Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

slm arkadaslar bugün yulaf kepeğimi aldım yarın hayırlısıyla dukana baslıyorum bitki çayı içiliyormu bu diyette ve ayrıca sarımsak zencefil çayının artı bi etkisi olurmu sizce ek olarak içsem

ben sarmısak çayını atak döneminde içtim seyirinde başında bana çok yardımcı oldu daha enerjiktim hemde atağa kolay alıştım... sonra araya bayram girdi tatile gittik geldik unuttum iyi hatırlattın yarın bende tekrar başlayayım... bitki çayında çok abartma mideyi bağırsağı yorabiliyor fazla bitki çayı şimdi de az şey girecek yada tek düze besinler girecek diyelim 2 kupadan fazla içme...

!
Umarim duzelir cunki canm skliyor bu duruma her ogunden sonra lavaboya giden ben simdi gunlerdir gidemiyorum seyirde 2.gunum umutsuzluga kapilmicam kizlarrr tam gaz ilerii :))

sakin ol tatlım biberiye yağın varsa yatmadan önce ve sabah kalkınca karnına azıcık dök masaj yap, ılık su iç, sıvı tüketimini artır, buğday kepeği hele süper etkili ben de tatilde buğday kepeğini ılık süte karıştırdım içtim akşamına sorun bitti...

unutmadan eski yeme alışkanlığını bilemem ama şu an değiştirmiş olmalısın bağırsaklarına da biraz izin ver alışsınlar...

Merhaba arkadaşlar dukan diyetiyle 8 kilo verip,8 ayda tekrar geri alıp gün itibariyle tekrar dukana başlamış bulunuyorum.güçlendirme yapmadığım için ve bol şekerli yediğim için tekrar kilo aldım.O kadar diyet tecrübesinden sonra tekrar dukana dönmekle umarım yanılmam herkese bol bol sabır dilliyorum alıştığımız yiyeceklerden uzak durmak zor olsada sağlık ve estetik için bu şart

hoşgeldin güzelim sende...

resimler gerçekten çok merak uyandırıyor acaba ben nasıl olacağım diye

hanımlar bir şey soracağım, ben 2 3 gündür aşırı iştahsızım zorla yiyorum resmen, sizde de iştahsızlık oluyor mu ?

Senin tarif ettiğin iştahsız yemek yemek değil tok karnına mecburiyetten yemek doldurmak proteğin ağırlıklı beslendiğimiz için beğine açız komutu gitmiyor ve biz açlık hissi olmadan yemek yiyoruz cemos ben 12. günümdeyim ve hala senin tarif ettiğin durumdayım ama bu çok güzel bence seni bilemem tabi

Peki kabizlk konusunda neyapabilrm.eurocarbon dye bi ilac aldm ise yaradi braaz ama dogal yollar istyorm bagrsak tembelligi yapuyoms cunki

ben eczaneden alınan hiç bir şeyi öenrmiyorum kızlar ne kadar bitkisel bazlı diye satsalar bile . ben ilk günden günde en az 2 litre su , 1 litre ( mate , kekik , biberiye , yeşil çay ve funda ) dan demlediğim çay , 1 - 2 bardak sadece yeşil çay veya kayısı form içiyorum . ama bunu hiç aksatmıyorum ve kabızlık denen şeyden hiç eser yok bende :) bence deneyin bunu kızlar .

arkadaşlar karatay mı yoksa dukan mı ya ((

ben gözü kaplı dukan diyorum . çok diyet denemiş ve hepsinde hüsran ile karşılaşmış orta düzeyde bir obez olarak sana tavsiye ediyorum

slm arkadaslar bugün yulaf kepeğimi aldım yarın hayırlısıyla dukana baslıyorum bitki çayı içiliyormu bu diyette ve ayrıca sarımsak zencefil çayının artı bi etkisi olurmu sizce ek olarak içsem

