amanın çok güzel bir tarif ben yapacağım. normalde de öğle yemeklerinden 1 saat sonra soda ayran içmeye bayılırım. ama bu daha çekici geldi...
himmm guzele benziyor denemeliyimalkalin iciceklerine benziyor aslinda rada boyle icicekler yapmak lazim vucudun asit oranini dengeleriz tesekkurler tarif icin
cookkk tesekkur ederim bu konuda muthiss deneyimlerim var hahaaa hic unutamadigimmmrica ederim cnm güzel ve nefiss.
yalnız sodayı sakın bi kerede katmayın heryer ayran olur
yada yeşillikleri rondadan geçirdikten sonra soda ayranı farklı biryerde yapın.ben hepsini sırayla rondodo karıstırdımki azar azar soda ılave ettım ki köpürsün diye
ben sadece 1 saat kadar yuruyus yapiyorum bana spor yasak yuzme ve yuruyus serbest doktor raporum varDukancı arkadaşlar ben doğru düzgün spor yapmadım birkaçhafta yüzdüm oda etkili değil yani , hem spor yapıp hem dukan yapan varmı ? Mesela haftada 2 tada 3 kere fıtnes salonunda spor yapan. Son 10 kilomu dukan ve sporla yapmak istiyorum çünkü artık çok sıkıldım ve şuan haftada birkaçgün spor yapabilirim. Vucudum dukana çok alıştı artık affalamıyorum. Bana biraz cesaret ve kendi spor sisteminiz ile ilgili aydınlatırmısınız?
kizlar ne deseniz haklisiniz bundan sonra daha iyi gececek insallah...
bugunki menum:
sabah: 1 haslanmis yumurta+ 1 dilim dukan ekmek
ogle: ev yapimi sucuk ( kendim yaptim kiyma ve baharatlardan)
aksam: kavrulmus kiyma
sivi: 1,5 litre su, 3 turkkahvesi + 2 tablet tatlandirici
aminnn cumlemize insallah seyir icin hayirli olsunherkesin bayramını kutluyorum rabbim inşallah sağlıklı huzurlu bayramlar nasip etsin
seyir evresine bugün itibariyle 82 kilo ile geçtıminşallah hepimiz istediğimiz kiloda bayramları karşılarız
tşk ederim canımSevindim canım, tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, doğumdan sonra verirsin artık inşallah...
dukan amca güçlendirme evresi gibi yapın diyor. sadece 1 porsiyon meyve iznim var. yulaf kepeği devam. perşembe proteini yapın diyor ayrıcaoooyyy güzelim hayırlı olsun... bebişle beraber nasıl yapacaksın dukanı iyi araştır yanlış birşey yapmayalım...
merhaba tebrik ederim iyi vermissinmerhaba herkese...bende dukancıyım,yeniyim bu konuda durumumu paylaşmak istedim...
başlangıç tarihi :30.09.2013
başlangıçtaki kilo:73,5
bugünki kilo :68.5
fark:5 kilo
ben sadece 1 saat kadar yuruyus yapiyorum bana spor yasak yuzme ve yuruyus serbest doktor raporum varamaaa dukan nedense gunluk 30 saat yuruyusle ve egzersizle sinirlandirmis vardir bir bildigi diyorum haaa bide sporu kilo tikanmalarinda cikartiyor sadece o da 1 saat diger arkadaslarin yorumuda onemli ben sahsima munhasir takiliyorum
bel ve boyun cifteBel fıtığı falan mı var? Şuan fıtnes çalışma gibi bisorunum yok aslında postür kayması vardı kısa zamnda 40 civarı kilo aldığım için . Şuan 60 lı rakamlardayım ve spor izni çıktı bana , diğer kalan kilolarımı ciddi tempoda soor yaparak ve dukan uygulayarak yapcam. Dukana sadık kalamayarak yinede müthiş bir görüntü elde ettim, fotorafladım paylaşcam stesiğşm kiloya ulaşınca şuan bile hayret ediyor çevremdekiler.. Kendimi iyi hissetğim kilo 55-56 faln .. Bakalım hedefime inşallah spor ve dukana daha uzun sadık kalarak gerçekleştircem. Korkmuyorda değilim ama allah herkeze yardm etsşn berbat biley bu kilo ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?