Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Teşekkür ederim efsuncum

Tebrik ederim 7 gün atak yapmak hiç kolay bişey değil.seyirde daha da rahat olucaksın diyetisyen bana da yaramamıştı 4kg fazlamı verdirtemedi.birde en pahalı diyetisyene gitmiş tüm listeye harfiyen uymuştum neyse geride kaldı herşey artık dukan var ve çok memnunum kendimden.aynı memnuniyet duygularını yaşamanızı dilerim tüm dukancanlar :16

Garip sesler bendende geliyo ama gaz sancısı olmadı şu ana kadar.Karın ağrısı oldı iki ve üçüncü günde.
Tatlandırıcı gaz yapabiliyor yada bağırsak faaliyetleriniz mevcut duruma alışmaya çalışıyor olabilir.

teşekkür ederim güzelim tek kolay tarafı eşim iş için şehir dışına çıkmıştı 4 gün rahattım. cmrt pazar biraz zor geçti. uymadığım tek kural oldu eşimle ortak yiyecek birşey bulamadığımızdan mangal yaktı. dolaptaki et koyun etiydi. dışarı çıkıp almaya da üşendim (hele de eşim dukana söylene söylene bi hal olmuşken :) yağını zaten yemedim yağlı hissettiğim yerleri de eşime sattım :)))

inşallah seyir dönemimi de aynı randımanla geçiririm. atak devresi tariflerine gömüldüm resmen her öğünüm başkaydı sanırım o yüzden pek sıkılmadım. hatta daha yapmadığım atak evresi kurabiyem bile vardı neyse artık seyir dönemim 3 ay dolu dolu zamanım var yapmaya :)))

selam yarin sabah bende basliyorum nihayet :)

92 kilodan 68-70 kiloya inmek istiyorum. benim anemim var ve kan ve demir degerlerim hep dusuk ilac ve serum, kan aliiyorum iki uc ayda bir onun disinda saglik sorunumda pek yok..

atak sureci 3 gun verdi dukan amca 78kiloyu uygun icin ama ben 5 gun atakla baslamakta cok kararliyim.. sonrasinda seyirime devam..

5 aylik kopegim var onunla sabah aksam disari cikiyorum ek olarak iki uc hafta spor dusunmuyorum...

umarim birbirimize guzel guzel destek oluruz..

merhaba güzelim hoşgeldin...

hayret ya 3 gün mü verdi sadece hızlı kilo verebiliyorum filan mı dedin acaba testte bana 7 gün verdi. gözümde büyüyordu tabi testi ilk yaptığımda da şükür bitti... darısı başına 3 gün tam light ürünlerle yağsız kaçamaksız geçersin inşallah...

tsk ederim :):) yo aslinda 7 falan verir sandim ama ben cok iriyim ve boyum 178 sanirim boydan oturu 78 uygun gordu ama ben 70lere dusmek istiyorum..3 vermisken abartip 8-9 gun deilde 5e karar verdim ama suan okadar hirsliyimki 10 bile yapasim var.. sanirim 20-22 kilo vermek icin 5 gun atak az yinede? herneyse bi baslayimde..

Merhaba kolay gelsin, başarılar, sağlıkla hedefine ulaşırsın inşallah

Benim de kan demir değerlerim düşüyor, tedavi görüyorum serum+ilaç olanından, kansızlık zor çok halsiz oluyor insan, Allah acil şifalar versin hepimize...

tskler.. market alisverisimide tamamladim ama kendimi biraz kotu hissediyorum.. hic bi zaman cay kahve cola fanta ayran falan icen biri olmadim hep su icerim birde hergun bi turkkahvesi.. eve cola zero light oce tea tatlandirici.. takitacay kahve icin olandan aldim.. sanki kendimi bunlara alistiracakmisim gibi hissedyorum.. olurda canim sekerli bise isterse en azindan icerek gideririm diye dusundum ama bende biseleri hep fazlasiyla kacirma huyu var.. bise hosuma mi gitti haftalarca onu deli gibi tuketirim... onun icin uzak durmaya calisacam iceceklerden bugune kadar icmemisim dukandada icmeyim...

merhaba fıstıklar benim bu aralar yatılı misafirim var biraz zorlansamda diyetime devam ediyorum,cumartesi kahvaltı da misafirim vardı o gün cidden çok zorlandım uzun keyifli kahvaltı sofralarını çok özlemişimmmm
ama şimdi daha iyiyim..en kötüsü yaptığım yemeklerin,pasta börek tatlıların tadını bilmiyorum :) çok komik oluyor evdekilerin peşinden koşuyorum şunu bir tadarmısın diye :) eşim gurme edasıyla yorumluyor :) bu sabah tartılacaktım ama ben telaştan unuttum :) dediğim gibi çok yoğun geçiyor...birde insanların ye ısrarı beni delirtiyor haa birde ay sen yemessen bizde yemeyizzz ler var ama aldırmıyorum tabiki son gaz kaçamaksız devam

bu arada arkadaşlar ben son günlerde şekersiz tatlandırıcılı sakızlara dadandım sizce bir sorun olurmu???

kızlar bende pko war bende dıyete baslamak ıstıyorum kıtabınımı alayım

Yaa valla 1 haftadır kıvranıyorum. Neyin yaptıgınıda anlamıyorum. Ben ne zaman acıkırsam ozaman yiyorum ya. Dukan amca ne kadar çok protein alırsanız okadar hızlı kilo verirsiniz diyormuş ondan gaz aldım :)

onun programından çok şaşma yinede biz kendimizi ölçüp tartıyoruz belki ama bunları yazanlar hesaplayanlar bir sürü tecrübe sonucu bunu buluyor kimbilir neleri araştırıp böyle birşeyi uygun görüyorlar hiç belli olmaz... mesela benim saçlarım iyi dökülüyor bir kaç gündür 10 u bulurdum diye bende geçirdim de acaba birşey mi olur herşey kitabına uysun dedim sonra... hem sonrasında da altı üstü sebze ekliyorsun çok şaşmazsın yolundan bünyeni bilemem ama 5 ten fazla yapma yada dukan amcam orda verdiği hedefine ulaşmışmı ona göre artır...

güzelim tatlandırıcı olayı biraz riskli az tüketmeye özen göster yada günlük limitler içinde kalmaya çalış ben tatlı krizlerimi 2 tatlandırıcı eklediğim yoğurtla kapatıyorum... tabi tatlandırıcıyı tek kullandığım yer bu... ayrıca stevia diye bir tatlandırıcı var şimdilik en zararsızı bu... diğerlerinde limitlere dikkat etmek lazım... mesela dün kek yapmayı planlıyordum ama 2 yemek kaşığı tatlandırıcı koymayı göze alamadım.

bende geçen salatayı çok tuzlu yapmışım bir sürü söylendi kocam... yediğimiz yemek bana çok tuzlu gelmesine rağmen eşim tuz atıp yedi... salatanın tuzuna bakasım geldi tabi bana yasak yemedim. eşim diyetten faydalanıp bana sarıyor galibaa yaa

yediklerini yaz istersen güzelim... yada regl yaklaşıyor olabilir mi??? eğer doktora gidersen de diyetinden bahset... ayrıca bağırsakların bu yeme şekline alışamamış olabilir... yulaf kepeğini eksik etme gerçekten etkiliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…