Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

iyi yapmışsın :) zayıfladıkça gelen iltifatlardan sonra göz ucuyla bile bakmazsın toplam kaç kilo verdin :)

bu sabah itibariyle 7.5 kg oldu. toplamda atak dahil 27. günümdeyim :)

ben pantolonlara rahat girmeye başladım bile oda büyük mutluluk...

birde bayramda pişti oldum. 95 kg iken aldığım 2 bayramlık elbisemin içine düştüm. birini eşim hiç giydirmedi bu ne hamileler gibi çok geniş dedi ( o zaman baya kilo aldığımdan beni daraltmayacak geniş bir elbise aldıydım) diğerini de giydim bol bol...

çok iltifat gelmedi memlekette çünkü ağzımı açıpta bir ikramlarını yemedim. onlarda bu kadar sıkı diyete az vermişsin dediler... ucundan azcıkmış yok ucundan kenarından arkadaş diyetteyim ben

ben de tam tersi çelik gibi içerim, hatta bazen buzlukta soğutup içiyorum ya da içine buz atıp içiyorumm

ayyy soğuk suyu da içiyorsan süper ben suyuda soğuk içemem... eşim mesela sabah aç karnına soğuk su içer onunda iyi geldiğini düşünüyoruz...

ah ah senin mii benim mi avuçlarımın içindeki baklavayı çöpe attım esas imtihan işten eve gidince başlayacak nutellalar çikolatalr tatlılar öfffff öfff kızlar becerebilir miyim ki ya ben :18:

seninki imtihan mı???? ben antepliyim. 1 hafta memlekette kaç baklava ikramı oldu tahmin bile edemezsin ayrıca eşim dışarda da yedi sıcak sıcak karşımda bende sade soda içtim

becerirsin tatlım ilgini dağıt kendi yapacağın tatlıları düşün hayal et ben zaten az kaldı dukan baklavayı icat ederim

1 günde 30 kilo verdiren diyet varsa söylesinler biz de yapalım hiçte sıkı değil ki bu diyet bence :)) sadece tatlı sorunu var o da diyette olmasak bile yemememiz gereken gıdalar :)) hem tatlandırıcılarla o krizler de geçiştiriliyor :)) bizim çeşit çeşit menüleri görseler hepsi dukan yapar aslında hem yiyoruz hem zayıflıyoruz ohh 7.5 kilo çok farketmiştir takma sen kimseyi :)) darısı başıma

ayyy soğuk suyu da içiyorsan süper ben suyuda soğuk içemem... eşim mesela sabah aç karnına soğuk su içer onunda iyi geldiğini düşünüyoruz...

sıcaktan genel olarak nefret eden bi insanım kış geldi kalorifer yanıyor dışarsı buz gibi ama kaloriferden bunalıp cam açık oturuyorum sürekli belki daha da şişko olurdum ama soğuk sevdam sayesinde bu kadarla kaldım

Selam arkadaşlar araniza beni de alır misinizz
Bugün itibariyle dukan diyetine bende başladım .. Evliyim 22 yaşındayim 1,63 boyunda ve 66 kilodayim .. Inşallah bende 10 kilo verip kendimi mutlu hissedecegim kiloya ulaşırım bir an evvel.. Daha öncede yapmak istedim fakat emzirdigim için adapte olamadim diyet fikrine ..1.5 yıl düzenli pilates yaptım biraz da yediklerime dikkat edince güzel bir görüntüye kavuşmuştum.. Tabi ebru şallı boşanınca ortada kaldım :-D afacan bir oğlum var pc açtırmiyor mobilden de takip etmesi zor oluyor eski bölümleri hâl böyle olunca genişlemeye başladım 61 kiloda ve 38 beden görünmeye alışmıştım tabi :)) hepinize bol yağ yakıcı bir gün diliyorum tabi kendime de

küçük çay bardaklarıyla 20 yi yine buluyor

tatlım 20 bardak mı???? hemen çayına el atmamız lazım.... eğer demliğe müdahele şansın varsa içine 1 adette yeşil çay at hiç yoksa 1 karanfil at en azından nasıl bitkisel bir forma çevirebilirsek o çaya birşeyler eklemeliyiz... sadece siyah çayla 20 bardak feci birşey... ayrıca siyah çay olsun kola filan tamam sıvı şeyler ama sonuçta konsantrasyonları yüksek hücre içine girip su gibi işlem göremiyor...

oyyy ben kış gelecek cam pencere açacağım duşu bile en sıcak vakit hesabıyla yapıyorum

hoşgeldinn sayı artıyor giderek oleyy amin aminnn

hoşgeldin tatlım aramıza...

bu perşembe listemiz baya genişleyecek anlaşılan

evet ebru şallı ile pilatese bende bir ara takıldıydım sonra ya ben tutturamadım ya dediğin gibi bir nedenden biraraya gelemedik... dukan baya baya kurtarıcı bir diyet sıkılaştırıcı... tabi zorlukları da var iyice araştır güzelim başlamadan... proteinle vücudu yükle yükle karbonhidratı sindirmeye alışmış bünyemize kolay olmuyor iyi heseplamalıyız bağırsak böbrek faaliyetlerini...

en önemlisi herkese tavsiyemdir... yemekle birlikte 1 bardak suyu bitirin proteinler kuru, su yüzdesi az besinler yediğimden tat almasam da ben bir lokma yemek bir yudum su yada ayran en olmazsa yoğurt yiyorum...

Bağımlılık yaptınız resmen ilk gündenn :) çok sevdim ben burayıı yalnızlığıma çok iyi geldiniz :)) ama derse gitmem lazım 1 saate burda olurum yinee umarım sizde olursunuz devam ederiz :107:

hoşgeldinn sayı artıyor giderek oleyy amin aminnn
Hoşbulduk canım;-)
Tşk ederim canım tavsiyelerini dikkate alicam herhangi bir sağlık sorunum yok çok şükür birde yemeklerin yanında su içmeyi çok severim
Kitabı okuyorum blog okuyorum bu diyetle ilgili baya araştırdım cnm

slm hanimlar.. halen 54 kiloyum kilo veremedim. Vermem tabi salataya hazir soz kulanirsam yürüyüs yapmasam.
cumartesi günden itibaren bir prorsion meyve ekledim menüme. Gercekten özlemisim. Henüz Ödül yemegi yapmayi düsünmüyorum cünki hak etmiyorum henüz. bakalim önümüzdeki günler nasil olacak.. kendinize iyi bakin hoscakalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…