Selam kk hatunları
Ben de bir haftadır araştırma yaptım , kitabı aldım okudum , önemli yerlerin altını çizdim , alışveriş listemi yaptım , yulaf kepeğime kavuştum , bütçemi ayarladım , buz dolabını ve çekmecelerimi boşalttım beni baştan çıkartacak her şeyi yok ettim ve biraz önce dukan malzemelerimi dolaba yerleştirdim :) ve HAZIRIM kızlar . vermem gereken 34 kilom varmış teste göre :) 6 gün atak evresi veriyor 231 gün de seyir evresi . Öncelikle kendime BOL irade daha sonra da tüm diyet yapanlara BOL BOL irade diliyorumnişanıma kadar en az 10 - 15 kilo versem benden musmutlusu olmaz sanırım öpüldünüz kk hatunları ve dukan yol arkadaşlarım
bugün test yaptım ve evet hamileyim. 2. Bebeğim olcak. Kilo verip hamile kalsam diyordum ama sanırım iradesiz bir kadınım ben. Neyse kurban bayramı kesinlikle dukancıların bayramı demi :)
ellerine sağlık. Bebeğimden kısmak istemem ama yinede bayram sonrası eksiyle gelmek istiyorum
merhaba bende dukana yeni basladim sayilir kac gundur burayi takib ediyordum nihayet bugun hesap acmaya karar verdim :) simdiden herkese selamlar ...
ben 107 kilo idim6 gun atak yaptim 5 kilo verdim seyirde 9. gunum sadece 1 kilo verebildim sanirim gripten mutevellit oldu :) velhasili kelam 100 kiloyum suan insallah dukana gore 67 kendi hesabima gore 63 kilo olmak dilegim sizlerle guzel arkasliklarimiz olur ve buyuk bi sinerji olustururuz insallah ben bu diyetten once ingilterede populer olan bi diyetle kilo vermistim 75 kiloya dusmustum ama maalesef yanlis bi diyeti cok yanlis bi sekilde yapmisim sadece 450 kalorilik sivi gida alarak yapmistim saglik sorunlari vertigo ve panik atak rahatsizliklarina merhaba demek zorunda kaldim o yuzden ama simdi kendimi tekrar diyet yapacak gucte hissediyorum ki zaten basladim bu arada evli ve cocukluyum bi kizim var tanistigimiza cok memnun oldum hergun yazarim zaten ama ne yapiliyor kilo haftalik yaziliyor okudugum kadariyla yediklerimizi hergun yaziyormuyuz ?
seyirde sakın pes etme yavaş gidebilirsin önemli olan gitmesi... kabızlık problemin oluyormu iyi takip et... hemen önlem almaya çalış... güzelim şu anki yaptığımız diyette sağlıklı bir diyet değil üzgünüm o yüzden extra dikkatli olmalıyız... ben sebze günlerinde tv karşısında yeşil biber atıştıran biri oldum... sırf c vitamini için meyveden gelen vitamin yok sebze günlerini iyi değerlendir...
Evet tlbtlb çok iyi etmişim gelmekle wallaben sizden o kadar çok şey öğreniyorum ki anlatamam . Ne tarifler yapmışsınız siz yaa sayenizde günlük menümü hemencecik planlıyorum ve hazırlamaya geçiyorum . bu gün benim ikinci günüm ve sabah tartıldığımda 600 gramcık gitmişti bu kadar az kiloya bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi hay allahım yaaa
çok teşekkürler tatlım... geldik sonunda antebe... herkes bana kilo vermişsin çok farklı olmuşsun filan dedi... meyve bile ikram ettiklerinde diyetimde yok dedim kimse üstelemedi sanırım kilo verdiğimi görünce alttan alıyorlar... annem dukan ekmeğimi çok beğendi beraber yiyoruz ona krep tavası hediye ettim (benim ihtiyacım olacaktı) bende dünkü menümü yazayımmmm
sabah: 2 dilim dukan ekmeğim + peynir + yoğurt + salata
öğle: et kavurma + yeşil salata + yoğurt + 1 dilim dukan ekmeğim
akşam: 3 hindi fümeye sarılı lor peyniri
kabızlık problemim başladı yinebuğday kepeği aradım bulamadım. kayısılı form çay aldım umarım işe yarar...
çok teşekkürler tatlım... geldik sonunda antebe... herkes bana kilo vermişsin çok farklı olmuşsun filan dedi... meyve bile ikram ettiklerinde diyetimde yok dedim kimse üstelemedi sanırım kilo verdiğimi görünce alttan alıyorlar... annem dukan ekmeğimi çok beğendi beraber yiyoruz ona krep tavası hediye ettim (benim ihtiyacım olacaktı) bende dünkü menümü yazayımmmm
sabah: 2 dilim dukan ekmeğim + peynir + yoğurt + salata
öğle: et kavurma + yeşil salata + yoğurt + 1 dilim dukan ekmeğim
akşam: 3 hindi fümeye sarılı lor peyniri
kabızlık problemim başladı yinebuğday kepeği aradım bulamadım. kayısılı form çay aldım umarım işe yarar...
