Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bence de bir işe baş koymadan en ince ayrıntısına kadar araştırmak çok önemli spirochet sen 7 kiloyu kitabı okumadan mı verdin ? yani dukana kitap olmadan mı başladın ?

ben 1 ay araştırdım yine kk da bir arkadaşım bu diyeti yapmaktaydı... baya da yol katetti... bende araştır araştır baya bir niyetlendim. sonra netten sipariş edeyim yok çarşıya çıktığımda alırım filan derken kitabı anca aldım :)) diyeti de daha fazla ertelemek istemedim. çünkü yükselişe geçmişti kilom dur durak bilmeden 2-3 haftada 7 kg aldım yani dukan kurtarıcı niteliğinde başladı...

aynen bende doyuyorum yani karnım kazınsada krize girmiyorum ki, bende insülin direnci var... çikolatayı hiç aramadım da sebzeleri daha bi çok yemek istiyorum. meyve yerine de tv karşısında havuç-salatalık-çarliston biber atıştırma modundayım :))))

gercekten de oyle bende inanamiyorum bazen cunku ben ozellikle stresli donemde yediklerimi sayamazdim kendime cok kizardim ama sabah kahvaltidan sonra kizimi okula birakma yuruyus alisveris ve tekrar kizimi okuldan aliyorum bi bakiyorum aksam olmus ben hala acikmamisim cok muhtesem bi seymis bu duygu her zaman merak ederdim bu insanlar yemeden nasil saatlerce kalabiliyorlar diye simdi formul belli protein insani aciktirmiyor seker ve karbonhodrat ise saat basi aciktiriyor cikolata ya gelince ahhh ahhhh ama allahtan dukanella var eger denemediysen hemen denemesilsin cikolatayi bastiran bi sey

cikolata kadinlarin aski :) ben beynime zayif halimi ( ki evlendigim sene 63 kilo idim ) kodladim ozellikle yuruyus yaparken o zayif olan ben tatile gidiyor alisveris falan yapiyor muthis gaza getiriyor beni sizofrene gecis surecindeyim

Teşekkür cnm deneyeceğim sen ne zamandır yapıyorsun bu diyeti kilo verme nasıl gidiyor

19. günüm bitiyor. 7 gün atak yaptım. şimdi bayram için memlekete geldik tartılmadım atakta 5 kg verdim. sonra 1,5 kg verdim ama geri aldım... seyir döneminde bu dalgalanmaları bekliyorum helede kabızlık problemi başlarsa

bugünn ne yedim onuda yazayımm

sabah: 2 dilim ekmek+peynir+yoğurt

öğle: 1 dilim ekmek+peynir+light süt

akşam: annem kelle pişirmiş özene bezene ben siyah etinden yedim ve de yoğurttt

iradeli sayilirim 5 atakta 2 kiloda seyirde verdim toplamda 7 ama durdu hatta +1 oldu bir ara dun sabah -1 olup yine toplamda 7 oldu bu sabah bi degisiklik yoktu bakalim hayirlisi :) menu iyiymis bu arada

bugun
sabah :
2 haslanmis yumurta birtanesinin sarisini yemedim 4 tavuk fumeden sigara boregi 1 tane dana fume sutlu cay
oglen :
ton baligi salatasi ( ton konserve, haslanmis yumurta beyazi .%0 yogurt,2 kucuk kornison tursu,cay kasigi hardal ve baharat) yaninda kola zero 1 bardak
aksam:
dukan iskenderi coookk guzeldiii tavsiye ederim bide kola zero 1 bardak
gun icinde 2 bardan yesil cay ve 2,5 lt su

aynen bu bana göre bir telkin enerji... hep birlikte üstesinden geleceğiz inşallah bu diyetinnn

inşallah önemli olan karar vermek gerçekten insan kararını tam olarak verince her koşulda diyetini yapıyor.ben bayramı güç le geçirme planlarındayken oh be diyordum sakata gelmez diyordum ama planlarım tutmadı vermem gereken 1 kilom daha var.

kızlar size bir soru benim normalde 58 olmam lazım(gerçi dukan emmi sen 60kilo700grm olsan yeter dedi ama bana yetmiyor) ama ben bir amlyt kararı aldım 60 kilo olunca güc e geçip amlytımı oluncam sonrasında tekrar seyirden devam etsem olurmu?

merhaba :) bayadır takip ediyorum sizi en sonunda üye olup aranıza katılmaya karar verdim:)
ben 86 kiloda boyu 1 70 olan bir cocuklu bir hatunum:) teste göre 6 gün atak yapmam lazım ben 5.günümdeyım ve sabah dayanamadım tartıldım 82.5 :)sevindim tabi ama ben çok diyet denedım isvec, elma diyeti, 5 gun de 5 kilo hepsınden 78 e kadar indim ve ordan gıdım oynamadım sonra diyeti bıraktıgım da ekmeksiz tatlısız abur cubursuz bir hayata dönmeme lazım hemen bir haftada aldım verdiklerimi sonra kısa sürede değil dukanla zamana yayarak vermeye karar verdim:) teste göre ideal kilom 69 ama ben 65 istiyorum cünkü araştırmalarıma göre güçlendirmede 1 2 kilo tekrar geliyor:) inşallah 30 ocağa kadar burdayım veremezsem daha çok tabi:)
çok şükür tatlı krizlerim vb olmuyor ekmek hiç aramıyorum şimdilik çok iyi :) yalnız midemden yakın zaman da kanama geçirdim o yuzden sık sık yemem aç kalmamam lazım bende tavuk göğüsü haşladım didikledim baharatla yogurtla karıştırdım dolaba koydum 3 saatte bir ondan yiyorum midem de rahat yani:)
ayrıca 3 yaşında bir kızım var bir okulda psikolojik danısman olarak çalısıyorum:)

