Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Su dukanellayi cok merak ettim..memnun kalip denediginiz en basit tarifi verebilirmisiniz...yada link paylasirsaniz sevinirim

Su dukanellayi cok merak ettim..memnun kalip denediginiz en basit tarifi verebilirmisiniz...yada link paylasirsaniz sevinirim

benim yaptığım bu: 7 y.k. pınar süttozu , 3 y.k. toz tatlandırıcı , yarım çay bardağı light süt , 4-5 damla vanilya aroması ve 2-3 damla acıbadem aroması , 1,5 y.k. yağı azaltılmış kakao
tüm malzeme bir kaba konuluyor ve mikserin tek karıştırma aparatı ile çırpılıyor ( ikisi ile çırpınca köpük oluyormuş ) topaklar kaybolana kadar sonra bir kavanoza koyup yallah dolaba bir gece beklet bence tadı o zaman oturuyor :) ama sana bir not düşüyorum benim dukanellama süt az geldi sütü bir miktar daha fazla tutabilirsin afiyet olsun

hoşbuldummm :))
77yi bir türlü kıramıyorum dün tam 77 oldum yarına tamamdır derken adet çıktı başıma beni görsenn bir yudum su içsem ya da afedersin tuvallete her gidişimde tartılıyorum sürekli takipteyim yani bakalım şu dönemi atlatayımda gerisi gelecek eminim buna :)

teşekkür ederim hoşbuldumm :)) boş vaktim çok benim aslında dukan için bir haftadır takipteyim ama öncesinde uzun zamandır aklıma ne takılsa hemen bu siteden bakıyordum :)) gerçekten hepiniz ve aranızda ki ilişki çok sıcak ve samimi :) 2 kere kaçamak yaptım oda minik kaçamaklardı ama onlarda olmasa daha fazla giderdi sanırım :)) tatlandırıcı ve aroma siparişlerimi bekliyorum gelsimler şu dukanellayı bende çook merak ediyorumm :)) bu arada sen kaç gündür yapıyorsun 4 kilo gitmiş bilee :) geriside gidicek inş :13:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bugün dukana başladım 63 kiloyla 53 olmam lazım ne olur bana yardımcı olunda şu pis boğazımı tutayım

hoşgeldin güzelim...

adet dönemine yakınken dert etme artıları tabi 2 kg filan bir artı çıkarsa bunu dert edebilirsin :) bende atakta 5 kg verdim sonraki 1 hafta her gün hatta günde 3 kez tartıldım ama indi çıktı en son bildirim yaparken sabit kaldı. eh biraz bozuldum ama önümde 126 gün olunca sallamadım. sonraki hafta bayram olmasına rağmen 2 kg verdim ama reglim yaklaştı benimde diyete başladığımdan beri ilk kez gözüm dönüyor zor durduruyorum kendimi... o 2 kaşık kepeği nasıl yiyeceğimi şaşırdım

merhaba arkadaşlar bugün dukana başladım 63 kiloyla 53 olmam lazım ne olur bana yardımcı olunda şu pis boğazımı tutayım

hoşgeldin güzelim hemen netten dukan tatlı tariflerini araştır. kekleri çok önermem yaptım pek tutmadım ama sütlü tatlıları tek geçerim...

hoşbuldumm
dert etmeye başlayayım o zaman ben kaç gündür hiç kaçamak yapmadım 2 gündür 1 gün 600 bir gün 1 kilo 1600 aldım 2 günde ama nettende baktım 2 kilo almak adet öncesi normalmiş şimdi senden de duyunca içim rahatladı daha önce adet öncesi kilomu aldım kilomu verdim farkında bile olmuyrdum :85: eli kulağında gelsede yine eksileri görebilsemm:)
dün o kadar iştahsızdım ki kepeğimi suyla yedim süşün artık farklı tariflerle oyalanıp tadarsan daha iyi olur bu dönemdee :))

Son düzenleme:

tatlandırıcı ve aromaların gelsin dal mutfağa kendine tatlılar yap aroma zaten yıkıyor ortalığı kendime dukan helva yaptım çilek aroması ekledim. kocam koklaya koklaya bir hal oldu burda çok güzel bir tatlı yapılmış diye tabi benim helvayı bulduğunda yemedi yok canım bu değildir diye

hoşbulduk cemoş:) senin kaçıncı günün bu arada

ben 10. günü bitirdim bir kaç minik kaçamağım oldu yinede 3.5 kilo verdimm :) ama malum adet dönemine girdim ve 1.6 aldım ama adetten sonra gidecek oda eminim :) bugünde seyre geçiyorum bakalım neler olacak ama çok umutluyum :) sen kitabı okuyarak mı başladın yoksa burdan takip ederek mi ? :))

ben kitabını da okudum öyle ümit ettiğim gibi destan yok içinde nette de yazıyor ana fikri... regl döneminde alınan kilonun makul bir beklenti olmasını... 9 gr tuzun 1 kg tutacağını filan açıklamış. eh ne diyebiliriz ki adam doktor gayet mantıklı bir şekilde söylüyor herşeyi

merak etme kaybediyorsun bir şekilde bana bayramda çok dediler böyle ağzına hiç birşeyi koyma bu kadar mı verdin filan moral bozamam 126 gün seyir vermiş adam demekki 3-5 gün hesabı yapıpta dertlenmemem lazım :)

sabırsızlıkla bekliyorum sipaişlerimiii :)) farklı tarifler denemeye bayılırımm aşçılık bölümündeyim zaten :) bende yapıcam helvalar dukanellalar :) tattıracak kimsem yok ama benim, yalnız yaşıyorum ama olsun kendim yapar kendim yerim artık

bende bir heves aldım okudum kitabı , ikna olmamda çok etkisi oldu ama kitaptan önce burayı okusam yine gaza gelirdim :)) çok haklısın moral bozmak yokk en önemlisi moral zaten bu diyette :) herkes vermiş biz neden veremeyelim kii :)

7 günlük atağın ardından 20. günüme gelmişim seyirde vay be dün ne yedim yazayımmm

sabah: krep+peynir

öğle: et suyuna yoğurt çorba + kavurma + 2 küp domates salatadan :))

ara: dukan helva

akşam: fırın köfte + yoğurt

2 lt su + 1 kupa yeşil çay + ve genel temizlik günüydü

bugünde sonunda sebze günüm ben nedense tam tersi olması gerekirken sebze günlerinde daha hafif çıkıyorum tartıda :26:

iş yerine beslenme çantamla geldim. içinde havuç ve çarliston biberlerim var tuhaf görünsemde bunları atıştırmalık yaptım :)

kızlar benim daha ilk günüm.. bilmiyorum ne olacak. şu an işteyim ve arkadaşın tatlısı yenmi
ş masamın üzerinde baklaVALAR duruyor ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…