Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aynen bide vucudun kendisini toplamasi icin immun sisteminin cok iyi olmasi gerek tabii karar yinede senin acil sifalar dilerim simdiden ...

ben daha onceki guclendirmeye gecenlerden okudugum kadariyla bazilari guclendirmeden sonra 1-2 kilo aliyorlarmis bence o kiloyu vermekte eger direnebilirsen diren derim benim fikrim tabii yine de senin bedenin dogru karar senin ama zaten giden gitmis son bir gol at derim

gunaydin kizlar! bende sistim regl donemi.. onjn disinda cok zorlaniyorum hep bozasim var arada kacamaklarim oldu ama cok "masumca" kendime ceki duzen veremiyorum ya offff

kacamak yapmaaa bence hic olmadi yogurda tatlandirici karistir ne bileyim bende dun tatli krizindeydim beze yaptim muhtesem oldu yada dukanella da olur mikrodalgan varsa 4-5 dakikada kek yapabilirsin oda olmadi tencede suyun icinde bardakta kek yapabilirsin bu kdaar secenekk arasinda hala kacamak yaparsannn cissssss

katılıyorum....

burda un fabrikası çok bir aktara gidip taze yulaf kepeği ile buğday kepeği aldım. çok mutluyum çok onlarla ne pastalar yaparım ben ımmmmmmm... kaçamak yapacaksan bile mesela kakaoyu light kullanma elinin altındakini kullan böyle şeyler olsun yaaaa

ayrıca da jelatin tabakaları aldım şekersiz oluyor bunlar ayyy bunlaaa süper jöleler yapacağım aromalı tatlandırıcılı renklendiricili...

mantiken dusunursek o kilolari o diyetle vermeseydin dukanla vericektin ki onemli olan vucudundan toplamda kac kilonun gitmesi sen isini saglama al bence zaten guclendirme evresi kilonu saglikli bi sekilde koruma ve vucudun o kiloya alisma donemi ne kadar uzatirsan iyi diye dusunuyorum tabii bu benim fikrim

Canım bende zor durumda kaldığımda sabah aç karnı içiyorum hemen fayda ediyor.

zaten bu tur seylerde dikkat ettim kilo alinmiyor hatta o hafta kiloda verilebiliyor ama 1 hafta sonra duraklamalar basliyor insallah olmaz

offff wallahi aslinda kriz ataklari icin kenara biseyler yapip atmak lazim gercekten bazen zorluyor iki defa yasadim kendimi disari atip yuruyus yaptim ama mesela buzluga atilabilen yada kavanozda uzun sure bozulmadan durabilen tatlilar

Arkadaslar bugun atak da 5.gunum.Maalesef uc gundur gram oynamadi.Hem diyoeum kabizlik hem de bugun regl oldum.Sanirsam ondan.Moralim cok bozuktu.Hatta bugun nerdeyse bu dieti birakacaktim.Regl olunca dedim bundan.Kendime 1 hafta daha sure tanimaya karar verdim.Atagi carsamba donlandirip sebze protein gunune gecmeyi planliyorum.Pazartesi hala kilo verememissem bir hal caresi dusunmem lazim.Ama umudumu kaybetmek istemiyorum.Siz ne dersiniz.

bence pes etme derim ben bu diyete baslamadan once kilo veren insanlarin hikayelerini okudum guatr sorunu oldugu icin hic kilo verememis ama bu diyette tum kilolarindan kurtulmus insanlar falan vardi once kendine sonra diyetine guven hatta kilo vermedigini unut benimde 7 gundur gram oynamiyor bide regl doneminde 1 kilo alan cok insan var bence dirennnnn derimmm biz burdayiz birbirimize destek oluruz hemen yenilme goruceksin vucudun kirilma noktalari bunlar direniyor ben bugun nar serbeti yapicam bunu 1 haftalik tikanmalarda oneriyorlar istersen tarifini hemen vereyim
2 yemek kasigi hubiscus
1 yemek kasigi yesil cay
1 yada 2 de kusburnu ile cezvede demle
sonra 1 surahi soguk suya 1 cubuk tarcin 2 dilim limon ve cezvede demlenen ilinan cayi ekle dolaba koy 1-2 gun icinde tuket odemi atiyor suan onu yapiyorum

kızlar kısa vadede etkili sonuç almak için seyir evresınde 5+5 daha iyi diyorlar bir çok blogda aynı şeyi okudum bu şekil yapanlar daha hızlı sonuç almış sizin bir bilginiz varmı yada ne düşünüyorsunuz yarın seyire geçiyorumda karar veremedim:18:

