Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bildirim:

Başlangıç tarihi: 9.9.2013
Başlangıç kilo: 85.4
Hedef kilo: 60
Boy: 163
Geçen haftaki kilo: 80.4
Güncel kilo: 79

Merhaba hanımlar ben de dukana başladım. Bugün 4. günümdeyim. Dukan testinde 6 gün atakta 2,3kilo vermem gerektiği çıktı. Ancak ben 4. günümdeyim ve sadece 1,3 kilo vermişim.Yulaf kepeği ve buğday ruşeynini de kullanıyorum. Hergün yürüyüş ve spor yapıyorum. Ama neden veremedim anlamadım. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Selam kızlar ben 4ayda 93ten 67 kiloya düştüm Ramazan'ın ilk gunünde bıraktım bugün tartıldm ve 78 kiloyum çok mutsuzum kendimi iğrenç hissediyorum koruma yapmadığım ıcın çok pişmanım yedikte yiyiyorum demem oki ya hep ya hiç bir diyet ya kuralına uyun sonuna kadar devam edin Yada benim gibi hızla geri alın x( destek ve motivasyonlarınızı bekliyorum x(

slm kızlar bende dukan yapmaya karar verdım bana 3 gun atak evresı cıkarttı 53 gunde seyır atak evresınde önerebılecegınız 3 gunluk menu varmı acaba yardımcı olursanız sevınırım
bu arada kıtabı okumadım en yakınzamanda okucam

Öncelikle kitabı okuman şart okumadan başlama canım.tariflere gelince netten dukan atak tarifleri diye arama yaparsan değişik tarifler ve öğünlerinde yiyebileceğin alternatifleri bulursun.

Dukanda her evrede tüketebileceğiniz 2 tarif vericem her ikisi de şipşak hazırlanıyor.şiddetle denemenizi tavsiye ederim.

Fırında tavuk sote

Tavuk göğsü
Baharat
1 tatlı kaşığı zeytin yağı

Tavuk göğsünü kuşbaşı doğrayığ istediğiniz baharatlarla ve zeytin yağı ile harmanlayın.yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yada borcama koyup 180 derecede 15 dk kadar pişirin.afiyet olsun.

Tavuğu haşlamaktan çok daha kısa sürede çok daha lezzetli bir yemeğiniz olucak

Binada sos

2-3 yemek kaşığı yoğurt
1 tatlı kaşığı dijon hardalı
kuru nane
kekik
pul yada toz kırmızı biber
birkaç damla sirke
1 tatlı kaşığı salça
3 adet küçük küçük dilimlenmiş kornişon turşu

hepsini karıştırıp güzelce çırpın.
tavuk ve et yemeklerinin yanında yada üzerinde, köfteyle ve haşlanmış tavuklu süper gidiyo
Bu sosun hayranı olucaksınız benden söylemesi

Herkese afiyet olsun...

Son düzenleme:
kızlar dukanın kitabını okuyan varsa aranızda bana yardım edebilir mi? ben dukan diyetine başladım ve hamile olduğumu öğrendim. internetten araştırdım eğer aşırı kilo varsa hamileyken yapılabilir diyor. 87 kiloyu boyum 165 diyete devam etmemin bi zararı olur mu

ilayda bende dukanda yeniyim pek bilgim yok uzgunum( bildigim kadariyla bir link olacakti lisabelli baslatmisti dukan ve ggebelikle ilgili.. telden girdigim icin bakamiyorum suan ama bi bak istersen.. bu arada bebegin icin tebrikler:)

3cu atak gunum..

sabah:
1 dilim dukan ekmek, 20 gr peynir, maydanoz

aksam:
baharatli tavuk but+ ayran

gece:
1 ucgen light peynir ?

sivi: 1,5 litre su, 3 turkkahvesi

Merhaba kizlarrrrrr nasilsinizzzz?
Neler yapıyorsunuz bakalım dukana başlamışsın edacimmm nasil gidiyor?

selaam güzelim...

evet baya uzun sürdü karar vermem ama başladım hayırlısı inşallah bununla veririm... sen nasılsın bebiş ne alemde ayyy arada bizim topiğe de gel bebiş nasıl yaz özletme kendini...

