Gunaydinn Hanimlarrrrr :) bugun sabah bir yumurta ve birbucuk dilim kadar light peynir yanindada bir bardak cay ve ise yuruyerek geldm yaklasik 20 dakika yurudum tempolu bir sekilde. Sabah ac karnina 80.5 geldm seyir 3.gun bugn 83.1 le baslamistm atakta verdgm kiloyla duruyorm almiyorumda kilo tabi cok acececimiyim sizcee?? Duraklamis olabilirmiyim acil tawsiye lazm kizlar .hepinize saglikli guzel gunler <3????????
merhabalar bir kaç gündür giremedim ama tekrar burdayımseyir evresinde(8.gündeyim) 0 kaçamaksız devam ediyorum ama ısrarla tartılmıyorum cünkü regl dönemim çok yaklaştı motıvasyonum bozulsun ıstemıyorum bitsin sonra tartılacagım 98 güncük kaldı inşallah az kaldı gözüyle bakıyorum
light puding yenebiliyor mu anlayamadım bi arkadaş uygun değil demiş ama kesin sonuç neayrıca ben yulaf kepeğibi yoğurda karıştırıyorum üstüne tarçın zencefil ve zerdaçal da serpip afiyetle yiyorum daha dukan tarşflerinden hiç denemem olmadı gerek duymadım belkide
Saol canım hoşbulduk...😄 evet hedef 60 kilo ki dukan amca 63 dedi bakalım 60 lı rakamları bi tartıda görsem ... Önemli olan benim evet ben bu görüntümü sevdim diyebilmek belki bunu 65 tede belki ancak 58 de söyleyebilirim ... Şimdi öncelikle bu kiloları bi vermek lazım sonrası daha kolay...:) aslında diyet iyi gidiyor ama ben polikistik over hastasıyım kolay kilo veremiyorum diye düşünüyorum ve insülin direncim yüksek... Zaten ömrümce sorunum hep tatlı olmuştur..:) canımda çekmiyor değil ama sabır..:)sen atağı kaç güm yaptın atakta ve seyirde kaç kilo verdin ? Benim ödemin çoktu yüzüm hemen küçüldü ama yağlar duruyor..:) yarın ps günüm karnıbahardan kısır oluyormuş yarın onu deneyeceğim güzel olursa tarifini veririm :)
cnm nasıl mercımek corbası ıstıo bı bılsenızzzzzzzzzzzzz
kesinlikle atakta sakıncalı ama seyirde 2 kaşığa çıkarabilirsin.sınırlı izinlilelere giriyor
offf her ay bir kilo muu benim 44 ay yapmam gerkirdi o zamangerci herkesin bunyesi farkli ama zaten bende denemistim hakikaten daha agir ama lisanin dedigi gibi bizim mutfaga cok uygun koruma evresini karatay diyeti yaparak gecistirmek lazim zira 1 yillik guclendirme ve koruma evresi var benim senin icin hayirli ugurlu olsun insallah son gramina kadar devam edersin azmimize saglikkkk
merhaba kızlar.bende dün başladım dukan diyetine.1.68 boyunda 77.6 kiloyla başladım.3 gün atak çıktı testte.yarın son atak günüm.dün regl oldum ama ilk atak günümde nasıl etki eder bilmiyorum
bende bazen hic istah olmuyor ama regl donemleri tazmanya canavarina donusuyorum neyseki kendimi durdurailiyorum :)
Selam kızlar sizleri bulduğuma çok sevindim...:) bende dukan yapıyorum 84.500 kilo ile başladım 6 gün atak yaptım ve bugün seyirin 11. Günündeyim... Atakta 2.5 kilo seyirdede 2.700 kilo gitti... Burada bilgi alışverişinde bulunmak ve birbirimizi motive etmek çok güzel olur...:) hepinize bol eksilerdiliyorum
günaydın
bugün 2.defa dukana başlıyorum 1 haftalık ara ve daha öncesi sürekli devam eden sinüzit rinit ve nezle yüzünden tam tamına yapamadım en son tartıldığımda 14 kasım 94,4 tüm ve giden kilo 20 di ve bu sabah tartıldığımda 97,3 üm boyum 1,72.
şimdi sorum şu direk 3 gün sp yapıp devam mı edeyim yoksa en baştan başlayıp 7 gün atağı mı yapayım.
