günaydın kızlar
diyetime devam ediyorum ama 10 gün aradan sonra yine üst solunum yolu enfeksiyonu atlatamadım bir türlü.öksürük ses kısıklığı boğaz yanması bu kışı nasıl atlatacağım bilmiyorum.dün yine kaçamak yaptım(( bir avuç dolusu badem ve ceviz yedim.iş arkadaşım almış gelmiş bademe dayanamadım (((
dukan amca soğuk algınlığı durumunda ne yapmamız gerektiğini neden yazmamış ki diyete devam ediyorum ama bu sefer iyileşemiyorum bırakırsamda kaç aylık emeğim gidecek offfff offfffffff
en son ki karatay deneyimimde bende yaşayıp doktora gitmiştim hala ilaçlar duruyor ne olur ne olmaz diye birde sodalı çay yapıyorum etkiliyor şimdi mesela sarmısak çayına başladım. ayrıca öğünleri çok kuru bırakmamak lazım. hani suyu içiyoruz da ne zaman içiyoruz yediğimiz proteinler sebze gibi değil bir sebzenin ortalama %90 ı sudur meyvenin de onun için kabızlık sorununa çözüm olurlar demekki biz bu proteinleri alırken bol su tüketmemiz lazım yediğimden tat almasam da ki normalde sevmem bazen yediğim bir lokmamın ardından su ayran yoğurt sıvı birşey yiyorum. çünkü proteinde su yüzdesi çok düşük tabi sindirimi zor ve uzun ne yapacak susuz vücut kabızlık normal bir sonuç...
günaydın kızlar
diyetime devam ediyorum ama 10 gün aradan sonra yine üst solunum yolu enfeksiyonu atlatamadım bir türlü.öksürük ses kısıklığı boğaz yanması bu kışı nasıl atlatacağım bilmiyorum.dün yine kaçamak yaptım(( bir avuç dolusu badem ve ceviz yedim.iş arkadaşım almış gelmiş bademe dayanamadım (((
dukan amca soğuk algınlığı durumunda ne yapmamız gerektiğini neden yazmamış ki diyete devam ediyorum ama bu sefer iyileşemiyorum bırakırsamda kaç aylık emeğim gidecek offfff offfffffff
yıcemde cnm sabah geç kalkıyoyorum 3 öğün sıgdıramıyorum bı gune ama bundan sonra erken kalmaya calısıcambu sayfa hiç ilerlemiyor yazmıyor kimse de bende arada bakıyorum... umursamamak yok ama giren yok efsunun da dediği gibi yeni başladık birde...
burda öğle yemeğin yok gibi geldi bana direk yediklerini kesme vücut şaşırır depolamaya başlar zorla yemeye çalış...
ayrıca sadece 1 krep yemişsin 1.5 kaşık yulaf kepeği her gün tüketilmeli atakta...
bana menün az göründü... ( acaba ben doymuyor muyum :)
yok cnm kola içmıyorum yesıl cayımıda ıcıyorum ama tık yok bıde senın tarıfı deneyım bakalımcanım kola içiyorsan azalt, yulaf kepeğini tam ye birde goji berry diye bir meyvesi var ben aldım. onla ilk günlerini atlatabiliyorsun... birdeeeee meyve aromaları al... dün denedim. gerçi benim işim dolayısıyla laboratuvarda bir sürü aroma var. böğürtlen aroması biraz tatlandırıcı ekledim yoğurduma meyveyi de tatlıyı da yemiş gibi hissettim...
benim bir çayım var zorda kalırsam yapıyorum ama çok çalıştırıyor oda
yeşil çayı bardağa atıyorum üstüne sıcak su biraz limon sıkıp 1 dilimde içine 10 dk bekliyor. üstüne yarım soda ekliyorum sıcak sıcak içiyorum...
kayısılı bana fayda etmıyo cnm bende onceden berı var bu bagırsak sorunuCanım 4 gün çok olmuş, ben o kadar uzun çıkamazsam kaysılı form çay kullanıyorum, fayda ediyor, sık kullanırsan vücut alıştığı için etki etmeyebilir zor durumda kaldığında kullan bence...
guzel cnm afıyet olsun acaba sarımsak cayı nasılkıdün ne yedimmm
sp günüydü
sabah: mayalı kepekli ekmeğim + haşlanmış yumurta
öğle: fırın köftem
ara: aromalı tatlandırıcılı yoğurt
akşam: ekmeğim + ciğer + yoğurt
sarmısak çayımı 2 gündür unutuyordum hep neskafe içtim. çok su da içemiyorum zorla 1.5 lt yi buluyoruz neyseki
dün hareket yok sadece 1 saat ütü yaptım kulağımda müzik dans ederek sonra dukan hareketleri ve mekik inşallah olmuştur...
