Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

cevap yazan arkadaşlara çok tesekkur edıyorum :) tam anlamıyla hoşbuldum
yarın atağımın son günü inşallah seyirde haftada 1 kg yada 500 gr da olsa veririm motivasyonu çabuk düşen biriyim desteklerinizi bekliyorum

dukan diyetine uygun tarifler veren bir site var ve muhtesem bence ordaki tum tariflere goz atmalisin ben cogunu ordan temin ediyorum dukandiyetitariflerim yaz guugle d cikiyo

Son düzenleme:
buraya takil iyi gelir ben hatta onceki yazilari okuyorum iyi motive ediyo cunku yaklasik 7 gundur ayni kilodayim yoksa bozabilirdim okuyunca gaza geliyosun

haklısın cnm önümüzdeki maçlara bakıyoruz artık :)

ben bu gün kahvaltıda her zamanki gibi 500ml lik bardak yeşil çay eşliğinde haşlanmış 1 yumurta ve light bir tane üçgen peynir yedim öğlen yemeğim yoktu çünkü bütün gün temizlik yaptım sonra tatlı,tuzlu ikramlık bişiyler hazırladım yemeğe vaktim yoktu yani az evvel bol baharatlı haşlanmış tavuk göğüs eti yedim yanında 0 yağlı ayran içtim.şimdi kahvemi höpürdetiyorum :))

Bugünkü menüm:

Sabah: krep, peynir, domates, salatalık, çay

Öğlen: krep ,sebzeli kıyma

Akşam: krep, sebzeli kıyma, yoğurt

Sade nescafe, bol su ve yürüyüş...

afiyet olsun aynen oyle

Tesekkur ederim canim.Caylar ben de ise yaramiyor.Yarin sinameki tablet almayi dusunuyorum.Sonucu gorecegiz bakalim.:13:
himmm insallah iyi gelir bir sekilde bi zamanlari atlatmak lazim bide probiotik kapsuller var eczanelerde satiliyor aktivialarin icine koyulanlardan hatta bazi vitaminlerin icinede koyarlar ondan bilgin olsun

sabah:
dana fumeli omlet, 1 yesil biber, dukan tost ekmeginin yarisi,sutlu cay
oglen:
dukan tostunun diger yarisi iki kasik ton baligi yaninda 1 kasik pane peynir
aksam:
etli sebzeli sharatki noodle 2 bardak kola zero
gun icinde 2 bardak yesil cay 2-2,5 lt su dahada icesim var bugun yuruyusumu yapamadim :2:
unutmadannn beze yapmistim 6 tanede beze yedimmm

oooo kızlar maşallah akmış yine sayfalar herkesler burdaaa...

bugün biraz kötü hissediyorum. annemin yanındaydık gece sabahta kaynanamın böyle gezerken dukan çok saçma yapılıyor... kaçamak yapmadım tabiki ama az yedim. kabızlık sorunum feci yarın inşallah sadece annemleyiz buğday kepeğini daha önce teyzeme de almış ben sana bulurum hemde un satan bir yer var taze gelmiş olacak dedi. heyecanla yarını bekliyorum tabi yeşil çaylar eşliğinde...

bugün ne yedimm

sabah: dukan ekmeğim+domates+salatalık+biber kaynanam herkese bazlama yapmıştı. o kokuyu almamak için gidip peynir bile alamadım

öğle: haşlanmış horoz eti

ara: anneme kavuştum. haşlanmış brokoli

akşam: yağsız yeşil fasülye+dukan ekmeğim... kabızlık yüzünden annem protein katmamı önerdi 1 saat sonra ya yumurta haşla ya peynir ye dedi ama içimden gelmiyor...

dukan diyetine uygun tarifler veren bir site var ve muhtesem bence ordaki tum tariflere goz atmalisin ben cogunu ordan temin ediyorum dukandiyetitariflerim yaz guugle d cikiyo

Ben bu siteyi takip ediyorum seliminaaa cım hatta bu akşam balığın yanına oradaki ekmek tarifinden yaptım

bence seyir evresini düşünme güzelim ameliyatını düşün ameliyattan sonra gerek olursa devam edersin...

hoşgeldin güzelim aramıza bizimde psikolojimizi düzelt lütfen :)

mide konusunda hassas isen bu diyet tek tip gıdalara yüklenilen bir rejim yediğine içtiğine çok dikkat et seyir evresinde mideye yararlı ne kadar sebze varsa bul onlardan tüket... atak dönemin çok iyi geçmiş daha 1 günün var verilen kilo güzel...

Merhaba , boylarımız gemn hemn aynı bende senin kilolanda başlamıştım 1 çocuğum var 6 ay falan oluyor ben hep diyorum dukancıların yüz karasıyım sayısız şekilde bozdum tekrar basladım bozdum tekrar basladım derken 85 li kilolardan 67 keri gördüm. Şuan 68-69 arasındayım.bıraktığn gibi 3 kilo faln alıyorsun... Basta canım bişeyler istediği için boZdum sonra çevremin desteklememesi beni hep bozmaya sevketti.. Sonuçta düşe kalka bu kiloya indim. Vucudum şimdilik zarar görmüş sinyali vermiyor, tahlillerşm normal. Benim 10 kişo daha vermem gerek kalanı spor ve protein ağırlıklı beslenerek vermk istiyorum. Sanada kolay gelsin benim gibi davranma diyete sahip çık:) başarılar ...

off kabızlık işi zor misafirlikte ya da özel günlerde diyette zor Allah yardımcımız olsun artık :18:

bence seyir evresini düşünme güzelim ameliyatını düşün ameliyattan sonra gerek olursa devam edersin...

ah arkadaşım ben tatilde bile diyetimi bozmadım gözümün önünde açık büfe her kes yedi içti ben ızgara tavuğa talim
amlyt sonrası bozmak istemiyorum ama bakalım kabızlıktan çok korkuyorum bende olmadı ilaç fln alırım.artık dr umllada konuşuruz bu durumu ama işte kafama takılıyor ya kilo alırsam diye korkuyorum

merhabalar ben aranıza yenı katıldım..4 gun dukan dıyetıne başladım arkadaşımın tavsıyesı uzerıne sımdılık ıyı gıdıyor 4 günlük ataka 66.5kg ile başladım suan 63.6 kg oldum.arkasım 3 ayda 13 kg verdı zor kg veren bırı olmasına rağmen 44 oldu

Teşekkürler cnm sen ne zamandır yapiyorsn bir de bu diyeyte kilo verme hizi nasıl
Haziran'da başladım canım.amacım 4.5kg vermekti.huzursuz bağırsak sendromu yani ibs'im var ve diyete başladıktan 10 gün sonra polikistik over kistim olduğunu öğrenip hormon tedavisi oldum.ilaçlar bende malesef biraz seyir süresini uzattı ama 1aylık seyir yerine 2ayda hastalıklarıma inat verdim Allah'a şükür ki verilecek kg az olunca gitmesi daha inatçı oluyo.güçlendirmeyim ve bikaç hafta sonra o da bitiyor insallah.darısı tüm dukancanlarımızın başına :16

kızlar akşam üzeri canım ayran çekti ama yeşillikte çekti ne yapabilirim diye düşünürken aldım maydonozu,naneyi,attım rondoya,
sonra yogurdu,keten tohumunu ve sodayı azar azar ekledim muhteşem bir içecek çıktı ortaya leziz ve ferah tavsiye ederim annem bile çok sevdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…