Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba kızlar.bende dün başladım dukan diyetine.1.68 boyunda 77.6 kiloyla başladım.3 gün atak çıktı testte.yarın son atak günüm.dün regl oldum ama ilk atak günümde nasıl etki eder bilmiyorum

Selam kızlar sizleri bulduğuma çok sevindim...:) bende dukan yapıyorum 84.500 kilo ile başladım 6 gün atak yaptım ve bugün seyirin 11. Günündeyim... Atakta 2.5 kilo seyirdede 2.700 kilo gitti... Burada bilgi alışverişinde bulunmak ve birbirimizi motive etmek çok güzel olur...:) hepinize bol eksilerdiliyorum

öncelikle hoş geldin lehrerinn ,
bnimle aynı gün başlamışsın dukana :) ve bir kilo fark ile benden önde gidiyorsun kilo verme konusunda tebrik ederim seni hedefin kaç kilo 61 lerde sanırım bu hafta yeni başlayan ve aramıza yeni katılan arkadaşlar fazlalaştı bu da bizi çok sevindiriyor hepimize bol eksiler diliyorum

Saol canım hoşbulduk...😄 evet hedef 60 kilo ki dukan amca 63 dedi bakalım 60 lı rakamları bi tartıda görsem ... Önemli olan benim evet ben bu görüntümü sevdim diyebilmek belki bunu 65 tede belki ancak 58 de söyleyebilirim ... Şimdi öncelikle bu kiloları bi vermek lazım sonrası daha kolay...:) aslında diyet iyi gidiyor ama ben polikistik over hastasıyım kolay kilo veremiyorum diye düşünüyorum ve insülin direncim yüksek... Zaten ömrümce sorunum hep tatlı olmuştur..:) canımda çekmiyor değil ama sabır..:)sen atağı kaç güm yaptın atakta ve seyirde kaç kilo verdin ? Benim ödemin çoktu yüzüm hemen küçüldü ama yağlar duruyor..:) yarın ps günüm karnıbahardan kısır oluyormuş yarın onu deneyeceğim güzel olursa tarifini veririm :)

selam arkadaşlar ben aslında karatay diyeti yapıyordum.moral bozukluğu falan derken bıraktım 3 haftadır ne bulduysam yedim.pişmanlık hadsafhada tabi.dukan yapıp biraz kilo vermemi hızlandırmak istiyorum.kilo verince tekrar karatay diyetine geçeceğim.çok sağlıklı ve yormuyor.ama öncesinde biraz hızlı kilo verip moralimi düzeltmem lazım.bana 3 gün atak çıktı.yalnız küçük bir ilçedeyim yulaf kepeğini bıra,diyet ürünleride bulamıyorum.artık olduğu kadar.sabah tuzsuz lor ve yumurta ile omlet yaptım.çay içtim.öğlen de kıyma kavururum biraz çalışıyorum vaktim yok.bugün ilk günüm ama yarın tartılıcam bakalım ne olcak

bende cok dusundum yorumlari okudum karatayda cok yavas vermis cogunlugu bende o kadar sabir yok malesef en fazla 1 ay sonra bozarim diye dukana basladim bu sabah itibaren ocakda ideal kiloma gelecegimi soyluyor test hadi insallah bakalim sonra karataya gecebilirim kardesimde yapti diyet dogumdan kalan 12 kiloyu tam 12 ayda verdi ben olsam hayatta yapamazdim her ay 1 kilo verdi ne kadar uzun sure gerci boyle yapa yapa ustune eklenir oldu neyseki basladik insallah sonuda gelir

birde dukan tariflerine geçsen neler neler var yaz google amcana sana tek tek anlatsın dukan tarifleri...
baktım o tariflere ama çalısıyorum 3 yaşında kızım var vaktim olmuyor açıkcası çok da ekmek ve tatlı aramıyorum o yüzden hevesli değilim yulafkepeği yoğurtla da güzel gidiyor bakalım daha yolum var belki sıkılır yeni şeyler denemek isterim
bugün ki menüm
sabah; 2 yumurta 1 br yarım yağlı süt ve peynir
öğle: yoğurt
akşam : kıymalı yeşil fasulye + yoğurt
ayrıca ben 3 lt su 3 br yeşil çayı diyete başladığım günden beri hiç aksatmadan devam ediyorum hatta hafta sonlar evdeyken çeşitli bitki çaylarını da ekliyorum kiraz sapı, biberiye,mate ve kabızlık için kayısılı form çayı...

