Bence de bir işe baş koymadan en ince ayrıntısına kadar araştırmak çok önemlispirochet sen 7 kiloyu kitabı okumadan mı verdin ? yani dukana kitap olmadan mı başladın ?
Ben sonuna kadar gitmeyi çok istiyorum zaten :) ve çok enteresan nedendir çözemedim ama ben doyuyorum yani :) ekmek tüketmeme rağmen ekmek yemiş kadar tokum :) ama en aradığım şey çikolata ve meyvenapıcam bilmiyorum bu konuda ?
gercekten de oyle bende inanamiyorum bazen cunku ben ozellikle stresli donemde yediklerimi sayamazdim kendime cok kizardim ama sabah kahvaltidan sonra kizimi okula birakma yuruyus alisveris ve tekrar kizimi okuldan aliyorum bi bakiyorum aksam olmus ben hala acikmamisim cok muhtesem bi seymis bu duygu her zaman merak ederdim bu insanlar yemeden nasil saatlerce kalabiliyorlar diyeBen sonuna kadar gitmeyi çok istiyorum zaten :) ve çok enteresan nedendir çözemedim ama ben doyuyorum yani :) ekmek tüketmeme rağmen ekmek yemiş kadar tokum :) ama en aradığım şey çikolata ve meyvenapıcam bilmiyorum bu konuda ?
Çikolatayı bende çok seviyorum
Evde olunca hiç dayanamazdım, kendime inanamıyorum bir ayı geçti ve ben hiç çikolata yemedim
Ama çok özledim, neyse dayanmamız lazım, sonuca odaklanalım, zayıf ve zarif olacağız inşallah...
Teşekkür cnm deneyeceğim sen ne zamandır yapıyorsun bu diyeti kilo verme nasıl gidiyor
iradeli sayilirim 5 atakta 2 kiloda seyirde verdim toplamda 7 ama durdu hatta +1 oldu bir ara dun sabah -1 olup yine toplamda 7 oldu bu sabah bi degisiklik yoktu bakalim hayirlisi :)oo maşallahh iradelisin demekki.bak 5 kilo süper ben atakta 1 kilo vermiştim :)))bende çok memnun oldum cnm ben bu günlerde pek müsait olamıyorum o yüzden menülerimi yazamıyorum bu günde dışardaydım ızgara et yedim biraz yağlıydı yağlarını ayıracam diye canım çıktı :)ama başardım tabağın yarısını anca yiyebildim biraz evvel geldim eve hemen dukan helva yaptım onu yedim yatmadan evvel de yoğurdumu yerim :))
birlikten her daim kuvvet dogar ortamda zaten cok guzel hadi hepimize kolay gelsin ben once gemilerimi yaktim, simdi sira kilolarima geldi.... heybemi aldim yola koyuldum ....aynen spirochet katılıyorum sana,bende çok mutluyum enerji getirdiler sanki dimi
birlikten her daim kuvvet dogar ortamda zaten cok guzel hadi hepimize kolay gelsin ben once gemilerimi yaktim, simdi sira kilolarima geldi.... heybemi aldim yola koyuldum ....
