sabırsızlıkla bekliyorum sipaişlerimiii :)) farklı tarifler denemeye bayılırımm aşçılık bölümündeyim zaten :) bende yapıcam helvalar dukanellalar :) tattıracak kimsem yok ama benim, yalnız yaşıyorum ama olsun kendim yapar kendim yerim artık
kızlar benim daha ilk günüm.. bilmiyorum ne olacak. şu an işteyim ve arkadaşın tatlısı yenmi
ş masamın üzerinde baklaVALAR duruyor((
bende bir heves aldım okudum kitabı , ikna olmamda çok etkisi oldu ama kitaptan önce burayı okusam yine gaza gelirdim :)) çok haklısın moral bozmak yokk en önemlisi moral zaten bu diyette :) herkes vermiş biz neden veremeyelim kii :)
bende gıda müh. yim çok hoşuma gidiyor bu malzemelerle birşeyler yapmak...
kız yanlız olman daha iyi... benim çilek aroması yüzünden eşimin canı tatlı çekti ona halep tatlısı yaptım dün akşam. mükemmel olduğunu söylüyor koklamaya bile yeltenmedim hakkaten çok güzel görünüyordu
evet ne kilolar vermişler tabi canlı şahit olduğum kimselerde olunca bende daldım hemen... ben netten yapanların verdikleri kilolar ve günlük menülerini okuya okuya gaza geldim kitabıda okumuş olayım diye okudum. ama adamın bilgisine hayranım onun için bile alınır kitap
olur tabi ama dukan içecekleri hatta yiyecekleri olabildiğince soğuk içmeyi öneriyor, çünkü soğuk aldığımız besinler kana karışmadan önce vücut sıcaklığına getiriliyor, o sırada da fazladan kalori harcıyoruzz :) yani hasta olmamaya dikkat ederek soğuk içsen daha iyi aslında :) durduk yere fazladan kalori gitmesi daha iyi değil mi :)cemoş sence light sütümün içine tarçın katıp kaynar sıcak sıcak içsem nasıl olur.
sıcak daha çok seviyorum çünkü
kızlar benim daha ilk günüm.. bilmiyorum ne olacak. şu an işteyim ve arkadaşın tatlısı yenmi
ş masamın üzerinde baklaVALAR duruyor((
haklısın canım:) ben bişey daha sorucam çayı çok içiyorum ama aşırı bir sakıncası olur mu dukanda
hem yalnız hem de öğrenci olunca dolap boş sayılcak durumdaydı tabii , sırf dukan malzemeleriyle doldurdume yanımda yemek yiyende olmayınca canım bir şey istemiyor koklama koklamaa eminim çok güzel olmuştur ama güçlendirmeye ne kaldı izin günlerinde yine yaparsın eşinle beraber yersinizz :))
cemoş sence light sütümün içine tarçın katıp kaynar sıcak sıcak içsem nasıl olur.
sıcak daha çok seviyorum çünkü
doğru diyorsun şurda 106 gün kaldı güçlendirmeye
eşimde kilo alıyorum ben diyor akşam saat 10 yedi yaptığım tatlıyı ben gidip uyumakta buldum kaçışı koklarsam bile durduramam kendimi diye
ben tarçını koyup kaynar su koyuyorum azıcık karıştırıp çözüyorum tarçını üstüne süt ekliyorum ılık süt oluyor bende soğuk süt sevmiyorum...
gerçeken çöpe attım baklavayı kızlar :) çayı zaten şekersiz içiyorum sevindim bir zararı olmadığına
çayın 1 bardağı 1 kalori :) şekersiz içebilirsin bir sakıncası olmaz bence dukan için ama sağlığın açısından abartmasan daha iyi :) :) günde 2 litre suyu unutma ama buzz gibi :)
ah ah senin mii benim mi avuçlarımın içindeki baklavayı çöpe attım esas imtihan işten eve gidince başlayacak nutellalar çikolatalr tatlılaröfffff öfff kızlar becerebilir miyim ki ya ben :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?