uzun zamandır bildirim yapamıodum hep vermiştim ne güzel ama bu sabah tartıda +500 gr gördüm 63,6 çıktı moralim bozuldu dünkü yaptığım kaçamak ta üstüne cabasınese umarım regl döneminde olduğum içindir bu + .....
Oov iki fıtıkla daha zor:/ ağırlıkla çalışmak tehlikeli yüzme daha iyi vucut ağırlığın suda oluyor ama salonda ağırlıkla yada kendi vucut ağırlığında çalıştığın için fıtıklı yerleri zorlarsın. Yüzmek bana çok keyif verdi başta sonra sıkıldım birden. Ramazan falandada girdi derkn zaten ben öyle böyle estek köstek dedğim gibi verdim. Hedefim 55 kilo aslında gerçekten çok istiyorum fotoğraf paylaşımı yapmak istiyorum burdanda ... Bide ben bu diyeti uygularken evde dolabımda dukana uygun olmayan bütün yicek/içekleri defettşm nezaman bi komşu yada eşim ekstra bişey getirdiyse kendimi kaybettim ve pis pis yedim :)))) evde diyet dışı birsey olmaması çok çok yararlı belirmek isterim .. Allah sizinde yardımcınız olsun bol bol eksiler görmen dileğiyle
cok sevindimm darisi basimizagünaydin.. 54 kiloyum :) kaldi 300 gram kilo ve diyet konusunda cok mutluyum diyetim basarili oldu ilk diyetim ve duakan sacesinde cok da basarili oldu.. darisi isteyen herkesin basina insallah. Insallah verdigimiz kilolari koruyabiliriz
yuzmek cok iyi ama yuruyusle hallediyorum simdilik yazin yuzmek daha iyi :) insallah 55 kilolara inersin benimde hayalim 55 ler aslinda dukan 67 kilo olman iyi diyor ama ben en azindan bi 57 diyorum boyun 1.68 bakalim hayirlisi benim evde her sey mevcut ama hic bozmuyorum bakalim nasil gidicek bu sefer cok pis kafayi taktim cunku ya gidicek ya gidicek bu kilolar cokkkkkk istiyoruuum eski fotolarimdaki halimi ozluyorummm
ayni sekilde bende insallah fotomu yukliycem bitince onlar insanlara enerji veriyor bence ben iki gunde bir acip bakiyorum roportajlarini okuyorum 10 gunden fazla duraklama yasiyorum onlar sayesinde hedefimden sapmadim allah razi olsun onlardanHadi hayırlı diyetler bayramdan hemn sonra baslıyorum sık sık gelemesemde 15 günde 1 buralara uğruyorum. Fotoraflarımda hazır zaman zaman öektiriyorumki diğer arkadaslara yardımı olur ben fotolardan gaza geldimaz kaldı sonunda hafif terlemeden bacak kol pişmeden yaşanacak sağlık bi hayat istiyorum:)
Dukancı arkadaşlar ben doğru düzgün spor yapmadım birkaçhafta yüzdüm oda etkili değil yani , hem spor yapıp hem dukan yapan varmı ? Mesela haftada 2 tada 3 kere fıtnes salonunda spor yapan. Son 10 kilomu dukan ve sporla yapmak istiyorum çünkü artık çok sıkıldım ve şuan haftada birkaçgün spor yapabilirim. Vucudum dukana çok alıştı artık affalamıyorum. Bana biraz cesaret ve kendi spor sisteminiz ile ilgili aydınlatırmısınız?
kizlar ne deseniz haklisiniz bundan sonra daha iyi gececek insallah...
bugunki menum:
sabah: 1 haslanmis yumurta+ 1 dilim dukan ekmek
ogle: ev yapimi sucuk ( kendim yaptim kiyma ve baharatlardan)
aksam: kavrulmus kiyma
sivi: 1,5 litre su, 3 turkkahvesi + 2 tablet tatlandirici
sabah ;
3 haslanmis yumurta sarilarini yemedim somon fume ve tavuk fume,sutlu nescafe
oglen ;
4 dilim tavuk fumenin ustune cok hafif hardal ve extra light krem peynir surdum kornison tursuyu 4 ince dilime ayirdim herbir fumeye birer tane sardim yanindada zero kola
aksam;
10 tane kucuk kofte yarim kase baharatli yogurt ve zero kola
bugun nar serbeti yaptim 3 bardak ondan 1 bardak yesil cay ve 1,5 saat yuruyus
oncelikle nisan icin tebrik ederim allah tamamina erdirsin insallahselam KK hatunları bu gün benim seyirde ikinci günüm ve çok mutluyum o Dukanella ne harika bir şeymiş :) ben artık çıkolata aramam kiiiiibu sabah kendime ekmek yaptım ve bu durumdan çok memnunum zira krep bana zevk vermiyor yerken hem öyle güzel oldu ki ben yarın tost bilem yaparım onla :) dün sabah ilk sebzelerimi yedim ve sebzenin kıymetini anladım ben tartıda eksi kilo olmayınca hiç panik yapmıyorum çünkü dukana inanıyorum bu gün eksi yoksa yarın daha fazla eksim oluyor he bu arada bir de dukanellalı muffin yaptım kendime tatlı krizlerime alternatif bir çözüm ben tuzludan fazla tatlı arıyorum . bir güzel gelişme daha nişan tarihim belli oldu sömestr tatilinde ben de nişanlılar kervanına katılıyorum :)
öpüldünüz KK kızları
tabiikide o muhtesemmm koftelerin icindeeee etle ve baharatla hasir nesir oldugu icin gorunmuyoben yine yulaf kepeği göremedim
tabiikide o muhtesemmm koftelerin icindeeee etle ve baharatla hasir nesir oldugu icin gorunmuyo
oncelikle nisan icin tebrik ederim allah tamamina erdirsin insallahdukanellaya gelince o asktir yahuuu bugun yaptim regl doneminin kahramani o afiyet olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?