Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

mrb dukancanlar. ben dukanla 21 kilo verdim güçlendirmeye geçtim.ama 3 sezaryandan kalan sarkık göbeğim hala var.bi de zayıflayınca aşağıya bakınca çene bölgemde kırışıklık çıkıyor ve gülerken. zaten vardı da zayıflayınca mı ortaya çıktı yeni mi oldu bilmiyorum.geri birkaç kilo mu alsam???bi tarafı düzeltiyorum öbür taraf yıkılıyor

kızlar,pat diye girdim ama bu dukan amcanın sitesinde bi ücret istiyo 500 tl...ne için biliyormusunuz

Site aynı zamanda belli bir ücret karşılığında kilo verme aşamasında size koçluk yapıyor.Günlük yediklerinizi(kaçamaklar dahil) yazdığınızda size yol gösteriyor,uyarıyor ,gerekirse kulağınızı çekiyorlarD

Eğer İngilizce biliyorsanız koçluk hizmeti almayı öneriyorlar.Fiyatı kilo fazlanıza ve sürenin uzunluğuna bağlı olarak artıyor ( 1 aylık koçluk hizmeti için 29.90$ ödeme çıktı.) ama dukandiet.us sayfasını takip edersen özel günlerde vs. %50'lik promosyonları oluyor.2 taksitle kredi kartından ödeyebiliyorsunuz.Tek sıkıntı saat farkı nedeniyle mailleşme ve chat saatlerini ayarlamaya çalışmak:)

Eğer koçluk hizmeti almayı düşünüyorsanız alacağınız hizmetler:
*Destek ekibi ve beslenme danışmanlarından oluşan ekiple özel takip
*dr.dukan ve ekibiyle canlı chatlerle(ve özel maillerle) haberleşme imkanı
*günlük motivasyon uygulamaları
*yüzlerce tarif ve günlük menü
*günlük kişisel egzersiz programı
*dukan shop'tan yapılacak alışverişlerde %10 indirim.(gönderi yapılabilecek ülkeler için.)

kızlar bugun evde degıldım anca yazabılıyorum ama lıstede yapılmıs
baslangıç 65.6
bu hafta 64.0
gıden 1.600
toplam gıden 1.600
hedef 58
boy 1.71

Maalesef veremiyorum gerçi sporda yapıyorum ama ben seyirden devam edeyim. bakalım neler olacak cok tskler

hamile misin? Hayırlı olsun, ilk bebeğin mi?
bugün test yaptım ve evet hamileyim. 2. Bebeğim olcak. Kilo verip hamile kalsam diyordum ama sanırım iradesiz bir kadınım ben. Neyse kurban bayramı kesinlikle dukancıların bayramı demi :)
ellerine sağlık. Bebeğimden kısmak istemem ama yinede bayram sonrası eksiyle gelmek istiyorum

bugün test yaptım ve evet hamileyim. 2. Bebeğim olcak. Kilo verip hamile kalsam diyordum ama sanırım iradesiz bir kadınım ben. Neyse kurban bayramı kesinlikle dukancıların bayramı demi :)

Sevindim canım, tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, doğumdan sonra verirsin artık inşallah...

Hayırlı cumalar, bugünden itibaren perşembe günleri haric hergün sebze+protein günü yapacağım artık. Bir hafta sonra da bir porsion meyve eklicem bu şekilde 3. Evreye yavaş bir geciş yapmayı düşünüyorum kalan son 1.5 kilom ya gider yada 55 kiloda kilomu sabitlestireceğim. Dukan amcam ın hesabına göre 10 hün önce 3. Evreye gecmem gerekiyordu son kilolar veremeyince süreyi uzattım ama uzat uzat nereye kadar :)

Arkadaslar ben 1 ay once dukana baslamistim ama devam edemedim biraktim saglik sorunlarindan dolayi.Bu arada baska diyetler denedim ama olmuyor bir turlu kilo veremiyorum.Onun icin tekraa dukana basladim.Bugun ikinci gunum.Insallah bayramdan sonar listeye bende girerim.Busefer daha dikkatli ve azimli olacagim.Gitsin kilolar.10 yildir suren bu kilolu olma acilari artik bitsin.Herkese selam ve sevgiler vede tabiki iyi sanslar.

cnm bende dukan emminin teste verdiği yetkiye göre 20 ağustosta 60 k.700grm olacaktım ama olmadı hala 61.killoyum artık diyetten sıkıldım 6 aydır yapıyorum ve çok yoruldum moralim motivasyonum sıfır şuan.çok uzadı hiç kaçamak yapmadığım halde nasıl böyle oluyor çözemedim bir türlü