1+1 ile 5+5 aynıymış diye biliyorum
sonuç aynı olduğundan bıkmamak için 1+1 tavsiye ediliyor

Bugünkü menüm

Sabah: krep, peynir, yumurta, çay

Öğlen: Tavuk kavurma, krep, yoğurt

Akşam: Tavuk kavurma, krep, yoğurt

TATLI krizlerine birkaç şey yapıyorum. Öncelikle 1 paket organik tofuya 1 tatlı kaşığı lıght kakao 1 damda vanilya aroması 3 yemek kaşığı takita toz( pasta börek yapımında kullanılan ) el blendırında iyce çekip 3 kaseye bölüyorum buzlupa atıp rahatlıkla saklan şr. Donduğunda dondurma gibi kaşıkla bigüzel yenir. Yada 1 kaşık neskafe 2 kaşık tarlandırıcı 1/2 damla tereyağı aroması göz kararı lıgth sütü karıştır buzluk kalıplarına dök dondur tatlı krizi gelince yarım kupa süte 2 parça neskafeli karşımdan at iç.. Yada sabak yulaf kepeğinden yaptığınız krebi tatlı krebe çevir 1 tatlı kaşıpı toz tatlandırıcı ve kakao ile.. Ben böyle üstesinden geliyordum.. Belki aynı şeyler diğer sayfalarda yazılmıştır ama okuma fırsatı bulamıyorum zçoğu zaman ..

o zaman 1+1 ile başlayayaım duraklama olduğunda 5+5 e geçerim olur herhalde öyle

tatlım endişe etme nasılsa olacak hiçbirşey yemeden oynamıyorsa direncin demekki çok güçlü ama kıracaksın regl dönemi çok etkili her yerde söylüyorlar... ayrıca kabızlık problemine bir çözüm bul hemen oda çok etkili...

ben bu ara 2 kayısılı form çay, yeşilçay+soda, ılık süte eklenmiş buğday kepeği tükettim. eh biraz yüklendim ama çözdüm olayı :)))

bayramda bende çok sıkışırsam 5+5 yapacağım. tabi bayrama gelen günler protein+sebze olacak :)

zaten etkili oldugu yaziyor ama 5+5 cok yorucu oldugu soyleniyor eger verecegin kilo azsa yani seyir evren kisa olucaksa neden olmasin ama sahsen benim yolum cok uzun 8 ay seyir var benim gibi uzun yolu olanlar genellikle 1+1 i seciyor

sabah ;
3 haslanmis yumurta sarilarini yemedim somon fume ve tavuk fume,sutlu nescafe
oglen ;
4 dilim tavuk fumenin ustune cok hafif hardal ve extra light krem peynir surdum kornison tursuyu 4 ince dilime ayirdim herbir fumeye birer tane sardim yanindada zero kola
aksam;
10 tane kucuk kofte yarim kase baharatli yogurt ve zero kola
bugun nar serbeti yaptim 3 bardak ondan 1 bardak yesil cay ve 1,5 saat yuruyus

kizlar ne deseniz haklisiniz bundan sonra daha iyi gececek insallah...

bugunki menum:

sabah: 1 haslanmis yumurta+ 1 dilim dukan ekmek

ogle: ev yapimi sucuk ( kendim yaptim kiyma ve baharatlardan)

aksam: kavrulmus kiyma

sivi: 1,5 litre su, 3 turkkahvesi + 2 tablet tatlandirici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…