Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben zaten yapıyorum canım ama basenler değilde bacaklar zayıflamıyor moralim bozulmaya başladı. ender saraçıda yaparsam fazla yüklenmiş olurum. onuda güçlendirmede yaparım olmadı.

kizlar birsey sorcaktim aklima takildi...dönerin etini tüketebiliriz mi su ilk atak devresinde ??? yani güvendigimiz cok asiri yagli degilse ?

ben zaten yapıyorum canım ama basenler değilde bacaklar zayıflamıyor moralim bozulmaya başladı. ender saraçıda yaparsam fazla yüklenmiş olurum. onuda güçlendirmede yaparım olmadı.

Ben 61 kilo olduğumda bile basen ve bacaklarım çok ince olmamıştı üstüme bakarak, bakalım bu sefer inceltebilecek miyim???

Şuan bile üstüme M beden giyerken altıma XL zor oluyor.

slm kızlar bugun atak evresınde 1.gunum sabah geç kalktıgım için öğlen kahvaltı yaptım
sabah.. 2 haslanmış yumurta
2 dılım peynır
çay
maydanoz
aksam 1haslanmış tavuk
1 bardak ayran
ara bıraz peynır
ayrıca 2 lıtre su 2 bardak bıtkı çayı içtim
acaba dukanda 2 öğün beslenmenın zarrarı varmıdırkı

Ben 61 kilo olduğumda bile basen ve bacaklarım çok ince olmamıştı üstüme bakarak, bakalım bu sefer inceltebilecek miyim???

Bende şuan 63üm canım. benim basenlerden çok sıkıntım yoktu zaten üstüme L giyiyordum alt 38di. benim sıkıntım ise üst kısmım zayıfladıkça basen ve bacaklar kötü duracak.

pozitif baslayan ben suan hic iyi deilim moralim vok bozuk ve simdiden bi kacamak yaptim.. bir dilim bitter cikilata yedim atak gunlerim bitti sebzeyede basladim boyle devam edecem bakalim ins kilo veririm.. cok ihtiyacim var.. salak kafam ya offf

Bende şuan 63üm canım. benim basenlerden çok sıkıntım yoktu zaten üstüme L giyiyordum alt 38di. benim sıkıntım ise üst kısmım zayıfladıkça basen ve bacaklar kötü duracak.

İnşallah sorun olmaz canım sıkma canını

Senin basen sorunun yok hiç olmazsa bende basen sorunu var, 9 ekimde 1 ay olacak dukana başlayalı, beden ölçülerimi ayda bir kontrol edeceğim bakalım kaç cm incelmişim diye, eminim en az basenden gitmiştir

Bugün kü menüm:

Sabah: krep, haşlanmış yumurta, çay

öğlen: bol yoğurtlu dukan mantı

akşam: bol yoğurtlu dukan mantı

1 günlük hafta sonu tatili için istanbul dışına çıktık, güzel geçti, yiyeceklerimi hazırlayıp yanımda getirdim sıkıntı çekmedim...

bende o konudan eminim :)
bende her gittiğim yere yanımda götürüyorum herkes ayy bunu nasıl yiyorsun desede karşımda çeşitt çeşitt şeyler yeselerde yılmayacağımm :)

bende o konudan eminim :)
bende her gittiğim yere yanımda götürüyorum herkes ayy bunu nasıl yiyorsun desede karşımda çeşitt çeşitt şeyler yeselerde yılmayacağımm :)

Evet canım yılmamak lazım, sonucu düşünerek mutlu olalım, kilo verdikçe zaten hiç bir şey gözüne gelmiyor insanın

Bazı kıyafetlerimin içine sığmaya başladıkça o kadar mutlu oluyorum ki, o mutluluğun yerini hiç bir şey doldurmaz

Bebek biraz bizi üzdü düşük tehlikem var kanamam oldu yatıyorum
İns en kısa zamanda verir ve hamis kalır birlikte bebislerimizi buyururuz
9 gün olmuş ne kadar verdin cok merak ediyorum

oyy tatlım çok dikkat et aman çok dolaşma ona iyi bak yaa

inşallah güzelimmm bugün 13. günüm 6 kg verdim 5 i atakta 1 i seyirde regl dönemimi de geride bıraktım şimdi tam gaz gideceğim inşallah...

