aynen bide vucudun kendisini toplamasi icin immun sisteminin cok iyi olmasi gerek tabii karar yinede senin acil sifalar dilerim simdiden ...dr ne düşünüyor o önemli ayrıca ameliyat bu kolay değil. narkoz verirlerse o narkozu bile vücuttan atmak için farklı besinler özellikle meyve tüketmen gerekebilir... önce sağlık sonra güzellik diyelim kızlar...
ben daha onceki guclendirmeye gecenlerden okudugum kadariyla bazilari guclendirmeden sonra 1-2 kilo aliyorlarmis bence o kiloyu vermekte eger direnebilirsen diren derim benim fikrim tabii yine de senin bedenin dogru karar senin ama zaten giden gitmis son bir gol at derimgünaydin canlar,
önceden de bellirtigim gibi güclendirmeye yavas bir gecis yapiyorum ve cuma gününden beri hergün sebze+Portein tüketiyorum iyi gidiyor diye biliyirim cumartesi sabahi 54,6 gördüm mutlu oldum bir kilo kaldi ama bu bir kiloyu vermesem de olur. Sabah aynaya baktigimda kayet zayif bir ben görüyorum, fazla da abartmamak gerek diye düsünüyorum asiri zayiflikta cirkin duruyor düsüncesindeyim.
Bugün den sonra günde bir porsion meyve mi eklemeyi düsünüyorum sali mi olur carsamba mi henüz karar vermedim.
gunaydin kizlar! bende sistim regl donemi.. onjn disinda cok zorlaniyorum hep bozasim vararada kacamaklarim oldu ama cok "masumca" kendime ceki duzen veremiyorum ya offff
kacamak yapmaaabence hic olmadi yogurda tatlandirici karistir ne bileyim bende dun tatli krizindeydim beze yaptim muhtesem oldu yada dukanella da olur mikrodalgan varsa 4-5 dakikada kek yapabilirsin oda olmadi tencede suyun icinde bardakta kek yapabilirsin bu kdaar secenekk arasinda hala kacamak yaparsannn cissssss
mantiken dusunursek o kilolari o diyetle vermeseydin dukanla vericektin ki onemli olan vucudundan toplamda kac kilonun gitmesi sen isini saglama al bence zaten guclendirme evresi kilonu saglikli bi sekilde koruma ve vucudun o kiloya alisma donemi ne kadar uzatirsan iyi diye dusunuyorum tabii bu benim fikrimiyi günler ... 2 eylül tarihinde 68 kilo ile dukan a başladım 15 kasım tarihinde seyir evresini bitirmeyi düşünüorum şuan 63 kiloyum ama ben dukan a başlamadan önceki 2 ay boyunca da diet yapıordum yani diete ilk başladığımda 75 ile başladım kilo vermem durduğu için diet değğişikliği yapıım diip dukan a başladım 68 kilo iken. şimdi güçlendirme evresini dukanda verdiğim kilo ya göremi hesaplayıp yapmalıyım yoksa diete il başladığım zamandan itibaren verdiğim kiloya göremi bilemedim :s yardımcı olabilirseniz çok seviniirm :s
aaaaa ben yemekten sonra içiyordum aç mı içmem gerekiyordu şimdi de mesela yedim öğle yemeğini yaptım çayı... zira herkeste işe yarayan çay beni kımıldatmadı bile... inşallah kızının doğum gününe istediğinden de fit girersin...
birde kilo alamamışım diyorsun yaaaaaaaaaaa yapma güzelim ne kadar enerji harcıyorsun bu diyete bir düşünsene... aç kalmak yada aç değilde istediğini yiyememek bir yana enerji harcıyorsun hadi toparla kendini...
offff wallahi aslinda kriz ataklari icin kenara biseyler yapip atmak lazim gercekten bazen zorluyor iki defa yasadim kendimi disari atip yuruyus yaptim ama mesela buzluga atilabilen yada kavanozda uzun sure bozulmadan durabilen tatlilarkatılıyorum....
burda un fabrikası çok bir aktara gidip taze yulaf kepeği ile buğday kepeği aldım. çok mutluyum çok onlarla ne pastalar yaparım ben ımmmmmmm... kaçamak yapacaksan bile mesela kakaoyu light kullanma elinin altındakini kullan böyle şeyler olsun yaaaa
ayrıca da jelatin tabakaları aldım şekersiz oluyor bunlar ayyy bunlaaa süper jöleler yapacağım aromalı tatlandırıcılı renklendiricili...
cnm aç karna light kefiri mutlaka dene.hemen ilaç içmemeye çalış ama yinede sen bilirsin tabikii :)
Arkadaslar bugun atak da 5.gunum.Maalesef uc gundur gram oynamadi.Hem diyoeum kabizlik hem de bugun regl oldum.Sanirsam ondan.Moralim cok bozuktu.Hatta bugun nerdeyse bu dieti birakacaktim.Regl olunca dedim bundan.Kendime 1 hafta daha sure tanimaya karar verdim.Atagi carsamba donlandirip sebze protein gunune gecmeyi planliyorum.Pazartesi hala kilo verememissem bir hal caresi dusunmem lazim.Ama umudumu kaybetmek istemiyorum.Siz ne dersiniz.
kızlar kısa vadede etkili sonuç almak için seyir evresınde 5+5 daha iyi diyorlar bir çok blogda aynı şeyi okudum bu şekil yapanlar daha hızlı sonuç almış sizin bir bilginiz varmı yada ne düşünüyorsunuz yarın seyire geçiyorumda karar veremedim:18:
o zaman 1+1 ile başlayayaım duraklama olduğunda 5+5 e geçerim olur herhalde öyle1+1 ile 5+5 aynıymış diye biliyorum
sonuç aynı olduğundan bıkmamak için 1+1 tavsiye ediliyor
Bugünkü menüm
Sabah: krep, peynir, yumurta, çay
Öğlen: Tavuk kavurma, krep, yoğurt
Akşam: Tavuk kavurma, krep, yoğurt
Arkadaslar bugun atak da 5.gunum.Maalesef uc gundur gram oynamadi.Hem diyoeum kabizlik hem de bugun regl oldum.Sanirsam ondan.Moralim cok bozuktu.Hatta bugun nerdeyse bu dieti birakacaktim.Regl olunca dedim bundan.Kendime 1 hafta daha sure tanimaya karar verdim.Atagi carsamba donlandirip sebze protein gunune gecmeyi planliyorum.Pazartesi hala kilo verememissem bir hal caresi dusunmem lazim.Ama umudumu kaybetmek istemiyorum.Siz ne dersiniz.
kızlar kısa vadede etkili sonuç almak için seyir evresınde 5+5 daha iyi diyorlar bir çok blogda aynı şeyi okudum bu şekil yapanlar daha hızlı sonuç almış sizin bir bilginiz varmı yada ne düşünüyorsunuz yarın seyire geçiyorumda karar veremedim:18:
zaten etkili oldugu yaziyor ama 5+5 cok yorucu oldugu soyleniyor eger verecegin kilo azsa yani seyir evren kisa olucaksa neden olmasin ama sahsen benim yolum cok uzun 8 ay seyir var benim gibi uzun yolu olanlar genellikle 1+1 i seciyorkızlar kısa vadede etkili sonuç almak için seyir evresınde 5+5 daha iyi diyorlar bir çok blogda aynı şeyi okudum bu şekil yapanlar daha hızlı sonuç almış sizin bir bilginiz varmı yada ne düşünüyorsunuz yarın seyire geçiyorumda karar veremedim:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?