Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Evett gayet güzel gidiyor diyetimin ilk günü
Öğlen ;
Köfte yoğurt ve yeşil çay
Ara ;
Bir bardak bol tarçınli süt.

Arkadaşlar ilk günden bozmuşum demi

Canım bozup bozmaman bahsettiğin yemeklerin yapılış şekline bağlı. Mesela Kelle paçanın terbiyesinde un varsa yada et yemeğinde yağ varsa bozmuşsun demektir :) Ama herşey izinli ve sınırlı izinlilerden oluşuyorsa herşey yolunda demektir...

walla benimki de dese ki aşkıma destek olayım ben de onun canını istetmiyim 4 gün dişimi sıkayım onun yediklerini yesem yok bana buğlama balık ona yağda kızartılmış balık ama dukana başladığımdan beri ne kadar gereksiz yağ ve şeker tükettiğimin farkına vardım

atak evresinde dukana uygun labneyi nereden buldun ?ben araştırdım ama bulamadım . yağ oranı %2 den fazla ise çok abartma bence dukan ekmeğe gelince sana tavsiyem mahlep kullan sanki kek yiyorum gibi geliyor bana ki ben de yulafın tadını sevmedim ilk etapta ama her şey deneye deneye

Arkadaşlar işten eve geldim gayet tok hissediyorken sabahı bir yumurtanın üstüne koca bir kase kelle paça+ bir tabak et yemeği + light kola (( yine tutamadım pis boğazımı

yanlış yapmışsın. canın istemese bile öğün atlama atıştır bir şeyler . dışarıda yemek yerken tabi dukana uygun olmasına dikkat et kelle paçada un var mesela . et yemeğinde kesin bol yağ vardır . tüm bunları kendinden uzak tutmak için ben dukan yapıyorum diceksin eve gidince o canın çektiklerine yakın bir şeyler yapıp nefsini körelticeksin ki atak gerçekten önemli bir evre . kaçamak yapmamak için öğün atlama muhalleb yoksa sonunu getiremezsin 11 günlük bir dakancanın tavsiyesi bunlar

kızzz senin nicki de okudukça içim geçiyor akşama bir dukan muhallebi mi icat etsem ne yapsam önce bir bakayım yapmışlar mı yoksa da icat edeyim valla canım çekti :)

Merhaba canım Dr Oetkerin light pudingi var büyük marketlerde satılıyor, alıp liğht sütle yapılıyormuş. Ben aldım ama henüz yapmadım, vanilyalı ve kakaolusu var...

Ne güzel sayfa renklenmiş hareket gelmiş

Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz, sağlıkla hedefinize ulaşırsınız inşallah

Menüm

Sabah: mücver, domates, peynir, yumurta, çay

Öğlen: kavrulmuş tavuk, yeşil biber

Akşam: kavrulmuş tavuk, patlıcan közlenmiş yoğurtlu...

Merhaba canım Dr Oetkerin light pudingi var büyük marketlerde satılıyor, alıp liğht sütle yapılıyormuş. Ben aldım ama henüz yapmadım, vanilyalı ve kakaolusu var...

ben de dün METRO dan aldım light supangle , light damla sakızlı muhallebi ama daha yapmadım ben de şu an krem karamel vardı listemde onu yaptım yarın yicem kısmet olursa :)

Hoşbulduk canım teşekkür ederim :)))) menü paylaşımları da yapalım fikir olsun hepimize

Bu arada ben evde rahatım çünkü eşimle başladım rejime onun 25 kg.cik fazlası var atak bende 3 onda 6 gün birbirimizi ite kaka gidiyoruz bakalım

Canımcım iletini okuduktan sonra kalkıp baktım pınar lıght beyazmış yağ oranı da 27 yazıyor. Ne olacak şimdi çok yemedim ama bozuldumu rejim acaba ?

