Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

şekerrck canım ben çalıştığımdan dolayı sabah bir adet yumurta yemiştim iş yerindede nohut ve pirinç pilavı vaardı yemedim . 4 te çıkışta tarçınlı sütümü içmeyi planlıyorum aslında öğle yemeği niyetine yanımda getirecektim unuttum. akşamada kelle paça var ondan içerim gece de acıkırsam yoğurt bakalım cnm

Bağımlılık yaptınız resmen ilk gündenn :) çok sevdim ben burayıı yalnızlığıma çok iyi geldiniz :)) ama derse gitmem lazım 1 saate burda olurum yinee umarım sizde olursunuz devam ederiz :107:

bende iş yerindeyim ama patron ve genel müdür olmayınca evde oturur gibiyim :))

aman aman böyle sınırsız bir diyete sahipken aç kalma motivasyonun düşmesin ayran filan al...

ya onlarda light değil ki

canım aç kalıp başka şeylere yöneleceğine alabilirsin... benim çoğu arkadaşım diyeti yarım yağlı ürünlerle yaptı. gerçi onların çok fazlası yoktu... ama burda da bir arkadaşımdan aynısını duydum oda yarım yağlı ürünlerle yapmış... benim eski bir diyetisyenimin de bana önerisiydi eğer yiyecek uygun diyet ürün bulamazsan ayranı sütü yarı yarıya suyla karıştır derdi...

Selam Dukangiller :)
Atak'ta 5. günümdeyim ve kayıp kilo 3... Daha öncede 10 günlük bir Dukan geçmişim oldu fakat ramazan ayına denk geldiğim için aksadı haliyle diyet yalan oldu. Geçen hafta tekrar alışverişimi yaptım ve yine büyük bir nida ve "ALLAH ALLAH ALLAH" sesleri ile diyete başladım :) Bugün iş günüydü. Evde olunca biraz daha kolay yemek hazırlamak. Beni gören diyet yaptığıma inanmaz maytap geçiyorum sanır Kocaman iki köfte ve turşu dilimleri ile hazırlanmış hamburger ve yanında kola (zero tabii)... Şuan çevremde dukan yapan yok. Kız kardeşimle başladım ama protein alerjisi çıktı onun. O yüzden siz değerli Dukangiller ile bu yolculuğuma devam edeceğim...

Sadece 12 saat girmedim ve neler olmuş neler

günde ne kadar sık tartıya çıkarsan o kadar moralin bozulur çunku tartı iki defa üst üste tarttığında iki farklı kilo gösteriyor :) ( benimki dijital ondan da olabilir ) o yüzden ben sadece sabah WC den sonra bir kez tartılıyorum ve sonucu görüp hemen gülümsüyorum :) benim 6 gün atak evrem sürdü ve 3 kilo verdim 5 gündür de seyir evresindeyim ama ilk başta yavaş ilerliyormuş 1+1 yaptığımdan seyirde de 1 kilo verdim şimdilik ama ilerki dönemde inşalah patır patır gitçek kilolar :)

merhaba arkadaşlar bugün dukana başladım 63 kiloyla 53 olmam lazım ne olur bana yardımcı olunda şu pis boğazımı tutayım

Sen de hoşgeldin muhalleb ,
ben 2 yıllık turizim otelcilik aşçılık bölümü mezunuyum ve çok pis boğazım bu yüzden ama dukana inanırsan ve bu kiloyu vericem diyorsan ki senin 10 kilon var benim 30 kaldı verirsin , vermezsen ayıp edersin :)
hoşbuldum kızlarr :))
atak evresinde neler yediniz kaç kilo verdiniz

atakta sadece haşlanmış et yedim ben , peynir , yulaflı krep , yumurta , yoğurt kısaca bol protein . ilk bir iki gün çok kuru geliyor yediklerin malum sebze sos falan yok bol baharatlı olduğundan et de kuru :) ama su ile yersen ve kilo vericem modunda isen 6 gün şıp diye geçiyor sonra gelsin sebzeler dukanellalar :)

ben de senin gibi aşçılık bitirdim :) yemek yapmak ve yemek benim için bir zevk ama zorlandım diye bilirim malum alışmışız bol malzemeye ve değişik tariflere dukan bizi biraz kısıtlıyor yağlar yok şeker yok un yok bunların yerine gelenlerle de yemek yapmak için elini alıştırman az zaman alıyor ama alışıyorsun hatta "wuuu ben ne yemekler yparmışım" der hale geliyorsun. bend e senden farksız değilim hem okuyorum hem çalışıyorum :) haftanın 4 günü erkek arkadaşım bende kalıyor ( en zor günlerim ona ayrı yemek bana ayrı yemek ) diyetimi sınıyor resmen :) ama diğer günler rahat rahat diyet yapıyorum :)

ah ah spirochet benim de erkek arkadaşım benim yediklerimi yemiyor ( yese ona da faydası olur onun da kilo fazlası var azıcık ) bana ona özel yemek pişirmemi istiyor bu da beni irademi kontrol etmemde çok ise yarıyor :)

