Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bende bol su içiyorum cnmda yınede cıkamıyorum 4 gun oldu
bıde dıyette meyve yokya cok zorlanıyorum ben
meyve delısı bırı olarak

Canım 4 gün çok olmuş, ben o kadar uzun çıkamazsam kaysılı form çay kullanıyorum, fayda ediyor, sık kullanırsan vücut alıştığı için etki etmeyebilir zor durumda kaldığında kullan bence...

ya yulaf ezmesinin tadına bayılıyorum. elimde de bu vardı, kahvaltı için idare edeym dedim. hani zararı yoksa sorun yok da, umarım diyeti bozmuyordur.

ben genelde cok az yerim zaten de dun sahiden az olmuş. bugün biraz daha dikkat edelim.
atakta üçüncü gün. 63'lerdeydim (tam kaç bilmiyorum.)
bugün 60.06 çıktı gayet güzel

Haklısın öğün atlamamak lazım, bende aç olsam da olmasam da öğleni mutlaka yemeğe çalışıyorum...

Yarın kilo bildiriminde bulunanların listesiyle başlansa, sonra arzu edenler yine eklenir, listeyle daha motive oluruz...

yulaf ezmesi de yiyemiyoruz diye yoğurtla geçiştireceğim malesef bu sabahı.
bugün hakikaten perişanım kızlar. mide bulanıyor, halsizlik had safhada...
ve işin kotusu işyerindeyim

kızlar ben sık sık yazıyorum ama ancak öyle kontrolü sağlayabiliyorum. ay bugün atakta son günümü yapacağım sanırım. yarından sonra beş haftada falan istediğim kiloya gelirim sanki. allahım lütfen pes etmeyeyim ya.

afiyet olsun güzelim çok güzel menü... dukan ekmekcikleri de yap ama 2 kaşık yulafın hepsini kahvaltı da mı yiyorsun???

Evet genelde kahvaltıda yiyorum, mantı yapacağım zaman mantı için bırakıyorum

Yada bazen çok tokluk hissediyorum o zaman da sonraya bırakıyorum...

Canım aç kalınca çok halsizlik oluyor, haşlanmış yumurta filan yeseydin keşke...

dün ne yedimmm

sp günüydü

sabah: mayalı kepekli ekmeğim + haşlanmış yumurta

öğle: fırın köftem

ara: aromalı tatlandırıcılı yoğurt

akşam: ekmeğim + ciğer + yoğurt

sarmısak çayımı 2 gündür unutuyordum hep neskafe içtim. çok su da içemiyorum zorla 1.5 lt yi buluyoruz neyseki

dün hareket yok sadece 1 saat ütü yaptım kulağımda müzik dans ederek sonra dukan hareketleri ve mekik inşallah olmuştur...

Bugün tam 1 ay oldu başlayalı

-7 kilo

Bel , basen ve karından tam 5 er cm incelmişim

Son düzenleme:

çok güzel vermişsin.... hani çok az yiyip sonra sıkılıp diyete uysan bile fazlalaşırsa bir bakarsın kilo vermen durmuş motivasyonun gider hani sonuçta verilen kar ama motivasyon diyette çok önemli zorla bir şekilde ye tabi izinli besinleri

Menün güzelmiş

Ben ekmeği beceremedim onun için bir daha denemedim...

Haklısın öğün atlamamak lazım, bende aç olsam da olmasam da öğleni mutlaka yemeğe çalışıyorum...

bende dün acıkmamıştım aynen köftelerimi cıvık yapıp yağlı kağıtta pişirdim yine bisküvi gibi oldu çıtır çıtır onları yedimm... ve bugün sebze günüm iyi hazırlanıp geldim işe yahu normalden resmen 1 saat önce kalkıyorum yaa ne beslenme çantam varmış :)))

yulaf ezmesi de yiyemiyoruz diye yoğurtla geçiştireceğim malesef bu sabahı.
bugün hakikaten perişanım kızlar. mide bulanıyor, halsizlik had safhada...
ve işin kotusu işyerindeyim

aç kalacaksan yada kendini kötü hissedeceksen ye bence... alabilirsen dışardan salam al normalde yememen lazım içinde patates nişastası var ama miden bulanacağına olabilir bence. öğlende proteinin dibine vurursun yanına da 1 ayran yada süt alırsın öğleden sonrası da öyle geçer...

Menün güzelmiş

Ben ekmeği beceremedim onun için bir daha denemedim...

bende en son yaptığım mayalı ile birde favorim kreple devam ediyoruz. ama 1 tarif deneyeceğim akşama yumurtamı kepeğimi bitirmedim sabahtan bakalım yapacağım akşama bu kez sadece yulaf kepeği ile yapmayacağım galeta karışımla yapacağım birde süttozu ekleyeceğim bakalım olacak m

kızlar merhaba

ben 2 sene öncesinde dukan yaptım yaklaşık 1.5 ay kadar.

gerçekten programda yazan kadar kiloyu verdim hiç kaçamak yapmadım. daha da vermem gereken 4 kilo vardı fakat başından itibaren kabızlık problemi çektim. hem de günde en az 3 lt su, üstüne çay, yeşil çay vs. içmeme rağmen.
en son doktorda buldum kendimi ve biraz daha devam edersem bağırsak düğümlenmesi yaşayacağımı söyledi.

o kadar kabızlığa rağmen 5 kilo kadar kilo vermiştim ama vücudum hiç rahat değildi. şu kabızlık sorunu çözülse tekrar yapmak isterim.

bu konuda çözümü olan var mı aranızda?

Güzel olursa tarifi verirsiniz biz de deneriz

Yulaf kepeği galete karışımı bende almıştım henüz kullanmadım...

en son ki karatay deneyimimde bende yaşayıp doktora gitmiştim hala ilaçlar duruyor ne olur ne olmaz diye birde sodalı çay yapıyorum etkiliyor şimdi mesela sarmısak çayına başladım. ayrıca öğünleri çok kuru bırakmamak lazım. hani suyu içiyoruz da ne zaman içiyoruz yediğimiz proteinler sebze gibi değil bir sebzenin ortalama %90 ı sudur meyvenin de onun için kabızlık sorununa çözüm olurlar demekki biz bu proteinleri alırken bol su tüketmemiz lazım yediğimden tat almasam da ki normalde sevmem bazen yediğim bir lokmamın ardından su ayran yoğurt sıvı birşey yiyorum. çünkü proteinde su yüzdesi çok düşük tabi sindirimi zor ve uzun ne yapacak susuz vücut kabızlık normal bir sonuç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…