Teşekkür ederim seliminaaa cımwalla dukanella en baba çıkolatanın bile tajtını salllar bence bir girişimci dukanellayı piyasaya sürmeli diyorum
bir zorluk daha var yaaaa burası gaziantep ve dana eti bulmak imkansıza yakın hatta imkansız diyeyim... dışarda yemek dukan için çok keyifli olan bir memleketim var her yer et ciğer kebap yanlız hepsi koyun acaba bende bozmuş mu oluyorum kikızlar birde yöntem buldum inatla ekmeğin üstüne kebap koymak isteyen ustaya tamam dedim koy önce ekmekte sıktım kebapı sonra peçete üstüne alıp ordan yedim... dönerde daha ileri gidip ekmeğin üstüne peçete açıp oraya koydurdum. tek kötü yanı böyle aldığında 2 tane alıyorsun. adamda öyle ekmekle 2 taneyi götüreceğini sanıyor... ilk başta çok aç imajı veriyorum :))))
dr ne düşünüyor o önemli ayrıca ameliyat bu kolay değil. narkoz verirlerse o narkozu bile vücuttan atmak için farklı besinler özellikle meyve tüketmen gerekebilir... önce sağlık sonra güzellik diyelim kızlar...
zaten etkili oldugu yaziyor ama 5+5 cok yorucu oldugu soyleniyor eger verecegin kilo azsa yani seyir evren kisa olucaksa neden olmasin ama sahsen benim yolum cok uzun 8 ay seyir var benim gibi uzun yolu olanlar genellikle 1+1 i seciyor
dukan sadece buskuvi uretmis bi de muffin ve kurabiye tarzi seylerin toz halini sadece su ve ya sut gbi seyler ekleyip karistirip yapiyorsun ama dukanella yi uretmelerine gerek yok ellerinde kalir cok basit yapimi ama atkins diyetinin cikolatalari var protein tozundan yapiliyor olarda sekersiz turkiye`de varmi bilmiyorum ama yag orani dusuk olsaymis hic dusunmez onlardan alirdim burda tum marketlerde satiliyor cunku cok ilginc ingilterede atkins daha cok tutuluyor onumu yapsammmTeşekkür ederim seliminaaa cımwalla dukanella en baba çıkolatanın bile tajtını salllar bence bir girişimci dukanellayı piyasaya sürmeli diyorum
eger 1 kilon kaldiysa neden olmasinki bence olabilir bu senin kararin eger beni bunaltmaz diyorsan yapabilirsin bencekızlar acaba bende mi 5+5 e geçsem.normalde 1 kilom kaldı güçlendirmeye geçmek için ama bir türlü veremiyorum hatta yukarda da yazdığım gibi bu hafta kaçamak olmamasına rağmen + gördüm
evet kızlar...
memlekette geçen 1 haftanın sonunda geldim tartıya çıktım ve 2 kg kaybetmişim. bayramda tek hatam etin dana değilde kuzu olmasıydı onun dışında kaçamağım yok. ama et yağlıydı siyahını yememe rağmen...
kendimi dizginlememe hem şaşırdılar hem hayran kaldılar... spor yapamadım ama merdiven inip çıktım her gittiğimiz misafirlikte asansörü kullanmadım...
bugün de ne yedimmm
sabah: krep+çeçil peyniri+haşlanmış yumurta
öğle: kavurma+yoğurt+zero
1.5 lt su bol bol çay :)
bugün sabah geç kalkmıştım 2 öğün bana yetiyor nedense
eger 1 kilon kaldiysa neden olmasinki bence olabilir bu senin kararin eger beni bunaltmaz diyorsan yapabilirsin bence
tebrik ederim allahim benim 12 gun oldu gram oynamiyorregl oldum bu arada bugun 5.gunum umarim bu hafta veririm acaba yumrukmu yapsam yoksa beklesemmi ne dersiniz ?
merhaba fıstıklar
kaçamaksız tamamladım bayramı çok şükür bu sabah tartıldım 1buçuk kilo fazla çıktım...sürekli yolculuk yapmak zorunda kaldım ondandır diye umut ediyorum..p.tesi tekrar tartılıp net kilomu anlayacağım.bol yürüyüş yaptım fakat hep dışarda olduğumdan suyu biraz az içmiş olabilirim ölçemedim..1 haftadır zamanım olmadığı için yulaf kepeğimi dukan helva yaparak tüketiyorum omu + görmeme sebep oldu diye düşünüyorum
suyu az içmişsindir güzelim mesela bende dışardaydım hep yağsız ürünler bulamıyorsun oda etkiliyordur... ayrıca su az içince kabızlık sıkıntısı çıkabilir biraz yeşil çayı artır güzelim buğday kepeğin varsa oda iyi geliyor... birde sp gününden sonra tartıl inşallah vermişsindir...
ortalama 7 gun suruyor bekliyecegim bakalim ne olucakseliminaaa kaç gün sürüyor regl dönemin?
bitmeden hiç bir şey yapma bence gerçek kilonu regl bitiminde öğreneceksin...
merhaba hanımlar , yaklaşık 1 haftadır takip ediyorum sizi. birbirinize desteğiniz çok hoşuma gitti hemen üye oldum bende :) yaklaşık on gündür yapıyorum bende dukan diyetini 3,5 kilo verdim ama arada kaçamaklarım da oldu maalesefbugün 10. günüm ve 600 gr almışım adet dönemine giriyorum sanırım o yüzden moralim bozuldu birileri destek olunca eminim daha kolay olacak daha vermem gereken 22 kilo varr beni de alın aranıza
merhaba hanımlar , yaklaşık 1 haftadır takip ediyorum sizi. birbirinize desteğiniz çok hoşuma gitti hemen üye oldum bende :) yaklaşık on gündür yapıyorum bende dukan diyetini 3,5 kilo verdim ama arada kaçamaklarım da oldu maalesefbugün 10. günüm ve 600 gr almışım adet dönemine giriyorum sanırım o yüzden moralim bozuldu birileri destek olunca eminim daha kolay olacak daha vermem gereken 22 kilo varr beni de alın aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?