slm arkadaslar bugün yulaf kepeğimi aldım yarın hayırlısıyla dukana baslıyorum bitki çayı içiliyormu bu diyette ve ayrıca sarımsak zencefil çayının artı bi etkisi olurmu sizce ek olarak içsem
!
Umarim duzelir cunki canm skliyor bu duruma her ogunden sonra lavaboya giden ben simdi gunlerdir gidemiyorumseyirde 2.gunum umutsuzluga kapilmicam kizlarrr tam gaz ilerii :))
Selam kızlar ben de bugün başladım bundan 2 yıl önce de kısa süreliğine yapmıştım ama uzun sürdürememiştim. o zaman yulaf kepeği de pek yoktu sırf protein sıkıcı oluyordu. Migrostan yulaf kepeği aldım sabah dukan krepimi yaptım.yanında peynir ve haşlanmış yumurta da yedim.bayağı tok tuttu gerçekten. atak süresi 3 gün çıktı testte, dayanabilirsem 5 gün yapacağım.hadi bakalım kolay gelsin herkese ve bana...
internette (dukan-ing.com) zayıflayanları görünce çok heveslendim inşallah ben de hedefime ulaşabilirim.
hoşgeldin tatlımmm hangi evredesin???
hanımlar bir şey soracağım, ben 2 3 gündür aşırı iştahsızım zorla yiyorum resmen, sizde de iştahsızlık oluyor mu ?
Peki kabizlk konusunda neyapabilrm.eurocarbon dye bi ilac aldm ise yaradi braaz ama dogal yollar istyorm bagrsak tembelligi yapuyoms cunki
arkadaşlar karatay mı yoksa dukan mı ya((
slm arkadaslar bugün yulaf kepeğimi aldım yarın hayırlısıyla dukana baslıyorum bitki çayı içiliyormu bu diyette ve ayrıca sarımsak zencefil çayının artı bi etkisi olurmu sizce ek olarak içsem
Selam kızlar ben de bugün başladım bundan 2 yıl önce de kısa süreliğine yapmıştım ama uzun sürdürememiştim. o zaman yulaf kepeği de pek yoktu sırf protein sıkıcı oluyordu. Migrostan yulaf kepeği aldım sabah dukan krepimi yaptım.yanında peynir ve haşlanmış yumurta da yedim.bayağı tok tuttu gerçekten. atak süresi 3 gün çıktı testte, dayanabilirsem 5 gün yapacağım.hadi bakalım kolay gelsin herkese ve bana...
internette (dukan-ing.com) zayıflayanları görünce çok heveslendim inşallah ben de hedefime ulaşabilirim.
Merhaba arkadaşlar dukan diyetiyle 8 kilo verip,8 ayda tekrar geri alıp gün itibariyle tekrar dukana başlamış bulunuyorum.güçlendirme yapmadığım için ve bol şekerli yediğim için tekrar kilo aldım.O kadar diyet tecrübesinden sonra tekrar dukana dönmekle umarım yanılmam herkese bol bol sabır dilliyorum alıştığımız yiyeceklerden uzak durmak zor olsada sağlık ve estetik için bu şart
Senin tarif ettiğin iştahsız yemek yemek değil tok karnına mecburiyetten yemek doldurmakproteğin ağırlıklı beslendiğimiz için beğine açız komutu gitmiyor ve biz açlık hissi olmadan yemek yiyoruz cemos ben 12. günümdeyim ve hala senin tarif ettiğin durumdayım ama bu çok güzel bence seni bilemem tabi
!
Umarim duzelir cunki canm skliyor bu duruma her ogunden sonra lavaboya giden ben simdi gunlerdir gidemiyorumseyirde 2.gunum umutsuzluga kapilmicam kizlarrr tam gaz ilerii :))
mrb kızlar bende bugun basladım dukana..yenıyım aranızda ve hıc bısey bılmeden basladımsuan ataktayım 5 gun atak yapıcam..ılk gun basarılı gectı gıbı kacamaksz :) ama cnm felaket tatlı ıstedı aksama dogru yemedım tuttum kendımı :) hıc bıseyde bılmıorum nasıl yapılır tatlandrıcıyı nerden alcm vs vs..ve en onemlısı atakta yenıo mu bunlar?tarıflerı nerden bulabılırım?dukan ekmegını ve helvasını merak ettım nasıl oluyor lezzetlı mı? ve sınır var mı bunları yerken?
bırde cok merak edıorum 1 ayda yaklasık kac kılo verılebılıo?
