Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Tarif için çok teşekür ederim.Bugün ilk ekmeğimi bu tarifle yapacam inşallah.

merhabalar

bugünü de kaçamaksız atlattım. 3 gün kaldı atağın bitmesine... dün tost makinesinde tavuk yaptım çok kolay oldu yaa incecik dilimledim zeytinyağını da peçeteyle sürdüm. baharatlar filan nefisti hemde çok kısa sürdü yapması... bugünde yulaf kepeği krebime peynir ve hindi füme sardım götürdüm denize... sabahta krebime haşlanmış yumurtayı dilimledim üstüne bir sürü baharat ımmmm... akşamda çuprayı soğan maydonoz ve bahartalar eşliğinde buğulama yaptım. en sevdiğim köri baharatından da attım. müthiş oldu öneririm. sanki bugün kabızlık sorunum olacak gibi hissettim bir çay tarifi vardı(sitede verdiler:) onu yaptım hemen ilk bardakta gösterdi kendini... sizede yazayım bir sürahinin yarısına kadar sıcak su içine 2 poşet yeşil çay aslında yarım limon sıkıp sonra limonu da içine atmak lazım bize limon meyve sayıldığından 2-3 damla sıkıp kabuğunu soyup attım. 10 dk demlendikten sonra 1 adet soda koydum. ve içmeye başladım :)

Ps evresi icin quesedilla yaptim neffffffis oldu

2 kasik kepekle once krep hazirladim 4 tane cikti baska bi seramik tavada 1 tk zeytinyagiyla sogani kavurdum kirmizi yesil biber yagsiz strogonof dana eti baharatlar soya sosla pisirdim
Pisen harci krebin yarisina koydum ustune azicik light kasar rendesi bi de 1-2 tane jalapeno tursusu koydum kapattim 2 dk tost makinesine koydum

Yanina da salsa sos ve light yogurdu suzdum

Bildigin meksikadayim su an!!

Herkese merhaba

Nihayet dün akşam yeni netim bağlandı

Doktor kontrollerimi yaptırdım, kansızlık dışında bir sorunum yok, kansızlık için de tedavim başladı

Dukanım şimdilik iyi gidiyor

Perşembenin bildirim listesi yayınlanmadı herhalde henüz, göremedim

Herkese güzel ve kaçamaksız bir hafta sonu diliyorum...

Bu topik de baya boş kalmış.sanırım herkes okul iş ve sonbahar sezonuna alışmaya çalışıyor.güçlendirmeye geçtiğimden beri ara ara bakıyorum kimse yok.lisa gideli de koyvermediniz inşallah dukanı.eğer koyverdiyseniz alın size lisa parmağı
sabırla ve azimle aç kalmadan yapacağınız dukan diyetimizde başarılar dilerim hepimize

Evet herkes yoğun herhalde, güzel dilekleriniz için teşekkürler, size de güçlendirmede başarılar

Bugünkü menüm

Sabah: krep, yumurta, peynir, çay

öğlen: fırında poşette tavuk, yoğurt

Akşamukan mantı bol yoğurtlu

Menüm:

sabah: mücver, light peynir, domates, salatalık, haşlanmış yumurta, açık şekersiz çay

ara: madensuyu

akşam: sebzeli soya soslu tavuk, yoğurt

kahvaltıyı geç yaptım ve akşama doru eve geldiğim için öğlen yemeği araya kaynadı maalesef...

Niye sayfa çok hareketsiz :105:

Merhabalar, son 1.5 kilom kaldım son kilolarda cok zor gidiyor malesef ama benim de hatam var. Salatama hazır salata sosu kulandım kalorisi oldukca yüksek ve şeker iceriyor lezzetine hayır diyemiyorum bide bugün kötü bir şey yaptım waffle yedim ( ilk kacamağım sayılır satata sosunu saymasak. Umarım bir daha böyle bir hataya düşmem. Dün yeni pantolon ve bluz aldım 36 bedenim artık ama ince bir cizgi kiloları geri almak istemiyorum. Yarın tam gaz devam inşallah, son kiloları verip 3üncü evreye gecmek istiyorum

Her cumartesi market alışverişimizi yaparız bu cumattesi aksadı dukan krepi yapmaya yumurta yok marol domates yok haşlaöa icin yumurta yok hindi füme yok yağsız yoğurt yok yarın işten cıkana kadar acım anlaşılan. Oğlumu kreşten aşdıktan sonra markete giderim bari. Yarın zor gececek galiba.

selamlarrr yeniler var ama mesela ben varımm :) bugün atakta son günüm. 7 günü atlattım. inanamıyorum ama baya baya sıfır kaçamak hatta extralara dikkat ederek çok güzel geçti inşallah devamı da güzel gelir...

ben ilk kez aç kalmama rağmen yataklara düşmedim. migrenim tuttu ama acile gidip serum alacak hale düşmedim. anlayamadım diyetisyenin hazırladığı o meşhur sağlıklı menülerle bile gitmiştim acile

Ben 1 haftadır gaz sancisi cekiyorum arkadaslar sizdede oldumu bu sorun? Burde karnimdan garip garip sesler geliyor.

ilk 2 gün oldu gaz da değil ne ağrısıydı bilmiyorum çok kıvrandım ama şimdi rahatım

akşam olunca aman geç oldu yemeyeyim demiyorum en azından yarım bardak tarçınlı light süt içiyorum. midem rahat dolu... mesela dün yemeği 4 te yedik akşam geri birşey yemeyeyim demedim doldurdum kaseyi yoğurtla 2 de tatlandırıcı

yarın oğlumun sünneti var bu hafta olmuycam anlayacağınız. perşembe için telefondan bildirim yapmaya çalışırım bol eksili günler dilerim herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…