öncelikle aramıza hoşgeldin maviboncukcum ,
aktardan aldığın bitki çaylarını tercih et derim . ne de olsa marketlerde satılanların ne denli güvenilir olduğu tartışılır . bitki çayı içmen eksi olmaz artı olur kabızlık durumunu engeller ve fazla sıvı tüketmiş olursun

sen de hoş geldin nosee ,
senin atak 3 gün süper ben 6 gün yaptım ama çaylar sular sağ olsun yutkunması kolay oluyor :) hadi bakalım bizim dukan ailesi bayağı genişledi

sana da hoş geldin marjinallik ,
ilk başta hata yapmışsın ama farkına varıp tekrar aramıza gelmen çok güzel . şimdi daha bilinçli bir dukancı olduğuna göre sana hedefine ulaşmakta başarılar ve sakın yılma . öyle bir hisse kapıldığın anda hemen buraya gel ve motive ol

ben değilde benim çok yakın arkadfaşım yaptı.130lardaydı 90 a indi kaldı kilosu orda ne yapsa ne etsede veremiodu.dukana başladı 1,5 ayda 10 kg verdi belki daha fazla.söliimmm dedim:)

yok yokk öyle değil . mesela sabah kalkıyorum acıkmıyorum bir türlü, geçen gün sırf metabolizmam durmasın diye yedim resmen o derece bir iştahsızlık. günlerce yemesem acıkmam sanki

!
Umarim duzelir cunki canm skliyor bu duruma her ogunden sonra lavaboya giden ben simdi gunlerdir gidemiyorum seyirde 2.gunum umutsuzluga kapilmicam kizlarrr tam gaz ilerii :))

sorma yaa ben günde en az 3 kez çıkardım tuvalete, o mutlu günlerimi arıyorum tek sorunumda bu oldu :)

keşke önce kitabı alıp okusaydın smyylmz ,
neden diceksin kitap seni diyet hakkında bilgi sahibi yapıyor neyi neden yememen gerektiğini ya da neyi neden yediğini çok güzel açıklıyor ve seni motive ediyor . tatlandılıcıya gelince Migroslardan , Careffourdan , Metrodan vs alabilirsin . proteğin ve sebzelerde tüketim sınırı yok ama tatlandırıcı , kakao , süt tozu gibi maddelerde var işte tüm bu sorularının cevabı kitapta da var atakta saf protein hariç hiç bir şey tüketmiyorum . seyir evresi senin tercihine bağlı 1+1 veya 5+5 olarak yapılıyor 1 gün saf proteğin 1 gün proteğin sebze yapıyorsun ve tabi tatlandırıcı da sınırlı miktarda tüketiyorsun .

uyarın için teşekkürler Lisabella ,
ben de erkek arkadaşıma yediririm

yok yokk öyle değil . mesela sabah kalkıyorum acıkmıyorum bir türlü, geçen gün sırf metabolizmam durmasın diye yedim resmen o derece bir iştahsızlık. günlerce yemesem acıkmam sanki

sen acıkmam diye düşünüyorsun ama 2 gün yemek yeme sonra bak nasıl saldırıyorsun sağa sola hiç dukanı düşünmeden . ben de sabah bir dilim dukan ekmeği ve iki dilim jambon bir de haşlanmış yumurtayı zor yedim ama vucudumun kendi depolarını yemeye başlamaması için yemek zorundaydım yoksa içten beni kemirmeye başlardı

ben hep soğuk sıvı tüketmekten kaybediyorum galiba, bağırsaklar yumuşayamıyor

Peki kabizlk konusunda neyapabilrm............ dye bi ilac aldm ise yaradi braaz ama dogal yollar istyorm bagrsak tembelligi yapuyoms cunki

Forum kuralları gereği ilaç ismi vermiyoruz.Buna dikkat edersek sevinirim arkadaşlar !
arkadaşlar karatay mı yoksa dukan mı ya ((

