- 14 Kasım 2012
- 719
- 4
- 66
Lisabella gitti miProtein alimimizdan oturu gec sindirildigi icin gec acikiyoruz harika birsey :)
Evet superr o zaman menulerini buraya herhunn yaz :)
Canimm ya bende seni ozledim lisabella gitti bircok kisi gittitek eskilerden burda ben kaldim galiba off ara arada olsa gir olmuyor boyle..68e inmene cokk sevindimm benimde okul basladi o yuzden ogle sebze yiyorum h.sonu 2 gun sp yapiyorum bende de azalma var cok sukur :) cokk ozletme kendini
Agzimizda keton maddesi oluyor proteini cok tukettigimiz icin tamamen normal hatta agzinin kokmasi daha hizli kilo verdigin anlamina geliyor :)
Lisabella gitti milotus ve ecemus da gitti öyleyse her gün giricem canım bundan sonra, gerçekten de insan desteğe ihtiyaç duyuyor. Yeni katilan arkadaşlar da hoşgelmisler, dukana sadık günler diliyorum Öpüyorum
hoşbulduk güzelim gerçekten deneyimli olanlarınızın yardımına ihtiyacımız var ben netten dukan deneyimi oku oku ancak motive oldum. şimdi ise çok ağır geçiyor bana hem insülin direncim var hemde buna bağlı tetikleyen migrenim yatıp uyuyamıyorum bile gerçi uyursamda kilolar buharlaşıp uçmayacak ya bana kalacakmigren ilacımı attım hala başım çatlıyor ama ağırlık gitti gibi spor yapacak dinçlikte hissedemiyorum henüz en iyisi beleş spor adı verdiğim denize gideyim bugün dalgalıdır içinde dursam yeter :))
Lisabella gitti milotus ve ecemus da gitti öyleyse her gün giricem canım bundan sonra, gerçekten de insan desteğe ihtiyaç duyuyor. Yeni katilan arkadaşlar da hoşgelmisler, dukana sadık günler diliyorum Öpüyorum
benimde aynen bugün yumurtam bitmiş farketmemişim bolca lor yedim. birazdan tatlandırıcılı yoğurt yicem. sanırım migrenim tuttu 2 gündür ağrı o yüzden bugün ilacımı attım. inşallah geçer yoksa hastaneye gidip serum yemem lazım. serumda kesin bozuyordur dukanı
dün ne yedim yazayım güzelim.
sabah: 1 haşlanmış yumurta
ara: üçgen light peynir, tatlandırıcılı yoğurt
öğle: 1.5 yk yyulaf kepeğinden 2 krep yaptım. 1 i öğle yedim. yanında ton balığı
ara: başım çok ağrıyordu 2. ton balığını yedim zorladım.
ara: 200ml light süt
ara: 1 haşlanmış yumurta (normal diyetlerimde de öğleden sonrası bana işkence gelir, insülin direncim var)
akşam: kıymamı yağsız çeyrek soğan ve 1 çeri domates doğrayıp kavurdum. 1 dal maydonoz ve kimyon ekledim. krebin arasına koydum. 1 bardak zero ve yağsız yoğurt eşliğinde yedim...
ara: yarım kibrit kutusu beyaz peynir attım ağzıma
hoşgeldiniz.
110 günü devirmiş dukancanlardanım toplamda 18 kg verdim ve halende devam ediyorum.insüline karşı direnç,migren ve polikistik over ve hiç 9 un üzerine çıkmayan kansızlığım var.önceden aç kaldığım an migrenim tutardı ve hiçbir ilaçta etki etmezdi bu diyete başladıktan sonra migrenim 1 kere tuttu o da ramazanın ilk günüydü nasıl oldu derseniz kendimi hiç aç bırakmadım çalışmama rağmen işyerime üçgen peynir,lor,yoğurt getirdim acıkmaya başlayınca az az yedim sebze günlerinde küçük bir salatalık yedim ve bünyem alıştı artık.artık ara öğünde yapmıyor siz daha yeni başlamışsınız bu yaşadıklarınız çok normal kendinize ve dukana güvenin,inanın.
haşlanmış yumurtadan çok keyif alamıyorum ben çok az sıvı yağ ile tavayı silip yumurta kırıyorum kahvaltıda yanında yoğurtla ara öğün yapamıyorum malesef okulda olduğum için bu öğlen çok şanslıydım yemekhanede balık vardıgüzelce yedim akşama da Allah kerim :)
ben bayılırım haşlanmış yumurtaya hemde o an yapılması bile gerekmiyor... dün işe götürdüm ne olur ne olmaz diye öğleden sonram zor geçer benim saat 4 te yine çanlar çalmaya başlayınca hemen soydum yedim... hem yerde kaplamıyor taşıması kolay... zaten bu diyete karar verme nedenim yumurta ve peynir aşkımdır[/QU
çok iyiymiş bu doğrudur ama ben çok sevemiyorum malesef ama senin için çok iyi bişey olmuş bende tavada yumurta ve yoğurt tercihimdir
benden 1 gün sonra başlamışın ama süper gitmiş maşallah.Başlangıç:9 eylül
Başlangıç kilo:69.600
Hedef kilo:55
Güncel kilo: 64.000
Fark:2.200
Toplam fark:5.600
Dukanı seviyorummm :))
Günaydın kızlarrr
Bildirim zamanı.. :122: :124:
Hadi pamuk parmaklar klavyeye :126:
ilkayın sitesindeki çiçek ekmek tarifiyle yapıyorum.hoşbulduk :), ekmeğin tarifini yazabilirmisin
benden 1 gün sonra başlamışın ama süper gitmiş maşallah.
Haklısın.çok hızlı aldığım kilolardı bunlar.son 6 ayda nerdeyse 10 kilo aldım. Ben de bu kadar çabuk vermemi ona bağladım. Her sabah gözümü sçar sçmaz tartıya koşuyorum. Üstelik önceden bunu yapanlara kızardım,haftada bir tartışın derdim :) şimdi günde 100-200 gr gittiğini görmek çok keyif veriyor :) insallah hepimiz bir an önce kurtuluruz şu kilolarımızdan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?