Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

slm kızlar kımse benı umursamıyo ama yıne yazayım
sabah 1tane dukan krep
1 dılım fume et
1 tane lıght üçgen peynır
1 bardak cay
ara 1 bardak süt
aksam hındı göğüs
yogurt
ayrıca 3 lıtre su
bugun atakta 3.gunum dukan amcada 3 gun cıkardı bana yarın seyıre geçıyorum

Canım umursamamaktan değil, hepimiz yeni ve acemiyiz, yorum yapacak kadar tecrübemiz yok maalesef

Bilenler de gittiği için kendi kendimize kaldık

Tablo yapmasını bilen varsa haftalık kilo tablosu yapsa teşvik edici olurdu...

saol cnm ben daha önce 70 79 kılo aralıgında 7kılo verdım
dukana yenı basladım bakalım hayırlısı sen hangı evredesın

Kızalr selam,

12 Agustos ta başladım 72.9 ile suan 66 yım. seyir evresindeydim son 1 aydır maalesef seyahatlerden bırakmıstım. simdi tekrar nasıl baslayacagım.

ayrıca sac diplerim inanılmaz kasınıyor ve sivilce cıktı. bu kadar sac kasınır mı ? deliricemmmmm

dr gittim kan tahlili yaptılar. dukan bazı degerleri dusuruyor dedi dr. takviye vitamin verdi.

acil yardım lutfen

saol cnm ben daha önce 70 79 kılo aralıgında 7kılo verdım
dukana yenı basladım bakalım hayırlısı sen hangı evredesın

Ben 9 eylülde başladım, yarın 1 ay olacak, 6 gün atak sonrası seyirle devam ediyorum, hayırlısıyla hedefimize ulaşırız inşallah

İmzana kilo cetveli eklesene

Yarın seyire başlıyorsun herhalde, 1-2 hafta geçince alışıyor insan

kimse ilgilenmiyor ama olsun biz yinede paylaşalım menümüzü, perşembeleri de kilo bildirimi yapalım

belki Allah rızası için biri acır halimize de bir tablo hazırlar bize :))

Menüm

Sabah: Yulaf kepekli krep, haşlanmış yumurta, peynir, açık şekersiz çay

öğlen: köfte yoğurt

akşam: köfte yoğurt

yürüyüş ve sporumu yaptım

oo ne guzel darısı bana
evet cnm yarın seyıre gecıcem acaba 1 gun daha atak yapsammı dıye dusunuyorum
tmm persembelere kılo bıldırımı yapalım
Menüm

guzel cnm afıyet olsun

selam kızlar. 2. günüm. atak evresindeyim tabiki.
sabah yoğurt- 1 çay kaşığı yulaf ezmesi (sanırım yulaf ezmesi önerilmiyor o yüzden az yedim)
öğlen bir yumurta,
akşam da balık yedim. bir de diyet kola içtim. akşam üzeri de bitki çayı içtim.

demin de 15 dakikaya yakın eliptik bisiklete bindim. haşat oldum kısacası.

bu kez faydasını görene kadar devam edeceğim.
irademi sınayacağım bakalım.

oo ne guzel darısı bana
evet cnm yarın seyıre gecıcem acaba 1 gun daha atak yapsammı dıye dusunuyorum
tmm persembelere kılo bıldırımı yapalım

Bence testte kaç çıktıysa o kadar yap. Seyirde de kaçamaksız devam edince vermeye devam edeceksin zaten inşallah

Başarılar diliyorum canım, sağlıkla hedefimize ulaşırız inşallah, verdikçe çok mutlu oluyor insan

teste 3 gun atak 53gun seyır cıktı du bakalım inş hedefımıze gıderız cabucak
ya bu arada bende wc sorunu başladı sendede varmı

teste 3 gun atak 53gun seyır cıktı du bakalım inş hedefımıze gıderız cabucak
ya bu arada bende wc sorunu başladı sendede varmı

Benim bağırsaklarımda zaten tembellik var, onun için bol su tüketiyorum ve sabahları çok açık çay içiyorum 6-7 fincan kadar, böylece sıkıntı çekmiyorum...

