ilkayın sitesindeki çiçek ekmek tarifiyle yapıyorum.
Malzemeler
9 yk yulaf kepeği galeta karışımı (yulaf kepeğide koyabilirsiniz aynı ölçüde)
15 yk süt
1 paket instant maya
2 yumurta (sarılardan biri üstü için)
tuz
4 yk süt tozu
hepsini bir kaşık yardımı ile karıştırın ve 30 dk mayalanmaya bırakın, elinizi ıslatarak 6 eşit yuvarlak parça yapın ve şekli oluşturun, sonrasında 150 derecede pişirin tamamen kabardıktan sonra yumurtasını sürün
afiyet olsun
farklı olarak biraz gevrek olsun diye için yoğurt suyu ekliyorum. silikon kek kalıbına yağsız döküp fırını ısıtmadan sürüyorum. yada küçük şekilli silikon kek kalıplarım var. onlara döküyorum hakkaten çiçek ekmek oluyor.
yulaf kepeği galeta yoksa 6 yemek kaşığı normal yulaf kepeği koyuyorum. buda 3 günlük ekmek demek
Herkese günaydın
Bişey sorcam kızlar, seyirde kuru fasülye serbest mi? Çok canım istiyo da bu aralar :))
Ben xboxtan yapmıyorum. Youtubeden zumba videolarından yapıyorum. Xbox zor geldi:)
Yaptıklarının linkini verir misin bir bakayım yapabilecek miyim...
Bu topik de baya boş kalmış.sanırım herkes okul iş ve sonbahar sezonuna alışmaya çalışıyor.güçlendirmeye geçtiğimden beri ara ara bakıyorum kimse yok.lisa gideli de koyvermediniz inşallah dukanı.eğer koyverdiyseniz alın size lisa parmağı
sabırla ve azimle aç kalmadan yapacağınız dukan diyetimizde başarılar dilerim hepimize
Nasıl oldu ekmek.Tarif için çok teşekür ederim.Bugün ilk ekmeğimi bu tarifle yapacam inşallah.
Nasıl oldu ekmek.
Bu aralar sürekli miafir ağırlıyorum ama hiç birşey yemedim eksilere dewam hharika gidiyor
Bu topik de baya boş kalmış.sanırım herkes okul iş ve sonbahar sezonuna alışmaya çalışıyor.güçlendirmeye geçtiğimden beri ara ara bakıyorum kimse yok.lisa gideli de koyvermediniz inşallah dukanı.eğer koyverdiyseniz alın size lisa parmağı
sabırla ve azimle aç kalmadan yapacağınız dukan diyetimizde başarılar dilerim hepimize
Ben 1 haftadır gaz sancisi cekiyorum arkadaslar sizdede oldumu bu sorun? Burde karnimdan garip garip sesler geliyor.
afiyet olsun dikkat et amaYa ekmek süper oldu ama 2 adet yiyerek diyette ilk firemi vermiş oldum
afiyet olsun dikkat et ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?