Iyi tatiller canım, zayıfladığının fark edilmesi harika bir duygu gerçekten
Dün hazırlık ve telaşdan öğlen ve akşam sebze günüm olduğunu unutmuşum
Dünkü menüm
Sabah: mücver, yumurta haşlanmış, domates salatalık, çay
Öğlen: bol yoğurtlu dukan mantı
Akşam: fırında körili tavuk, yoğurt
Bugün: krep, yumurta, peynir,çay
Öğlen: tavada tavuk kavurma
Akşam: tavuk kavurma ve yoğurt
Tatildeyim, 9 gün tartılamıyacağım
Inşallah tatil sonrası 1-2 kilo eksik gelirim
Yeni başlayan arkadaşlar hoş geldiniz
Başarılar diliyorum, sağlıkla hedefinize ulaşırsınız inşallah...
merhaba beraber ayni gun basliyoruz :) insallah sonuna kadar hep destek tam destek oluruz sende hos ve sefa geldin
hoşgeldin güzelimmmm
bende 1 ay araştırma yaptıydım hazır olmak önemli... perşembe günü de dışardaydım sonunda aldım dukanın kitabını tabi burda hep misafiriz yanıma aldım ama elime alamadım henüz... inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız ve tam olarak pes etmeden sonlandırırız...
Ben sonuna kadar gitmeyi çok istiyorum zaten :) ve çok enteresan nedendir çözemedim ama ben doyuyorum yani :) ekmek tüketmeme rağmen ekmek yemiş kadar tokum :) ama en aradığım şey çikolata ve meyvenapıcam bilmiyorum bu konuda ?
ben 107 kilo idim6 gun atak yaptim 5 kilo verdim seyirde 9. gunum sadece 1 kilo verebildim sanirim gripten mutevellit oldu :) velhasili kelam 100 kiloyum suan insallah dukana gore 67 kendi hesabima gore 63 kilo olmak dilegim sizlerle guzel arkasliklarimiz olur ve buyuk bi sinerji olustururuz insallah ben bu diyetten once ingilterede populer olan bi diyetle kilo vermistim 75 kiloya dusmustum ama maalesef yanlis bi diyeti cok yanlis bi sekilde yapmisim sadece 450 kalorilik sivi gida alarak yapmistim saglik sorunlari vertigo ve panik atak rahatsizliklarina merhaba demek zorunda kaldim o yuzden ama simdi kendimi tekrar diyet yapacak gucte hissediyorum ki zaten basladim bu arada evli ve cocukluyum bi kizim var tanistigimiza cok memnun oldum hergun yazarim zaten ama ne yapiliyor kilo haftalik yaziliyor okudugum kadariyla yediklerimizi hergun yaziyormuyuz ?
Cnm dukan ekmeği nasıl oluyor
hoşgeldin güzelim aramıza ay çok sevindim yeni başlayan baya kişi var inşalllah birbirimizi gaza getiririz bir güzel dukan amcamızın hesabına uyar çıtır oluruz...
Cnm dukan ekmeği nasıl oluyor
aynen spirochet katılıyorum sana,bende çok mutluyum enerji getirdiler sanki dimi
güzelim ilk ve tek güzel ekmeğim o oldu... ben dukan ekmeği dedim de kek gibi bişey oldu tarifi yazayımmm
3 yumurta, 6 dolu kaşık yulaf kepeği&galeta karışımı, 2 dolu kaşık light süt tozu, 1 çay bardağı light süt, 1 paket kabartma tozu
yumurta + süt + tuz çırpılır üstüne karıştırılmış kepek ve kabartma tozu eklenir çırpılmaz az karıştırılır hemen fırına...
Dukan ekmeği
10 yk. yulaf kepeği
2 yumurta
2 yk yoğurt
5 yk yağsız süt
1 tatlı kaşığı kabartma tozu
1 tatlı kaşığı kuru maya
1 tutam tuz
1 çay kaşığı tatlandırıcı
180 derece fırında üzeri kızarana 30-35 dk kadar pişirin ve yiyin.afiyet olsun
Ekmek kek çikolata browni reçel vs dukan yiyecekleri yapamam vaktim yok diyenler içim forundan ecemus adlı arkadaşımız yapıyor ve o da bir dukancanbloguna bi göz atın derim.ecemus dukan diye Google'da aratsanız bulursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?