Bugün ki menüm
SABAH
3 yk kadar lor
2 tane omlet yumurta
1 fincan açık çay
1 fincan yeşil çay
günaydın herkese.bugün atakta 3.ve son günüm.yarın sabah tartılacağım.kahvaltıda 1 yumurta haşladım,light peynir,dukan ekmeği ve çay.kızlar ya bişey soracağım yulaf keğeğini 1,5 kaşıktan fazla tüketmek sorun yaratır mı?
Saol canım hoşbulduk...😄 evet hedef 60 kilo ki dukan amca 63 dedi bakalım 60 lı rakamları bi tartıda görsem ... Önemli olan benim evet ben bu görüntümü sevdim diyebilmek belki bunu 65 tede belki ancak 58 de söyleyebilirim ... Şimdi öncelikle bu kiloları bi vermek lazım sonrası daha kolay...:) aslında diyet iyi gidiyor ama ben polikistik over hastasıyım kolay kilo veremiyorum diye düşünüyorum ve insülin direncim yüksek... Zaten ömrümce sorunum hep tatlı olmuştur..:) canımda çekmiyor değil ama sabır..:)sen atağı kaç güm yaptın atakta ve seyirde kaç kilo verdin ? Benim ödemin çoktu yüzüm hemen küçüldü ama yağlar duruyor..:) yarın ps günüm karnıbahardan kısır oluyormuş yarın onu deneyeceğim güzel olursa tarifini veririm :)
Gunaydinn Hanimlarrrrr :) bugun sabah bir yumurta ve birbucuk dilim kadar light peynir yanindada bir bardak cay ve ise yuruyerek geldm yaklasik 20 dakika yurudum tempolu bir sekilde. Sabah ac karnina 80.5 geldm seyir 3.gun bugn 83.1 le baslamistm atakta verdgm kiloyla duruyorm almiyorumda kilo tabi cok acececimiyim sizcee?? Duraklamis olabilirmiyim acil tawsiye lazm kizlar .hepinize saglikli guzel gunler <3????????
hanımlar ben 4 gündür yumruk yapıyorum.ama kilom hala aynı..ve midem çok kötü dün geceden beri yoğun mide ağrısı yaşıyorum.sanırım fazla yeşil çay içtim
Merhaba Arkadaşlar,
Beni hatırlayanlar var mı hala o zamandan burada kalanlar var mı bilmiyorum :) Şunu söylemeliyim ki ben Dukan' la çok iyi kilo vermiştim 6 ay öncesine kadar. Ancak koruma evresini yapmadığım ve sonrasında yediklerime hiç dikkat etmediğim için verdiğim kiloları eski kilomun üzerine +1.5 kg ile beraber geri aldım malesef. Size tavsiyem sakınnnn bırakmayınnnn... Hele ki bu forumdan hiç kopmayın. O dönemde diyete beraber devam ettiğimiz arkadaşlar da sağolsunlar çok iyi motive ediyorlardı ve hep birbirimize danışarak ilerliyorduk. Şimdi başladığım yere geri dönmek çok üzücü oldu ve onca emek boşa gitti. Biliyorum ki bu diyet sadece 2 defa tekrarlanabiliyor ancak Dukan resmen bir yaşam tarzı olmuştu o dönemde benim için ve acayip keyifliydi. Hem de hiç diyet psikolojisine girmeden çok keyifle vermiştim kilolarımı.
Zaman zaman duraklamalarım çok olmuştu :) Ama eğlenceli bir şekilde kilo verdiğim için duraklasam bile bırakmamıştım. Değişik tarifleri fln deniyordum. Bu arada yemek pişirme konusunda da bana bir çok beceri kattı ve geliştirdi beni :))
Şimdi yeniden başlamak istiyorum açıkçası ama bir yandan da 1 yıllık evliyim ve her an hamile kalabilirim korkusuyla bu işe girişemiyorum. Tabii ki hamilelikte Dukan' ı da incelememiştim. Ancak şu anda hamile değilim ve bu diyeti uygulamaya başlasam sonradan hamile olduğumu öğrenirsem bebeğin gelişimi açısından bir zarar olur mu acaba ? Belki tecrübeli olanlarınız vardır diye sormak istedim... Söylediğim gibi henüz böyle bir durum yok ama sonradan olursa öğrenene kadar geçen süreçte diyet yapmış olacağımdan acaba bir problemle karşılaşır mıyım ki ? Ne dersiniz ? :)
aynı ben bugün 750 g lık süt tozu siparişi verdim yaptığım tatlılara yetişmiyor 200 g lık paketler anlaşıldı :)))
Panna cottayı nasıl yaptın tarifini verir misin, bir de helvanın tarifini, elimde bulunsun sonra yapacağım inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?