Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar
diyetime devam ediyorum ama 10 gün aradan sonra yine üst solunum yolu enfeksiyonu atlatamadım bir türlü.öksürük ses kısıklığı boğaz yanması bu kışı nasıl atlatacağım bilmiyorum.dün yine kaçamak yaptım (( bir avuç dolusu badem ve ceviz yedim.iş arkadaşım almış gelmiş bademe dayanamadım (((
dukan amca soğuk algınlığı durumunda ne yapmamız gerektiğini neden yazmamış ki diyete devam ediyorum ama bu sefer iyileşemiyorum bırakırsamda kaç aylık emeğim gidecek offfff offfffffff

Geçmiş olsun Allah şifalar versin...

çok teşekkür ederim gerçekten yararlı bir cevap oldu. evet ben de her lokmadan sonra sıvı tüketmeyi sevmiyorum.
sodalı çay dediğinizi nasıl yapıyorsunuz bu ice tea'ler gibi mi?

yazık bak önünde daha çok verilmesi gereken kilo var verilmiş bir sürü emeğin var kaçamaklarına son vermelisin. eğer halin olursa netten bak dukana uygun tatlılar yapabilirsin... yeşil biber alacaksın portakaldan limondan çok c vitamini var...

sıcak çaylar yap kendine ekinezyayı öneririm içine 1-2 damla limon ekle hatta varsa tarçın çubukları ekle çaylarına şeker ihtiyacına birebir ve iştahını da keser... ayrıca sebze günlerinde vitaminden zengin gıdalar tüketmelisin... yeşil biberi de ara öğün bile yap ye...

eğer kansızlık yada demir eksikliği gibi sorunların varsa ne yersen ne içersen fayda etmez iyileşmene... demir eksikliği varsa toparlayamıyorsun kolay kolay... onun içinde demir yönünden zengin besinler bulmalısın...

yıcemde cnm sabah geç kalkıyoyorum 3 öğün sıgdıramıyorum bı gune ama bundan sonra erken kalmaya calısıcam
yok cnm kola içmıyorum yesıl cayımıda ıcıyorum ama tık yok bıde senın tarıfı deneyım bakalım
kayısılı bana fayda etmıyo cnm bende onceden berı var bu bagırsak sorunu
guzel cnm afıyet olsun acaba sarımsak cayı nasılkı
ayrıca dukan hareketlerı neler
Bugün tam 1 ay oldu başlayalı

-7 kilo

Bel , basen ve karından tam 5 er cm incelmişim
cnm darısı bıze ıns
tamam yarına yapalım listeyi yarın gün boyu bildirilerinizi yazın bende yerleştireyim.

olur cnm yarın bıldırım yaparız

çok teşekkür ederim gerçekten yararlı bir cevap oldu. evet ben de her lokmadan sonra sıvı tüketmeyi sevmiyorum.
sodalı çay dediğinizi nasıl yapıyorsunuz bu ice tea'ler gibi mi?

yok kendim yapıyorum burda sitede bir yerde okumuştum. bir sürahinin 2/3 ünü sıcak suyla doldurup 2 tane yeşil çay atıyorsun yada 2 tatlı kaşığı yeşil çay 1 limonu içine sıkıp kabuklarını da atıp 10 dk dinlendiriyorsun. sonra 1 sodayı içine döküp bunu gün içinde tüketiyorsun... bunu yaparak kilo vermiş biri vardı sitede...

bize dukanda limon yasak o yüzden ben 1-2 damla sıkıp ince bir dilim atıyorum... 1 bardaktan az kaynar suya (bira bardağı) 1 yeşil çay atıyorum ve limon dediğim gibi 10 dk bekletip yarım soda koyup içiyorum. 1 sürahiyi 2 gün yaptım. işten eve gidene kadar dayanamadım çok çalıştırdı çok ödem attırdı... bende miktarını azalttım...

listeyi yaptım da kızlar geçmişten almaya çalıştım verileri yanlız alamadıklarım var yarın bildirim yaparken

başlangıç tarihi
başlangıç kilosu
hedef kilo
dukanın kaçıncı günündesin?
geçen hafta kilo
bu hafta kilo
boy

bilgilerinizi girerseniz burda en son yayınlanan tabloyu yapacağım...

EFSUN74
spirochet
NİDAA
melcha
handete
GURBET38
35nur35
smygnc
yesilkubbe
gurbet

ben bu isimleri girdim listeye girmek isteyen başka üye varsa oda yazsınnnn...

eh hadi başlayalım bakalım

benim yaptığım dukan hareketleri bunlar akşam 20 şer yapıp yatıyorum....

Harika tablo olunca heyecanla bekleriz perşembeleri

çok teşekkür ederim deneyeceğim

saol cnm yarın bıldırım yaparız

hemen ender saraçın 10 hareketine bakayım :)))

Bak canım 15-20 dk sürüyor...

Menüm:

Sabah: Mücver, domates, salatalık, haşlanmış yumurta, çay

Öğlen: Domates ve biberle kavrulmuş kıyma, yoğurt

Akşam: Domates ve biberle kavrulmuş kıyma, közlenmiş patlıcan, yoğurt

Koşu bandında 35dk yürüyüş ve spor (ender saraç 10 hareket)

başlangıç tarihi: 02.04.2013
başlangıç kilosu: 86,7
hedef kilo: 58
geçen hafta kilo: 68,8
bu hafta kilo:67,8
boy: 1.60

başlangıç tarihi: 02.04.2013
başlangıç kilosu: 86,7
hedef kilo: 58
geçen hafta kilo: 68,8
bu hafta kilo:67,8
boy: 1.60

oo 10 kilo gitmiş maaşallah :)
benimde hedef kilom 58 ama annem delirtti beni çok zayıflamışım artık diyeti bırakmazsam hakkını helal etmezmiş :) napacam bilmiyorum

oo 10 kilo gitmiş maaşallah :)
benimde hedef kilom 58 ama annem delirtti beni çok zayıflamışım artık diyeti bırakmazsam hakkını helal etmezmiş :) napacam bilmiyorum

10 değil yalnız 18,9 kilo teşekkürler, benim hedef kilom daha da aşağıda aslında, malum boyum kısa. başlangıçta yolum çok uzundu o yüzden 58 yazdım. dukan 56'yı uygun gördü. hele bir oralara geleyim, aşağı çekicem hedefi inş.

bu aralar ciddiyetten uzağım, yoksa hedefe yaklaşmış olurdum

kendini iyi hissettiğin kiloya dek devam et bence, anneler ikna edilir, kıyamaz sana bence

günaydin dukaniceler, sabah tartida 55 ciktim iki haftadan beri tartida tik yok son 1,5 kilom kaldi ama kilo verisim durdu malesef

neyapsam bilemedim yavas yavas güclendirme dönemine mi gecsem. Halbuki 53 olmak istiyordum ben offfff niye kilo veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…