güzelim üzülme 93 ten 67 ye inen sen deilmisin??? yeniden toparlarsın... sanki koruma yaptıktan sonra sana garanti mi veriyor her diyet hangisi olursa olsun verdikten sonra artık özgürsünüz istediğinizi yiyin demez... canın yemek istediğinde hemen yoğurdun içine tatlandırıcı ekle ye etkisi oluyor yulaf kepeğinle birşeyler yap ekmeği hemen kes yazık onca kilo vermişsin bu çok güzel bir başarı heba etme güzelim neresinden yakalarsan yakala ama yakala çok geçmeden...

dün dukan 9. gün ps günü

sabah: lor peynirli omlet içine silme tatlı kaşığı yulaf kepeği koydum ve baharatlar + domates + salatalık + maydonoz

ara: 1 bardak süt

öğle: ton balıklı salata

akşam: ızgara tavuk + ızgara sebze + haşlanmış sebze (izin verilenlerden hepsi :)

sebze günü ya ne varsa yedim :))) yanlarına light yazmıyorum ama hepsi light ürünler...

merhaba nasılsınız dukaniçeler ? nasıl gidiyor ?
benim kötü gidiyor sanırım 1 saat önce bir fincan salep içtim içmemem gerektiğini bilerek çok üşümüştüm parmaklarım morardı mesai arkadaşlarım içerlerken bende içtim (( içtikten sonrada bir dünya pişmanlık tabi kilo veremem ben böyle acilen toparlanmam lazım öğlende musakka var yesem mi yemesem mi diye düşünüyorum çok uzun zaman oldu başlayalı ve artık sıkıldım sanırım ama hala çok fazlam var dukan 77 demişti ve benim 18 kg vermem gerek nasıl olacak bilmiyorum yine motivasyonum düştü son bir aydır tatlıya düştüm günlük 1-1,5 yemek kaşığı takıtanın tatlandırıcısını kullanıyorum ve kilo inişlerimde düştü.işte böyle bende durum kendimden hiç hoşnut değilim içimi dökmek istedim size.
Hayırlı cumalarınız olsun

smygn.. bende ayni durumdayim;( dukan amca bana 78 kilo ol diyo ama ben suan 70 olabilmek icin tam 20 kilo vermeliyim( 4cu atak gunum yarin son ve cok skldm.. sadece yemek yiyip eskisi gibi takilmak istiyorum AMA yapmicam.. dukana baslama sebebimiz zaten duzenli olarak yavas yavas vermek deilmiydi? kilolardan kurtulmak icin daha saglikli olmak icin devam edelim.. okadar cok insan grliyorki "10 kilo verdim 15 kilo aldim" diyen ve ben cok korkmaya basladim olurda 10 kilo verirsem 15 kulo verirsem kendimi kaptirip kacamak yapmamaya calisacam devam etmeye calisacam. dukan amcanin demekki bi bildigi varda 4 evre belirlemis.. bizde hep beraber birbirimize destek olarak yolumuza devam edelim daha mutlu daha saglikli gunler icin

bencede etmeliyiz haziran 10 dan beri yapıyorum 10 gün bir rahatsızlıktan dolayı yapamadım güçlendirme gibi yaptım ve toplamda 19 oldu ve artık tatlı krizlerim yüzünden bir 18 kg verebilir miyim diye düşünmeye başladım.destek olalım birbirimize sanırım ancak dukan kardeşliği işe yarayacak sıkıldığımız dönemlerde.

gunduzleri nasil yiyosun bilmiyorum ama benimdr cok kotu tatlikrizlrrim oluyo.. peynir falan yiyorum yada normal yemek ki en azindan bastirsin.. sende oyle yapsan bitde dukan tatlisi yapsan? hep evde hazir olsa sekerkrizine girince onlardan yesen? ben mesela oturup peynir yemeyi seven biri deilim cok acikiyorum ama iki uc gundur dolapta tavuk et falan marine ettim light sut az zeytinyag sarimsak salca ve baharatlarla.. firinda ve tavada acil acikinca hmen yapip yicem.. ustune hala doymazsamda tatlandiriciyla cay kahve daha tatli denemedim ama oyle yapsan? ilk o krizler geldiginde etle tavukla peynirle hafif bastirsan? belki az yiyosundur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…