Şimdi şuan popüler olan iki diyet biri Karatay diğeri Dükan.İkiside birbirinden oldukça farklı diyetler.Sonuç herikisindede aynı yani zayıflıyorsunuz.Ben diyet yapmaya karar verdiğimde önce Karatayı okudum burda arkasından Dükan diyetine baktım.Ve bana Dükan diyeti uygun geldi yaptım 22 kilo verdim..Karatay diyeti Türk yemek kültürüne çok uygun bir diyet.Eğer evli isen eşin çocukların varsa Karatay yapman daha uygun olur.Çünkü Dükanda çoğu kez herkes için ayrı yemekler hazırlamak gerekebiliyor.Gerçi bir süre sonra evdekileride uydurabiliyorsun ama yinede zor oluyor.Karatayda izinli olan bulgur.nohut ,fasulye ..gibi yemekler bizim mutfaklarda sıkça pişen ve bütün ailenin birlikte tüketebileceği yemekler.Dükan birazda maddi olarak zorluyor aslında o yüzden bütün aileye hergün et,balık,tavuk yedirmekte maddi olarak sarsabilir.Karatayda daha yavaş kilo veriliyor ama veriliyor.Dükanda daha erken dönemde sonuç alınabiliyor , gerçi 4 aşamadan oluşan bir diyet ve tamamı düşünülünce dükanda uzun bir diyet lakin hedefine seyirle ulaştığın düşünülürse sonuç anlamında daha hızlı ulaşıyorsun sonuca.Şimdi kendin için en doğru kararı sen vereceksin.İki diyetide oku sana ,yaşam şekline ,beslenme şekline en uygun olanını seç.Sonuçta hangısını seçersen seç kilo vereceksin..İradeni koruduğun sürece..
Notumu aldım şuan ataktayım seyire geçince mutlaka yapacağım çok teşekkürler

Ve başka tariflerde bekliyorum

İnternette Dükan tarifleri diye aratırsan karşına her evre için uygun sayısız tarifler çıkacaktır.Link vermek yasak olduğundan veremiyorum maalesef

Son düzenleme:
Peki kabizlk konusunda neyapabilrm............ dye bi ilac aldm ise yaradi braaz ama dogal yollar istyorm bagrsak tembelligi yapuyoms cunki

Maalesef kabızlık dükan diyetinde katı beslenmeye bağlı sıkça karşılaşılan bir sorun..Ama bazı tedbirlerle önüne geçebilirsin:

-Günde mutlaka 1,5-2 lt su tüketmeye çalış
-Hergün 3 fincan kadar yeşil çay içebilirsin
-Doğadanın kayısılı form çayından içebilirsin arasıra
-Yoğurduna ,salatana, 1 çay kaşığı keten tohumu katabilirsin
-Acı seviyorsan hergün 2-3 minik top biber turşusu yiyebilirsin şu bayağı acı olanlardan
-Yürüyüş yapmak iyi geliyor hergün 20-30 dakika yürüyebilirsin ki zaten diyette yürüyüş öneriliyor
-Seyirde isen sebze günlerinde bol lifli yeşil sebzeleri tercih edebilirsin salata,ıspanak,pırasa,lahana.....
-Eğer kabızlık yaşıyorsan yulaf kepeğini yarı yarıya buğday kepeği ile karıştırabilirsin
-Kabızlık oluşmuşsa 2-3 acı çehre tohumu çiğneyebilirsin
-Sıkıntı veren bir hal alırsa öncelikle doğal bitkisel içecekler sorabilirsin eczacına daha ileri boyutta ise ilaç sorabilirsin

Kizlar bugunki aksam menumm ...yagziz tawada pisirdigim yarim tawuk gogsu bol yesillikli salata bir bardak salgam ve yine tawada kizartdgm mantar ne dersinz nasil menu .seyir evresindeym ve bugun ps gunumdeym.tika basa doydumm abartmismiyim acaba??

Tesekkur ederm onerilerin icnn .yapabildklerimi yapicamm umarm ise yararr

Bugünkü menüm

Sabah: krep, peynir, yumurta, çay

Öğlen: tavuk kavurma, yoğurt

Akşam: bol yoğurtlu dukan mantı

Bugün tekrar yürüyüşe başladım koşu bandıyla 35 dk...

Tesekkur ederm onerilerin icnn .yapabildklerimi yapicamm umarm ise yararr

Ha birde unutmuşum söylemeyi günlük 1 kaşık yağ hakkını mutlaka tüketmeye çalış.Kabızlık durumunda ise biraz yağı tek başına bile içebilirsin çok az...

Uyarılar ve bilgilendirme için çok teşekkürler kitabı bende almadım ama benim küçük bir bebişim var okumak için zaman yok maalesef ayrıca e kitap olarak da internetten okunabiliyor arada bakıyorum

Uyarılar ve bilgilendirme için çok teşekkürler kitabı bende almadım ama benim küçük bir bebişim var okumak için zaman yok maalesef ayrıca e kitap olarak da internetten okunabiliyor arada bakıyorum

bebişin hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah . e kitap varsa güzel ama ben eski kafalıyım o mürekkep kokusunu kitap okurken hissetmem gerek takıldığın yerler olunca buradan bize de sorabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…