcam 75 i çok buldu 71 dedi planımı da ona göre yaptık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…