Başlığı görünce yazmadan duramadım..
Dukan diyetine geçen yıl ramazan bayramından hemen sonra başlamıştım,
5 ay kadar devam edip 31/12/2012 tarihi itibariyle tamamladım..
Toplamda 15 kilo verdim..
80'den 65'e düşmek benim kendime yaptığım en büyük iyilikti..
Geçen 9 ay boyunca her istediğimi yedim, formumda hiçbir değişiklik olmadı, kilom -1 + 1 oynadı sadece..
(Bu aralar aldığım 2 kiloyu kendi aç gözlülüğüme veriyorum, o sayılmaz.. )

merhaba bende dukana yeni basladim sayilir kac gundur burayi takib ediyordum nihayet bugun hesap acmaya karar verdim :) simdiden herkese selamlar ...

cok tesekkur ederim hos bulduk bende oyle umuyorum sizin bu hos arkadaslik olusumuznuza bayildim insallah bende burdayim artik araniza kabul edilebilirsem ne mutlu bana

cnmm edildin bilee :))) bende çok eski sayılmam.kendinden bahsetsene biraz kaç kilosun evlimi bekarmısın hedef kilon ne?

aynen kendime bakmaktan nefret eder oldum ben kilo almayı değilde karın germe aml düşünüyorum ama öyle böyle değil cidddi ciddi düşünüyorum.dr belirledim kafamda ama henüz görüşmeye gitmedim...bayramdan sonra yapacağım ilk iş dr dan randevu almak..

hoş geldin seolncearn ne iyi ettinde geldin :)
amin cnm inşaallah.valla ben baya iradeli çıktım bayran seyran tatil dinlemeden kaçamaksız 6 ay geçirdim hala istediğim kiloya ulaşamadım ama bu benim bünyemden kaynaklanan bir durum bunu çok iyi biliyorum.son günlerde çok sıkılsamda yinede devam ediyorum son 1 kilom kaldı artık güçlendirmeye geçip sarkan yerlerimi gerdireceem :) sanada bol şans en kısa sürede istediğin kiloya kavuşman dileklerimle...

cnmm edildin bilee :))) bende çok eski sayılmam.kendinden bahsetsene biraz kaç kilosun evlimi bekarmısın hedef kilon ne?
ben 107 kilo idim 6 gun atak yaptim 5 kilo verdim seyirde 9. gunum sadece 1 kilo verebildim sanirim gripten mutevellit oldu :) velhasili kelam 100 kiloyum suan insallah dukana gore 67 kendi hesabima gore 63 kilo olmak dilegim sizlerle guzel arkasliklarimiz olur ve buyuk bi sinerji olustururuz insallah ben bu diyetten once ingilterede populer olan bi diyetle kilo vermistim 75 kiloya dusmustum ama maalesef yanlis bi diyeti cok yanlis bi sekilde yapmisim sadece 450 kalorilik sivi gida alarak yapmistim saglik sorunlari vertigo ve panik atak rahatsizliklarina merhaba demek zorunda kaldim o yuzden ama simdi kendimi tekrar diyet yapacak gucte hissediyorum ki zaten basladim bu arada evli ve cocukluyum bi kizim var tanistigimiza cok memnun oldum hergun yazarim zaten ama ne yapiliyor kilo haftalik yaziliyor okudugum kadariyla yediklerimizi hergun yaziyormuyuz ?

Evet tlbtlb çok iyi etmişim gelmekle walla ben sizden o kadar çok şey öğreniyorum ki anlatamam . Ne tarifler yapmışsınız siz yaa sayenizde günlük menümü hemencecik planlıyorum ve hazırlamaya geçiyorum . bu gün benim ikinci günüm ve sabah tartıldığımda 600 gramcık gitmişti bu kadar az kiloya bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi hay allahım yaaa

çok teşekkürler tatlım... geldik sonunda antebe... herkes bana kilo vermişsin çok farklı olmuşsun filan dedi... meyve bile ikram ettiklerinde diyetimde yok dedim kimse üstelemedi sanırım kilo verdiğimi görünce alttan alıyorlar... annem dukan ekmeğimi çok beğendi beraber yiyoruz ona krep tavası hediye ettim (benim ihtiyacım olacaktı ) bende dünkü menümü yazayımmmm

sabah: 2 dilim dukan ekmeğim + peynir + yoğurt + salata

öğle: et kavurma + yeşil salata + yoğurt + 1 dilim dukan ekmeğim

akşam: 3 hindi fümeye sarılı lor peyniri

kabızlık problemim başladı yine buğday kepeği aradım bulamadım. kayısılı form çay aldım umarım işe yarar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…