hoşgeldin güzelim aramıza bizimde psikolojimizi düzelt lütfen :)
mide konusunda hassas isen bu diyet tek tip gıdalara yüklenilen bir rejim yediğine içtiğine çok dikkat et seyir evresinde mideye yararlı ne kadar sebze varsa bul onlardan tüket... atak dönemin çok iyi geçmiş daha 1 günün var verilen kilo güzel...
cok guzel bi site yapan kisiye hep dua ediyorumBen bu siteyi takip ediyorum seliminaaa cımhatta bu akşam balığın yanına oradaki ekmek tarifinden yaptım
Merhaba , boylarımız gemn hemn aynı bende senin kilolanda başlamıştım 1 çocuğum var 6 ay falan oluyor ben hep diyorum dukancıların yüz karasıyım sayısız şekilde bozdum tekrar basladım bozdum tekrar basladım derken 85 li kilolardan 67 keri gördüm. Şuan 68-69 arasındayım.bıraktığn gibi 3 kilo faln alıyorsun... Basta canım bişeyler istediği için boZdum sonra çevremin desteklememesi beni hep bozmaya sevketti.. Sonuçta düşe kalka bu kiloya indim. Vucudum şimdilik zarar görmüş sinyali vermiyor, tahlillerşm normal. Benim 10 kişo daha vermem gerek kalanı spor ve protein ağırlıklı beslenerek vermk istiyorum. Sanada kolay gelsin benim gibi davranma diyete sahip çık:) başarılar ...
off kabızlık işi zor misafirlikte ya da özel günlerde diyette zor Allah yardımcımız olsun artık :18:
kızlar akşam üzeri canım ayran çekti ama yeşillikte çekti ne yapabilirim diye düşünürken aldım maydonozu,naneyi,attım rondoya,
sonra yogurdu,keten tohumunu ve sodayı azar azar ekledim muhteşem bir içecek çıktı ortaya leziz ve ferah tavsiye ederim annem bile çok sevdi
gunaydin kizlar! bende sistim regl donemi.. onjn disinda cok zorlaniyorum hep bozasim vararada kacamaklarim oldu ama cok "masumca" kendime ceki duzen veremiyorum ya offff
dr ye sordum sık sık ye aç kalam sıkıntı olmaz dedi elhamdulıllah şimdiye kadar sıkıntı yokatak evremın son gunu nasıl geçtı anlamadım bile kabızlık bende de var ama sabhları aç karnına kayısılı form cay içiyorum hemen aynı gün çıkıyorum sanırım seyir evresine 81 le gireceğim bakalım o dönemde de zorlanmadan devam edebilecek miyim kızımın doğum günene kadar 6 lıları görsem daha ne isterim bu arada doğum gunu şubatta...
günaydin canlar,
önceden de bellirtigim gibi güclendirmeye yavas bir gecis yapiyorum ve cuma gününden beri hergün sebze+Portein tüketiyorum iyi gidiyor diye biliyirim cumartesi sabahi 54,6 gördüm mutlu oldum bir kilo kaldi ama bu bir kiloyu vermesem de olur. Sabah aynaya baktigimda kayet zayif bir ben görüyorum, fazla da abartmamak gerek diye düsünüyorum asiri zayiflikta cirkin duruyor düsüncesindeyim.
Bugün den sonra günde bir porsion meyve mi eklemeyi düsünüyorum sali mi olur carsamba mi henüz karar vermedim.
oncelikle sagligini dusun saglikli insan kilo verebilir allah sifa versin simdiden bencede arkadasimin dedigi gibi zolanirsan ara verah arkadaşım ben tatilde bile diyetimi bozmadım gözümün önünde açık büfe her kes yedi içti ben ızgara tavuğa talim
amlyt sonrası bozmak istemiyorum ama bakalım kabızlıktan çok korkuyorum bende olmadı ilaç fln alırım.artık dr umllada konuşuruz bu durumu ama işte kafama takılıyor ya kilo alırsam diye korkuyorum
bu arada kilo almamisim en azindan.. buna bile seviniyorum ama tabiki vermeliyim
merhaba hosgeldin ..arkadasin adina sevindim insallah bizede nasib olurmerhabalar ben aranıza yenı katıldım..4 gun dukan dıyetıne başladım arkadaşımın tavsıyesı uzerıne sımdılık ıyı gıdıyor 4 günlük ataka 66.5kg ile başladım suan 63.6 kg oldum.arkasım 3 ayda 13 kg verdı zor kg veren bırı olmasına rağmen 44 oldu
iyi günler ... 2 eylül tarihinde 68 kilo ile dukan a başladım 15 kasım tarihinde seyir evresini bitirmeyi düşünüorum şuan 63 kiloyum ama ben dukan a başlamadan önceki 2 ay boyunca da diet yapıordum yani diete ilk başladığımda 75 ile başladım kilo vermem durduğu için diet değğişikliği yapıım diip dukan a başladım 68 kilo iken. şimdi güçlendirme evresini dukanda verdiğim kilo ya göremi hesaplayıp yapmalıyım yoksa diete il başladığım zamandan itibaren verdiğim kiloya göremi bilemedim :s yardımcı olabilirseniz çok seviniirm :s
aminnnnnHaziran'da başladım canım.amacım 4.5kg vermekti.huzursuz bağırsak sendromu yani ibs'im var ve diyete başladıktan 10 gün sonra polikistik over kistim olduğunu öğrenip hormon tedavisi oldum.ilaçlar bende malesef biraz seyir süresini uzattı ama 1aylık seyir yerine 2ayda hastalıklarıma inat verdim Allah'a şükür ki verilecek kg az olunca gitmesi daha inatçı oluyo.güçlendirmeyim ve bikaç hafta sonra o da bitiyor insallah.darısı tüm dukancanlarımızın başına:16
oncelikle sagligini dusun saglikli insan kilo verebilir allah sifa versin simdiden bencede arkadasimin dedigi gibi zolanirsan ara ver
himmm guzele benziyor denemeliyimkızlar akşam üzeri canım ayran çekti ama yeşillikte çekti ne yapabilirim diye düşünürken aldım maydonozu,naneyi,attım rondoya,
sonra yogurdu,keten tohumunu ve sodayı azar azar ekledim muhteşem bir içecek çıktı ortaya leziz ve ferah tavsiye ederim annem bile çok sevdi
güzelim benim düşüncem üstüste gelmiş rejimlerin ve diğerini de 2 ayda vermişsin yani çok uzun bir süre değil... ben 75 ten hesaplamanı öneririm... tickerın da 55 hedeflemişsin çok uzaklaşmamış olursun hemde hedefinden belki kalanı da verirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?