Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

wauwww çok güzel bir iraden var tebrik ederim güzelim... yarın kaç çıkacağız acaba heyecanlıyım vallaa bu sabah 86,5 çıktım inşallah yarına artmaz... :18:

Merhaba arkadaşlar benimde dukanda 3.atak günüm.normaldede protein ağırlıklı beslendiğim icin yoğun bi kilo kaybi yaşamadım bu atakta.ama inceldigimi hissediyorum. 3 gun daha atak yapicam sonra sebze proteine geçicem. Şimdi akşam yemeği hazirlicam sizce ne yiyeyim ya kararsız kaldım. Ya light kaşar jambonla dukan krebimle ufak boy pizza yapiim diyorum.ya da tavuk soteliiyim ya da köfte:26:

Bi akıl verim bana.

merhaba kızlar öğlen kıyma kavurdum baharat ekledim yoğurtla onu yedim.akşamda 4 tane yağsız galetaunsuz köfte ve yoğurt yedim.arada 1 bardak süt içtim.ha birde akşam yemeğinde 2 tane minicik kornişon turşu yedim.ama ağzım saman gibi sizinde öyle oldumu.buralarda light ürün yok maalesef,ev yoğurdu yiyorum,kaymağını ayırıyorum süt pişerken zaten.peynir olarakta lor aldıma ama onun üstünde de yüzde 16 yazıyo.malesef bununla idare etmek zorundayım.birazdan 20 dk yürüycem şu ana kadar da 1,5lt su içtim.yatana kadar 2 lt olur o:))yorumlarınızı bekliyorum.

spirochet bunlar benim ölçülerim listede yer almak için sabırsızlanıyorum bayramda önceki listede yer alamamıştım içimde kalmıştı :)

başlangıç tarihi : 11.10.2013
başlangıç kilosu :95.000
hedef kg : 61.000
geçen hafta kg : 91.700
güncel kg : 91.100
boy: 162 cm.

ben sabah tartılacağım yazarım bilgilerimi

wauwww çok güzel bir iraden var tebrik ederim güzelim... yarın kaç çıkacağız acaba heyecanlıyım vallaa bu sabah 86,5 çıktım inşallah yarına artmaz... :18:

Canım bir an önce kurtulmak istiyorum kilolarımdan, bir de bir kere yiyince sürekli yemek istermişim gibi geliyor, tatlıya dayanmak zor...

sabah kahvaltıda: light peynir,1 yumurta,1 dilim dukan ekmeği ve çay
ara:1 bardak ayran
öğlen: baharatlar ve az soğanla kavrulmuş kuşbaşı üzerine yoğurt
ikindi:nescafe
akşam:haşlanmış tavuk,light kola
(acıkırsamda yoğurt yerim)

Yarın için bende heyecanlıyım, gerçi regl olduğum için biraz fazla çıkarım ama olsun

Bugün kü menüm:

Sabah: krep, domates, yeşil biber, peynir, yumurta, çay

Öğlen: Biraz tavuk kavurma, biraz da kıyma kavurma, krep, yoğurt

Akşam: tavuk kavurma, kıyma kavurma, krep, yoğurt

35 dk yürüyüş, 1 tane şekersiz, sütsüz nescafe, bol su, birazdan bitki çayı içerim...

merhaba kızlar sizlerin menülerini görünce o kadar özeniyorum ki bende aslında dukan yapıyorum ama şu son 2 haftadır 3 gün yapıyosam 1 gün bozuyorum bi istikrarımı sağlayamıyorum sanırım regl olucam onunda etkisi var bir an önce toparlanmam lazım bi bakıyorum gayet motive olmuşum çok iyi gidiyorum sonra kaçıyo.

2 kupadan fazla bitki çayı içmemek lazım...

aynen.

birde iki gündür barsaklarım bozuldu phyto lax içtim iki gün üst üste içince acaip çözdu beni kızlar aklınızda olsun kabızlıkta işe yarıyor ama sakın iki gün arka arkaya içmeyin wc den çıkamaz oldum birde il dışındaydım düşünün halimi

dün kendime kek yaptım yine çöpe gitti nasılda özenmiştim nasılda iştahlıydım ama yine olmadı...ben artık kek işini bırakıyorum poğaçaya devam

Bu ne listesi acaba ? Bende katilmak istyormm

panna cota denemedim hiç ama dukan helva benim favorim hem çok kolay hemde tatlı ihtiyacını gideriyor ayrıca tuttu tutmadı riski de yok malum keklerde çok başarısızım
ben bhelva kıvamında değilde biraz daha cıvık yapıyorum muhallebi kıvamında daha iyi gidiyor.yulaf kepeği ve tarçını kavuruyorum 1 kaşık süt tozu 1.5 y.kaşığı splenda ekleyip sütünü ilave ediyorum içine birazda hindistan cevizi aroması hopp mideye

elifece82 bende küçük mini mini bir yerde oturuyorum(valla tereddütteyim aynı yerdemi oturuyoruz acaba:44:) alışverişimi hep başka bir ilde yapıyorum.4 gündür yoğurdum yoktu yemedim bekledim ilk iki gün light ayran vardı onla idare ettim nihayet bu gün 0 yağlı yoğurtlarıma kavuştum mutluyum

Bende katilmak istyorm listenin icerigini merak ettm smdi :) baslangic tarihi;14.10.2. Baslangic kilosu; 83.1. Hedef kg ; 64.60. Gecen haftaki kg ;81.1 guncel kilo ;80.0. Boy 1.70

valla canım ben kastamonunun küçük bir ilçesindeyim:)))sen?ben hala bulamadım ile giden olursa sipariş vermek iyi olur ama herkesede söylenmezki diyet yoğurt,diyet süt falan küçük yerlerde milletin ağzına sakız olurum:18:

aynı ben bugün 750 g lık süt tozu siparişi verdim yaptığım tatlılara yetişmiyor 200 g lık paketler anlaşıldı :)))
hahaa evet yaa regl donemi kadinlar kurtkadina donusuyo yazik wallahi bize bu hormonal inis cikislar ayri kilo ayri cocuk dogur onu yetistir offff bakim olayina hic girmiycemmm bi anlik depresyona girdim neyse bunlarinda ayri guzelligi var

başlangıç tarihi: 27.09.2013
başlangıç kilosu:107
hedef kg:63
geçen hafta kg:100
güncel kg:100
boy :168
16 gundur duraklamadayim

Son düzenleme:
ben bişey daha soriciiiimm ,regl döneminiz diyetten nasıl etkileniyor? benim normalinden çok çok az geldi ve daha 3. günden nerdeyse bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…