Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hoşgeldin güzelimmmm

bende 1 ay araştırma yaptıydım hazır olmak önemli... perşembe günü de dışardaydım sonunda aldım dukanın kitabını tabi burda hep misafiriz yanıma aldım ama elime alamadım henüz... inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız ve tam olarak pes etmeden sonlandırırız...

oooyyy güzelim hayırlı olsun... bebişle beraber nasıl yapacaksın dukanı iyi araştır yanlış birşey yapmayalım...

merhaba bende dukana yeni basladim sayilir kac gundur burayi takib ediyordum nihayet bugun hesap acmaya karar verdim :) simdiden herkese selamlar ...

hoşgeldin güzelim aramıza ay çok sevindim yeni başlayan baya kişi var inşalllah birbirimizi gaza getiririz bir güzel dukan amcamızın hesabına uyar çıtır oluruz...

seyirde sakın pes etme yavaş gidebilirsin önemli olan gitmesi... kabızlık problemin oluyormu iyi takip et... hemen önlem almaya çalış... güzelim şu anki yaptığımız diyette sağlıklı bir diyet değil üzgünüm o yüzden extra dikkatli olmalıyız... ben sebze günlerinde tv karşısında yeşil biber atıştıran biri oldum... sırf c vitamini için meyveden gelen vitamin yok sebze günlerini iyi değerlendir...

cok tesekkur ederim bende burada cok heyecan olsun istiyorum onceki zamanlara ara ara baktim burada motive olup kilo sorununu yenen epey kisi okudum aslinda burdaki postalari kitap haline getirmek lazim kabizlik konusunda bi sey onericem ama dukana uygunmu bilemedim kitabi siparis ettim ama turkiyeden gelicegi icin 2-3 hafta surecek arkadasim getiricek cunku probiotik naturel tabletler var (hani activa varya onun icindeki kultur bakterilerden) iyi bakteri diye de geciyor burada organic marketlerde satiliyor turkiyede eczanelerde varmidir bilmiyorum onun disinda zaten cok buyuk deil ama dedigin gibi onlem almak iyidir

merhaba beraber ayni gun basliyoruz :) insallah sonuna kadar hep destek tam destek oluruz sende hos ve sefa geldin

Iyi tatiller canım, zayıfladığının fark edilmesi harika bir duygu gerçekten

Dün hazırlık ve telaşdan öğlen ve akşam sebze günüm olduğunu unutmuşum

Dünkü menüm
Sabah: mücver, yumurta haşlanmış, domates salatalık, çay
Öğlen: bol yoğurtlu dukan mantı
Akşam: fırında körili tavuk, yoğurt

Bugün: krep, yumurta, peynir,çay
Öğlen: tavada tavuk kavurma
Akşam: tavuk kavurma ve yoğurt

Tatildeyim, 9 gün tartılamıyacağım
Inşallah tatil sonrası 1-2 kilo eksik gelirim

Yeni başlayan arkadaşlar hoş geldiniz
Başarılar diliyorum, sağlıkla hedefinize ulaşırsınız inşallah...

Cnm dukan ekmeği nasıl oluyor

cok tesekkur ederim hos bulduk kilo vermek ve bunun faredilir olmasi ne guzellll darisi basimizaaaa

merhaba beraber ayni gun basliyoruz :) insallah sonuna kadar hep destek tam destek oluruz sende hos ve sefa geldin

Ben sonuna kadar gitmeyi çok istiyorum zaten :) ve çok enteresan nedendir çözemedim ama ben doyuyorum yani :) ekmek tüketmeme rağmen ekmek yemiş kadar tokum :) ama en aradığım şey çikolata ve meyve napıcam bilmiyorum bu konuda ?

Bence de bir işe baş koymadan en ince ayrıntısına kadar araştırmak çok önemli spirochet sen 7 kiloyu kitabı okumadan mı verdin ? yani dukana kitap olmadan mı başladın ?

Çikolatayı bende çok seviyorum
Evde olunca hiç dayanamazdım, kendime inanamıyorum bir ayı geçti ve ben hiç çikolata yemedim
Ama çok özledim, neyse dayanmamız lazım, sonuca odaklanalım, zayıf ve zarif olacağız inşallah...

seyir dönemindeyim..buradaki paylaşımların birazını okudum ve samimiyet hoşuma gitti....tariflerimizi ve yediklerimizi paylaşmak üzere:)))

oo maşallahh iradelisin demekki.bak 5 kilo süper ben atakta 1 kilo vermiştim :)))bende çok memnun oldum cnm ben bu günlerde pek müsait olamıyorum o yüzden menülerimi yazamıyorum bu günde dışardaydım ızgara et yedim biraz yağlıydı yağlarını ayıracam diye canım çıktı :)ama başardım tabağın yarısını anca yiyebildim biraz evvel geldim eve hemen dukan helva yaptım onu yedim yatmadan evvel de yoğurdumu yerim :))

güzelim ilk ve tek güzel ekmeğim o oldu... ben dukan ekmeği dedim de kek gibi bişey oldu tarifi yazayımmm

3 yumurta, 6 dolu kaşık yulaf kepeği&galeta karışımı, 2 dolu kaşık light süt tozu, 1 çay bardağı light süt, 1 paket kabartma tozu

yumurta + süt + tuz çırpılır üstüne karıştırılmış kepek ve kabartma tozu eklenir çırpılmaz az karıştırılır hemen fırına...

hoşgeldin güzelim aramıza ay çok sevindim yeni başlayan baya kişi var inşalllah birbirimizi gaza getiririz bir güzel dukan amcamızın hesabına uyar çıtır oluruz...

aynen spirochet katılıyorum sana,bende çok mutluyum enerji getirdiler sanki dimi

Dukan ekmeği

10 yk. yulaf kepeği
2 yumurta
2 yk yoğurt
5 yk yağsız süt
1 tatlı kaşığı kabartma tozu
1 tatlı kaşığı kuru maya
1 tutam tuz
1 çay kaşığı tatlandırıcı

180 derece fırında üzeri kızarana 30-35 dk kadar pişirin ve yiyin.afiyet olsun

Ekmek kek çikolata browni reçel vs dukan yiyecekleri yapamam vaktim yok diyenler içim forundan ecemus adlı arkadaşımız yapıyor ve o da bir dukancan bloguna bi göz atın derim.ecemus dukan diye Google'da aratsanız bulursunuz.

Son düzenleme:

Teşekkür cnm deneyeceğim sen ne zamandır yapıyorsun bu diyeti kilo verme nasıl gidiyor

Teşekkürler cnm sen ne zamandır yapiyorsn bir de bu diyeyte kilo verme hizi nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…