Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Selam kızlar ben malesef ancak geceleri girebiliyorum ama yazdıklarınızı takip ediyorum... Benim bugün ps günümde ama çok yoğundum ve et türü bişey yiyemedim
Sabah : 2 dukan krepi , 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, yeşil biber ve biraz peynir
Aynısını akşam gezmeye gitmeden yine yedim
Bol su ve 2 bardak şekersiz çay içtim
Ne kadar limitsiz olsa da izinli yiyecekler kilo kaybını engelliyor bence diyete uyum sağladıktan sonra porsiyonları küçültmekte fayda var ...
Ya o dukan helvasını ben hiç yiyemedim arada kek yapıyorum ama ondan da bıkkınlık geldi acaba yarın cheesecake mi yapsam? Siz neler yapıyorsunuz kriz dönemlerinizde ?

anlıyorum seni cnm...
aynı yerde değilmişiz :) keşke yakın olsaydık paylaşırdık yoğurtlarımızı :)
eşim kastamonu ineboluda görev yapmıştı biz tanıştığımızda oradaydı..

cnm sana ö.m.yazacaktım ama sanırım kapalı.bende ilçede oturuyorum pek bahsetmiyorum açıktan çünkü hain planlarım var :)ve açıkçası burada duyulsun istemiyorum:))))

Son düzenleme:
gunaydin

bende 3 gundur dukanciyim ,uzun zamandir denemeye calisip hep basarisiz olmustum ama bu sefer kararli ve azimliyim sizlerinde yardimiyla basaricagimi umuyorum.
kilo bildirimi ne zaman yapiliyo bilmiyorum ama ben yinede simdilik kilomu yazayim...

baslangic tarihi: 21 ekim 2013
baslangic kilo : 63

24 ekim kilom :61,4

cnm sana ö.m.yazacaktım ama sanırım kapalı.bende ilçede oturuyorum pek bahsetmiyorum açıktan çünkü hain planlarım var :)ve açıkçası burada duyulsun istemiyorum:))))[/QUOTE]

mesaj kutumun kapalı olup olmadığını nasıl anlarım ki baktım kutum bomboş öyle kapalı falan da yazmıyo ama :44:

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım sessiz sessiz sizi iki gündür takip ediyorum su an ataktayım şu lıght süt ürüler konusunu pek beceremıyom burda bırkaç markete gittim lıght urunler buldum ama tarıhleri..... bende evde ne varsa ondan yıyırom hafta sonu daha buyuk marketlere bakıcam
başlangıç 22 ekim 66 kg
güncel kilo 64.2 kg
boy 155
hedef 55 ama 52 53 de olabılır

Kızlar dün akşam ben çok kötü oldum bayıldım bayılacağım, gözümün önünde noktalar uçuşuyor, beynim karıncalanıyor, elim ayağım kalkmıyor, eşim başlarım dukanına deyip iki tane küçük kinder çikolatayı tıktı ağzıma

Dün atağın son günüydü ondan mı oldu acaba bide yulaf kepeği beni çok tıkıyor hiç bir şey yiyemiyorum + küçük bebiş var bütün gün oyun, ilgi istiyor azda olsa emiyor çok mu yüklendim acaba bünyeye diyorum. Bu arada çikolatalar umarım diyeti bozmamıştır.

başlangıç tarihi: 21.10.2013
başlangıç kilosu:70.000
hedef kg:55.000
geçen hafta kg:70.000
güncel kg: --- (tartılmadım henüz)
boy :166

Kizlar bugun uyanip suyumu ictm kiloma bakaym dedm birde ne goreym 78.7 inanamadm 83.1 ile baslamistmm atak 6 gun yaptm seyirde 4. Gunum bugun .kac gundur duraklamadaydm .harika motive olmus durumdaym .....sabah yuruyusumu de yaptm 25 dk.. :))

Kilo bildirimi

başlangıç tarihi: 9.Eylül
başlangıç kilosu: 85.4
hedef kg: 60
geçen hafta kg: 78.4
güncel kg: 77.6
boy: 1.63

Pazartesi tartıldığımda 77.2 gelmiştim, şimdi reglden olsa gerek 77.6 geldim...

geçmiş olsun sinem.acaba çok mu aç bıraktın kendini atak döneminde ondan kaynaklanmış olabilir mi ? yulaf kepeğini nasıl tüketiyorsun?ayrıca çikolata dukan da yenmemesi gerekiyor.

