kızlar,pat diye girdim ama bu dukan amcanın sitesinde bi ücret istiyo 500 tl...ne için biliyormusunuz
canım bende çok deneyimli değilim ama seyir döneminden başlayabilirsin. saf protein ilk gün olursa... ayrıca dukanı hayatında 2 kez yap diyorlar burda kilo verdiğin görünüyor eğer kısarak sağlıklı beslenerek verebiliyorsan tekrar dukana geçme bence...
bugün test yaptım ve evet hamileyim. 2. Bebeğim olcak. Kilo verip hamile kalsam diyordum ama sanırım iradesiz bir kadınım ben. Neyse kurban bayramı kesinlikle dukancıların bayramı demi :)hamile misin? Hayırlı olsun, ilk bebeğin mi?
ellerine sağlık. Bebeğimden kısmak istemem ama yinede bayram sonrası eksiyle gelmek istiyorumkızlar listeyi biraz erken paylaşacağım çünkü bayrama memlekete gideceğiz yarın sabah 5 te yola çıkıyoruz... Eşya daha doğrusu yiyebileceğim yemek hazırlamam lazım :))) haftaya bayramın içinde olacağız... Liste yapmayız ama bayramdan sonraki hafta inşallah hepimiz bomba gibi gireriz listeye...Eki Görüntüle 828570 Eki Görüntüle 828569
bugün test yaptım ve evet hamileyim. 2. Bebeğim olcak. Kilo verip hamile kalsam diyordum ama sanırım iradesiz bir kadınım ben. Neyse kurban bayramı kesinlikle dukancıların bayramı demi :)
Hayırlı cumalar, bugünden itibaren perşembe günleri haric hergün sebze+protein günü yapacağım artık. Bir hafta sonra da bir porsion meyve eklicem bu şekilde 3. Evreye yavaş bir geciş yapmayı düşünüyorum kalan son 1.5 kilom ya gider yada 55 kiloda kilomu sabitlestireceğim. Dukan amcam ın hesabına göre 10 hün önce 3. Evreye gecmem gerekiyordu son kilolar veremeyince süreyi uzattım ama uzat uzat nereye kadar :)
merhaba bende dukana yeni basladim sayilir kac gundur burayi takib ediyordum nihayet bugun hesap acmaya karar verdim :) simdiden herkese selamlar ...
cok tesekkur ederim hos bulduk bende oyle umuyorum sizin bu hos arkadaslik olusumuznuza bayildim insallah bende burdayim artik araniza kabul edilebilirsem ne mutlu banahoş geldin seliminaaa umarım en kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın :)
cok tesekkur ederim hos bulduk bende oyle umuyorum sizin bu hos arkadaslik olusumuznuza bayildim insallah bende burdayim artik araniza kabul edilebilirsem ne mutlu bana
mrb dukancanlar. ben dukanla 21 kilo verdim güçlendirmeye geçtim.ama 3 sezaryandan kalan sarkık göbeğim hala var.bi de zayıflayınca aşağıya bakınca çene bölgemde kırışıklık çıkıyor ve gülerken. zaten vardı da zayıflayınca mı ortaya çıktı yeni mi oldu bilmiyorum.geri birkaç kilo mu alsam???bi tarafı düzeltiyorum öbür taraf yıkılıyor
Selam kk hatunları
Ben de bir haftadır araştırma yaptım , kitabı aldım okudum , önemli yerlerin altını çizdim , alışveriş listemi yaptım , yulaf kepeğime kavuştum , bütçemi ayarladım , buz dolabını ve çekmecelerimi boşalttım beni baştan çıkartacak her şeyi yok ettim ve biraz önce dukan malzemelerimi dolaba yerleştirdim :) ve HAZIRIM kızlar . vermem gereken 34 kilom varmış teste göre :) 6 gün atak evresi veriyor 231 gün de seyir evresi . Öncelikle kendime BOL irade daha sonra da tüm diyet yapanlara BOL BOL irade diliyorumnişanıma kadar en az 10 - 15 kilo versem benden musmutlusu olmaz sanırım öpüldünüz kk hatunları ve dukan yol arkadaşlarım
ben 107 kilo idimcnmm edildin bilee :))) bende çok eski sayılmam.kendinden bahsetsene biraz kaç kilosun evlimi bekarmısın hedef kilon ne?
hoş geldin seolncearn ne iyi ettinde geldin :)
amin cnm inşaallah.valla ben baya iradeli çıktım bayran seyran tatil dinlemeden kaçamaksız 6 ay geçirdim hala istediğim kiloya ulaşamadım ama bu benim bünyemden kaynaklanan bir durum bunu çok iyi biliyorum.son günlerde çok sıkılsamda yinede devam ediyorum son 1 kilom kaldı artık güçlendirmeye geçip sarkan yerlerimi gerdireceem:) sanada bol şans en kısa sürede istediğin kiloya kavuşman dileklerimle...
Canım eline emeğine sağlık
Hayırlı yolculuklar, Allah kazasız belasız gidip dönmeyi nasip etsin
Biz de yarın tatile gidiyoruz, inşallah hepimiz eksi kilolarla döneriz, bir daha ki listede bol eksiler olur
Menüm:
sabah: krep, peynir, yumurta haşlanmış, çay
öğlen: bol yoğurtlu dukan mantı
akşam: bol yoğurtlu dukan mantı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?