bende bol su içiyorum cnmda yınede cıkamıyorum 4 gun oldu
bıde dıyette meyve yokya cok zorlanıyorum ben
meyve delısı bırı olarak
yulaf ezmesiyle yulaf kepeği aynı değil madem diyeti yapacaksın boşa aç kalma yulaf kepeğini al herşeyi kuralına uygun yap derim... olmazsa olmazları var yulaf kepeği de biri... ben daha önce karatay yaptım yulaf kepeği yoktu tabi protein bazlı bir diyet oda kabızlık problemim oldu ama öyle normal değil doktora gittim filan yani... şimdi yulaf kepeği çok fayda sağlıyor o konuda....
az yemişsin sende güzelim... diyete motive olmak için biraz uğraşmak gerekiyor... 3 -5 kg vereyim yeter diyip bırakırsan alırsın geri o yüzden diyete çok geniş bak...
bu sayfa hiç ilerlemiyor yazmıyor kimse de bende arada bakıyorum... umursamamak yok ama giren yok efsunun da dediği gibi yeni başladık birde...
burda öğle yemeğin yok gibi geldi bana direk yediklerini kesme vücut şaşırır depolamaya başlar zorla yemeye çalış...
ayrıca sadece 1 krep yemişsin 1.5 kaşık yulaf kepeği her gün tüketilmeli atakta...
bana menün az göründü... ( acaba ben doymuyor muyum :)
ben hazırlarım aslında hep giriyorum kk ya yarışmalardan çıkıp kendi sayfamı açtım. artık orda konuşuyoruz orda diyete devam ediyoruz yani hep burdayım. yanlız eskilere bir bakmam lazım liste nasıl birşey kimler var kimler yok...
afiyet olsun güzelim çok güzel menü... dukan ekmekcikleri de yap ama 2 kaşık yulafın hepsini kahvaltı da mı yiyorsun???
kızlar ben sık sık yazıyorum ama ancak öyle kontrolü sağlayabiliyorum. ay bugün atakta son günümü yapacağım sanırım. yarından sonra beş haftada falan istediğim kiloya gelirim sanki. allahım lütfen pes etmeyeyim ya.
ya yulaf ezmesinin tadına bayılıyorum. elimde de bu vardı, kahvaltı için idare edeym dedim. hani zararı yoksa sorun yok da, umarım diyeti bozmuyordur.
ben genelde cok az yerim zaten de dun sahiden az olmuş. bugün biraz daha dikkat edelim.
atakta üçüncü gün. 63'lerdeydim (tam kaç bilmiyorum.)
bugün 60.06 çıktı gayet güzel
dün ne yedimmm
sp günüydü
sabah: mayalı kepekli ekmeğim + haşlanmış yumurta
öğle: fırın köftem
ara: aromalı tatlandırıcılı yoğurt
akşam: ekmeğim + ciğer + yoğurt
sarmısak çayımı 2 gündür unutuyordum hep neskafe içtim. çok su da içemiyorum zorla 1.5 lt yi buluyoruz neyseki
dün hareket yok sadece 1 saat ütü yaptım kulağımda müzik dans ederek sonra dukan hareketleri ve mekik inşallah olmuştur...
Haklısın öğün atlamamak lazım, bende aç olsam da olmasam da öğleni mutlaka yemeğe çalışıyorum...
Yarın kilo bildiriminde bulunanların listesiyle başlansa, sonra arzu edenler yine eklenir, listeyle daha motive oluruz...
yulaf ezmesi de yiyemiyoruz diye yoğurtla geçiştireceğim malesef bu sabahı.
bugün hakikaten perişanım kızlar. mide bulanıyor, halsizlik had safhada...
ve işin kotusu işyerindeyim
tamam yarına yapalım listeyi yarın gün boyu bildirilerinizi yazın bende yerleştireyim.
Menün güzelmiş
Ben ekmeği beceremedim onun için bir daha denemedim...
bende en son yaptığım mayalı ile birde favorim kreple devam ediyoruz. ama 1 tarif deneyeceğim akşama yumurtamı kepeğimi bitirmedim sabahtan bakalım yapacağım akşama bu kez sadece yulaf kepeği ile yapmayacağım galeta karışımla yapacağım birde süttozu ekleyeceğim bakalım olacak m
kızlar merhaba
ben 2 sene öncesinde dukan yaptım yaklaşık 1.5 ay kadar.
gerçekten programda yazan kadar kiloyu verdim hiç kaçamak yapmadım. daha da vermem gereken 4 kilo vardı fakat başından itibaren kabızlık problemi çektim. hem de günde en az 3 lt su, üstüne çay, yeşil çay vs. içmeme rağmen.
en son doktorda buldum kendimi ve biraz daha devam edersem bağırsak düğümlenmesi yaşayacağımı söyledi.
o kadar kabızlığa rağmen 5 kilo kadar kilo vermiştim ama vücudum hiç rahat değildi. şu kabızlık sorunu çözülse tekrar yapmak isterim.
bu konuda çözümü olan var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?