Aramıza hoşgeldin cemos ,
evet burada gerçekten çok samimi ve çıkarsız ilişkiler kuruluyor :) ben de ilk etapta bundan etkilendim sonra da forumda o kadar çok faydalı bilgi var ki inanamazsın :) ama dikkat et bağımlılık yapıyor burası her gün girmek istiyorun insan foruma :) o kunu şu konu derken zaman akıp gitmiş :) senin 22 kilon var benim 33 kilodan 29 kaldı :) kaçamak yapmamaya dikkat et ve dukan tariflerini uygula bak gör uygulaması daha kolaylaşıyor ve yulaf kepeğini aksatma her gün ye . ben krep yemekte zorlandım ekmek yaptım şimdi yemesi daha kolay yulafıntatlı için de DUKANELLA yaptım mis miss tatlı aklıma gelince atıyorum ağzıma bir kaşık hobaa :)
Su dukanellayi cok merak ettim..memnun kalip denediginiz en basit tarifi verebilirmisiniz...yada link paylasirsaniz sevinirim
hoşbuldummm :))Merhaba hoşgeldin
Sağlıkla hedefine ulaşırsın inşallah, arada artılar olabiliyor, özellikle adet dönemi zamanı, moral bozmadan devam etmek ve sık sık tartılmamak lazım, sık sık tartılmak moral bozuyor
Menüm
Sabah: krep, peynir, yumurta, çay
Öğlen: Tavuk kavurma, krep, yoğurt
Akşam: fırında balık
Nescafe (şekersiz), yeşil çay...
Aramıza hoşgeldin cemos ,
evet burada gerçekten çok samimi ve çıkarsız ilişkiler kuruluyor :) ben de ilk etapta bundan etkilendim sonra da forumda o kadar çok faydalı bilgi var ki inanamazsın :) ama dikkat et bağımlılık yapıyor burası her gün girmek istiyorun insan foruma :) o kunu şu konu derken zaman akıp gitmiş :) senin 22 kilon var benim 33 kilodan 29 kaldı :) kaçamak yapmamaya dikkat et ve dukan tariflerini uygula bak gör uygulaması daha kolaylaşıyor ve yulaf kepeğini aksatma her gün ye . ben krep yemekte zorlandım ekmek yaptım şimdi yemesi daha kolay yulafıntatlı için de DUKANELLA yaptım mis miss tatlı aklıma gelince atıyorum ağzıma bir kaşık hobaa :)
merhaba hanımlar , yaklaşık 1 haftadır takip ediyorum sizi. birbirinize desteğiniz çok hoşuma gitti hemen üye oldum bende :) yaklaşık on gündür yapıyorum bende dukan diyetini 3,5 kilo verdim ama arada kaçamaklarım da oldu maalesefbugün 10. günüm ve 600 gr almışım adet dönemine giriyorum sanırım o yüzden moralim bozuldu birileri destek olunca eminim daha kolay olacak daha vermem gereken 22 kilo varr beni de alın aranıza
merhaba arkadaşlar bugün dukana başladım 63 kiloyla 53 olmam lazım ne olur bana yardımcı olunda şu pis boğazımı tutayım
hoşgeldin güzelim...
adet dönemine yakınken dert etme artıları tabi 2 kg filan bir artı çıkarsa bunu dert edebilirsin :) bende atakta 5 kg verdim sonraki 1 hafta her gün hatta günde 3 kez tartıldım ama indi çıktı en son bildirim yaparken sabit kaldı. eh biraz bozuldum ama önümde 126 gün olunca sallamadım. sonraki hafta bayram olmasına rağmen 2 kg verdim ama reglim yaklaştı benimde diyete başladığımdan beri ilk kez gözüm dönüyor zor durduruyorum kendimi... o 2 kaşık kepeği nasıl yiyeceğimi şaşırdım
galiba hoşgeldin diye bana demediniz kızlar(
hoşbuldummm :))
77yi bir türlü kıramıyorum dün tam 77 oldum yarına tamamdır derken adet çıktı başımabeni görsenn bir yudum su içsem ya da afedersin tuvallete her gidişimde tartılıyorum sürekli takipteyim yani bakalım şu dönemi atlatayımda gerisi gelecek eminim buna :)
teşekkür ederim hoşbuldumm :)) boş vaktim çok benimaslında dukan için bir haftadır takipteyim ama öncesinde uzun zamandır aklıma ne takılsa hemen bu siteden bakıyordum :)) gerçekten hepiniz ve aranızda ki ilişki çok sıcak ve samimi :) 2 kere kaçamak yaptım oda minik kaçamaklardı ama onlarda olmasa daha fazla giderdi sanırım :)) tatlandırıcı ve aroma siparişlerimi bekliyorum gelsimler şu dukanellayı bende çook merak ediyorumm :)) bu arada sen kaç gündür yapıyorsun 4 kilo gitmiş bilee :) geriside gidicek inş :13:
hoşbuldum kızlarr :))
atak evresinde neler yediniz kaç kilo verdiniz
hoşbulduk cemoş:) senin kaçıncı günün bu arada
galiba hoşgeldin diye bana demediniz kızlar(
hoşbuldumm
dert etmeye başlayayım o zaman ben kaç gündür hiç kaçamak yapmadım 2 gündür 1 gün 600 bir gün 1 kilo 1600 aldım 2 günde ama nettende baktım 2 kilo almak adet öncesi normalmiş şimdi senden de duyunca içim rahatladıdaha önce adet öncesi kilomu aldım kilomu verdim farkında bile olmuyrdum :85: eli kulağında gelsede yine eksileri görebilsemm:)
dün o kadar iştahsızdım ki kepeğimi suyla yedim süşün artıkfarklı tariflerle oyalanıp tadarsan daha iyi olur bu dönemdee :))
tatlandırıcı ve aromaların gelsin dal mutfağa kendine tatlılar yap aroma zaten yıkıyor ortalığı kendime dukan helva yaptım çilek aroması ekledim. kocam koklaya koklaya bir hal oldu burda çok güzel bir tatlı yapılmış diye tabi benim helvayı bulduğunda yemedi yok canım bu değildir diye
ben kitabını da okudum öyle ümit ettiğim gibi destan yok içinde nette de yazıyor ana fikri... regl döneminde alınan kilonun makul bir beklenti olmasını... 9 gr tuzun 1 kg tutacağını filan açıklamış. eh ne diyebiliriz ki adam doktor gayet mantıklı bir şekilde söylüyor herşeyi
merak etme kaybediyorsun bir şekilde bana bayramda çok dediler böyle ağzına hiç birşeyi koyma bu kadar mı verdin filan moral bozamam 126 gün seyir vermiş adam demekki 3-5 gün hesabı yapıpta dertlenmemem lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?