Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bende pko war bende dıyete baslamak ıstıyorum kıtabınımı alayım

bende de var güzelim pko insülin direnci demir eksikliği......... kitabı almadım internette 1 ay okudum... kitabı da bugün alacağım yarın alacağım diye salladım sanırım.

bu arada arkadaşlar ben son günlerde şekersiz tatlandırıcılı sakızlara dadandım sizce bir sorun olurmu???

tatlandırıcı sorun olmuyormuş diyette... bende tavuk yediğim öğünlerde karnıma kramplar girmesin diye çiğniyorum. ağzımda uzun süre kalan şeker tadı da iyi geliyor :)

selam... bugun bende ataga basladim.. 5 gunun sonunda nasil olacak cok merak ediyorum 92 kilo.. ins guzel gecer.. ki emnim guzel gececek.. protein seviyorum..

insallah fazla yemiyorumdur basim donuyo onun icin habire biseler yemeye icmeye calisiyorum.. su konusunda bugun hic iyi olamadim ama bundan sonra en az 2 litre icecem..

insallah fazla yemiyorumdur basim donuyo onun icin habire biseler yemeye icmeye calisiyorum.. su konusunda bugun hic iyi olamadim ama bundan sonra en az 2 litre icecem..

Başta insan alışıncaya kadar açmış doymuyormuş gibi hissediyor, diyette olma duygusu galiba, sonra alışınca geçiyor,midede biraz küçülüyor herhalde, kolay gelsin, başarılar diliyorum, sağlıkla hedefinize ulaşırsınız inşallah...

Bugünkü menüm (Ps)

Sabah: mücver, domates,salatalık, yumurta haşlanmış, çay

Öğlen: soya soslu tavuk kavurma, karalahana, yoğurt

Akşam: kavrulmuş kıyma, lahana, yoğurt

Soya sosunu denemeyenler varsa tavsiye ederim, az tuzlu olandan almıştım, tavuğa harika tat veriyor, aslında kokusu berbat onun için baştan denemeğe cesaret edemedim ama protein sebze günümde tavuk biber domatesi soya sosuyla pişirdim, o koku pişince yok oluyor, eşim de bayıldı
bugün sade tavuğu soya sosuyla kavurdum, azcık suda kattım, o da çok lezzetli oldu...
Tavuğun tadı sade olunca pek cazip gelmiyor bana böyle olunca sevdim

Tatlandırıcı, sut tozu, yulaf kepegi, et ,sut urunlerı, tavuk falan işte diyete dahil olan hersey sebzede var tabi. Benim bagırsaklarım zaten calısmıyor o yuzdende olabilir.

atak 1ci gun menusu:
sabah:
dukan krep + 1 hindi fume

ara: 1 yumurta+ pulbiber

ogle: 80 gr tonbalik light

aksam: 200 gr baharatli firinda tavuk gogus + 2 yk yoghurt ( pinar light)

gece: daha yemedim yememde insallah ama cok acikirsam biraz yoghurt yemeyi dusunuyorum

sivi: 1 fincan sekersiz earl grey, 1 bardak sekersiz acik cay, 1 sade turkkahvesi, 1 mistik cay+ 1 tablet takita tatlandirici, 1 litre su

ilk defa krep yaptim 2 tane oldu ama ne bilim suan cok begenmedim acikcasi ama ilerleyen gunlerde sanirim favorim olacak nedense..

Hayirli aksamlar, yarin işte yiyeceklerimi hazırladım bir canta dolusu oldu :) krep iki haşlanmış yumurta hindi sosis yeşil salata yanında salata sosu light kola. Bazı günler gün boyu ac kaldığım oluyor bazende böyle coşuyorum :) yarın akşam misafirliğe davetliyim bakalım nasıl olacak uzun boylu diyetimden bas etmeyi düşünmüyorum yok sağlıkdız yok öyle yok böyle konuşmar bana göre değil.

bende de var güzelim pko insülin direnci demir eksikliği......... kitabı almadım internette 1 ay okudum... kitabı da bugün alacağım yarın alacağım diye salladım sanırım.

bende netten okuyayım madem ya pko oldum 9 ay ıcınde 20 kılo aldım depresyona gırdım resmen

bende netten okuyayım madem ya pko oldum 9 ay ıcınde 20 kılo aldım depresyona gırdım resmen

offf 9 ay 20 kg... ben hep böyleydim 3 aşağı 5 yukarı hep aynıydım. bazen yükselmelerim oluyor aynen senin gibi birden panikliyorum. iyice araştır 3 gün 5 gün diyeti değil bu koruma evresine kadar tüm zaman dilimini hesaba kat öyle dene ben çok duydum diyeti yarım bırakıpta verdiği kiloyu fazlasıyla alanları...

aynen her gün elimde çantamla geliyorum ben işe... bende dün akşam misafirlikteydim. komşumuza. dukan diyetini anlattım onlarda tabi pür dikkat dinlediler yapacak mı bilmiyorum ama öyle destan ettim bu olayı tek lokma birşeyde yemedim sanırım gaza getirdim bayramdan sonra spor salonuna başlıyoruz beraber :)))

bende deneyeyim soya sosunu... bende tavuğu sade yiyemiyorum en azından kekik koyarım ama benimde favorim acılı köri baharatım. köri ve tavuk bende ayrılmaz ikili...

bende dün ne yedim yazayım...

ps

sabah: 2 yumurta + biber + domates

ara: salatalık

öğle: light ton balığı + çoban salata (bol maydonozlu)

ara: acıktım 2. ton balığı :)

ara: 2 kaşık lor peyniri

akşam: ciğer + çoban salata + ayran

ara: yarım havuç

sıvı: 1,5 lt su... 1 kupa sarmısak çayı, 1 kupa yeşil çay, 1 kupa sade şekersiz neskafe
spor: sadece evde dukan egzersizlerini yaptım hava da yağmurluydu yürüyemedim

dün yulaf kepeğini yememişim bugün kreplerimi yapıp işe getirdim :)

evet cok kotu olmadi felaket bise bekledim ama tadida guzel.. favori olabilecek bise benim icin :) normal sartlarda ekmek yemiyen ben dukan birinci gunde ekmege basladim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…