Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

spirochet sanki benimkide kabarmadi zaten yapinca yumurtayla kabartma tozunu tam cirpamadim... bidahakine daha guzel olur insallah.. bu arada telden giriyorum alinti yapamiyorum yazinca k bakmayin nn

spirochet sanki benimkide kabarmadi zaten yapinca yumurtayla kabartma tozunu tam cirpamadim... bidahakine daha guzel olur insallah.. bu arada telden giriyorum alinti yapamiyorum yazinca k bakmayin nn

ben iyice çırptım ama olmadı... birde maya ile denemeyi düşünüyorum...

selam bayanlar ben de dukan diyetine başlamayı düşünüyorum inşallah.Bi 10 kg fazlam var boy 1.63 kilo 62 52 olmayı amaçlıyorum.Çok yazı yazılmış uzun uzun okumadım üşendim anladıgım kadarıyla kilo veremeyen yok bu diyetle kitabı alıp okuyup öyle baslicam inş kilo kimseye yakışmıyrrrrrrr

OOOO elllerine sağlık .Nasıl güzel görünüyoooo, olsada yesek

cidden harika görünüyor.ben köyde doğup büyüdüm anneannem köy ekmeği yapardı ona benziyor tadı muhtesemdi tereyağı koyup yerdik içinee amma canım cekti şimdi bunu görünce.
ellerine saglıkk miss gibi afiyetle ye

Ekmek çok güzel görünüyor, ben bir defa yaptım incecik oldu bir daha denemedim,

krepim de seramik tavada yaptığım halde çok mükemmel olmuyor, en sonunda çareyi minik minik krepler yapmada buldum, biraz daha düzgün şekilli oluyor...

Bugünkü menüm:

Sabah: krep, peynir, yumurta, çay

Öğlen: soya soslu tavuk kavurma, yoğurt

Akşam: soya soslu fırında tavuk, yoğurt

bildirim gunleri persembeden persembeye mi? benim yarin ucuncu gunum ama yinede bildiri yapayim.. cok bos burasi ben dukana baslamadan once okuyordum hep dolu doluydu...

sabah:
1 dilim dukan ekmek

ogle: 2 yumurta+ 2 yk light yoghurt+ baharat

aksam: 100 gr izgara tavuk

gece: 100 gr izgara tavuk ( daha yemedim ama gece acikirsam artan tavuktan yicem..)

sivi: 2fincan earl grey, 2 sade turkkahvesi, 2 litre su

bugun cok zorlaniyorum ya... evde et tavuk falan bitti salata soyleyim disardan diye hevealendim ama soylemedim.. yoghurt ve peynir yemek iatemmiyorimmm.. yumurta ve yulaf hakkimida bitirdim... hindiden cips yapim ben en iyisi.. biseler yemeliyimm!

tsk ederım:) yasam bıcımımız olucak artık

günaydın kızlar...

dün ne yedim yazayım

sp dukan 9. gün :)

sabah: yulaf kepeğimden 2 krep yaptım. 1. si sabah içine light peynir ve hindi füme sardım yedim.

öğle: krebe lor peyniri doldurdum yine hindi füme sardım yedim.

ara: özel yoğurt tatlım

akşam: tavuk göğüs ızgara + zero

sıvı: 1 lt su + 2 kupa sarmısak çayı + 1 kupa sade neskafe
hareket: 20 dk yüksek ritim + 20 dk normal yürüyüş

dün işim yoktu boş boş otururken laboratuvara girdim. bu arada ben gıda müh. ve meyveli içecekte çalışıyorum. haliyle elimde tatlandırıcı renklendirici aroma bi sürü malzeme var... aldım saf light yoğurdumu tatlandırıcı ekledim ama bu sefer biraz fazla koydum 3 tablet kadar. çilek aroması koydum. birde sıvı karamel ekledim. iyice karıştırdım çikolatalı puding görüntüsünde çilekli tatlı karamelli bişey oldu çok beğendim. öneririm eğer aroma aldıysanız.

Herkese günaydın.
Ben de kilomu bildireyim, geçen hafta 64.000 güncel 62.600

Bildirimim
Bu arada ilk defa bildirim yapiyorum. 25 yasindayim bekarim :)) dukan amca cocuk dogurup dogurmadigimizi soruyor ya hani ondan onuda ekledim :))

Baslangic tarih: 01.10.3013
Baslangic kilo: 92,7
Hedef kilo: 68-70?
Suanki kilo: 90,5
3 gundeki fark: 2,2

Bir bildirimde ben yapayım

Dukan başlama tarihi 24,.09.2013
Başlama kilo 79,7
Güncel kilo 76,7

Merhaba kizlarrrrrr nasilsinizzzz?
Neler yapıyorsunuz bakalım dukana başlamışsın edacimmm nasil gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…