Canim cok az bir kilon var dukan testini uygula atak muhtemelen 2 gun cikacaktir ardindan bana kalirsa 5+2 yontemini dene kitabi okumak sart yalniz okudun muu
Spirochet atak icin testi yaptin mi ??
Eger testte 6 gun ciktiysa ve kitabi okuduysan harika :) onun disinda ne sormak istersen yardimci olmaya calisirim
Canim hic oyle seyler deneme dukanda ihtiyacin olmayacaktir
Hosgeldiinn :)
Günaydın Kızlaarr
1. gün tamamdır.Güzel geçti tahminimden iyiydi .Öğle yemeğinde sadece yoğurt yedim o biraz zorladı ama akşama telafi ettim.45 dk plates yaptım.İlk günden 300 gr değişiklik oldu .İnşallah 3 ay içerisinde hedefime ulaşırım (ducan test 3 ay diyo :))
Bi sorum olacak, bugün ağzımda bozuk süt gibi bir tat var normalmi acaba
Günaydın Kızlaarr
1. gün tamamdır.Güzel geçti tahminimden iyiydi .Öğle yemeğinde sadece yoğurt yedim o biraz zorladı ama akşama telafi ettim.45 dk plates yaptım.İlk günden 300 gr değişiklik oldu .İnşallah 3 ay içerisinde hedefime ulaşırım (ducan test 3 ay diyo :))
spirochet ilk günlerde bunun olması çok normal bende de olmuştu hatta bırakmayı düşündüm ama sonra dedimki kendime ya böyle hızla kilo almaya devam edeceksin(ki ben o dönem 5 ayda 7 kilo almıştım)yada daha fazla ilerlemeden önlemini alacaksın..yapman gereken sadece sabırlı olmak inan bana değiyor.şu an tam olarak 62.700 grm çıkıyorum dijitalde.ve ben iki yıldır giymediğim kotlarımı giyiyorum.çokmu güzel oluyor hayır tabiki şu an özellikle göbek bölümüm felaket durumda ama ona zaten yapılacak bir şey yok 3 sezeyan ve birde başka bir amlyt geçirdim.çocuklarım ikisi 5 kilo doğdu ve ilk hamileliğimde 32 kilo almıştım bunların etkileri 5 ayda geçmez sonuçta.ama yinede mutluyum.sende istediğin kiloya düşünce çok mutlu olacaksın hep istediğin kıyafeti aldığını ve giydiğini düşün..ve lütfen pes etme!
Canim cok az bir kilon var dukan testini uygula atak muhtemelen 2 gun cikacaktir ardindan bana kalirsa 5+2 yontemini dene kitabi okumak sart yalniz okudun muu
Spirochet atak icin testi yaptin mi ??
Eger testte 6 gun ciktiysa ve kitabi okuduysan harika :) onun disinda ne sormak istersen yardimci olmaya calisirim
Canim hic oyle seyler deneme dukanda ihtiyacin olmayacaktir
Hosgeldiinn :)
netten milletin dukan menülerini araştırdım sanırım ben az yiyorum orda hata yapıyorum özellikle de kahvaltıda. yarın kahvaltımda lorrrr peyniri yicem zaten severim de bugünüm dukan deneyimleri okuyarak geçti dayanmam gerekiyor ben doğum bile yapmadım güzelim yaagerçi doktoruma göre kilo yüzünden hamile kalamıyormuşum sanırım 80 üstü kilodaki hiçbir kadın doğurmuyor
Protein alimimizdan oturu gec sindirildigi icin gec acikiyoruz harika birsey :)neler yiyorsunuz günlük olarak ne kadar yiyorsunuz daha doğrusu dukan benim iştahımı kapatıyor baya
Evet superr o zaman menulerini buraya herhunn yaz :)yaptım testimi 7 gün çıktı canım... yaklaşık 1 aydır da beyin olarak kendimi hazırlıyorum
Canimm ya bende seni ozledim lisabella gitti bircok kisi gittiKızlarrr özledim sizi, işe başladığımdan beri yazamadım pek, bir taraftan da ev yerleştirmece vardı. Multivitamin mineral ve gingseng karışımı kullanıyorum daha enerjiğim yorulmuyorum artık. Diyetime uyamadığım günler oldu ancak tam gaz devam bundan sonra. 68 e düştüm bu aradaseviyorum siziii
Agzimizda keton maddesi oluyor proteini cok tukettigimiz icin tamamen normal hatta agzinin kokmasi daha hizli kilo verdigin anlamina geliyor :)Günaydın Kızlaarr
nidaa dukanda ağız tadında bir değişiklik ve de ağız kokusu olabiliyor yani bende oldu :26:
bol su ve bitki çaylarıyla gidermeye çalış ben günde 5 kere diş fırçalıyorum
bende 2. günüme geçtim. ilk gün gece bırakıyordum nerdeyse karnıma öyle ağrılar girdiki oturdum ağladım. ben güç olarak değil ama beyin olarak acaip yorgunum başımın üstüne biri oturmuşta onuda taşıyor gibiyim. bugün değişik tarifler buldum değişik tarifler olursa belki biraz canlanırım. aynen benim ağzımda da tatsızlık var benzetemiyorumda birşeye birde birde boğazımdan mideme bir yumruk oturmuş gibi... bana da 4 ay diyorşu atağı geçseydim en azından sebze biraz tat verir sanki... proteinden sıkılmam gibi geliyordu ama tüm yediklerim gözlerimi kapatınca önüme geliyor birdaha yiyemem gibi geliyor dukan egzersizlerini buldum birde bu akşam onu yapacağım hiç tadım olmuyor hemen uyuyorum ben akşamları yaa
neler yiyorsunuz günlük olarak ne kadar yiyorsunuz daha doğrusu dukan benim iştahımı kapatıyor baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?