Bende dukana başlamadan almıştım 1 paket süttozu ve tatlandırıcı ama daha açmadım, ben tatlıya bayılırım, özellikle çikolataya, kilo vermemi etkilemesin diye şimdilik kullanmak istemiyorum, 7 kilo daha vereyim o zaman arada tarifleri denemek istiyorum...
hoşgeldin güzelim... oooo 17 gün geçirmişsin dukanda... bende 29. gündeyim... yarın liste yapacağım kızlar listede olmak isteyenler aşağıda bilgileri verirlerse sevinirim.
başlangıç tarihi
başlangıç kilosu
hedef kg
geçen hafta kg
güncel kg
boy:
wauwww çok güzel bir iraden var tebrik ederim güzelim... yarın kaç çıkacağız acaba heyecanlıyım vallaa bu sabah 86,5 çıktım inşallah yarına artmaz... :18:
2 kupadan fazla bitki çayı içmemek lazım...
evet dün ne yedimmm
sabah: dukan poğaçam + yumurta + 1 dilim hindi jambon
öğle: ton balığı + dukan poğaçam
ara: tatlandırıcılı yoğurt
akşam: soya + sütte körili tavuk + yoğurt + zero
ara: kepekli muhallebi namı değer benim dukan helvam
bugünde servisim geç geldi sabah kendime panna cotta yaptım. içine yarım çay kaşığı neskafe koydum çok güzel koktu yaaa akşama kısmetse yicem
bugünü de hazırladım şimdiden yazayım bari
sabah: menemen + dukan poğaçam
ara: yeşil çay
öğle: etli patlıcan yemeği + yoğurt + dukan poğaçam
ara: havuç, çarliston biber
akşam: kabak oturtma yaptım kendime yine yoğurtla
ara: panna cottam
spirochet bunlar benim ölçülerim listede yer almak için sabırsızlanıyorumbayramda önceki listede yer alamamıştım içimde kalmıştı :)
başlangıç tarihi : 11.10.2013
başlangıç kilosu :95.000
hedef kg : 61.000
geçen hafta kg : 91.700
güncel kg : 91.100
boy: 162 cm.
panna cota:
2 bardak light süte 2 yk kaşığı süt tozunu ve yarım çay kaşığı neskafeyi ekledim iyice çırparaktan pişirdim 10 dk. üstüne 2 kaşık toz tatlandırıcı yarım bardak suda çözdüğüm 2,5 tk toz jelatini ve 2 damla çilek aromasını ekledim ıslattığım 3 kaseye koydum. bekliyorlar akşam dolaba da koyarım 2 saatte taş gibi olur 1 tanesini akşam yerim... tatlıları hem acaip canım çekiyor hemde eşim her akşam karşımda tatlı yiyor ondan yapıyorum...
helva (ben uydurdum)
2 bardak light süte 2 yk iri yulaf kepeğini ekledim 15 dk kaynattım. üstüne 3 kaşık toz tatlandırıcı yarım bardak suda erittiğim toz jelatin 4-5 damla çilek aroması ekledim. yine ıslattığım kaseler koyup beklettim soğuyunca dolaba... oda güzeldi...
merhaba kızlar öğlen kıyma kavurdum baharat ekledim yoğurtla onu yedim.akşamda 4 tane yağsız galetaunsuz köfte ve yoğurt yedim.arada 1 bardak süt içtim.ha birde akşam yemeğinde 2 tane minicik kornişon turşu yedim.ama ağzım saman gibi sizinde öyle oldumu.buralarda light ürün yok maalesef,ev yoğurdu yiyorum,kaymağını ayırıyorum süt pişerken zaten.peynir olarakta lor aldıma ama onun üstünde de yüzde 16 yazıyo.malesef bununla idare etmek zorundayım.birazdan 20 dk yürüycem şu ana kadar da 1,5lt su içtim.yatana kadar 2 lt olur o:))yorumlarınızı bekliyorum.
hoşgeldin güzelim... oooo 17 gün geçirmişsin dukanda... bende 29. gündeyim... yarın liste yapacağım kızlar listede olmak isteyenler aşağıda bilgileri verirlerse sevinirim.
başlangıç tarihi
başlangıç kilosu
hedef kg
geçen hafta kg
güncel kg
boy:
Bu ne listesi acaba ? Bende katilmak istyormm
elifece82 bende küçük mini mini bir yerde oturuyorum(valla tereddütteyim aynı yerdemi oturuyoruz acaba:44:) alışverişimi hep başka bir ilde yapıyorum.4 gündür yoğurdum yoktu yemedim bekledim ilk iki gün light ayran vardı onla idare ettim nihayet bu gün 0 yağlı yoğurtlarıma kavuştum mutluyum
hahaa evet yaa regl donemi kadinlar kurtkadina donusuyo yazik wallahi bize bu hormonal inis cikislar ayri kilo ayri cocuk dogur onu yetistir offff bakim olayina hic girmiycemmm bi anlik depresyona girdimaynı ben bugün 750 g lık süt tozu siparişi verdim yaptığım tatlılara yetişmiyor 200 g lık paketler anlaşıldı :)))
başlangıç tarihi
başlangıç kilosu
hedef kg
geçen hafta kg
güncel kg
boy:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?