aynen bu bana göre bir telkin enerji... hep birlikte üstesinden geleceğiz inşallah bu diyetinnn
merhaba :) bayadır takip ediyorum sizi en sonunda üye olup aranıza katılmaya karar verdim:)
ben 86 kiloda boyu 1 70 olan bir cocuklu bir hatunum:) teste göre 6 gün atak yapmam lazım ben 5.günümdeyım ve sabah dayanamadım tartıldım 82.5 :)sevindim tabi ama ben çok diyet denedım isvec, elma diyeti, 5 gun de 5 kilo hepsınden 78 e kadar indim ve ordan gıdım oynamadım sonra diyeti bıraktıgım da ekmeksiz tatlısız abur cubursuz bir hayata dönmeme lazım hemen bir haftada aldım verdiklerimi sonra kısa sürede değil dukanla zamana yayarak vermeye karar verdim:) teste göre ideal kilom 69 ama ben 65 istiyorum cünkü araştırmalarıma göre güçlendirmede 1 2 kilo tekrar geliyor:) inşallah 30 ocağa kadar burdayım veremezsem daha çok tabi:)
çok şükür tatlı krizlerim vb olmuyor ekmek hiç aramıyorum şimdilik çok iyi :) yalnız midemden yakın zaman da kanama geçirdim o yuzden sık sık yemem aç kalmamam lazım bende tavuk göğüsü haşladım didikledim baharatla yogurtla karıştırdım dolaba koydum 3 saatte bir ondan yiyorum midem de rahat yani:)
ayrıca 3 yaşında bir kızım var bir okulda psikolojik danısman olarak çalısıyorum:)
Kizlar merhaba.Ben de yeni baslayanlardanim.Bugun benim atakda 4 gunum.3 gunde ancak 1300gr verebildim.Sanirim kabizlik sebebiyle dun hic veremedim.Bugun bakalim ne olacak.Kabizlik icin ne yapsam ki.:2:
merhaba hos geldiniz bende yeni katildim insllah dilediginiz kiloya kavusursunuz hep beraber ustesinden geliriz ve mutlu mesut ideal kilolarda hayatimiza devam ederiz hersey gonlunce olsun burda bolbol konusma firsatimiz olurmerhaba :) bayadır takip ediyorum sizi en sonunda üye olup aranıza katılmaya karar verdim:)
ben 86 kiloda boyu 1 70 olan bir cocuklu bir hatunum:) teste göre 6 gün atak yapmam lazım ben 5.günümdeyım ve sabah dayanamadım tartıldım 82.5 :)sevindim tabi ama ben çok diyet denedım isvec, elma diyeti, 5 gun de 5 kilo hepsınden 78 e kadar indim ve ordan gıdım oynamadım sonra diyeti bıraktıgım da ekmeksiz tatlısız abur cubursuz bir hayata dönmeme lazım hemen bir haftada aldım verdiklerimi sonra kısa sürede değil dukanla zamana yayarak vermeye karar verdim:) teste göre ideal kilom 69 ama ben 65 istiyorum cünkü araştırmalarıma göre güçlendirmede 1 2 kilo tekrar geliyor:) inşallah 30 ocağa kadar burdayım veremezsem daha çok tabi:)
çok şükür tatlı krizlerim vb olmuyor ekmek hiç aramıyorum şimdilik çok iyi :) yalnız midemden yakın zaman da kanama geçirdim o yuzden sık sık yemem aç kalmamam lazım bende tavuk göğüsü haşladım didikledim baharatla yogurtla karıştırdım dolaba koydum 3 saatte bir ondan yiyorum midem de rahat yani:)
ayrıca 3 yaşında bir kızım var bir okulda psikolojik danısman olarak çalısıyorum:)
spirochet ne yalan söyliyim ben şu an eyir evresindeki sebzeleri düşünerek yiyorum atak yemekleriniaynen bende doyuyorum yani karnım kazınsada krize girmiyorum ki, bende insülin direnci var... çikolatayı hiç aramadım da sebzeleri daha bi çok yemek istiyorum. meyve yerine de tv karşısında havuç-salatalık-çarliston biber atıştırma modundayım :))))
gercekten de oyle bende inanamiyorum bazen cunku ben ozellikle stresli donemde yediklerimi sayamazdim kendime cok kizardim ama sabah kahvaltidan sonra kizimi okula birakma yuruyus alisveris ve tekrar kizimi okuldan aliyorum bi bakiyorum aksam olmus ben hala acikmamisim cok muhtesem bi seymis bu duygu her zaman merak ederdim bu insanlar yemeden nasil saatlerce kalabiliyorlar diyesimdi formul belli protein insani aciktirmiyor seker ve karbonhodrat ise saat basi aciktiriyor cikolata ya gelince ahhh ahhhh ama allahtan dukanella var eger denemediysen hemen denemesilsin cikolatayi bastiran bi sey