Son düzenleme:

Ben krepi çok seviyorum, vazgeçilmezim, bazen sebze günlerimde mücverde kullanıyorum yulaf kepeğini onun dışında her gün krep

Gunaydinn Hanimlarrrrr :) bugun sabah bir yumurta ve birbucuk dilim kadar light peynir yanindada bir bardak cay ve ise yuruyerek geldm yaklasik 20 dakika yurudum tempolu bir sekilde. Sabah ac karnina 80.5 geldm seyir 3.gun bugn 83.1 le baslamistm atakta verdgm kiloyla duruyorm almiyorumda kilo tabi cok acececimiyim sizcee?? Duraklamis olabilirmiyim acil tawsiye lazm kizlar .hepinize saglikli guzel gunler <3

günaydın
bugün 2.defa dukana başlıyorum 1 haftalık ara ve daha öncesi sürekli devam eden sinüzit rinit ve nezle yüzünden tam tamına yapamadım en son tartıldığımda 14 kasım 94,4 tüm ve giden kilo 20 di ve bu sabah tartıldığımda 97,3 üm boyum 1,72.
şimdi sorum şu direk 3 gün sp yapıp devam mı edeyim yoksa en baştan başlayıp 7 gün atağı mı yapayım.

Bugün ki menüm
SABAH
3 yk kadar lor
2 tane omlet yumurta
1 fincan açık çay
1 fincan yeşil çay

Gunaydin .bence atak yapmalisin kesinlikle .spir yapmak istyosan atak zamaninda yapman senin icin cokkk daha verimli olur bence canmm.

hosgeldın lehrerinn..

günaydın herkese.bugün atakta 3.ve son günüm.yarın sabah tartılacağım.kahvaltıda 1 yumurta haşladım,light peynir,dukan ekmeği ve çay.kızlar ya bişey soracağım yulaf keğeğini 1,5 kaşıktan fazla tüketmek sorun yaratır mı?

kesinlikle atakta sakıncalı ama seyirde 2 kaşığa çıkarabilirsin.sınırlı izinlilelere giriyor

offf her ay bir kilo muu benim 44 ay yapmam gerkirdi o zaman gerci herkesin bunyesi farkli ama zaten bende denemistim hakikaten daha agir ama lisanin dedigi gibi bizim mutfaga cok uygun koruma evresini karatay diyeti yaparak gecistirmek lazim zira 1 yillik guclendirme ve koruma evresi var benim senin icin hayirli ugurlu olsun insallah son gramina kadar devam edersin azmimize saglikkkk

Benimde ilk günüm bitti atakta . Akşam da klasik haşlanmış tavuk, yoğurt ve kornişon turşu yedim bir tane. Sonucu 3 gün sonra yazarım.
Kızlar benimde test sonucumu inceledim. Dukana testine göre 31 aralık 2013' te ideal kiloma ulaşacağımı söylüyor.Bu çok güzel :)) yeni yıla istediğim kiloyla girmek süper olur...

Son düzenleme:
Gunaydinn Hanimlarrrrr :) bugun sabah bir yumurta ve birbucuk dilim kadar light peynir yanindada bir bardak cay ve ise yuruyerek geldm yaklasik 20 dakika yurudum tempolu bir sekilde. Sabah ac karnina 80.5 geldm seyir 3.gun bugn 83.1 le baslamistm atakta verdgm kiloyla duruyorm almiyorumda kilo tabi cok acececimiyim sizcee?? Duraklamis olabilirmiyim acil tawsiye lazm kizlar .hepinize saglikli guzel gunler <3????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…