Bu arada uyarı için sağol ben nasıl aldım onu bilemiyorum birde polonezin hindi fümesi tat olarak çok iyi bilginize

labneyi ben seyirde bile çok az tüketiyorum canım haftada bir bilemedin iki kaşık . Bozulmadı ama bunu tolere etmen gerek daha dikkatli ol ürünlerini alırken evet o hindi fümeyi ben dün aldım ve çok güzel sabah yedim :) yulafa gelince dediğim gibi mahlepli yap ekmeğini canım inan bana o yulaf bu yulaf mı diceksin yerken

hoş geldin sinem :)(noktalar uzun geldi bağışla)
12 kg nedirkiii 30 40 kilo veren arkadaşlarımız var

sende hoş gelmişsin şekerrck

efenim benim bu günki listeme gelirsek:her zamanki gibi sabah haşlanmış 1 yumurta,öğlen dışardaydım et döner yedim oldukça yağsızdı zaten buna rağmen ekmek arası alıp olan yağınıda çektirdim.akşam eve gelince tavuk göğüs haşladım fakat onu bekleyemedim çok acıkmıştım hindi fümeden az yağlı peynirle sigara böreği yapıp fırına attım 10 dkk da hazır oldu zero eşliğinde afiyetle yedim:)azevvellde dukan helva yaptım onu da götürdüm :)
bu gün çaylarımı hep poşet içtim evde olmadığımdan demleyemedim.yeşil çay,beyaz çay,phyto lax hepsini karıştırım büyük bardakta (500ml)içtim 4 kere.1 lt de su içtim :) günün özeti bu kızlar.haydin hepimize kolay gele

merhaba kızlaaaarr ben yine geldimm :)) şişlikler iniyor çok mutluyumm 77,6 ya düştümm şu 600 gr da gitsede 77yi kırabilsem bir an önce :))

mrb kızlar bende bugun basladım dukana..yenıyım aranızda ve hıc bısey bılmeden basladım suan ataktayım 5 gun atak yapıcam..ılk gun basarılı gectı gıbı kacamaksz :) ama cnm felaket tatlı ıstedı aksama dogru yemedım tuttum kendımı :) hıc bıseyde bılmıorum nasıl yapılır tatlandrıcıyı nerden alcm vs vs..ve en onemlısı atakta yenıo mu bunlar?tarıflerı nerden bulabılırım?dukan ekmegını ve helvasını merak ettım nasıl oluyor lezzetlı mı? ve sınır var mı bunları yerken?

bırde cok merak edıorum 1 ayda yaklasık kac kılo verılebılıo?

ne cok soru sormusum yaw :)) cvp verır bılgılılendrırsenız cok memnn olurum.. bı detekte bana ltf :O

sımdılık son bı soru daha atakta saf proteın demıs sınır yok demıs ben bugun 5 yumurta yedım aksama kdr acıktıkca hasladım yedım lıght kolayla..bısey olur mu?sınırsz mı yanı*

kizlar daha once yaptim koruma yapmadigim icin geri aldim fazlasiyla simdi bir turlu karar veremiyorum dukanmi karataymi yapsam kafayi yedim 3 gundur dusunmekden regl bitmesini bekliyorum bu donemde basladigim zaman kilo hic veremedim morel 0 indi o yuzden baslamadim ama kararsizim sizde soyleyin hangisini yapayim bu sabah gobegimden igrendim resmen onu eritsem yetecek dukan testi yaptim 3 ay sonra bayagi zayiflayacam teste gore bi karar versem

ben de dün METRO dan aldım light supangle , light damla sakızlı muhallebi ama daha yapmadım ben de şu an krem karamel vardı listemde onu yaptım yarın yicem kısmet olursa :)

Merhaba,

Light puding,supangle yada sakızlı muhallebi vb.. içeriklerinden dolayı her ne kadar light olsalarda dükan diyetine uygun değillerdir Onun yerine pudinginizi evde kendiniz yapın yağsız süt,kakao,mısır nişastası ve tatlandırıcı

:18: Olamaz 4 tane almıştım, yiyeceğim günü bekliyordum heyecanla, neyse artık eşim yer afiyetle, teşekkürler uyarı için...

hoşgeldinnnnn lisa seni burada görmek çok güzel :))))

diyetim bozuldu bayramda ve hala başlayamadım ve bu bana 2 kg olarak döndü ((( bir türlü ilk başlardaki gibi devama edemedim herkes ne güzel olmuşsun çok incelmişsin dedikçe zıvanadan çıktım üst üste hastalanınca da olay tamamen koptu 94,4 e kadar inmiştim.offff çok kızıyorum kendime ama burada size söz veriyorum marta kadar güçlendirmeye geçme tarihim kaçamak yapmadan devam edeceğim.her gün yazacağım ne yediğimi.yarından itibaren 2.dukanıma başlıyorum.
beni yalnız bırakmayın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…