kizlar daha once yaptim koruma yapmadigim icin geri aldim fazlasiyla simdi bir turlu karar veremiyorum dukanmi karataymi yapsam kafayi yedim 3 gundur dusunmekden regl bitmesini bekliyorum bu donemde basladigim zaman kilo hic veremedim morel 0 indi o yuzden baslamadim ama kararsizim sizde soyleyin hangisini yapayim bu sabah gobegimden igrendim resmen onu eritsem yetecek dukan testi yaptim 3 ay sonra bayagi zayiflayacam teste gore bi karar versem
Canım bozup bozmaman bahsettiğin yemeklerin yapılış şekline bağlı. Mesela Kelle paçanın terbiyesinde un varsa yada et yemeğinde yağ varsa bozmuşsun demektir :) Ama herşey izinli ve sınırlı izinlilerden oluşuyorsa herşey yolunda demektir...
walla benimki de dese ki aşkıma destek olayım ben de onun canını istetmiyim 4 gün dişimi sıkayım onun yediklerini yesem yok bana buğlama balık ona yağda kızartılmış balıkama dukana başladığımdan beri ne kadar gereksiz yağ ve şeker tükettiğimin farkına vardım
atak evresinde dukana uygun labneyi nereden buldun ?ben araştırdım ama bulamadım . yağ oranı %2 den fazla ise çok abartma bencedukan ekmeğe gelince sana tavsiyem mahlep kullan sanki kek yiyorum gibi geliyor bana ki ben de yulafın tadını sevmedim ilk etapta ama her şey deneye deneye
yanlış yapmışsın. canın istemese bile öğün atlamaatıştır bir şeyler . dışarıda yemek yerken tabi dukana uygun olmasına dikkat et kelle paçada un var mesela . et yemeğinde kesin bol yağ vardır . tüm bunları kendinden uzak tutmak için ben dukan yapıyorum diceksin eve gidince o canın çektiklerine yakın bir şeyler yapıp nefsini körelticeksin ki atak gerçekten önemli bir evre . kaçamak yapmamak için öğün atlama muhalleb yoksa sonunu getiremezsin 11 günlük bir dakancanın tavsiyesi bunlar
Merhaba canım Dr Oetkerin light pudingi var büyük marketlerde satılıyor, alıp liğht sütle yapılıyormuş. Ben aldım ama henüz yapmadım, vanilyalı ve kakaolusu var...
Haklısınız arkadaşlar yarın daha dikkatli olucam kızlar ne olur beni yalnız bırakmayın
neden kımse bana cvp vermemıssss(
Merhaba,
Light puding,supangle yada sakızlı muhallebi vb.. içeriklerinden dolayı her ne kadar light olsalarda dükan diyetine uygun değillerdirOnun yerine pudinginizi evde kendiniz yapın yağsız süt,kakao,mısır nişastası ve tatlandırıcı
hoşgeldinnnnn lisa seni burada görmek çok güzel :))))
diyetim bozuldu bayramda ve hala başlayamadım ve bu bana 2 kg olarak döndü((( bir türlü ilk başlardaki gibi devama edemedim herkes ne güzel olmuşsun çok incelmişsin dedikçe zıvanadan çıktım üst üste hastalanınca da olay tamamen koptu 94,4 e kadar inmiştim.offff çok kızıyorum kendime ama burada size söz veriyorum marta kadar güçlendirmeye geçme tarihim kaçamak yapmadan devam edeceğim.her gün yazacağım ne yediğimi.yarından itibaren 2.dukanıma başlıyorum.
beni yalnız bırakmayın lütfen
dukan testı nasıl yapılıyor?benım boy 169 kılo 70 yanı kac kılo verırım kı :) ?? bırde reglımın 3. gununde basladım sorun olmas sanırım..
merhabalar bir kaç gündür giremedim ama tekrar burdayımseyir evresinde(8.gündeyim) 0 kaçamaksız devam ediyorum ama ısrarla tartılmıyorum cünkü regl dönemim çok yaklaştı motıvasyonum bozulsun ıstemıyorum bitsin sonra tartılacagım 98 güncük kaldı inşallah az kaldı gözüyle bakıyorum
light puding yenebiliyor mu anlayamadım bi arkadaş uygun değil demiş ama kesin sonuç neayrıca ben yulaf kepeğibi yoğurda karıştırıyorum üstüne tarçın zencefil ve zerdaçal da serpip afiyetle yiyorum daha dukan tarşflerinden hiç denemem olmadı gerek duymadım belkide
arkadaşlar bugün iş yerinde irmik helvası var... en sevdiğim tatlı bir kaşık yesem kızlar
Canım evde kendimizin yapacağı şu tarifi tam ölçüleri ile versen de kocamannnn bi sevap işlesen
dukan testı nasıl yapılıyor?benım boy 169 kılo 70 yanı kac kılo verırım kı :) ?? bırde reglımın 3. gununde basladım sorun olmas sanırım..
ben karatayi denedikten sonrA DUKANA gectim cunku karatayda cok yavas kilo veriyordum birde duraklamalar cok uzun oluyordu ama vereceginiz kilo azsa bence saglikli olna karatay ben guclendirmemi karatayla yapmayi dusunuyorum karar sizin dukan size zayiflama doneminizi de soyluyor ornegin benim temmuzda ideal kilomda olacagimi soyluyor bunu bilmek insani mutlu ediyor bu da diger bir artisi diger arkadaslarin yorumlarida olucaktir ama benim dusuncem dukandan yanacanım bende çok kararsızım dkan mı karatay mı ne olur bişi diyin
arkadaşlar bugün iş yerinde irmik helvası var... en sevdiğim tatlı bir kaşık yesem kızlar
bu arada yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz ne olmus yahuu 2 gun giremedim sayfa cosmus ne hos hep boyle olsun insallahbu arada ben yumruga gectim malum 15 gunu gecti optum hepinizi
Yazdklarinizi okuyorum harikasinz hepiniz .atak evresini alti gun yaptm 83.1 le basladm suan 81 le 79 .900 arasi gidip geliyorum seyirde ikinci gunum 1+1 yapiyorum atagin 2
Gunu regl oldm acaba o yuzdenmi fazla gitmedi kilo suan bitti cok sukur .gunde iki ltreye yakn su iciyorum ne yalan soleym arada kucuck kacamak yaptm bikackere tawsiyelerinizi bekliyorumm bayanlarr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?