regl çok etkiliyor malesefbende 80.5 ten 77ye indim, reglden 1 gün önce bir anda nerdeyse 2 kilo aldım normal düzende devam etmeme ramen, şimdi 2. günüm reglde bi bakıyorum 77.6 bi bakıyorum 78.9. inip çıkıyorum ama moral bozmak yok regl bitince gidicek eminim sende endişelenme hiç aynen devam et :)
dukan testı nasıl yapılıyor?benım boy 169 kılo 70 yanı kac kılo verırım kı :) ?? bırde reglımın 3. gununde basladım sorun olmas sanırım..
Sağol canım teşekkür ederim.Çok fazla takılamayacağım şimdilik 3 hafta tatile gidiyorum .
Evet o övgü dolu sözler aslında daha çok motive etmeliyken genelde bir gevşeme rahatlama olarak etki ediyor ondanda yine zararlı çıkıyoruz.Tamam bak anlamışşsın işte kendine bir hak ve son hak daha verdin veee bu kez hedefine ulaşana kadar durmak yok.
Dükan ile ilgili birçok sorunun cevabına testte dahil burdan ulaşabilirsin :
DÜKAN DİYETİ
Sonuç şuki bu tarz light ürünler içerisindeki katkı maddelerinden dolayı bize çok uygun değil.Duraklamaya sokar sizi.O yüzden en sağlıklısı evde kendinizin yapması
KAKAOULU PUDİNG:
-4 bardak süt
-2 yk nişasta
-2 yk kakao
-damak tadınıza göre toz tatlandırıcı yada sıvı tatlandırıcı
-istediğiniz herhangi bir aroma ama isteğe bağlı
Hepsi hiç topak kalmayacak şekilde karıştırılıp koyulaşana kadar kaynatılır. 4 kase çıkıyor. 1 kasede 1 tk nişasta ve 1 tk kakao oluyor bu durumda. ( sınırlı izinliler açısından fazlasını bir kerede tüketmemeye çalışın vede Atak hariç )
arkadaşlar karatay mı yoksa dukan mı ya((
Peki kabizlk konusunda neyapabilrm.eurocarbon dye bi ilac aldm ise yaradi braaz ama dogal yollar istyorm bagrsak tembelligi yapuyoms cunki
!ben de aynı sıkıntıyı çekiyorum , eczacıya durumu anlattım bekunis isimli bir ilaç verdi tamamen bitkiselmiş hem de ucuz, 3 4 gün kullanmak çok sıkıntı yaşatmazmış ama uzun süre kullanmak bağırsak tembelliğine yol açıyormuş. sabahları ılık su iç, atakta kullanabilirsin ilaç ama seyre geçince lifli gıdalar almaya başladığın için sorun çözülüyor sanırım
arkadaşlar bugün iş yerinde irmik helvası var... en sevdiğim tatlı bir kaşık yesem kızlar
merhabalar bir kaç gündür giremedim ama tekrar burdayımseyir evresinde(8.gündeyim) 0 kaçamaksız devam ediyorum ama ısrarla tartılmıyorum cünkü regl dönemim çok yaklaştı motıvasyonum bozulsun ıstemıyorum bitsin sonra tartılacagım 98 güncük kaldı inşallah az kaldı gözüyle bakıyorum
light puding yenebiliyor mu anlayamadım bi arkadaş uygun değil demiş ama kesin sonuç neayrıca ben yulaf kepeğibi yoğurda karıştırıyorum üstüne tarçın zencefil ve zerdaçal da serpip afiyetle yiyorum daha dukan tarşflerinden hiç denemem olmadı gerek duymadım belkide
canım bende çok kararsızım dkan mı karatay mı ne olur bişi diyin
Bende yeni basladm umarim gider kilolar
hanımlar bir şey soracağım, ben 2 3 gündür aşırı iştahsızım zorla yiyorum resmen, sizde de iştahsızlık oluyor mu ?
Peki kabizlk konusunda neyapabilrm........ dye bi ilac aldm ise yaradi braaz ama dogal yollar istyorm bagrsak tembelligi yapuyoms cunki
arkadaşlar karatay mı yoksa dukan mı ya((
ben de aynı sıkıntıyı çekiyorum , eczacıya durumu anlattım bekunis isimli bir ilaç verdi tamamen bitkiselmiş hem de ucuz, 3 4 gün kullanmak çok sıkıntı yaşatmazmış ama uzun süre kullanmak bağırsak tembelliğine yol açıyormuş. sabahları ılık su iç, atakta kullanabilirsin ilaç ama seyre geçince lifli gıdalar almaya başladığın için sorun çözülüyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?