Merhaba,
Light puding,supangle yada sakızlı muhallebi vb.. içeriklerinden dolayı her ne kadar light olsalarda dükan diyetine uygun değillerdirOnun yerine pudinginizi evde kendiniz yapın yağsız süt,kakao,mısır nişastası ve tatlandırıcı
yok yokk öyle değil . mesela sabah kalkıyorum acıkmıyorum bir türlü, geçen gün sırf metabolizmam durmasın diye yedim resmen o derece bir iştahsızlık. günlerce yemesem acıkmam sanki
evet sebzelere başlayınca çok daha farklı oluyor ayrıca yemek yerken tüketilen suyun çok etkisi var... ben her lokmamda 1 yudum su içiyorum saf protein günlerinde... birde et haşlayıp suyuna yoğurt koyunca sıvı besinler rahatlatıyor...
Peki kabizlk konusunda neyapabilrm............ dye bi ilac aldm ise yaradi braaz ama dogal yollar istyorm bagrsak tembelligi yapuyoms cunki
arkadaşlar karatay mı yoksa dukan mı ya((
Notumu aldım şuan ataktayım seyire geçince mutlaka yapacağım çok teşekkürler
Ve başka tariflerde bekliyorum
Peki kabizlk konusunda neyapabilrm............ dye bi ilac aldm ise yaradi braaz ama dogal yollar istyorm bagrsak tembelligi yapuyoms cunki
Maalesef kabızlık dükan diyetinde katı beslenmeye bağlı sıkça karşılaşılan bir sorun..Ama bazı tedbirlerle önüne geçebilirsin:
-Günde mutlaka 1,5-2 lt su tüketmeye çalış
-Hergün 3 fincan kadar yeşil çay içebilirsin
-Doğadanın kayısılı form çayından içebilirsin arasıra
-Yoğurduna ,salatana, 1 çay kaşığı keten tohumu katabilirsin
-Acı seviyorsan hergün 2-3 minik top biber turşusu yiyebilirsin şu bayağı acı olanlardan
-Yürüyüş yapmak iyi geliyor hergün 20-30 dakika yürüyebilirsin ki zaten diyette yürüyüş öneriliyor
-Seyirde isen sebze günlerinde bol lifli yeşil sebzeleri tercih edebilirsin salata,ıspanak,pırasa,lahana.....
-Eğer kabızlık yaşıyorsan yulaf kepeğini yarı yarıya buğday kepeği ile karıştırabilirsin
-Kabızlık oluşmuşsa 2-3 acı çehre tohumu çiğneyebilirsin
-Sıkıntı veren bir hal alırsa öncelikle doğal bitkisel içecekler sorabilirsin eczacına daha ileri boyutta ise ilaç sorabilirsin
Tesekkur ederm onerilerin icnn .yapabildklerimi yapicamm umarm ise yararr
keşke önce kitabı alıp okusaydın smyylmz ,
neden diceksin kitap seni diyet hakkında bilgi sahibi yapıyor neyi neden yememen gerektiğini ya da neyi neden yediğini çok güzel açıklıyor ve seni motive ediyor . tatlandılıcıya gelince Migroslardan , Careffourdan , Metrodan vs alabilirsin . proteğin ve sebzelerde tüketim sınırı yok ama tatlandırıcı , kakao , süt tozu gibi maddelerde var işte tüm bu sorularının cevabı kitapta da varatakta saf protein hariç hiç bir şey tüketmiyorum . seyir evresi senin tercihine bağlı 1+1 veya 5+5 olarak yapılıyor 1 gün saf proteğin 1 gün proteğin sebze yapıyorsun ve tabi tatlandırıcı da sınırlı miktarda tüketiyorsun .
uyarın için teşekkürler Lisabella ,
ben de erkek arkadaşıma yediririm
Uyarılar ve bilgilendirme için çok teşekkürler kitabı bende almadım ama benim küçük bir bebişim var okumak için zaman yok maalesef ayrıca e kitap olarak da internetten okunabiliyor arada bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?