bende bazen hic istah olmuyor ama regl donemleri tazmanya canavarina donusuyorum neyseki kendimi durdurailiyorum :)hanımlar bir şey soracağım, ben 2 3 gündür aşırı iştahsızım zorla yiyorum resmen, sizde de iştahsızlık oluyor mu ?
Selam kızlar sizleri bulduğuma çok sevindim...:) bende dukan yapıyorum 84.500 kilo ile başladım 6 gün atak yaptım ve bugün seyirin 11. Günündeyim... Atakta 2.5 kilo seyirdede 2.700 kilo gitti... Burada bilgi alışverişinde bulunmak ve birbirimizi motive etmek çok güzel olur...:) hepinize bol eksilerdiliyorum
ben karatayi denedikten sonrA DUKANA gectim cunku karatayda cok yavas kilo veriyordum birde duraklamalar cok uzun oluyordu ama vereceginiz kilo azsa bence saglikli olna karatay ben guclendirmemi karatayla yapmayi dusunuyorum karar sizin dukan size zayiflama doneminizi de soyluyor ornegin benim temmuzda ideal kilomda olacagimi soyluyor bunu bilmek insani mutlu ediyor bu da diger bir artisi diger arkadaslarin yorumlarida olucaktir ama benim dusuncem dukandan yana
baktım o tariflere ama çalısıyorum 3 yaşında kızım var vaktim olmuyor açıkcası çok da ekmek ve tatlı aramıyorum o yüzden hevesli değilimbirde dukan tariflerine geçsen neler neler var yaz google amcana sana tek tek anlatsın dukan tarifleri...
baktım o tariflere ama çalısıyorum 3 yaşında kızım var vaktim olmuyor açıkcası çok da ekmek ve tatlı aramıyorum o yüzden hevesli değilimyulafkepeği yoğurtla da güzel gidiyor bakalım daha yolum var belki sıkılır yeni şeyler denemek isterim
bugün ki menüm
sabah; 2 yumurta 1 br yarım yağlı süt ve peynir
öğle: yoğurt
akşam : kıymalı yeşil fasulye + yoğurt
ayrıca ben 3 lt su 3 br yeşil çayı diyete başladığım günden beri hiç aksatmadan devam ediyorum hatta hafta sonlar evdeyken çeşitli bitki çaylarını da ekliyorum kiraz sapı, biberiye,mate ve kabızlık için kayısılı form çayı...
günaydın
bugün 2.defa dukana başlıyorum 1 haftalık ara ve daha öncesi sürekli devam eden sinüzit rinit ve nezle yüzünden tam tamına yapamadım en son tartıldığımda 14 kasım 94,4 tüm ve giden kilo 20 di ve bu sabah tartıldığımda 97,3 üm boyum 1,72.
şimdi sorum şu direk 3 gün sp yapıp devam mı edeyim yoksa en baştan başlayıp 7 gün atağı mı yapayım.
Bugün ki menüm
SABAH
3 yk kadar lor
2 tane omlet yumurta
1 fincan açık çay
1 fincan yeşil çay
Selam kızlar sizleri bulduğuma çok sevindim...:) bende dukan yapıyorum 84.500 kilo ile başladım 6 gün atak yaptım ve bugün seyirin 11. Günündeyim... Atakta 2.5 kilo seyirdede 2.700 kilo gitti... Burada bilgi alışverişinde bulunmak ve birbirimizi motive etmek çok güzel olur...:) hepinize bol eksilerdiliyorum
bebişin hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah . e kitap varsa güzel ama ben eski kafalıyım o mürekkep kokusunu kitap okurken hissetmem gerektakıldığın yerler olunca buradan bize de sorabilirsin
Yardımın ve desteğin ayrıca güzel dileklerin için çok teşekkürler
günaydın herkese.bugün atakta 3.ve son günüm.yarın sabah tartılacağım.kahvaltıda 1 yumurta haşladım,light peynir,dukan ekmeği ve çay.kızlar ya bişey soracağım yulaf keğeğini 1,5 kaşıktan fazla tüketmek sorun yaratır mı?
offf her ay bir kilo muu benim 44 ay yapmam gerkirdi o zamanbende cok dusundum yorumlari okudum karatayda cok yavas vermis cogunlugu bende o kadar sabir yok malesef en fazla 1 ay sonra bozarim diye dukana basladim bu sabah itibaren ocakda ideal kiloma gelecegimi soyluyor test hadi insallah bakalim sonra karataya gecebilirim kardesimde yapti diyet dogumdan kalan 12 kiloyu tam 12 ayda verdi ben olsam hayatta yapamazdim her ay 1 kilo verdi ne kadar uzun suregerci boyle yapa yapa ustune eklenir oldu neyseki basladik insallah sonuda gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?