hoş geldin mms ne güzel kararlar alıyoruz biz kadınlar çok güçlüyüz yeterki isteyelim kafaya takalım kendimizi yıpratma pahasınada olsa(ben çok yıpratırım istediğim şey olana kadar ruh gibi dolaşırım)mutlaka yaparız onu bol bol - ler diliyorum her birimize kendimede tabikii
bende bir çok diyet deneyimi yaşadım iisveç diyetini amerkan kalp vakfı diyeti vs vs...kilo verimi oluyor fakat bir süre sonra geri geliyordu en sonunda dukanı duydum 1 yıl araştırdım kitabını aldım 2 kere okudum ancak cesaret edip başlayamamıştım mayıs ayında artık yeter dedim ve başladım 14 kilo verdim bu benim için çok büyük bir başarı çünkü yaş aldıkça diyet yapamaz olmuştum ilk hamilelikte 33 kilo aldım ben,bebeğimi emzirmeyi bırakınca öyle sıkı bir diyet yaptımki bazen sadece bir elmayla günü geçiriyordum ama o zaman çok gençtim şimdi biraz aç kalınca elim ayağım titriyor bayılacak gibi oluyorum ve hemen migrenim tutuyor o yüzden dukan tam bana göre çok memnunum.tek sorunum benim çok fazla misafirim olur arkadaşlarım ailem hep şehir dışında bana gelmeleri yatılı oluyor yani,yedirmeyi ikramı seven bir milletizya envai çeşit ikramlar hazırlarım ama o arada kendimi unutup aç kalıyorum belkide bundan dolayı istediğim kiloya ulaşmam zor oldu.neyse çok uzattım çenem düştü yine tekrar hoş geldin diyorum :)

Kizlar merhaba.Ben de yeni baslayanlardanim.Bugun benim atakda 4 gunum.3 gunde ancak 1300gr verebildim.Sanirim kabizlik sebebiyle dun hic veremedim.Bugun bakalim ne olacak.Kabizlik icin ne yapsam ki.:2:

Kizlar merhaba.Ben de yeni baslayanlardanim.Bugun benim atakda 4 gunum.3 gunde ancak 1300gr verebildim.Sanirim kabizlik sebebiyle dun hic veremedim.Bugun bakalim ne olacak.Kabizlik icin ne yapsam ki.:2:

hoş geldin cnm aç karna light kefir iç ya da gün içinde bir kaç soda da işe yarıyor.yada kayısılı form çay..

merhaba hos geldiniz bende yeni katildim insllah dilediginiz kiloya kavusursunuz hep beraber ustesinden geliriz ve mutlu mesut ideal kilolarda hayatimiza devam ederiz hersey gonlunce olsun burda bolbol konusma firsatimiz olur

spirochet ne yalan söyliyim ben şu an eyir evresindeki sebzeleri düşünerek yiyorum atak yemeklerini alışmışım bol bol salata vari sulu sulu şeyler yemeğe şimi sadece protein bana kuru geliyor :26: sanırım seyir evresine geçince biraz daha mutlu yemek yicem bu arada benim en büyük kurtarıcılarım tatlı konusunda sanırım dedemler için yapılan tatlandırıcılı kompostolar ve reçeller olacak

ben sağlık sorunları yüzünden 4 günde bir ilaç kullanıyorum ve o ilaç benim şekerimi düşüruyor uyandğımda mutlaka tatlı ( çikolata ) tüketmek ihtiyacı duyuyorum ama atak bitene kadar dişimi sıkıp seyirde dukanellayı denicem elinin altında varsa tarifini buradan yazarmısın bana

sen de aramıza hoş geldin guccume Ben çok enteresan bir şekilde nedendir bilinmez kabız olmak yerine cırcır oldum yaw ama inşallah hep böyle devam eder ve ben hiç kabız olmam bence 1300 gr iyi bir sonuç ben 2 günde tam 1000 gr vermişim tartım ne de güzel eksilere geçiyor sevindirik bir şey oldum ben bunda aşırı hareket etmemin de etkisi var bence köpeğimle uzun zaman yürüyüş yapıyor ve oyunlar oyuyoruz enerjimi onla atıyorum hem de eğleniyorum spor yapmıyorum

Hepinizi öptümmmmm

aynennn bendede misafirlik ve pesi sira gelen ikram kargasasinda cok boguluyordum ama artik gittigim yere yemegimle gidiyorum beni seviyorsaniz bana destek olursunuz diyorum geldiklerindede ayni taktik devam ediyo bos verin gecmistekileri gecmis bizi uzuyr hep gelecege ve aldigimiz kararlari guclendirmeye calisalim uzuntu falan yok bu diyet mutlu ve neseli olmali

merhaba hos geldinumarim hedefine tez zamanda kavusursun
kabizlik icin form cay iyi diye biliyorum benim cok sorunum olmadi umarim bi cozum bulunur ....

teşekkürler selminaaa cım :) seyirdeki yapacağım ilk şey DUKANELLA :) bu arada ben bezeyi de normalde çok defa denemiş biri olarak beze çok zor tutturulabilen bir tatlıdır ve ben bu malzemelerle ne kadar başarılı olabileceğimi bilmiyorum :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…