Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Dukancı arkadaşlar ben doğru düzgün spor yapmadım birkaçhafta yüzdüm oda etkili değil yani , hem spor yapıp hem dukan yapan varmı ? Mesela haftada 2 tada 3 kere fıtnes salonunda spor yapan. Son 10 kilomu dukan ve sporla yapmak istiyorum çünkü artık çok sıkıldım ve şuan haftada birkaçgün spor yapabilirim. Vucudum dukana çok alıştı artık affalamıyorum. Bana biraz cesaret ve kendi spor sisteminiz ile ilgili aydınlatırmısınız?

himmm guzele benziyor denemeliyim alkalin iciceklerine benziyor aslinda rada boyle icicekler yapmak lazim vucudun asit oranini dengeleriz tesekkurler tarif icin

rica ederim cnm güzel ve nefiss.
yalnız sodayı sakın bi kerede katmayın heryer ayran olur
yada yeşillikleri rondadan geçirdikten sonra soda ayranı farklı biryerde yapın.ben hepsini sırayla rondodo karıstırdımki azar azar soda ılave ettım ki köpürsün diye

cookkk tesekkur ederim bu konuda muthiss deneyimlerim var hahaaa hic unutamadigimmm

ben sadece 1 saat kadar yuruyus yapiyorum bana spor yasak yuzme ve yuruyus serbest doktor raporum var amaaa dukan nedense gunluk 30 saat yuruyusle ve egzersizle sinirlandirmis vardir bir bildigi diyorum haaa bide sporu kilo tikanmalarinda cikartiyor sadece o da 1 saat diger arkadaslarin yorumuda onemli ben sahsima munhasir takiliyorum

kiyamam kac tablet tatlandirici kullandiginida yazmis cok sertmi cikistik acaba wallahi seni dusunduk maksat desteklemek yoksa cok kisi var bu diyette yariyolda birakan aman birakmayalim birbirimizi

herkesin bayramını kutluyorum rabbim inşallah sağlıklı huzurlu bayramlar nasip etsin
seyir evresine bugün itibariyle 82 kilo ile geçtım inşallah hepimiz istediğimiz kiloda bayramları karşılarız

herkeslere iyi bayramlarr...

Sevindim canım, tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, doğumdan sonra verirsin artık inşallah...
tşk ederim canım
oooyyy güzelim hayırlı olsun... bebişle beraber nasıl yapacaksın dukanı iyi araştır yanlış birşey yapmayalım...
dukan amca güçlendirme evresi gibi yapın diyor. sadece 1 porsiyon meyve iznim var. yulaf kepeği devam. perşembe proteini yapın diyor ayrıca

Herkese hayırlı bayramlar

Menüm

Sabah: yumurta yaşlanmış, krep, domates, yeşil biber, salatalık, peynir, çay

Öğlen: tavuk kavurma, yeşil biber, yoğurt

Akşam: tavuk kavurma, salata, yoğurt, yeşil biber

Yeşil çay, nescafe şekersiz süztsüz, su...

Herkese hayırlı bayramlar

Menüm

Sabah: yumurta yaşlanmış, krep, domates, yeşil biber, salatalık, peynir, çay

Öğlen: tavuk kavurma, yeşil biber, yoğurt

Akşam: tavuk kavurma, salata, yoğurt, yeşil biber

Yeşil çay, nescafe şekersiz süztsüz, su...

merhaba herkese...bende dukancıyım,yeniyim bu konuda durumumu paylaşmak istedim...
başlangıç tarihi :30.09.2013
başlangıçtaki kilo:73,5
bugünki kilo :68.5
fark:5 kilo

Bel fıtığı falan mı var? Şuan fıtnes çalışma gibi bisorunum yok aslında postür kayması vardı kısa zamnda 40 civarı kilo aldığım için . Şuan 60 lı rakamlardayım ve spor izni çıktı bana , diğer kalan kilolarımı ciddi tempoda soor yaparak ve dukan uygulayarak yapcam. Dukana sadık kalamayarak yinede müthiş bir görüntü elde ettim, fotorafladım paylaşcam stesiğşm kiloya ulaşınca şuan bile hayret ediyor çevremdekiler.. Kendimi iyi hissetğim kilo 55-56 faln .. Bakalım hedefime inşallah spor ve dukana daha uzun sadık kalarak gerçekleştircem. Korkmuyorda değilim ama allah herkeze yardm etsşn berbat biley bu kilo ..

Bayraminiz Mübarek olsun..

söze nasil baslasam bilemedim simdi ama dün ilk büyük kacamagimi yaptim bir büyük dilim pasta yedim. Arefe günü yaptigim pastayi dün afiyetle yedim üztelik hic vicdan azabi duymadan :26: cok iyi geldi. Bugün tabiki dukana devam. persembe günü saf protein yaptiktan sonra cuma sabahi tartilmayi düsünüyorum bakalim sevgili tartdim ne diyecek insallah 54 der beni mutlu eder. Iki hafta önce aldigim daracik pantolonumu bayram münasebetiden dolayi dün giydim ve sanki biraz bol du tabi yine dar ama iki hafta öncesi kadar degil

iyi bayramlar bayram şekerleri
sanırım yoğurdu çok sevmeye başladım.
dün alışverişe gittim ve zencefil aldım birde yulaf kepeği almıştım,
ama şanssızlığım sayesinde skt 1 yıl olmasına rağmen bozuk çıktı.
neyse ne yaptım kendime bir kase yoğurt,
2 kaşık zencefil,
2 kaşık keten tohumu,
t1 çk tarçın
birgüzel karıştırıp afiyetle yedim

Tüm KK hatunlarının Byramını en içten dileklerimle kutlarım

Üç gündür alışveriş , ikram hazırlıkalrı , ziyaretler falan derken foruma giremedim . Tüm bu hazırlıklar ve ziyaretler sürecinde kendime KOCAMAN bir aferin diyorum ben neymişim yaa herkes yedi ben kokularından nasiplendim , ye dediler yiyemem dedim ama amimin sonucu dukan amcamı bile yanılttı 6 günlük atak sürecinde bana 2,5 kilo vermen gerek demişti ama ben 5. günün sonunda 2.700 verdim ve daha atağın son gününde tartılmadım sanırım 3 kg geçerim tartıda azalan rakkamları görmek ne büyük bir mutlulukmuş yarın seyir evremin ilk gününe giriyorum ve nihayet sebze yiyemileceğim bu da insana ayrı bir motivasyon veriyor neyse çok yazdım sanırım sizi çok öptüm

sakın iradenizi kaybetmeyin diyorum ...

yaklaşık 4-5 aydır dietteyim son 1 buçuk aydırda dukanda.. ilk defa kaçamak yaptım regl dönemimde daha fazla irademe sahip çıkamadımmm 1 porsiyon dondurma bi kaçtanede kuruyemiş yedim piskolojikman çok huzursuzz hissediorumm kendimiii 15 kasımda zaten güçlendirmeye geçicem inşallah bu kaçamağım yüzünden duraklamaya girmemm

bel ve boyun cifte ama inaniyorum kilo verince hafifliycek insallah cok super bi sey yapmissin tebrik ediyorum darisi basima bende 60 li kilolara inince denemek istiyorum spor salonuna yazilmistim ama doktor rapor yazip iptal ettirdi yuruyus disinda sadece yuzme dedi bende yuruyus yapiyorum allah hepimizn yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…