Sen de hoşgeldin sekerrck ,
ne güzel walla genç yaşta anne olmuşsun :) ben de çok istedim ama o zamanlar benimki evliliğe hazır değildi yaş erdi kemale ( 24 ) ben kk hatunları sayesinde daha çok motive oluyorum umarım sen de aramıza katılıp hem bizi hem kendşnş motive eder 10 kiloyu verirsin :)

hoşgeldin güzelim aramıza... bu kez yarıda bırakma baksana kaç kişiyiz hepimiz sarıldık bu rejime :) dukanla malzeme sınırlı ama önemli olan gözünün doyması bence eğer vaktin varsa gözüne hoş gelecek dolulukta ne varsa ye zaten kitaptada sınırsız yiyin diyor. zaten ilerde (ki ben 27. gündeyim) bakacaksın ki kendiliğinden az yiyorsun... çevreni boşver sen önemlisin bak biz yapıyoruz bize anlat yaptığın tarifleri yada zorlandığın yerleri.... ya bu spora da bir çare bulmak lazım aslında diyette dikiş tutturduk ta acaba sporla da bastırsak mı????

mevcudumuz arttı güzelimmmm

bu ayrı yemek yapmalar gerçekten sınıyor bizi eskiden de diyet yapardım da yaptığımda tadına tuzuna bakardım artık ona da bakmıyorum koklayarak yapıyorum iyice ustalaştım mı kendimi kaçamaklar için geride mi tutuyorum belli değil :))) bizimkide aynı yemeğin üstüne tereyağı dökülmüş olanını yanında pilavını ve en az (nadiren:) yarım ekmekle götürüyor akşam çıtır çerez tatlı yiyor sonra da hafif bir göbeği çıkınca ya kilomu alıyorum ne diyor

Önce herkese selam umarım bol bol ----- lerimiz olur.

1.65 boy 69 kiloyum teste göre 12 kg. vermem lazım ama hayatında 50 kg yi görmemiş ve zamanın da kilo almak için uğraşan ben şimdi 12 kg yi nasıl vereceğimi bilemiyorum ki ilk defa diyet yapacağım

Gerçi benim kilolar hamilelik nedeni ile kaldı 8 aylık dünyalar tatlısı bir oğluşum var emzirme konusuna gelince beyefendi canı isteyince 1-2 kere çekeliyor diyebilirim öyle aktif olarak emzirmiyorum.

Dukanda ilk günüm şu saate kadar 2 yumurta (1 sarı hariç) light peynir ve labne çok az dukan ekmeği (ki tadı iğrenç) ve öğlen bir kase yoğurt doğadanın elma krom çayını ve 1 lt. yakın su içtim

İnanılmaz bir şekilde canım hiç bir şey istemiyor sadece hafif bir baş ağrısı mevcut

Şimdilik bu kadar takipteyim

öncelikle merhabaa :) ben de sırf dukan için dijital tartı aldım ama benimki doğru gösteriyor gibi bilemedim ki şimdi , dediğin doğruda olabilir 5+5 yapmayıda düşünüyorum aslında ama yolum uzun 1+1 daha iyi olcak galiba :)
yemek yapmak benim içinde büyük zevk ama ben çok düzensiz besleniyorum günde bir öğün yetiyordu bazende habire yiyesim geliyordu, jalibon cips ve meyve suyu hastasıydım , bu düzensizlik yüzünden geldi bu kilolar :'( bu yıl bende mezun oluyorum inş :)) özellikle mutfağa girdiğimiz günler çok zor olacak millet 10 çeşit yemeği afiyetle yerken ben bakıcam , aslında tatmam gerekiyor ama ne yapıcam bilemiyorum

Arkadaşlar işten eve geldim gayet yok hissediyorken sabahı bir yumurtanın üstüne koca bir kase kelle paça+ bir tabak et yemeği + light kola (( yine tutamadım pis boğazımı

Hoşbulduk Spirochet teşekkürler :)
Devam edeceğim inşallah. Artık kaçarı yok. Spor konusunda 20 gündür jillian micheals 30 day shred yapıyorum. Hem beni çok zorlamıyor hem de miiithiiiiiişşş bir değişim var Kendine 30 dakika ayırabiliyorsan ısrarla tavsiyemdir.

tatlım hoşgeldin...

bünye şaşırmıştır birden proteine geçti 1-2 gün baş ağrısı normal hep birşeyler yemeye çalış ama izinli olanlardan tabiki... beynin aç değiliz sinyallerini alsın alışacaktır...

ayy ne güzel artıyoruz gittikçe

Arkadaşlar işten eve geldim gayet yok hissediyorken sabahı bir yumurtanın üstüne koca bir kase kelle paça+ bir tabak et yemeği + light kola (( yine tutamadım pis boğazımı

eh yeme sabahtan beri yok canım çekmiyor yok tok hissediyorum işte sonunda öyle olur

bundan sonra öyle 1 yumurtayla geçiştirmek yok ne olacak yanında birşeyler götürsen peynir ye aç değilsen bile ye...

aslında bir ara indirdim yapıyordum ama incelip sıkılaşıp diyetle tartıda gr oynamayınca küstüm onlara acaba akşam yine bir baksak mı ki????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…