Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

İnsallahhh.yakinda nisanim war zayiflamamm lazmm

dukan testı nasıl yapılıyor?benım boy 169 kılo 70 yanı kac kılo verırım kı :) ?? bırde reglımın 3. gununde basladım sorun olmas sanırım..

dukan test diye yaz google cikiyor orda ne kadar atak yapman gerekir ne kadar surede ne kadar kilo soyluyor regl 3.gunu olmaz sanirsam ben ya ilk gunu yada 2yada 3gun oncesi basladigim zaman diyetlere kesinlikle veremedim herkesde farkli olur kimisi regl doneminde bile takir takir veriyor

Peki kabizlk konusunda neyapabilrm............ dye bi ilac aldm ise yaradi braaz ama dogal yollar istyorm bagrsak tembelligi yapuyoms cunki

Son düzenleyen: Moderatör:

Notumu aldım şuan ataktayım seyire geçince mutlaka yapacağım çok teşekkürler

Ve başka tariflerde bekliyorum

arkadaşlar karatay mı yoksa dukan mı ya ((

karatay diyetini pek araştırmadım ama o diyetten çok sağlıklı beslenme şekli, dukan daha çabuk sonuç veriyor , eğer hızlı vermek istiyorsan tabi ki dukan. ama ikisini de iyice araştır, son karar senin

Kızlar bu arada facebook da benimle zayıflayanlar diye bir kapalı grup var. Oradaki kilolu bayanların değişimlerine inanamazsınız öncesi ve sonrası bölümü en sevdiğim kısım bir göz atın isterseniz.

Peki kabizlk konusunda neyapabilrm.eurocarbon dye bi ilac aldm ise yaradi braaz ama dogal yollar istyorm bagrsak tembelligi yapuyoms cunki

ben de aynı sıkıntıyı çekiyorum , eczacıya durumu anlattım bekunis isimli bir ilaç verdi tamamen bitkiselmiş hem de ucuz, 3 4 gün kullanmak çok sıkıntı yaşatmazmış ama uzun süre kullanmak bağırsak tembelliğine yol açıyormuş. sabahları ılık su iç, atakta kullanabilirsin ilaç ama seyre geçince lifli gıdalar almaya başladığın için sorun çözülüyor sanırım

slm arkadaslar bugün yulaf kepeğimi aldım yarın hayırlısıyla dukana baslıyorum bitki çayı içiliyormu bu diyette ve ayrıca sarımsak zencefil çayının artı bi etkisi olurmu sizce ek olarak içsem

!
Umarim duzelir cunki canm skliyor bu duruma her ogunden sonra lavaboya giden ben simdi gunlerdir gidemiyorum seyirde 2.gunum umutsuzluga kapilmicam kizlarrr tam gaz ilerii :))

Selam kızlar ben de bugün başladım bundan 2 yıl önce de kısa süreliğine yapmıştım ama uzun sürdürememiştim. o zaman yulaf kepeği de pek yoktu sırf protein sıkıcı oluyordu. Migrostan yulaf kepeği aldım sabah dukan krepimi yaptım.yanında peynir ve haşlanmış yumurta da yedim.bayağı tok tuttu gerçekten. atak süresi 3 gün çıktı testte, dayanabilirsem 5 gün yapacağım.hadi bakalım kolay gelsin herkese ve bana...

internette (http://dukan-ing.blogspot.com/) zayıflayanları görünce çok heveslendim inşallah ben de hedefime ulaşabilirim.

Son düzenleme:

birde dukan tariflerine geçsen neler neler var yaz google amcana sana tek tek anlatsın dukan tarifleri...

canım bende çok kararsızım dkan mı karatay mı ne olur bişi diyin

canım iraden güçlü değilse karatay yap en azından yaptığın kaçamaklar kilo almana neden olmaz dukan biraz daha ciddi bir diyet bana göre tamamen yeme alışkanlığını bırakıyorsun eh tam bir değişiklik şart kaçamak kaldırmıyor gerçi yapmadım kaçamak neye neden olur bilmiyorum da bu benim düşüncem...

Peki kabizlk konusunda neyapabilrm........ dye bi ilac aldm ise yaradi braaz ama dogal yollar istyorm bagrsak tembelligi yapuyoms cunki

tatlım ben çekiyorum o sıkıntıyı biraz üstüne gidiyorum sonra 2 hafta rahat ediyorum. sabah aç akşam yatarken kayısılı form çay, buğday kepeğini ya süte ya yoğurda karıştırıp yiyorum. sebze günlerinde de maruldan ara öğün paso marul...

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar karatay mı yoksa dukan mı ya ((

canım ben karatayı yaklaşık 2 ay yaptım. bu kadar bilinçli değilmişim o zamanlar aynı kabızlık derdi oldu doktora gittim insülinim şaşırmış gitmiş bırakıyoruz dediler bıraktık. şimdi kabızlık sorunum daha çıkar gibiyken hemen önleme başlıyorum ayrıca karatayda yulaf kepeği yok yulaf kepeği bana çok daha rahat geldi (bağırsak yada sindirim açısından) onla 2 ayda 5 hatta 4.5 kg verdim bunla 27 günde 7.5... ayrıca karatay da acıkma hissim vardı elim ayağım titrerdi....

evet sebzelere başlayınca çok daha farklı oluyor ayrıca yemek yerken tüketilen suyun çok etkisi var... ben her lokmamda 1 yudum su içiyorum saf protein günlerinde... birde et haşlayıp suyuna yoğurt koyunca sıvı besinler rahatlatıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…