Merhaba canım aynı sorunu bende yaşıyorum. Önce üstüm zayıflıyor, basenlerim zor gidiyor. Ben yürüyüşün yanında spor yapmayı düşünüyorum. Ender Saraçın 3 haftada 1 beden zayıflatan hareketleri var belki onları yaparım.
ben zaten yapıyorum canım ama basenler değilde bacaklar zayıflamıyor moralim bozulmaya başladı. ender saraçıda yaparsam fazla yüklenmiş olurum. onuda güçlendirmede yaparım olmadı.
Ben 61 kilo olduğumda bile basen ve bacaklarım çok ince olmamıştı üstüme bakarak, bakalım bu sefer inceltebilecek miyim???
Şuan bile üstüme M beden giyerken altıma XL zor oluyor.
Bende şuan 63üm canım. benim basenlerden çok sıkıntım yoktu zaten üstüme L giyiyordum alt 38di. benim sıkıntım ise üst kısmım zayıfladıkça basen ve bacaklar kötü duracak.
İnşallah sorun olmaz canım sıkma canını
Senin basen sorunun yok hiç olmazsa bende basen sorunu var, 9 ekimde 1 ay olacak dukana başlayalı, beden ölçülerimi ayda bir kontrol edeceğim bakalım kaç cm incelmişim diye, eminim en az basenden gitmiştir
Bugün kü menüm:
Sabah: krep, haşlanmış yumurta, çay
öğlen: bol yoğurtlu dukan mantı
akşam: bol yoğurtlu dukan mantı
1 günlük hafta sonu tatili için istanbul dışına çıktık, güzel geçti, yiyeceklerimi hazırlayıp yanımda getirdim sıkıntı çekmedim...
bende o konudan eminim :)
bende her gittiğim yere yanımda götürüyorum herkes ayy bunu nasıl yiyorsun desede karşımda çeşitt çeşitt şeyler yeselerde yılmayacağımm :)
Bebek biraz bizi üzdü düşük tehlikem var kanamam oldu yatıyorum
İns en kısa zamanda verir ve hamis kalır birlikte bebislerimizi buyururuz
9 gün olmuş ne kadar verdin cok merak ediyorum
pozitif baslayan ben suan hic iyi deilim moralim vok bozuk ve simdiden bi kacamak yaptim.. bir dilim bitter cikilata yedimatak gunlerim bitti sebzeyede basladim boyle devam edecem bakalim ins kilo veririm.. cok ihtiyacim var.. salak kafam ya offf
kizlar birsey sorcaktim aklima takildi...dönerin etini tüketebiliriz mi su ilk atak devresinde ??? yani güvendigimiz cok asiri yagli degilse ?
Ben 61 kilo olduğumda bile basen ve bacaklarım çok ince olmamıştı üstüme bakarak, bakalım bu sefer inceltebilecek miyim???
Şuan bile üstüme M beden giyerken altıma XL zor oluyor.
bende aynı markanın 48 beden üstüyle 44 beden kotunu beraber giyen biriyim...
Bugünkü menüm:
Sabah: Mücver, peynir, domates, salatalık, çay
Öğlen: sebzeli soya soslu tavuk, yarım domates, yarım salatalık, yoğurt
Akşam: sebzeli soya soslu tavuk, salata, yoğurt
Koşu bandıyla 35 dk yürüyüş, Ender saraçın 10 hareketle 3 haftada 2 beden incelten hareketlerine bugün başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?