Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Oov iki fıtıkla daha zor:/ ağırlıkla çalışmak tehlikeli yüzme daha iyi vucut ağırlığın suda oluyor ama salonda ağırlıkla yada kendi vucut ağırlığında çalıştığın için fıtıklı yerleri zorlarsın. Yüzmek bana çok keyif verdi başta sonra sıkıldım birden. Ramazan falandada girdi derkn zaten ben öyle böyle estek köstek dedğim gibi verdim. Hedefim 55 kilo aslında gerçekten çok istiyorum fotoğraf paylaşımı yapmak istiyorum burdanda ... Bide ben bu diyeti uygularken evde dolabımda dukana uygun olmayan bütün yicek/içekleri defettşm nezaman bi komşu yada eşim ekstra bişey getirdiyse kendimi kaybettim ve pis pis yedim :)))) evde diyet dışı birsey olmaması çok çok yararlı belirmek isterim .. Allah sizinde yardımcınız olsun bol bol eksiler görmen dileğiyle

günaydin.. 54 kiloyum :) kaldi 300 gram kilo ve diyet konusunda cok mutluyum diyetim basarili oldu ilk diyetim ve duakan sacesinde cok da basarili oldu.. darisi isteyen herkesin basina insallah. Insallah verdigimiz kilolari koruyabiliriz

uzun zamandır bildirim yapamıodum hep vermiştim ne güzel ama bu sabah tartıda +500 gr gördüm 63,6 çıktı moralim bozuldu dünkü yaptığım kaçamak ta üstüne cabası nese umarım regl döneminde olduğum içindir bu + .....

Bugünkü menüm:
Sabah: peynir, krep, domates, salatalık, yeşil biber , yumurta, çay

Öğlen: soya soslu tavuk kavurma, yoğurt, krep, yeşil biber

Akşam: soya soslu tavuk kavurma, yoğurt, karnıbahar haşlanmış, yeşil biber, domates

Nescafe, maden suyu, çay ve su...

Arada olabiliyor fazla çıkmasi kilonun, bence moralini bozmadan devam et, Reglden sonra düşer inşallah...

yuzmek cok iyi ama yuruyusle hallediyorum simdilik yazin yuzmek daha iyi :) insallah 55 kilolara inersin benimde hayalim 55 ler aslinda dukan 67 kilo olman iyi diyor ama ben en azindan bi 57 diyorum boyun 1.68 bakalim hayirlisi benim evde her sey mevcut ama hic bozmuyorum bakalim nasil gidicek bu sefer cok pis kafayi taktim cunku ya gidicek ya gidicek bu kilolar cokkkkkk istiyoruuum eski fotolarimdaki halimi ozluyorummm

Hadi hayırlı diyetler bayramdan hemn sonra baslıyorum sık sık gelemesemde 15 günde 1 buralara uğruyorum. Fotoraflarımda hazır zaman zaman öektiriyorumki diğer arkadaslara yardımı olur ben fotolardan gaza geldim az kaldı sonunda hafif terlemeden bacak kol pişmeden yaşanacak sağlık bi hayat istiyorum:)

4 günümdeyim gayet güzel hiç kaçamaksız devam ediyırum:) tartılmamak için zor tutuyorum kendimi ama sanki incelme hissediyorum kıyafetlerimde fark oldu haftaya persembeye kadar tartılmayacağım bakalım sonuç nasıl olacak herkese bol iradeli günler diliyorum

ayni sekilde bende insallah fotomu yukliycem bitince onlar insanlara enerji veriyor bence ben iki gunde bir acip bakiyorum roportajlarini okuyorum 10 gunden fazla duraklama yasiyorum onlar sayesinde hedefimden sapmadim allah razi olsun onlardan

arkadaslar calismalarimdan dolayi arada ara veriyorum yazismalara ama her aksam acip yazilarinizi okuyorum maillerime bakar gibi ama menu bildirimi yapamiyorum ama merak etmeyin hic kacamagim yok duraklamam hala ayni devam ediyor allah yardimcimiz olsun herkese selamlar

selam KK hatunları bu gün benim seyirde ikinci günüm ve çok mutluyum o Dukanella ne harika bir şeymiş :) ben artık çıkolata aramam kiiiii bu sabah kendime ekmek yaptım ve bu durumdan çok memnunum zira krep bana zevk vermiyor yerken hem öyle güzel oldu ki ben yarın tost bilem yaparım onla :) dün sabah ilk sebzelerimi yedim ve sebzenin kıymetini anladım ben tartıda eksi kilo olmayınca hiç panik yapmıyorum çünkü dukana inanıyorum bu gün eksi yoksa yarın daha fazla eksim oluyor he bu arada bir de dukanellalı muffin yaptım kendime tatlı krizlerime alternatif bir çözüm ben tuzludan fazla tatlı arıyorum . bir güzel gelişme daha nişan tarihim belli oldu sömestr tatilinde ben de nişanlılar kervanına katılıyorum :)

öpüldünüz KK kızları

ben düzenli spor yapamıyorum ama dukan hareketlerini bayram tatili 1 hafta hariç her gün yaptım. tatilden de döndük bugünde yapıp yatacağım... 10 filan sürüyor oda...

kızzz yulaf kepeği nerde :44:

ben yine yulaf kepeği göremedim

oncelikle nisan icin tebrik ederim allah tamamina erdirsin insallah dukanellaya gelince o asktir yahuuu bugun yaptim regl doneminin kahramani o afiyet olsun ...

evet kızlar...

memlekette geçen 1 haftanın sonunda geldim tartıya çıktım ve 2 kg kaybetmişim. bayramda tek hatam etin dana değilde kuzu olmasıydı onun dışında kaçamağım yok. ama et yağlıydı siyahını yememe rağmen...

kendimi dizginlememe hem şaşırdılar hem hayran kaldılar... spor yapamadım ama merdiven inip çıktım her gittiğimiz misafirlikte asansörü kullanmadım...

bugün de ne yedimmm

sabah: krep+çeçil peyniri+haşlanmış yumurta

öğle: kavurma+yoğurt+zero

1.5 lt su bol bol çay :)

bugün sabah geç kalkmıştım 2 öğün bana yetiyor nedense

oncelikle nisan icin tebrik ederim allah tamamina erdirsin insallah dukanellaya gelince o asktir yahuuu bugun yaptim regl doneminin kahramani o afiyet olsun ...

Teşekkür ederim seliminaaa cım walla dukanella en baba çıkolatanın bile tajtını salllar bence bir girişimci dukanellayı piyasaya sürmeli diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…