ilayda bende dukanda yeniyim pek bilgim yok uzgunum( bildigim kadariyla bir link olacakti lisabelli baslatmisti dukan ve ggebelikle ilgili.. telden girdigim icin bakamiyorum suan ama bi bak istersen.. bu arada bebegin icin tebrikler:)
gunduzleri nasil yiyosun bilmiyorum ama benimdr cok kotu tatlikrizlrrim oluyo.. peynir falan yiyorum yada normal yemek ki en azindan bastirsin.. sende oyle yapsan bitde dukan tatlisi yapsan? hep evde hazir olsa sekerkrizine girince onlardan yesen? ben mesela oturup peynir yemeyi seven biri deilim cok acikiyorum ama iki uc gundur dolapta tavuk et falan marine ettim light sut az zeytinyag sarimsak salca ve baharatlarla.. firinda ve tavada acil acikinca hmen yapip yicem.. ustune hala doymazsamda tatlandiriciyla cay kahve daha tatli denemedim ama oyle yapsan? ilk o krizler geldiginde etle tavukla peynirle hafif bastirsan? belki az yiyosundur?
gündüzleri işyerindeyim sabah yumurta omlet yada haşlaması azcık lor öğlen 1/2 tk yağda tavuk göğüs veya pirzolası 3 fincan yeşil çay 2 lt su 1 soda birde sade türk kahvesi akşamda tavuk yada lıght balık peynir bu şekilde.son 20 gündür %80 her akşam bir kase yoğurda yada bir bardak süte tatlandırıcı koyarak içmem bu beni yavaşlatıyor.
yulaf kepeğini sade yiyorum ben suyla o zaman tadını almıyorum bir kere krebini ve lahmacun denedim sevmedim tadını alınca midem bulanıyor.
sebze günlerinde sebze giriyor menüye ama hep aynı.
selaam güzelim...
evet baya uzun sürdü karar vermem ama başladım hayırlısı inşallah bununla veririm... sen nasılsın bebiş ne alemde ayyy arada bizim topiğe de gel bebiş nasıl yaz özletme kendini...
Bebek biraz bizi üzdü düşük tehlikem var kanamam oldu yatıyorum
İns en kısa zamanda verir ve hamis kalır birlikte bebislerimizi buyururuz
9 gün olmuş ne kadar verdin cok merak ediyorum
Seyirde 29. gün harika valla.Ben daha seyirde 2. günkaç kilo verdin
şimdilik 8 kilo verdim canım :) sabırr sabırr asma suratınıı :)
herkeslere günaydın.dukanla yarın tam 5. ayımı dolduruyorum.-26 ile yola durmadan ve azimle devam.şu aralar beni görenlerin ağzını kapammakla meşgulumşaşknlıktan ağızları açık kalıyor çünkü.naptın sen böyle ne kadar değişmişsin güzel olmuşsun diyenler hergün dahada fazlalaşıyor.bende daha mmutlu ve istikrarla kalan 14 kilommu vermekle uğraşıyorum.ekmek ve kek yapmmmakta artık ustalaştımm diyebilirim.kendimcede arada uyduruyorum.güzel yemekler çıkıyo ortaya.ama spor ve yürüyüş yapammıyorum okul açıldığından beri.2 yaşındada oğlum var olmmmuyo.bende spor salanuna yazıldımm.kısmetse bayramdan sonra başlıcam.daha sıkı ve daha rahat kilo verip istediğim kiloya inip fit biri olucam inş. 3 aylığı 150 tl.profosyenel bir yer çok beğendim.beni görüpte heveslenip bende yapmak istiyorum banada öğret diyenler oluyo.hiç yorulmmadan gocunmadan anlatıyorumm.önce kitabını al.herhangi bir sağlık sorunun yoksa başla die.ne yediğimi ne içtiğimi anlatıyorum.çoğu aman kim uğraşcak onlarla çok pahalı diyetmiş deyip vazgeçiyorlar.bende hergeçen gün artacak kilolarınızla mmutluluklar dilerim diyorum.herkesin derdi bi hap atsın sabah kalksın fit biri olsun o.oldu canım görürsem sölerim sigaraya verdikleri parayı bu diyet için harcasalar hiç sorun olmaz halbuki.neyse bende durumlar iyi gidiyo.umarım herkes istediği sağlıkla iner mutlu oluruz hep beraber.herkese hayırlı günler dilerim..
Ya kızlar bir şey sorcam size..cevap verin lütfen moralim bozuluyorr
Şimdi ben 6 gün atak + seyiriminde 32. günündeyim toplam 8 kilo verdim.
Üst bölgemde baya bir incelme var ama bacaklarım incelmiyor ya.(gerçi çok kalında değildi önceden de ama bel incelince kötü duruyor)
Sizce zayıflarmı yoksa böyle mi kalcak? Korkuyorum zayılamıcak diye çünkü vermem gereken 8 kilo kaldı
sakin ol canim elbette basen bölgende incelecektir...spor salonunda birsey gözlemledim arkadasin bel cevresi cok kalindi...benimse daha cok basen....hemen hemen ayni kiloyu verdigimiz halde onun kalcasi yaklasik 10cm erimisti bende ise ayni oynama bel cevresinde olmustu.....Yani sorunlu olan bölgen hep en zor zayiflayan bölgedir....onun icin hic canini SIKma..diyete devam et. basarilar dilerim yarisi gitmis bile
Saol canım ya :) içim rahatladı :)
Ya kızlar bir şey sorcam size..cevap verin lütfen moralim bozuluyorr
Şimdi ben 6 gün atak + seyiriminde 32. günündeyim toplam 8 kilo verdim.
Üst bölgemde baya bir incelme var ama bacaklarım incelmiyor ya.(gerçi çok kalında değildi önceden de ama bel incelince kötü duruyor)
Sizce zayıflarmı yoksa böyle mi kalcak? Korkuyorum zayılamıcak diye çünkü vermem gereken 8 kilo kaldı
rahat ol..insallah istedigin vücüda kavusursun.. her gün yürüyüsü yapiyormusun birde SIKilasmak icin pilates gibi bir sporu yapiyormusun ??bende baslamayi dusunuyorumda iste ins sonuna kadar götürürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?