Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bende gıda müh. yim çok hoşuma gidiyor bu malzemelerle birşeyler yapmak...

kız yanlız olman daha iyi... benim çilek aroması yüzünden eşimin canı tatlı çekti ona halep tatlısı yaptım dün akşam. mükemmel olduğunu söylüyor koklamaya bile yeltenmedim hakkaten çok güzel görünüyordu

kızlar benim daha ilk günüm.. bilmiyorum ne olacak. şu an işteyim ve arkadaşın tatlısı yenmi
ş masamın üzerinde baklaVALAR duruyor ((

iradene sahip olmanın en iyi yolu tok olmak bence :) aç kalma hiç özellikle işteyken yada sokakta olcağın zamanlar yada markete giderken tok olki canın istemesin süt içebilirsin şimdi tatlı isteğini bastırsın

evet ne kilolar vermişler tabi canlı şahit olduğum kimselerde olunca bende daldım hemen... ben netten yapanların verdikleri kilolar ve günlük menülerini okuya okuya gaza geldim kitabıda okumuş olayım diye okudum. ama adamın bilgisine hayranım onun için bile alınır kitap

hem yalnız hem de öğrenci olunca dolap boş sayılcak durumdaydı tabii , sırf dukan malzemeleriyle doldurdum e yanımda yemek yiyende olmayınca canım bir şey istemiyor koklama koklamaa eminim çok güzel olmuştur ama güçlendirmeye ne kaldı izin günlerinde yine yaparsın eşinle beraber yersinizz :))

cemoş sence light sütümün içine tarçın katıp kaynar sıcak sıcak içsem nasıl olur.
sıcak daha çok seviyorum çünkü

ben kuzenimin tavsiyesiyle başladım 1.5 ayda 10 kilo vermiş , çok farketmişti ve sarkmamıştı . gerçekten çok mantıklı ve bilgili bir adam ve insanı sıkmıyor kitap , yasakları değil serbest ve sınırsızları düşünüyor insan :)

cemoş sence light sütümün içine tarçın katıp kaynar sıcak sıcak içsem nasıl olur.
olur tabi ama dukan içecekleri hatta yiyecekleri olabildiğince soğuk içmeyi öneriyor, çünkü soğuk aldığımız besinler kana karışmadan önce vücut sıcaklığına getiriliyor, o sırada da fazladan kalori harcıyoruzz :) yani hasta olmamaya dikkat ederek soğuk içsen daha iyi aslında :) durduk yere fazladan kalori gitmesi daha iyi değil mi :)

kızlar benim daha ilk günüm.. bilmiyorum ne olacak. şu an işteyim ve arkadaşın tatlısı yenmi
ş masamın üzerinde baklaVALAR duruyor ((

bakma oraya hatta becerebiliyorsan ondan kurtul birilerine ver ikram et olmadı kimse görmeden çöpe at...

haklısın canım:) ben bişey daha sorucam çayı çok içiyorum ama aşırı bir sakıncası olur mu dukanda

çayın 1 bardağı 1 kalori :) şekersiz içebilirsin bir sakıncası olmaz bence dukan için ama sağlığın açısından abartmasan daha iyi :) :) günde 2 litre suyu unutma ama buzz gibi :)

doğru diyorsun şurda 106 gün kaldı güçlendirmeye

eşimde kilo alıyorum ben diyor akşam saat 10 yedi yaptığım tatlıyı ben gidip uyumakta buldum kaçışı koklarsam bile durduramam kendimi diye

ben tarçını koyup kaynar su koyuyorum azıcık karıştırıp çözüyorum tarçını üstüne süt ekliyorum ılık süt oluyor bende soğuk süt sevmiyorum...

doğru diyorsun şurda 106 gün kaldı güçlendirmeye

eşimde kilo alıyorum ben diyor akşam saat 10 yedi yaptığım tatlıyı ben gidip uyumakta buldum kaçışı koklarsam bile durduramam kendimi diye

iyi yapmışsın :) zayıfladıkça gelen iltifatlardan sonra göz ucuyla bile bakmazsın toplam kaç kilo verdin :)

ben tarçını koyup kaynar su koyuyorum azıcık karıştırıp çözüyorum tarçını üstüne süt ekliyorum ılık süt oluyor bende soğuk süt sevmiyorum...

ben de tam tersi çelik gibi içerim, hatta bazen buzlukta soğutup içiyorum ya da içine buz atıp içiyorumm

ah ah senin mii benim mi avuçlarımın içindeki baklavayı çöpe attım esas imtihan işten eve gidince başlayacak nutellalar çikolatalr tatlılar öfffff öfff kızlar becerebilir miyim ki ya ben :18:

çayın 1 bardağı 1 kalori :) şekersiz içebilirsin bir sakıncası olmaz bence dukan için ama sağlığın açısından abartmasan daha iyi :) :) günde 2 litre suyu unutma ama buzz gibi :)

siyah çay içiyorsan açık içip içine sadece 1 damla limon damlatırsan bence sorun olmaz kızzzz günde 10 bardak filan olmuyor ama dimi :)

ah ah senin mii benim mi avuçlarımın içindeki baklavayı çöpe attım esas imtihan işten eve gidince başlayacak nutellalar çikolatalr tatlılar öfffff öfff kızlar becerebilir miyim ki ya ben :18:

becericeksin tabiki, aksini düşünme bile :128: hepimiz başarıcaz , herkes nasıl yapıyor neyimiz eksik, fazlamız bile var ve o fazlalıklar gidecekkkk hem de nasıl gitti anlamıycaz bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…