kızlar bende pko war bende dıyete baslamak ıstıyorum kıtabınımı alayım
bu arada arkadaşlar ben son günlerde şekersiz tatlandırıcılı sakızlara dadandım sizce bir sorun olurmu???
Kimsede olmamış anlaşılan ya. Korktum valla ben en iyisi bi doktora görüneyim. Karnımda şişti patlamak üzereyim kilomda sabitlendi[/QUOTE
süte çok asıldıysan onda olmuş olabilir belki.Ama atak döneminde vucut bi şaşırıyo bi ne oluyo ya böyle tepkisi veriyo nuhtemelen öyle bişeydir ,uzun sürerse (1 haftadan fazla) o zaman sıkıntı sanki
insallah fazla yemiyorumdur basim donuyo onun icin habire biseler yemeye icmeye calisiyorum.. su konusunda bugun hic iyi olamadim ama bundan sonra en az 2 litre icecem..
yediklerini yaz istersen güzelim... yada regl yaklaşıyor olabilir mi??? eğer doktora gidersen de diyetinden bahset... ayrıca bağırsakların bu yeme şekline alışamamış olabilir... yulaf kepeğini eksik etme gerçekten etkiliyor...
Kimsede olmamış anlaşılan ya. Korktum valla ben en iyisi bi doktora görüneyim. Karnımda şişti patlamak üzereyim kilomda sabitlendi[/QUOTE
süte çok asıldıysan onda olmuş olabilir belki.Ama atak döneminde vucut bi şaşırıyo bi ne oluyo ya böyle tepkisi veriyo nuhtemelen öyle bişeydir ,uzun sürerse (1 haftadan fazla) o zaman sıkıntı sanki
Ben seyirdeyim canım hatta seyirde 29. Gunumdeyim önceden hic olmuyordu bianda olunca korktum tabi.
bende de var güzelim pko insülin direnci demir eksikliği......... kitabı almadım internette 1 ay okudum... kitabı da bugün alacağım yarın alacağım diye salladım sanırım.
bende netten okuyayım madem ya pko oldum 9 ay ıcınde 20 kılo aldım depresyona gırdım resmen
Hayirli aksamlar, yarin işte yiyeceklerimi hazırladım bir canta dolusu oldu :) krep iki haşlanmış yumurta hindi sosis yeşil salata yanında salata sosu light kola. Bazı günler gün boyu ac kaldığım oluyor bazende böyle coşuyorum :) yarın akşam misafirliğe davetliyimbakalım nasıl olacak uzun boylu diyetimden bas etmeyi düşünmüyorum yok sağlıkdız yok öyle yok böyle konuşmar bana göre değil.
Başta insan alışıncaya kadar açmış doymuyormuş gibi hissediyor, diyette olma duygusu galiba, sonra alışınca geçiyor,midede biraz küçülüyor herhalde, kolay gelsin, başarılar diliyorum, sağlıkla hedefinize ulaşırsınız inşallah...
Bugünkü menüm (Ps)
Sabah: mücver, domates,salatalık, yumurta haşlanmış, çay
Öğlen: soya soslu tavuk kavurma, karalahana, yoğurt
Akşam: kavrulmuş kıyma, lahana, yoğurt
Soya sosunu denemeyenler varsa tavsiye ederim, az tuzlu olandan almıştım, tavuğa harika tat veriyor, aslında kokusu berbat onun için baştan denemeğe cesaret edemedim ama protein sebze günümde tavuk biber domatesi soya sosuyla pişirdim, o koku pişince yok oluyor, eşim de bayıldı
bugün sade tavuğu soya sosuyla kavurdum, azcık suda kattım, o da çok lezzetli oldu...
Tavuğun tadı sade olunca pek cazip gelmiyor bana böyle olunca sevdim
Ben seyirdeyim canım hatta seyirde 29. Gunumdeyim önceden hic olmuyordu bianda olunca korktum tabi.
Seyirde 29. gün harika valla.Ben daha seyirde 2. günkaç kilo verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?