Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydin canlar,
önceden de bellirtigim gibi güclendirmeye yavas bir gecis yapiyorum ve cuma gününden beri hergün sebze+Portein tüketiyorum iyi gidiyor diye biliyirim cumartesi sabahi 54,6 gördüm mutlu oldum bir kilo kaldi ama bu bir kiloyu vermesem de olur. Sabah aynaya baktigimda kayet zayif bir ben görüyorum, fazla da abartmamak gerek diye düsünüyorum asiri zayiflikta cirkin duruyor düsüncesindeyim.
Bugün den sonra günde bir porsion meyve mi eklemeyi düsünüyorum sali mi olur carsamba mi henüz karar vermedim.

dr ye sordum sık sık ye aç kalam sıkıntı olmaz dedi elhamdulıllah şimdiye kadar sıkıntı yok atak evremın son gunu nasıl geçtı anlamadım bile kabızlık bende de var ama sabhları aç karnına kayısılı form cay içiyorum hemen aynı gün çıkıyorum sanırım seyir evresine 81 le gireceğim bakalım o dönemde de zorlanmadan devam edebilecek miyim kızımın doğum günene kadar 6 lıları görsem daha ne isterim bu arada doğum gunu şubatta...

gunaydin kizlar! bende sistim regl donemi.. onjn disinda cok zorlaniyorum hep bozasim var arada kacamaklarim oldu ama cok "masumca" kendime ceki duzen veremiyorum ya offff

iyi günler ... 2 eylül tarihinde 68 kilo ile dukan a başladım 15 kasım tarihinde seyir evresini bitirmeyi düşünüorum şuan 63 kiloyum ama ben dukan a başlamadan önceki 2 ay boyunca da diet yapıordum yani diete ilk başladığımda 75 ile başladım kilo vermem durduğu için diet değğişikliği yapıım diip dukan a başladım 68 kilo iken. şimdi güçlendirme evresini dukanda verdiğim kilo ya göremi hesaplayıp yapmalıyım yoksa diete il başladığım zamandan itibaren verdiğim kiloya göremi bilemedim :s yardımcı olabilirseniz çok seviniirm :s

Son düzenleme:

ayyy çok sevindim... zor da olsa başarmışsın

ben şimdi memleketteyim. eşimin ailesi biraz kırılıyor ama şimdilik bozmadım. inşallah ta bozmam

off kabızlık işi zor misafirlikte ya da özel günlerde diyette zor Allah yardımcımız olsun artık :18:

bir zorluk daha var yaaaa burası gaziantep ve dana eti bulmak imkansıza yakın hatta imkansız diyeyim... dışarda yemek dukan için çok keyifli olan bir memleketim var her yer et ciğer kebap yanlız hepsi koyun acaba bende bozmuş mu oluyorum ki kızlar birde yöntem buldum inatla ekmeğin üstüne kebap koymak isteyen ustaya tamam dedim koy önce ekmekte sıktım kebapı sonra peçete üstüne alıp ordan yedim... dönerde daha ileri gidip ekmeğin üstüne peçete açıp oraya koydurdum. tek kötü yanı böyle aldığında 2 tane alıyorsun. adamda öyle ekmekle 2 taneyi götüreceğini sanıyor... ilk başta çok aç imajı veriyorum :))))

amanın çok güzel bir tarif ben yapacağım. normalde de öğle yemeklerinden 1 saat sonra soda ayran içmeye bayılırım. ama bu daha çekici geldi...

gunaydin kizlar! bende sistim regl donemi.. onjn disinda cok zorlaniyorum hep bozasim var arada kacamaklarim oldu ama cok "masumca" kendime ceki duzen veremiyorum ya offff

aman ha sakınnnnnnnnn yapma güzelim lor peynirine tatlandırıcı at ye belki keser...

aaaaa ben yemekten sonra içiyordum aç mı içmem gerekiyordu şimdi de mesela yedim öğle yemeğini yaptım çayı... zira herkeste işe yarayan çay beni kımıldatmadı bile... inşallah kızının doğum gününe istediğinden de fit girersin...

tebrik ederim güzelim... darısı başımıza...

çarşamba olsun ne olur ne olmaz...

oncelikle sagligini dusun saglikli insan kilo verebilir allah sifa versin simdiden bencede arkadasimin dedigi gibi zolanirsan ara ver

bu arada kilo almamisim en azindan.. buna bile seviniyorum ama tabiki vermeliyim

birde kilo alamamışım diyorsun yaaaaaaaaaaa yapma güzelim ne kadar enerji harcıyorsun bu diyete bir düşünsene... aç kalmak yada aç değilde istediğini yiyememek bir yana enerji harcıyorsun hadi toparla kendini...

merhaba hosgeldin ..arkadasin adina sevindim insallah bizede nasib olur

güzelim benim düşüncem üstüste gelmiş rejimlerin ve diğerini de 2 ayda vermişsin yani çok uzun bir süre değil... ben 75 ten hesaplamanı öneririm... tickerın da 55 hedeflemişsin çok uzaklaşmamış olursun hemde hedefinden belki kalanı da verirsin...

aminnnnn

oncelikle sagligini dusun saglikli insan kilo verebilir allah sifa versin simdiden bencede arkadasimin dedigi gibi zolanirsan ara ver

dr ne düşünüyor o önemli ayrıca ameliyat bu kolay değil. narkoz verirlerse o narkozu bile vücuttan atmak için farklı besinler özellikle meyve tüketmen gerekebilir... önce sağlık sonra güzellik diyelim kızlar...

himmm guzele benziyor denemeliyim alkalin iciceklerine benziyor aslinda rada boyle icicekler yapmak lazim vucudun asit oranini dengeleriz tesekkurler tarif icin

anladımm çookk teşekkürr ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…