dukan diyetine uygun tarifler veren bir site var ve muhtesem bence ordaki tum tariflere goz atmalisin ben cogunu ordan temin ediyorum dukandiyetitariflerim yaz guugle d cikiyoteşekkürler selminaaa cım :) seyirdeki yapacağım ilk şey DUKANELLA :) bu arada ben bezeyi de normalde çok defa denemiş biri olarak beze çok zor tutturulabilen bir tatlıdır ve ben bu malzemelerle ne kadar başarılı olabileceğimi bilmiyorum :44:
buraya takil iyi gelircevap yazan arkadaşlara çok tesekkur edıyorum :) tam anlamıyla hoşbuldum
yarın atağımın son günü inşallah seyirde haftada 1 kg yada 500 gr da olsa veririm motivasyonu çabuk düşen biriyimdesteklerinizi bekliyorum
merhaba hos geldinumarim hedefine tez zamanda kavusursun
kabizlik icin form cay iyi diye biliyorum benim cok sorunum olmadi umarim bi cozum bulunur ....
aynennn bendede misafirlik ve pesi sira gelen ikram kargasasinda cok boguluyordum ama artik gittigim yere yemegimle gidiyorum beni seviyorsaniz bana destek olursunuz diyorumgeldiklerindede ayni taktik devam ediyo bos verin gecmistekileri gecmis bizi uzuyr hep gelecege ve aldigimiz kararlari guclendirmeye calisalim uzuntu falan yok bu diyet mutlu ve neseli olmali
Tesekkur ederim canim.Caylar ben de ise yaramiyor.Yarin sinameki tablet almayi dusunuyorum.Sonucu gorecegiz bakalim.:13:
haklısın cnm önümüzdeki maçlara bakıyoruz artık :)
ben bu gün kahvaltıda her zamanki gibi 500ml lik bardak yeşil çay eşliğinde haşlanmış 1 yumurta ve light bir tane üçgen peynir yedim öğlen yemeğim yoktu çünkü bütün gün temizlik yaptım sonra tatlı,tuzlu ikramlık bişiyler hazırladım yemeğe vaktim yoktu yani az evvel bol baharatlı haşlanmış tavuk göğüs eti yedim yanında 0 yağlı ayran içtim.şimdi kahvemi höpürdetiyorum :))
himmm insallah iyi gelir bir sekilde bi zamanlari atlatmak lazim bide probiotik kapsuller var eczanelerde satiliyor aktivialarin icine koyulanlardan hatta bazi vitaminlerin icinede koyarlar ondan bilgin olsunTesekkur ederim canim.Caylar ben de ise yaramiyor.Yarin sinameki tablet almayi dusunuyorum.Sonucu gorecegiz bakalim.:13:
dukan diyetine uygun tarifler veren bir site var ve muhtesem bence ordaki tum tariflere goz atmalisin ben cogunu ordan temin ediyorum dukandiyetitariflerim yaz guugle d cikiyo
inşallah önemli olan karar vermek gerçekten insan kararını tam olarak verince her koşulda diyetini yapıyor.ben bayramı güç le geçirme planlarındayken oh be diyordum sakata gelmez diyordum ama planlarım tutmadı vermem gereken 1 kilom daha var.
kızlar size bir soru benim normalde 58 olmam lazım(gerçi dukan emmi sen 60kilo700grm olsan yeter dedi ama bana yetmiyor) ama ben bir amlyt kararı aldım 60 kilo olunca güc e geçip amlytımı oluncam sonrasında tekrar seyirden devam etsem olurmu?
merhaba :) bayadır takip ediyorum sizi en sonunda üye olup aranıza katılmaya karar verdim:)
ben 86 kiloda boyu 1 70 olan bir cocuklu bir hatunum:) teste göre 6 gün atak yapmam lazım ben 5.günümdeyım ve sabah dayanamadım tartıldım 82.5 :)sevindim tabi ama ben çok diyet denedım isvec, elma diyeti, 5 gun de 5 kilo hepsınden 78 e kadar indim ve ordan gıdım oynamadım sonra diyeti bıraktıgım da ekmeksiz tatlısız abur cubursuz bir hayata dönmeme lazım hemen bir haftada aldım verdiklerimi sonra kısa sürede değil dukanla zamana yayarak vermeye karar verdim:) teste göre ideal kilom 69 ama ben 65 istiyorum cünkü araştırmalarıma göre güçlendirmede 1 2 kilo tekrar geliyor:) inşallah 30 ocağa kadar burdayım veremezsem daha çok tabi:)
çok şükür tatlı krizlerim vb olmuyor ekmek hiç aramıyorum şimdilik çok iyi :) yalnız midemden yakın zaman da kanama geçirdim o yuzden sık sık yemem aç kalmamam lazım bende tavuk göğüsü haşladım didikledim baharatla yogurtla karıştırdım dolaba koydum 3 saatte bir ondan yiyorum midem de rahat yani:)
ayrıca 3 yaşında bir kızım var bir okulda psikolojik danısman olarak çalısıyorum:)
hoşgeldin güzelim aramıza bizimde psikolojimizi düzelt lütfen :)
mide konusunda hassas isen bu diyet tek tip gıdalara yüklenilen bir rejim yediğine içtiğine çok dikkat et seyir evresinde mideye yararlı ne kadar sebze varsa bul onlardan tüket... atak dönemin çok iyi geçmiş daha 1 günün var verilen kilo güzel...
oooo kızlar maşallah akmış yine sayfalar herkesler burdaaa...
bugün biraz kötü hissediyorum. annemin yanındaydık gece sabahta kaynanamın böyle gezerken dukan çok saçma yapılıyor... kaçamak yapmadım tabiki ama az yedim. kabızlık sorunum feci yarın inşallah sadece annemleyiz buğday kepeğini daha önce teyzeme de almış ben sana bulurum hemde un satan bir yer var taze gelmiş olacak dedi. heyecanla yarını bekliyorum tabi yeşil çaylar eşliğinde...
bugün ne yedimm
sabah: dukan ekmeğim+domates+salatalık+biberkaynanam herkese bazlama yapmıştı. o kokuyu almamak için gidip peynir bile alamadım
öğle: haşlanmış horoz eti
ara: anneme kavuştum. haşlanmış brokoli
akşam: yağsız yeşil fasülye+dukan ekmeğim... kabızlık yüzünden annem protein katmamı önerdi 1 saat sonra ya yumurta haşla ya peynir ye dedi ama içimden gelmiyor...
bence seyir evresini düşünme güzelim ameliyatını düşün ameliyattan sonra gerek olursa devam edersin...
Haziran'da başladım canım.amacım 4.5kg vermekti.huzursuz bağırsak sendromu yani ibs'im var ve diyete başladıktan 10 gün sonra polikistik over kistim olduğunu öğrenip hormon tedavisi oldum.ilaçlar bende malesef biraz seyir süresini uzattı ama 1aylık seyir yerine 2ayda hastalıklarıma inat verdim Allah'a şükür ki verilecek kg az olunca gitmesi daha inatçı oluyo.güçlendirmeyim ve bikaç hafta sonra o da bitiyor insallah.darısı tüm dukancanlarımızın başınaTeşekkürler cnm sen ne zamandır yapiyorsn bir de bu diyeyte kilo verme hizi nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?