Bugün tam 1 ay oldu başlayalı
-7 kilo
Bel , basen ve karından tam 5 er cm incelmişim
tamam yarına yapalım listeyi yarın gün boyu bildirilerinizi yazın bende yerleştireyim.
çok teşekkür ederim gerçekten yararlı bir cevap oldu. evet ben de her lokmadan sonra sıvı tüketmeyi sevmiyorum.
sodalı çay dediğinizi nasıl yapıyorsunuz bu ice tea'ler gibi mi?
yıcemde cnm sabah geç kalkıyoyorum 3 öğün sıgdıramıyorum bı gune ama bundan sonra erken kalmaya calısıcam
yok cnm kola içmıyorum yesıl cayımıda ıcıyorum ama tık yok bıde senın tarıfı deneyım bakalım
kayısılı bana fayda etmıyo cnm bende onceden berı var bu bagırsak sorunu
guzel cnm afıyet olsun acaba sarımsak cayı nasılkı
ayrıca dukan hareketlerı neler
cnm darısı bıze ıns
olur cnm yarın bıldırım yaparız
listeyi yaptım da kızlar geçmişten almaya çalıştım verileri yanlız alamadıklarım var yarın bildirim yaparken
başlangıç tarihi
başlangıç kilosu
hedef kilo
dukanın kaçıncı günündesin?
geçen hafta kilo
bu hafta kilo
boy
bilgilerinizi girerseniz burda en son yayınlanan tabloyu yapacağım...
EFSUN74
spirochet
NİDAA
melcha
handete
GURBET38
35nur35
smygnc
yesilkubbe
gurbet
ben bu isimleri girdim listeye girmek isteyen başka üye varsa oda yazsınnnn...
eh hadi başlayalım bakalım
yok kendim yapıyorum burda sitede bir yerde okumuştum. bir sürahinin 2/3 ünü sıcak suyla doldurup 2 tane yeşil çay atıyorsun yada 2 tatlı kaşığı yeşil çay 1 limonu içine sıkıp kabuklarını da atıp 10 dk dinlendiriyorsun. sonra 1 sodayı içine döküp bunu gün içinde tüketiyorsun... bunu yaparak kilo vermiş biri vardı sitede...
bize dukanda limon yasak o yüzden ben 1-2 damla sıkıp ince bir dilim atıyorum... 1 bardaktan az kaynar suya (bira bardağı) 1 yeşil çay atıyorum ve limon dediğim gibi 10 dk bekletip yarım soda koyup içiyorum. 1 sürahiyi 2 gün yaptım. işten eve gidene kadar dayanamadım çok çalıştırdı çok ödem attırdı... bende miktarını azalttım...
Bende bu hareketleri ender saracın 10 hareketiyle birlikte yapıyorum...
listeyi yaptım da kızlar geçmişten almaya çalıştım verileri yanlız alamadıklarım var yarın bildirim yaparken
başlangıç tarihi
başlangıç kilosu
hedef kilo
dukanın kaçıncı günündesin?
geçen hafta kilo
bu hafta kilo
boy
bilgilerinizi girerseniz burda en son yayınlanan tabloyu yapacağım...
EFSUN74
spirochet
NİDAA
melcha
handete
GURBET38
35nur35
smygnc
yesilkubbe
gurbet
ben bu isimleri girdim listeye girmek isteyen başka üye varsa oda yazsınnnn...
eh hadi başlayalım bakalım
evet sonunda benımde çizelgem hazır
hemen ender saraçın 10 hareketine bakayım :)))
başlangıç tarihi: 02.04.2013
başlangıç kilosu: 86,7
hedef kilo: 58
geçen hafta kilo: 68,8
bu hafta kilo:67,8
boy: 1.60
oo 10 kilo gitmiş maaşallah :)
benimde hedef kilom 58 ama annem delirtti beni çok zayıflamışım artık diyeti bırakmazsam hakkını helal etmezmiş :) napacam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?