Benim bağırsaklarımda zaten tembellik var, onun için bol su tüketiyorum ve sabahları çok açık çay içiyorum 6-7 fincan kadar, böylece sıkıntı çekmiyorum...

bende bol su içiyorum cnmda yınede cıkamıyorum 4 gun oldu
bıde dıyette meyve yokya cok zorlanıyorum ben
meyve delısı bırı olarak

yulaf kepeğini nerden buluyorsunuz arkadaşlar.bende baslamayı düşünüyorum.atak devremi hesaplayacam ilk önce dukanın sitesinden inceliyorum

bu sayfa hiç ilerlemiyor yazmıyor kimse de bende arada bakıyorum... umursamamak yok ama giren yok efsunun da dediği gibi yeni başladık birde...

burda öğle yemeğin yok gibi geldi bana direk yediklerini kesme vücut şaşırır depolamaya başlar zorla yemeye çalış...

ayrıca sadece 1 krep yemişsin 1.5 kaşık yulaf kepeği her gün tüketilmeli atakta...

bana menün az göründü... ( acaba ben doymuyor muyum :)

ben hazırlarım aslında hep giriyorum kk ya yarışmalardan çıkıp kendi sayfamı açtım. artık orda konuşuyoruz orda diyete devam ediyoruz yani hep burdayım. yanlız eskilere bir bakmam lazım liste nasıl birşey kimler var kimler yok...

güzelim bende dukanın 15. günündeyim. bu yorumları okuyup önce tedbir almaya çalıştım. vitamin için sebze günlerinde dayandım bibere yeşil kırmızı ne olursa en olmadı yemeklerin içine koyuyorum. domates çok yiyorum. sende araştır vitamin konusunda hangi sebzeler iyi onlara dadan ayrıca daha dukana başlamadan saçlarıma yağ kürlerine başladım. b vitamini ampülleri var bemixs ötekiler aklıma gelmedi onları karıştırıp içine birde yumurtanın sarısını koyuyorum. haftada 1 iyi oluyor.... dukanda iyi oldu hatta yumurtanın beyazını ekmeğime sarısını saçlarıma :))))

yulaf kepeğini nerden buluyorsunuz arkadaşlar.bende baslamayı düşünüyorum.atak devremi hesaplayacam ilk önce dukanın sitesinden inceliyorum

ben ilk gurme.net den istedim. sonra baktım migrosta ve başka marketlerde de var. ben ürünleri seçiyorum topluyorum. sadece 1 kargo parasıyla geliyor. aman gidip alacağıma geliyor :) ayrıca tatlandırıcı alırsan takitanın kendi sitesinde gurme.netten daha uygun haberiniz olsun :)

yulaf ezmesiyle yulaf kepeği aynı değil madem diyeti yapacaksın boşa aç kalma yulaf kepeğini al herşeyi kuralına uygun yap derim... olmazsa olmazları var yulaf kepeği de biri... ben daha önce karatay yaptım yulaf kepeği yoktu tabi protein bazlı bir diyet oda kabızlık problemim oldu ama öyle normal değil doktora gittim filan yani... şimdi yulaf kepeği çok fayda sağlıyor o konuda....

az yemişsin sende güzelim... diyete motive olmak için biraz uğraşmak gerekiyor... 3 -5 kg vereyim yeter diyip bırakırsan alırsın geri o yüzden diyete çok geniş bak...

Menüm

afiyet olsun güzelim çok güzel menü... dukan ekmekcikleri de yap ama 2 kaşık yulafın hepsini kahvaltı da mı yiyorsun???

bende bol su içiyorum cnmda yınede cıkamıyorum 4 gun oldu
bıde dıyette meyve yokya cok zorlanıyorum ben
meyve delısı bırı olarak

canım kola içiyorsan azalt, yulaf kepeğini tam ye birde goji berry diye bir meyvesi var ben aldım. onla ilk günlerini atlatabiliyorsun... birdeeeee meyve aromaları al... dün denedim. gerçi benim işim dolayısıyla laboratuvarda bir sürü aroma var. böğürtlen aroması biraz tatlandırıcı ekledim yoğurduma meyveyi de tatlıyı da yemiş gibi hissettim...

benim bir çayım var zorda kalırsam yapıyorum ama çok çalıştırıyor oda

yeşil çayı bardağa atıyorum üstüne sıcak su biraz limon sıkıp 1 dilimde içine 10 dk bekliyor. üstüne yarım soda ekliyorum sıcak sıcak içiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…