Arkadaşlar ilk günden bozmuşum demi
mevcudumuz arttı güzelimmmm
bu ayrı yemek yapmalar gerçekten sınıyor bizi eskiden de diyet yapardım da yaptığımda tadına tuzuna bakardım artık ona da bakmıyorum koklayarak yapıyorum iyice ustalaştım mı kendimi kaçamaklar için geride mi tutuyorum belli değil :))) bizimkide aynı yemeğin üstüne tereyağı dökülmüş olanını yanında pilavını ve en az (nadiren:) yarım ekmekle götürüyor akşam çıtır çerez tatlı yiyor sonra da hafif bir göbeği çıkınca ya kilomu alıyorum ne diyor
Önce herkese selam umarım bol bol ----- lerimiz olur.
1.65 boy 69 kiloyum teste göre 12 kg. vermem lazım ama hayatında 50 kg yi görmemiş ve zamanın da kilo almak için uğraşan ben şimdi 12 kg yi nasıl vereceğimi bilemiyorumki ilk defa diyet yapacağım
Gerçi benim kilolar hamilelik nedeni ile kaldı 8 aylık dünyalar tatlısı bir oğluşum var emzirme konusuna gelince beyefendi canı isteyince 1-2 kere çekeliyor diyebilirim öyle aktif olarak emzirmiyorum.
Dukanda ilk günüm şu saate kadar 2 yumurta (1 sarı hariç) light peynir ve labne çok az dukan ekmeği (ki tadı iğrenç) ve öğlen bir kase yoğurt doğadanın elma krom çayını ve 1 lt. yakın su içtim
İnanılmaz bir şekilde canım hiç bir şey istemiyor sadece hafif bir baş ağrısı mevcut
Şimdilik bu kadar takipteyim
Arkadaşlar işten eve geldim gayet tok hissediyorken sabahı bir yumurtanın üstüne koca bir kase kelle paça+ bir tabak et yemeği + light kola(( yine tutamadım pis boğazımı
kızzz senin nicki de okudukça içim geçiyor akşama bir dukan muhallebi mi icat etsem ne yapsam önce bir bakayım yapmışlar mı yoksa da icat edeyim valla canım çekti :)
Merhaba canım Dr Oetkerin light pudingi var büyük marketlerde satılıyor, alıp liğht sütle yapılıyormuş. Ben aldım ama henüz yapmadım, vanilyalı ve kakaolusu var...
tatlım hoşgeldin...
bünye şaşırmıştır birden proteine geçti 1-2 gün baş ağrısı normal hep birşeyler yemeye çalış ama izinli olanlardan tabiki... beynin aç değiliz sinyallerini alsın alışacaktır...
ayy ne güzel artıyoruz gittikçe
walla benimki de dese ki aşkıma destek olayım ben de onun canını istetmiyim 4 gün dişimi sıkayım onun yediklerini yesem yok bana buğlama balık ona yağda kızartılmış balıkama dukana başladığımdan beri ne kadar gereksiz yağ ve şeker tükettiğimin farkına vardım
atak evresinde dukana uygun labneyi nereden buldun ?ben araştırdım ama bulamadım . yağ oranı %2 den fazla ise çok abartma bencedukan ekmeğe gelince sana tavsiyem mahlep kullan sanki kek yiyorum gibi geliyor bana ki ben de yulafın tadını sevmedim ilk etapta ama her şey deneye deneye
yanlış yapmışsın. canın istemese bile öğün atlamaatıştır bir şeyler . dışarıda yemek yerken tabi dukana uygun olmasına dikkat et kelle paçada un var mesela . et yemeğinde kesin bol yağ vardır . tüm bunları kendinden uzak tutmak için ben dukan yapıyorum diceksin eve gidince o canın çektiklerine yakın bir şeyler yapıp nefsini körelticeksin ki atak gerçekten önemli bir evre . kaçamak yapmamak için öğün atlama muhalleb yoksa sonunu getiremezsin 11 günlük bir dakancanın tavsiyesi bunlar
galiba hoşgeldin diye bana demediniz kızlar(
Canımcım iletini okuduktan sonra kalkıp baktım pınar lıght beyazmış yağ oranı da 27 yazıyor. Ne olacak şimdi çok yemedim ama bozuldumu rejim acaba ?
Bu arada uyarı için sağol ben nasıl aldım onu bilemiyorum birde polonezin hindi fümesi tat olarak çok iyi bilginize
Önce herkese selam umarım bol bol ----- lerimiz olur.
1.65 boy 69 kiloyum teste göre 12 kg. vermem lazım ama hayatında 50 kg yi görmemiş ve zamanın da kilo almak için uğraşan ben şimdi 12 kg yi nasıl vereceğimi bilemiyorumki ilk defa diyet yapacağım
Gerçi benim kilolar hamilelik nedeni ile kaldı 8 aylık dünyalar tatlısı bir oğluşum var emzirme konusuna gelince beyefendi canı isteyince 1-2 kere çekeliyor diyebilirim öyle aktif olarak emzirmiyorum.
Dukanda ilk günüm şu saate kadar 2 yumurta (1 sarı hariç) light peynir ve labne çok az dukan ekmeği (ki tadı iğrenç) ve öğlen bir kase yoğurt doğadanın elma krom çayını ve 1 lt. yakın su içtim
İnanılmaz bir şekilde canım hiç bir şey istemiyor sadece hafif bir baş ağrısı mevcut
Şimdilik bu kadar takipteyim
Selam arkadaşlar araniza beni de alır misinizz
Bugün itibariyle dukan diyetine bende başladım .. Evliyim 22 yaşındayim 1,63 boyunda ve 66 kilodayim .. Inşallah bende 10 kilo verip kendimi mutlu hissedecegim kiloya ulaşırım bir an evvel.. Daha öncede yapmak istedim fakat emzirdigim için adapte olamadim diyet fikrine ..1.5 yıl düzenli pilates yaptım biraz da yediklerime dikkat edince güzel bir görüntüye kavuşmuştum.. Tabi ebru şallı boşanınca ortada kaldım :-D afacan bir oğlum var pc açtırmiyor mobilden de takip etmesi zor oluyor eski bölümleri hâl böyle olunca genişlemeye başladım 61 kiloda ve 38 beden görünmeye alışmıştım tabi :)) hepinize bol yağ yakıcı bir gün diliyorum tabi kendime de
Merhaba canım Dr Oetkerin light pudingi var büyük marketlerde satılıyor, alıp liğht sütle yapılıyormuş. Ben aldım ama henüz yapmadım, vanilyalı ve kakaolusu var...
ben de dün METRO dan aldım light supangle , light damla sakızlı muhallebi ama daha yapmadım ben de şu an krem karamel vardı listemde onu yaptım yarın yicem kısmet olursa :)
Merhaba,
Light puding,supangle yada sakızlı muhallebi vb.. içeriklerinden dolayı her ne kadar light olsalarda dükan diyetine uygun değillerdirOnun yerine pudinginizi evde kendiniz yapın yağsız süt,kakao,mısır nişastası ve tatlandırıcı
Merhaba,
Light puding,supangle yada sakızlı muhallebi vb.. içeriklerinden dolayı her ne kadar light olsalarda dükan diyetine uygun değillerdirOnun yerine pudinginizi evde kendiniz yapın yağsız süt,kakao,mısır nişastası ve tatlandırıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?