Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

dukan testı nasıl yapılıyor?benım boy 169 kılo 70 yanı kac kılo verırım kı :) ?? bırde reglımın 3. gununde basladım sorun olmas sanırım..

bizde kelle paça unsuz olur bende yedim bayramda mesela siyah etinden yedim normal et suyu gibiydi yinede tabağa koyduğunda üstte bir parlak tabaka oluyor onuda kaşıkla temizledim yanında da maydonoz iyi oldu... et yemeği derken bir sorun yok ama kendin mi yaptın? yağlı et varmıydı? sormak lazım... bende dün et yemeği yaptım. etleri haşladım üstüne patlıcanı ekledim. kendiminkini ayırdım. suyunu bana bol aldım tabi. sonra bir kazanda zyt yağında soğan biber kavurdum üstüne eşime ayırdığım kısmı ekledim azıcık pişirdim. oldumu bana diyet ona yağlı etli yemek :)))

aynen gereksiz yere tükettiğimiz onca yağ ve şeker var ki eşime tatlı yaptım kıvamlıydı. ne çok şeker var içinde

mesela çorba yapıyorum kendiminkini ayırıyorum eşime tereyağında nane biber döküyorum boş yere birsürü yağ içeren çorba

anladım ki bugüne kadar kullandığım yağların çoğu boşa o zyt yağını tek hakeden salataymış tabi ona da 2 tatlı kaşığı... şekeri ise hakeden bile yok :))))

Haklısınız arkadaşlar yarın daha dikkatli olucam kızlar ne olur beni yalnız bırakmayın

evet bekliyoruz bugün ki menünü????

ben dün ne yedimmm

sabah: 1 yumurtalı menemen yulaf kepeğini 1 kaşık içine serptim

ara: 1 üçgen light peynir + yeşil çay

öğle: kabak yemeği + fırın köfte

ara: 1 üçgen light peynir + 2 kaşık yoğurt

akşam: etli patlıcan yemeği + yoğurt

ara: yulaf kepekli,peynirli,baharatlı poğaçam 2 adet (1 kaşık kepeğe denk geldi) + yeşil çay

2 lt su... ah ahhh karadayı vardı akşam sıfır spor

merhabalar bir kaç gündür giremedim ama tekrar burdayım seyir evresinde(8.gündeyim) 0 kaçamaksız devam ediyorum ama ısrarla tartılmıyorum cünkü regl dönemim çok yaklaştı motıvasyonum bozulsun ıstemıyorum bitsin sonra tartılacagım 98 güncük kaldı inşallah az kaldı gözüyle bakıyorum
light puding yenebiliyor mu anlayamadım bi arkadaş uygun değil demiş ama kesin sonuç ne ayrıca ben yulaf kepeğibi yoğurda karıştırıyorum üstüne tarçın zencefil ve zerdaçal da serpip afiyetle yiyorum daha dukan tarşflerinden hiç denemem olmadı gerek duymadım belkide

Canım evde kendimizin yapacağı şu tarifi tam ölçüleri ile versen de kocamannnn bi sevap işlesen

Sağol canım teşekkür ederim.Çok fazla takılamayacağım şimdilik 3 hafta tatile gidiyorum .
Evet o övgü dolu sözler aslında daha çok motive etmeliyken genelde bir gevşeme rahatlama olarak etki ediyor ondanda yine zararlı çıkıyoruz.Tamam bak anlamışşsın işte kendine bir hak ve son hak daha verdin veee bu kez hedefine ulaşana kadar durmak yok.
dukan testı nasıl yapılıyor?benım boy 169 kılo 70 yanı kac kılo verırım kı :) ?? bırde reglımın 3. gununde basladım sorun olmas sanırım..

Dükan ile ilgili birçok sorunun cevabına testte dahil burdan ulaşabilirsin :

DÜKAN DİYETİ

Sonuç şuki bu tarz light ürünler içerisindeki katkı maddelerinden dolayı bize çok uygun değil.Duraklamaya sokar sizi.O yüzden en sağlıklısı evde kendinizin yapması
arkadaşlar bugün iş yerinde irmik helvası var... en sevdiğim tatlı bir kaşık yesem kızlar

Canım evde kendimizin yapacağı şu tarifi tam ölçüleri ile versen de kocamannnn bi sevap işlesen

KAKAOULU PUDİNG:
-4 bardak süt
-2 yk nişasta
-2 yk kakao
-damak tadınıza göre toz tatlandırıcı yada sıvı tatlandırıcı
-istediğiniz herhangi bir aroma ama isteğe bağlı

Hepsi hiç topak kalmayacak şekilde karıştırılıp koyulaşana kadar kaynatılır. 4 kase çıkıyor. 1 kasede 1 tk nişasta ve 1 tk kakao oluyor bu durumda. ( sınırlı izinliler açısından fazlasını bir kerede tüketmemeye çalışın vede Atak hariç )

Yazdklarinizi okuyorum harikasinz hepiniz .atak evresini alti gun yaptm 83.1 le basladm suan 81 le 79 .900 arasi gidip geliyorum seyirde ikinci gunum 1+1 yapiyorum atagin 2
Gunu regl oldm acaba o yuzdenmi fazla gitmedi kilo suan bitti cok sukur .gunde iki ltreye yakn su iciyorum ne yalan soleym arada kucuck kacamak yaptm bikackere tawsiyelerinizi bekliyorumm bayanlarr :)

dukan diyetinin kendi sitesinden yapabilirsin ama türkçe değil, ayrı bir sekmede dukan testi türkçe diye yazarak çıkan yerden türkçe karşılıklarına bakıp yapabilirsin :) kitapta testin bulunduğu siteyi bulabilirsin burada link vermek yasak sanırım ?

canım bende çok kararsızım dkan mı karatay mı ne olur bişi diyin
ben karatayi denedikten sonrA DUKANA gectim cunku karatayda cok yavas kilo veriyordum birde duraklamalar cok uzun oluyordu ama vereceginiz kilo azsa bence saglikli olna karatay ben guclendirmemi karatayla yapmayi dusunuyorum karar sizin dukan size zayiflama doneminizi de soyluyor ornegin benim temmuzda ideal kilomda olacagimi soyluyor bunu bilmek insani mutlu ediyor bu da diger bir artisi diger arkadaslarin yorumlarida olucaktir ama benim dusuncem dukandan yana

bu arada yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz ne olmus yahuu 2 gun giremedim sayfa cosmus ne hos hep boyle olsun insallah bu arada ben yumruga gectim malum 15 gunu gecti optum hepinizi

arkadaşlar bugün iş yerinde irmik helvası var... en sevdiğim tatlı bir kaşık yesem kızlar

bence yeme güçlendirmede haftanın bir günü yiyebileceğini hayal etmeye çalış bende az diye küçük kaçaklar yaptım şimdi çok pişmanım vermem gerekenden az verdim, insan zamanla tadını bile unutuyor sadece sabır

hanımlar bir şey soracağım, ben 2 3 gündür aşırı iştahsızım zorla yiyorum resmen, sizde de iştahsızlık oluyor mu ?

regl çok etkiliyor malesef bende 80.5 ten 77ye indim, reglden 1 gün önce bir anda nerdeyse 2 kilo aldım normal düzende devam etmeme ramen, şimdi 2. günüm reglde bi bakıyorum 77.6 bi bakıyorum 78.9. inip çıkıyorum ama moral bozmak yok regl bitince gidicek eminim sende endişelenme hiç aynen devam et :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…