valla canım ben kastamonunun küçük bir ilçesindeyim:)))sen?ben hala bulamadım ile giden olursa sipariş vermek iyi olur ama herkesede söylenmezki diyet yoğurt,diyet süt falan küçük yerlerde milletin ağzına sakız olurum:18:
hoşgeldin güzelim... oooo 17 gü
Acaba bubilacin tam adini orenmem mumkunmu canm???aynen.
birde iki gündür barsaklarım bozuldu phyto lax içtim iki gün üst üste içince acaip çözdu beni kızlar aklınızda olsun kabızlıkta işe yarıyor ama sakın iki gün arka arkaya içmeyin wc den çıkamaz oldumbirde il dışındaydım düşünün halimi
Kızlar dün akşam ben çok kötü oldum bayıldım bayılacağım, gözümün önünde noktalar uçuşuyor, beynim karıncalanıyor, elim ayağım kalkmıyor, eşim başlarım dukanına deyip iki tane küçük kinder çikolatayı tıktı ağzıma
Dün atağın son günüydü ondan mı oldu acaba bide yulaf kepeği beni çok tıkıyor hiç bir şey yiyemiyorum + küçük bebiş var bütün gün oyun, ilgi istiyor azda olsa emiyor çok mu yüklendim acaba bünyeye diyorum. Bu arada çikolatalar umarım diyeti bozmamıştır.
başlangıç tarihi: 21.10.2013
başlangıç kilosu:70.000
hedef kg:55.000
geçen hafta kg:70.000
güncel kg: --- (tartılmadım henüz)
boy :166
Bende katilmak istyorm listenin icerigini merak ettm smdi :) baslangic tarihi;14.10.2. Baslangic kilosu; 83.1. Hedef kg ; 64.60. Gecen haftaki kg ;81.1 guncel kilo ;80.0. Boy 1.70
slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım sessiz sessiz sizi iki gündür takip ediyorum su an ataktayım şu lıght süt ürüler konusunu pek beceremıyom burda bırkaç markete gittim lıght urunler buldum ama tarıhleri..... bende evde ne varsa ondan yıyırom hafta sonu daha buyuk marketlere bakıcam
başlangıç 22 ekim 66 kg
güncel kilo 64.2 kg
boy 155
hedef 55 ama 52 53 de olabılır
Kızlar dün akşam ben çok kötü oldum bayıldım bayılacağım, gözümün önünde noktalar uçuşuyor, beynim karıncalanıyor, elim ayağım kalkmıyor, eşim başlarım dukanına deyip iki tane küçük kinder çikolatayı tıktı ağzıma
Dün atağın son günüydü ondan mı oldu acaba bide yulaf kepeği beni çok tıkıyor hiç bir şey yiyemiyorum + küçük bebiş var bütün gün oyun, ilgi istiyor azda olsa emiyor çok mu yüklendim acaba bünyeye diyorum. Bu arada çikolatalar umarım diyeti bozmamıştır.
başlangıç tarihi: 21.10.2013
başlangıç kilosu:70.000
hedef kg:55.000
geçen hafta kg:70.000
güncel kg: --- (tartılmadım henüz)
boy :166
geçmiş olsun sinem.acaba çok mu aç bıraktın kendini atak döneminde ondan kaynaklanmış olabilir mi ? yulaf kepeğini nasıl tüketiyorsun?ayrıca çikolata dukan da yenmemesi gerekiyor.
Dünki Menüm
Sabah
2 yumurta 3 yk lor bir fincan açık çay
3 parça tavuk pirzola 3 yk yoğurt
8 yk et kavurma 4 tane kornişon turşu 3 tane küçük acı biber turşusu
3 fincan yeşil çay 2 lt su 3 bardak ayran 1 fincan adaçayı
1,5 yk yulaf kepeği
on gün öncesine kadar dukan yapıyordum ama 10 gün içinde yapamayıp sürekli yediğim için dün ikinci dukan hakkıma başlamış bulunuyorum.ayın 14 de 94,4 tüm.114 kg ile başlamıştım.
başlangıç tarihi: 23.10.2013
başlangıç kilosu:98,8
hedef kg:70
geçen hafta kg:
güncel kg:97,5
boy :1,72
kizlar listeye benide ekleyin motivasyonum artsin bari
boy1.68
kilo75
ilk hedef 61 kilo sonra 55kgya dusmek istiyorum
23 ekimde baslama atak 2.gunumdeyim
bugunde 5 lt ye yakin su ictim cok acayip susuyorum ben protein diyetlerinde dahada icmek istiyor vucudum zor frenliyorum kendimi
kizlar utanarak yaziyorum ama size danismak istedim benim idrarim sapsari ve kokuyor 5 lt suya ragmen yetersizmi su miktari acaba
Kizlar bugun uyanip suyumu ictm kiloma bakaym dedm birde ne goreym 78.7 inanamadm 83.1 ile baslamistmm atak 6 gun yaptm seyirde 4. Gunum bugun .kac gundur duraklamadaydm .harika motive olmus durumdaym .....sabah yuruyusumu de yaptm 25 dk.. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?