Kizlar merhaba.Ben de yeni baslayanlardanim.Bugun benim atakda 4 gunum.3 gunde ancak 1300gr verebildim.Sanirim kabizlik sebebiyle dun hic veremedim.Bugun bakalim ne olacak.Kabizlik icin ne yapsam ki.:2:
aynennn bendede misafirlik ve pesi sira gelen ikram kargasasinda cok boguluyordum ama artik gittigim yere yemegimle gidiyorum beni seviyorsaniz bana destek olursunuz diyorumhoş geldin mms ne güzel kararlar alıyoruz biz kadınlar çok güçlüyüz yeterki isteyelim kafaya takalım kendimizi yıpratma pahasınada olsa(ben çok yıpratırım istediğim şey olana kadar ruh gibi dolaşırım)mutlaka yaparız onu bol bol - ler diliyorum her birimize kendimede tabikii
bende bir çok diyet deneyimi yaşadım iisveç diyetini amerkan kalp vakfı diyeti vs vs...kilo verimi oluyor fakat bir süre sonra geri geliyordu en sonunda dukanı duydum 1 yıl araştırdım kitabını aldım 2 kere okudum ancak cesaret edip başlayamamıştım mayıs ayında artık yeter dedim ve başladım 14 kilo verdim bu benim için çok büyük bir başarı çünkü yaş aldıkça diyet yapamaz olmuştum ilk hamilelikte 33 kilo aldım ben,bebeğimi emzirmeyi bırakınca öyle sıkı bir diyet yaptımki bazen sadece bir elmayla günü geçiriyordum ama o zaman çok gençtim şimdi biraz aç kalınca elim ayağım titriyor bayılacak gibi oluyorum ve hemen migrenim tutuyor o yüzden dukan tam bana göre çok memnunum.tek sorunum benim çok fazla misafirim olur arkadaşlarım ailem hep şehir dışında bana gelmeleri yatılı oluyor yani,yedirmeyi ikramı seven bir milletizyaenvai çeşit ikramlar hazırlarım ama o arada kendimi unutup aç kalıyorum belkide bundan dolayı istediğim kiloya ulaşmam zor oldu.neyse çok uzattım çenem düştü yine tekrar hoş geldin diyorum :)
merhaba hos geldinumarim hedefine tez zamanda kavusursunKizlar merhaba.Ben de yeni baslayanlardanim.Bugun benim atakda 4 gunum.3 gunde ancak 1300gr verebildim.Sanirim kabizlik sebebiyle dun hic veremedim.Bugun bakalim ne olacak.Kabizlik icin ne yapsam ki.:2:
ben sağlık sorunları yüzünden 4 günde bir ilaç kullanıyorum ve o ilaç benim şekerimi düşüruyor uyandğımda mutlaka tatlı ( çikolata ) tüketmek ihtiyacı duyuyorum ama atak bitene kadar dişimi sıkıp seyirde dukanellayı denicemelinin altında varsa tarifini buradan yazarmısın bana
tabii veririm ne demek bu arada bezede yapabilirsin atakta yapilabilen bi tatli
dukanella : 7 yemek kasigi suttozu light olandan
3 yemek kasg toz tatlandirici
1,5 ymk kasg kakao
1/2 cay bardagi ligth sut
birkac damla vanilya aromasi
birkac damla badem aromasi mikserin tek ucuyla macun sekline gelinceye kadar cirp eger kati olursa biraz daha sut ekliyebilirsin... afiyet olsun
teşekkürler selminaaa cım :) seyirdeki yapacağım ilk şey DUKANELLA :) bu arada ben bezeyi de normalde çok defa denemiş biri olarak beze çok zor tutturulabilen bir tatlıdır ve ben bu malzemelerle ne kadar başarılı olabileceğimi bilmiyorum :44:tabii veririm ne demek bu arada bezede yapabilirsin atakta yapilabilen bi tatli
dukanella : 7 yemek kasigi suttozu light olandan
3 yemek kasg toz tatlandirici
1,5 ymk kasg kakao
1/2 cay bardagi ligth sut
birkac damla vanilya aromasi
birkac damla badem aromasi mikserin tek ucuyla macun sekline gelinceye kadar cirp eger kati olursa biraz daha sut ekliyebilirsin... afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?