Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Lisabella gitti mi lotus ve ecemus da gitti öyleyse her gün giricem canım bundan sonra, gerçekten de insan desteğe ihtiyaç duyuyor. Yeni katilan arkadaşlar da hoşgelmisler, dukana sadık günler diliyorum Öpüyorum

Lisabella gitti mi lotus ve ecemus da gitti öyleyse her gün giricem canım bundan sonra, gerçekten de insan desteğe ihtiyaç duyuyor. Yeni katilan arkadaşlar da hoşgelmisler, dukana sadık günler diliyorum Öpüyorum

hoşbulduk güzelim gerçekten deneyimli olanlarınızın yardımına ihtiyacımız var ben netten dukan deneyimi oku oku ancak motive oldum. şimdi ise çok ağır geçiyor bana hem insülin direncim var hemde buna bağlı tetikleyen migrenim yatıp uyuyamıyorum bile gerçi uyursamda kilolar buharlaşıp uçmayacak ya bana kalacak migren ilacımı attım hala başım çatlıyor ama ağırlık gitti gibi spor yapacak dinçlikte hissedemiyorum henüz en iyisi beleş spor adı verdiğim denize gideyim bugün dalgalıdır içinde dursam yeter :))

hoşgeldiniz.
110 günü devirmiş dukancanlardanım toplamda 18 kg verdim ve halende devam ediyorum.insüline karşı direnç,migren ve polikistik over ve hiç 9 un üzerine çıkmayan kansızlığım var.önceden aç kaldığım an migrenim tutardı ve hiçbir ilaçta etki etmezdi bu diyete başladıktan sonra migrenim 1 kere tuttu o da ramazanın ilk günüydü nasıl oldu derseniz kendimi hiç aç bırakmadım çalışmama rağmen işyerime üçgen peynir,lor,yoğurt getirdim acıkmaya başlayınca az az yedim sebze günlerinde küçük bir salatalık yedim ve bünyem alıştı artık.artık ara öğünde yapmıyor siz daha yeni başlamışsınız bu yaşadıklarınız çok normal kendinize ve dukana güvenin,inanın.

Winniem gönlü güzel eli maharetli arkadaşım.....
Güncel 69,3 Bu hafta balık yedim sayılır her akşam ondan eksildim :))))

Canım biz ecemus'la birlikte güçlendirmeye geçtik güçlendirme topiğindeyiz ama buraya da geliyoruz ara ara nasıl gidiyo senin?

haşlanmış yumurtadan çok keyif alamıyorum ben çok az sıvı yağ ile tavayı silip yumurta kırıyorum kahvaltıda yanında yoğurtla ara öğün yapamıyorum malesef okulda olduğum için bu öğlen çok şanslıydım yemekhanede balık vardı güzelce yedim akşama da Allah kerim :)

kilo bildirimi yapılıyormuş sanırım bende yapayım :)

başlangıç : 24 eylül
başlangıç kilo :71
hedef kilo : 63
güncel kilo : 71

henüz kilo veremedim malesef

ayyy inanamıyorum tam benim sıkıntılarımın aynısı var sizde de... inşallah bende veririm. bende iş yerinde içine 2 minik tatlandırıcı atıp yiyorum tatlı isteğimi geçiriyor. bugün 3. günüm ilk 2 gün felaket geçmesine rağmen bugünüm çok iyi geçti sabah yine zorlanıyordum. hem spor yapmam hem alışverişe çıkmam lazımdı. sanki adım atsam enerjim bitip bayılacağım diye düşünüyordum. en iyisi denize gideyim hareket etmesem bile kumlarda yürümek denizde de olduğum gibi durmak bile spor sayılır hemde oraya gidecek enerjim hep vardır
neyse iyi geldi tavuk ızgara yapıp yanımda götürdüm. hatta ayranımı da light yoğurtla yapıp götürdüm. ve bu sefer enerjim var. belki migren hapı attığımdandır bilmiyorum ama ağrıda gitti çok şükür. birde size sormam gereken birşey var bende de kansızlık demir eksikliği var. bunun için birşey yaptınız mı???

ben bayılırım haşlanmış yumurtaya hemde o an yapılması bile gerekmiyor... dün işe götürdüm ne olur ne olmaz diye öğleden sonram zor geçer benim saat 4 te yine çanlar çalmaya başlayınca hemen soydum yedim... hem yerde kaplamıyor taşıması kolay... zaten bu diyete karar verme nedenim yumurta ve peynir aşkımdır

Başlangıç:9 eylül
Başlangıç kilo:69.600
Hedef kilo:55
Güncel kilo: 64.000
Fark:2.200
Toplam fark:5.600
Dukanı seviyorummm :))
benden 1 gün sonra başlamışın ama süper gitmiş maşallah.

neyse kızlar ben bu aralar pek gelemiyorum kusura bakmayın. evimde internet yok. iş yerinden giriyordum. ama 2 günlüğüne dışarı eğitime gittik. telefondan takip etmeye çalışıyorum ama benim telefonum siteyi kaldırmıyor. sık sık hata veriyor. hafta sonuda giremiycem. topik çokmu sessizleşti ne. sanki sadece bildirime geliniyormuşş gibi

geçen hafta sonundan beri misafir ağırlıyorum pastalar börekler gırra ama şükür art niyetli el uzatmadım hiç. sadece 1 tane yaprak aldım ağzıma pişmişmi diye oda pişmemişti yani nasip olmadı. aman olmasın çok mühim değil. herkese soruyorum nasıl olmuş diye. böyleside kötü oluyor. herzaman masum gelen 1 taneciklerden sanki beni ölüme sürükleyecekmiş gibi kaçıyorum.
dün sabah: kahvaltı yapamadım. biraz dukan ekmek, meyveli yoğurt. başım dönüyordu artık.
öğlen: lorlu yumurta
akşam tavada tavuk
bugün: sabah biraz ekmek light üçgen peynir
öğlen türlü yoğurt ekmek
akşam karışık ızgara ayran

hoşbulduk :), ekmeğin tarifini yazabilirmisin
ilkayın sitesindeki çiçek ekmek tarifiyle yapıyorum.
Malzemeler
9 yk yulaf kepeği galeta karışımı (yulaf kepeğide koyabilirsiniz aynı ölçüde)
15 yk süt
1 paket instant maya
2 yumurta (sarılardan biri üstü için)
tuz
4 yk süt tozu
hepsini bir kaşık yardımı ile karıştırın ve 30 dk mayalanmaya bırakın, elinizi ıslatarak 6 eşit yuvarlak parça yapın ve şekli oluşturun, sonrasında 150 derecede pişirin tamamen kabardıktan sonra yumurtasını sürün
afiyet olsun
farklı olarak biraz gevrek olsun diye için yoğurt suyu ekliyorum. silikon kek kalıbına yağsız döküp fırını ısıtmadan sürüyorum. yada küçük şekilli silikon kek kalıplarım var. onlara döküyorum hakkaten çiçek ekmek oluyor.
yulaf kepeği galeta yoksa 6 yemek kaşığı normal yulaf kepeği koyuyorum. buda 3 günlük ekmek demek

Herkese günaydın
Bişey sorcam kızlar, seyirde kuru fasülye serbest mi? Çok canım istiyo da bu aralar :))

geçen hafta bildirim yapamamıştım.
Dün de tartılamadım bu gün bildiriyorum kilomu sevgili winnie
güncel kilom 71.5

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…