- 18 Mart 2012
- 874
- 886
- 323
Tavuk but yasak dimi? yani yemek iatiyorum gogus yerine ama sanirim yasak??
Öncelikle kitabı okuman şart okumadan başlama canım.tariflere gelince netten dukan atak tarifleri diye arama yaparsan değişik tarifler ve öğünlerinde yiyebileceğin alternatifleri bulursun.slm kızlar bende dukan yapmaya karar verdım bana 3 gun atak evresı cıkarttı 53 gunde seyır atak evresınde önerebılecegınız 3 gunluk menu varmı acaba yardımcı olursanız sevınırım
bu arada kıtabı okumadım en yakınzamanda okucam
Merhaba kizlarrrrrr nasilsinizzzz?
Neler yapıyorsunuz bakalım dukana başlamışsın edacimmm nasil gidiyor?
Selam kızlar ben 4ayda 93ten 67 kiloya düştüm Ramazan'ın ilk gunünde bıraktım bugün tartıldm ve 78 kiloyum çok mutsuzum kendimi iğrenç hissediyorumkoruma yapmadığım ıcın çok pişmanım yedikte yiyiyorum demem oki ya hep ya hiç bir diyet ya kuralına uyun sonuna kadar devam edin Yada benim gibi hızla geri alın x( destek ve motivasyonlarınızı bekliyorum x(
smygn.. bende ayni durumdayim;( dukan amca bana 78 kilo ol diyo ama ben suan 70 olabilmek icin tam 20 kilo vermeliyim( 4cu atak gunum yarin son ve cok skldm.. sadece yemek yiyip eskisi gibi takilmak istiyorum AMA yapmicam.. dukana baslama sebebimiz zaten duzenli olarak yavas yavas vermek deilmiydi? kilolardan kurtulmak icin daha saglikli olmak icin devam edelim.. okadar cok insan grliyorki "10 kilo verdim 15 kilo aldim" diyen ve ben cok korkmaya basladim olurda 10 kilo verirsem 15 kulo verirsem kendimi kaptirip kacamak yapmamaya calisacam devam etmeye calisacam. dukan amcanin demekki bi bildigi varda 4 evre belirlemis.. bizde hep beraber birbirimize destek olarak yolumuza devam edelim daha mutlu daha saglikli gunler icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?