Ben 1 haftadır gaz sancisi cekiyorum arkadaslar sizdede oldumu bu sorun? Burde karnimdan garip garip sesler geliyor.
Teşekkür ederim efsuncumEvet herkes yoğun herhalde, güzel dilekleriniz için teşekkürler, size de güçlendirmede başarılar
Bugünkü menüm
Sabah: krep, yumurta, peynir, çay
öğlen: fırında poşette tavuk, yoğurt
Akşamukan mantı bol yoğurtlu
Tebrik ederim 7 gün atak yapmak hiç kolay bişey değil.seyirde daha da rahat olucaksın diyetisyen bana da yaramamıştı 4kg fazlamı verdirtemedi.birde en pahalı diyetisyene gitmiş tüm listeye harfiyen uymuştum neyse geride kaldı herşey artık dukan var ve çok memnunum kendimden.aynı memnuniyet duygularını yaşamanızı dilerim tüm dukancanlarselamlarrr yeniler var ama mesela ben varımm :) bugün atakta son günüm. 7 günü atlattım. inanamıyorum ama baya baya sıfır kaçamak hatta extralara dikkat ederek çok güzel geçti inşallah devamı da güzel gelir...
ben ilk kez aç kalmama rağmen yataklara düşmedim. migrenim tuttu ama acile gidip serum alacak hale düşmedim. anlayamadım diyetisyenin hazırladığı o meşhur sağlıklı menülerle bile gitmiştim acile
Tatlandırıcı gaz yapabiliyor yada bağırsak faaliyetleriniz mevcut duruma alışmaya çalışıyor olabilir.Garip sesler bendende geliyo ama gaz sancısı olmadı şu ana kadar.Karın ağrısı oldı iki ve üçüncü günde.
Teşekkür ederim efsuncum
Tebrik ederim 7 gün atak yapmak hiç kolay bişey değil.seyirde daha da rahat olucaksın diyetisyen bana da yaramamıştı 4kg fazlamı verdirtemedi.birde en pahalı diyetisyene gitmiş tüm listeye harfiyen uymuştum neyse geride kaldı herşey artık dukan var ve çok memnunum kendimden.aynı memnuniyet duygularını yaşamanızı dilerim tüm dukancanlar:16
Tatlandırıcı gaz yapabiliyor yada bağırsak faaliyetleriniz mevcut duruma alışmaya çalışıyor olabilir.
selam yarin sabah bende basliyorum nihayet :)
92 kilodan 68-70 kiloya inmek istiyorum. benim anemim var ve kan ve demir degerlerim hep dusuk ilac ve serum, kan aliiyorum iki uc ayda bir onun disinda saglik sorunumda pek yok..
atak sureci 3 gun verdi dukan amca 78kiloyu uygun icin ama ben 5 gun atakla baslamakta cok kararliyim.. sonrasinda seyirime devam..
5 aylik kopegim var onunla sabah aksam disari cikiyorum ek olarak iki uc hafta spor dusunmuyorum...
umarim birbirimize guzel guzel destek oluruz..
selam yarin sabah bende basliyorum nihayet :)
92 kilodan 68-70 kiloya inmek istiyorum. benim anemim var ve kan ve demir degerlerim hep dusuk ilac ve serum, kan aliiyorum iki uc ayda bir onun disinda saglik sorunumda pek yok..
atak sureci 3 gun verdi dukan amca 78kiloyu uygun icin ama ben 5 gun atakla baslamakta cok kararliyim.. sonrasinda seyirime devam..
5 aylik kopegim var onunla sabah aksam disari cikiyorum ek olarak iki uc hafta spor dusunmuyorum...
umarim birbirimize guzel guzel destek oluruz..
ilk 2 gün oldu gaz da değil ne ağrısıydı bilmiyorum çok kıvrandım ama şimdi rahatım
akşam olunca aman geç oldu yemeyeyim demiyorum en azından yarım bardak tarçınlı light süt içiyorum. midem rahat dolu... mesela dün yemeği 4 te yedik akşam geri birşey yemeyeyim demedim doldurdum kaseyi yoğurtla 2 de tatlandırıcı
Garip sesler bendende geliyo ama gaz sancısı olmadı şu ana kadar.Karın ağrısı oldı iki ve üçüncü günde.
tsk ederim :):) yo aslinda 7 falan verir sandim ama ben cok iriyim ve boyum 178 sanirim boydan oturu 78 uygun gordu ama ben 70lere dusmek istiyorum..3 vermisken abartip 8-9 gun deilde 5e karar verdim ama suan okadar hirsliyimki 10 bile yapasim var.. sanirim 20-22 kilo vermek icin 5 gun atak az yinede? herneyse bi baslayimde..
tskler.. market alisverisimide tamamladim ama kendimi biraz kotu hissediyorum.. hic bi zaman cay kahve cola fanta ayran falan icen biri olmadim hep su icerim birde hergun bi turkkahvesi.. eve cola zero light oce tea tatlandirici.. takitacay kahve icin olandan aldim.. sanki kendimi bunlara alistiracakmisim gibi hissedyorum.. olurda canim sekerli bise isterse en azindan icerek gideririm diye dusundum ama bende biseleri hep fazlasiyla kacirma huyu var.. bise hosuma mi gitti haftalarca onu deli gibi tuketirim... onun icin uzak durmaya calisacam iceceklerden bugune kadar icmemisim dukandada icmeyim...
merhaba fıstıklar benim bu aralar yatılı misafirim var biraz zorlansamda diyetime devam ediyorum,cumartesi kahvaltı da misafirim vardı o gün cidden çok zorlandım uzun keyifli kahvaltı sofralarını çok özlemişimmmm
ama şimdi daha iyiyim..en kötüsü yaptığım yemeklerin,pasta börek tatlıların tadını bilmiyorum :) çok komik oluyor evdekilerin peşinden koşuyorum şunu bir tadarmısın diye :) eşim gurme edasıyla yorumluyor :) bu sabah tartılacaktım ama ben telaştan unuttum :) dediğim gibi çok yoğun geçiyor...birde insanların ye ısrarı beni delirtiyor haa birde ay sen yemessen bizde yemeyizzz ler varama aldırmıyorum tabiki son gaz kaçamaksız devam
Yaa valla 1 haftadır kıvranıyorum. Neyin yaptıgınıda anlamıyorum. Ben ne zaman acıkırsam ozaman yiyorum ya. Dukan amca ne kadar çok protein alırsanız okadar hızlı kilo verirsiniz diyormuş ondan gaz aldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?