pozitif baslayan ben suan hic iyi deilim moralim vok bozuk ve simdiden bi kacamak yaptim.. bir dilim bitter cikilata yedim atak gunlerim bitti sebzeyede basladim boyle devam edecem bakalim ins kilo veririm.. cok ihtiyacim var.. salak kafam ya offf

tatlım lütfen bozma moralini kilo vermeye başlayınca motivasyonun tavan yapacak biraz dayan... birşeyler yaratmaya çalış. pastalar yeni tarifler...vs

ben bir kek yaptım görüntü ve koku güzel tadı berbat 1 dilimin yarısını yedim gerisi çöpte ama 1 hafta yüzüne baktım tatlı ihtiyacımı karşıladı :))))) yesem tadı kötü yemeyipte zararlı birşeye abanmak istemedim. kokusuyla doydum :))

sonunda bana hitap edecek ekmeği buldum ve yaptım mayalı deneyeceğim diyordum ya çok güzel oldu kabarınca bana ekmeği andırdı dukanda anladım ki gözü doyurmak lazımmış... hiç üşenmeden sabahları kendime şekilli kahvaltı hazırlıyorum... çok motive ediyor bu beni... ekmeğimin resimlerini de yolliyim. ayrıca slikon kalıplar yulaf kepeğiyle çok barışık herhalde kalıp gibi çıkıyor

kizlar birsey sorcaktim aklima takildi...dönerin etini tüketebiliriz mi su ilk atak devresinde ??? yani güvendigimiz cok asiri yagli degilse ?

kimseden çekinmeyen biriysen döneri sade istet sonra peçetelere sar sarmala yağını alsın öyle ye :)

bende aynı markanın 48 beden üstüyle 44 beden kotunu beraber giyen biriyim...

Bugünkü menüm:

Sabah: Mücver, peynir, domates, salatalık, çay

Öğlen: sebzeli soya soslu tavuk, yarım domates, yarım salatalık, yoğurt

Akşam: sebzeli soya soslu tavuk, salata, yoğurt

Koşu bandıyla 35 dk yürüyüş, Ender saraçın 10 hareketle 3 haftada 2 beden incelten hareketlerine bugün başladım

bende araştırayım o hareketleri... dukan hareketlerini yapıyorum bende her gece yatmadan hazır başlamışken hareketlere ek yapıyorum, mekik çekiyorum... sanırım yatmadan önce olması iyi oluyor tabi hareketlerden sonra açlıkla başlayan kazınma arttığı için biraz zor uyuyorum ama olsun karnım baya düzleşti... ayrıca sabah alt karnımda olan bıngıl durum azalmış gibi hissettim... eh hemen duruma hız kazandırmak için korse giyimini başlattım. oda baya toparlıyor... vücuduma sinyaller göndersin bak böyle olacaksın her zaman diye :)))

günaydın kızlar...

dün bir ps gününü daha geride bıraktım. sanki sebzeye doyamıyorum ama daha çok acıkıyorum

dünkü menüm

sabah: 1 haşlanmış yumurta+domates
ara: salatalık
öğle: mantarlı tavuk sote + yoğurt
ara: salatalık
ara: lorlu mayalı ekmek + süt
akşam: taze fasülye + fırın köfte
ara: peynir :) akşam gözüm döndü de peynirle yatıştırdım... + zero

fırın köftem çok güzel oldu... baya süt koydum, 1 yumurta, 2 yk yulaf kepeği, maydonoz, sarımsak, yarım kilodan azdı ama sanırım 250 g filan kıyma... cıvık birşey oldu yağlı kağıdın üstüne kaşıkla yaydım minik minik ince avuç içi kadar bisküvi gibi oldu birde çok pişirdim... kıtır kıtır ben çok beğendim... Allahım yakında etten bisküviler yapacağım hayırlısıyla akıl sağlığım gitmeden vereydim şu kiloları

Kızlarrr bende bugün başlıyorum kitabı okudum banada destek olun boy 159 kilo 65 hedef kilo 53 ilk günüm bugün. Bana ataktada yiyebileceğim dukan ekmek tarifi verir misiniz ?

kızlar merhaba, ben de artık dukan'dayım

her şeyi, her şeyi denedim. diyetisyenler dahil. olmuyor, 60'ın altına bir türlü inemiyorum.

63 kilo ile başladım dünden önceki gün.
bugün tartıldığımda 61.2 çıktım.

atak evresinin ikinci günündeyim şu an.

çok fazla peynir seven biri değilim. zorunluluktan sabahları yumurta, yoğurt falan yiyorum.
akşam da sadece yağsız et.
biraz da erken uyuyorum aralarda çok acıkmayayım diye.

zor oluyor iradeyi kontrol etmek.

daha ikinci gündeyim ya.
5 ay süre veriyor dukan bana. 54 idealin diyor.
ben 50'ye kadar düşmek istiyorum.

3 günlük atakta 1.2 kilo hesaplamış dukan ama sanırım su atıyorum. 1.8 gitti bile.

sanki iki gün sonra 60'ın altında olurum gibi.
ay bu gazı kaybetmek istemiyorum, bu hevesle gitmeli

yarın itibariyle başlıyorum.kitabı okuyorum yarıladım ama kaç gün atak evresinde olucam.kilom 73 hedf kilom 60 yaşım 28 boyum 167cm.rahatsızlığım yok.birde regl muhtemelen atak evresine denk gelecek şuan başlamam ne kadar doğru.ve seyir evresinde 1 gün protein 1 gün protein+sebze şeklinde mi yacağım 2/2 mi 5/5 mi?yardım istiyorum cevap verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…