Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

başlangıç tarihi: 9 Eylül 2013
başlangıç kilosu: 85.4
hedef kilo: 60
dukanın kaçıncı günündesin? 32
geçen hafta kilo: 79
bu hafta kilo: 78.4
boy: 163

Günaydın boyunuz kaç ki?

Güçlendirmede de verilmiyor mu?

2 kilo kalmış ne güzel

Darısı bizim başımıza...

başlangıç tarihi08.09.2013
başlangıç kilosu:98.6
hedef kilo:70
dukanın kaçıncı günündesin?:33
geçen hafta kilo:93
bu hafta kilo:94.5
boy:1,72

geçen haftadan beri tatlı krizlerindeyimkızlar ve sanırım artık 2 kişiyim.

Son düzenleme:
başlangıç tarihi: 12.08.2013
başlangıç kilosu: 72.6
hedef kilo: 61
geçen hafta kilo: 67
bu hafta kilo:66
boy: 1.77

ACİL YARDIM LUTFEN

Yaklasık 3 haftadır dukanı bırakmak zorunda kaldım şimdi tekrar seyorden baslayabılırmıyım daha 5 kılom var ne yapabilirim. ??

Hamile misin? Hayırlı olsun, ilk bebeğin mi?

Günaydın boyunuz kaç ki?

Güçlendirmede de verilmiyor mu?

2 kilo kalmış ne güzel

Darısı bizim başımıza...

boyum 158.. Güclendirmede kilo verilmedigini düsünüyorum.. aslinda 53 bi olabilsem cok harika olacak ama olmuyor bi türlü

özür dilerim çok saçma olacak ama güçlendirmedeki arkadaşlar için açılan topikin adresini verebilirmisiniz kaybettim ve bulamıyorum

benim gözlerde de arıza çıktı tüüüüüü napcaz bak bana diyet iyi gelmiyor işte :)

yani...benim kollar çok kalın birde baya bi göbek var 50 olsam bile iyi hissedeceğimi sanmıyorum o yüzden çeşitli işlemler düşünüyorum :) bakalım hayırlısı artık :) bu arada benim boyumda 160 hep diyorum boyumun kurbanıyım ben arkadaş

selam kızlar. 63'le başladım ayın 7'sinde. bugün 4. gün. atak evresini sonlandırıyorum yavaş yavaş. dün çok azıcık bozdum.
ayırabildiğim kadar ayırarak ekmek yedim. ama çok az cidden bi dilim bile değil.

neyse şu an kilom sabah tartıldığımda 60.2
şimdi tartıldığımda 60.5

bir de regl dönemindeyim. bittiği anda herhalde bir kilo daha gider.

50'li kiloları görmek istiyorum. dukan yardım et.

benimde bugün 4 günüm böyle iradeli devam giderse bu sefer niahyet bu kilolardan kurtulcam sanirim dün Sekerpare yaptim nasil hirs yaptiysam tadimlik bile bakmadim tadina bel cevresinin inceldigini gördükce insan nasil bozabilirki 70.6 ile basladim 68.8 kilodayim suan. Fazladan spor yapiyorum belki kas kitlemde cogaldigi icin dartida o kadar kilo atmamis gözükebilirim ama bacaklarimda bile 1 cm eksilme var Senin boyun kacti canim ? bende 50-55 kilo olmak istiyorum.

Bugün bayram dan önce biraz güzelleşeyım diye disardaydim 1 saate hazırlarım listemizi...

canım bende çok deneyimli değilim ama seyir döneminden başlayabilirsin. saf protein ilk gün olursa... ayrıca dukanı hayatında 2 kez yap diyorlar burda kilo verdiğin görünüyor eğer kısarak sağlıklı beslenerek verebiliyorsan tekrar dukana geçme bence...

kızlar listeyi biraz erken paylaşacağım çünkü bayrama memlekete gideceğiz yarın sabah 5 te yola çıkıyoruz... eşya daha doğrusu yiyebileceğim yemek hazırlamam lazım :))) haftaya bayramın içinde olacağız... liste yapmayız ama bayramdan sonraki hafta inşallah hepimiz bomba gibi gireriz listeye...Eki Görüntüle 828570

Selam kk hatunları

Ben de bir haftadır araştırma yaptım , kitabı aldım okudum , önemli yerlerin altını çizdim , alışveriş listemi yaptım , yulaf kepeğime kavuştum , bütçemi ayarladım , buz dolabını ve çekmecelerimi boşalttım beni baştan çıkartacak her şeyi yok ettim ve biraz önce dukan malzemelerimi dolaba yerleştirdim :) ve HAZIRIM kızlar . vermem gereken 34 kilom varmış teste göre :) 6 gün atak evresi veriyor 231 gün de seyir evresi . Öncelikle kendime BOL irade daha sonra da tüm diyet yapanlara BOL BOL irade diliyorum nişanıma kadar en az 10 - 15 kilo versem benden musmutlusu olmaz sanırım öpüldünüz kk hatunları ve dukan yol arkadaşlarım

Canım eline emeğine sağlık

Hayırlı yolculuklar, Allah kazasız belasız gidip dönmeyi nasip etsin

Biz de yarın tatile gidiyoruz, inşallah hepimiz eksi kilolarla döneriz, bir daha ki listede bol eksiler olur

Menüm:

sabah: krep, peynir, yumurta haşlanmış, çay

öğlen: bol yoğurtlu dukan mantı

akşam: bol yoğurtlu dukan mantı...

Hoşgeldin canım, sağlıkla hedefine ulaşırsın inşallah...

kızlar,pat diye girdim ama bu dukan amcanın sitesinde bi ücret istiyo 500 tl...ne için biliyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…