Dünki Menüm
Sabah
2 yumurta 3 yk lor bir fincan açık çay
3 parça tavuk pirzola 3 yk yoğurt
8 yk et kavurma 4 tane kornişon turşu 3 tane küçük acı biber turşusu
3 fincan yeşil çay 2 lt su 3 bardak ayran 1 fincan adaçayı
1,5 yk yulaf kepeği

on gün öncesine kadar dukan yapıyordum ama 10 gün içinde yapamayıp sürekli yediğim için dün ikinci dukan hakkıma başlamış bulunuyorum.ayın 14 de 94,4 tüm.114 kg ile başlamıştım.
başlangıç tarihi: 23.10.2013
başlangıç kilosu:98,8
hedef kg:70
geçen hafta kg:
güncel kg:97,5
boy :1,72

merhaba dermali,seninle kilo-boy aynı durumdayız.Dün bir arkadaşım tavsiye etti Dukan diyetini,araştırıyorum şuan,yapabilir miyim bilemedim ama acil kurtulmam lazım bu kilolardan

bende listeye katılmak istiyorum :)sabah tartılıp kilomu yazarım inşallah şindilik durumum böyle ayrıca regl olmak üzereyim + çıkablirim çünkü ellerim ayaklarım felaket şişti

başlangıç tarihi:09.10.2013
başlangıç kilosu: 86.300
hedef kg:65
geçen hafta kg2( geçen hafta değil 6 günlük ataktan sonraki ki kilom bu daha tartılmadım bir daha)
güncel kg: yarın yazarım inşallah
boy:1.70

hoşgeldin tatlım bugünki listeye ekledim seni de... benim bir diyetisyenim tam light bulamazsan yarım yağlı al bardağın yarısına süt yarısına su koy öyle iç demişti... ben riske atmak istemiyorum vereceğim kilo çok fazla olduğundan light alıyorum ama bulamadığım zamanlarda eşime yarım yağlı alıyorum onunkine su karıştırıp içiyorum... bir arkadaşımda dukanla kilo verdi o yarım yağlı kullandım dedi... eh tam olacağına yarım olsun bizim olsun

Nosee Kilo Bildirimi;

başlangıç tarihi: 22 Ekim
başlangıç kilosu: 68
hedef kg: 58
geçen hafta kg: -
güncel kg: 66.50
boy: 1.68

Bugün atak 3. günümdeyim. Ben de regl olmama rağmen 1.50 kilo vermiş gözüküyorum :)) artık regl bitince esas durum ortaya çıkacak anlaşılan...

Sabah dukan krepi,haşlanmış yumurta ve beyaz peynir yedim.Çok tokum...

kizlar listeye benide ekleyin motivasyonum artsin bari
boy1.68
kilo75
ilk hedef 61 kilo sonra 55kgya dusmek istiyorum
23 ekimde baslama atak 2.gunumdeyim
bugunde 5 lt ye yakin su ictim cok acayip susuyorum ben protein diyetlerinde dahada icmek istiyor vucudum zor frenliyorum kendimi
kizlar utanarak yaziyorum ama size danismak istedim benim idrarim sapsari ve kokuyor 5 lt suya ragmen yetersizmi su miktari acaba

bu kadar yüklenme güzelim kendine hele ki arada emziriyorsan... keşke çikolata yerine tavuk but tepseydi benimde kocam ilk günlerde öyleydi başlayacam dukanına tarzında aman ha dedim ağzıma birşeyler sokacaksan et olsun süt olsun dedim

bu ne kadar turşu kızzz ödem dolacaksın... inşallah bu sefer bırakmazsın sende biliyorsun 2 kez yapabiliyorsun böyle değişik bir diyeti vücuduna ilk seferinde de çok güzel kilo kaybın olmuş keşke bırakmasaydın... hadi bu sefer bitir bu işi bunca sene yedikte ne oldu biraz da tutalım... seni de listeye kaydettim en çok kayıp senden olacak bence baksana 2 günde bile farketmişsin...

listede herkesi gelişigüzel girdim sonraki haftalarda sayımız belirlenirse ekler çıkarır değiştirir falan filan yaparım...

ekledim canım seni de herkes yazsın akşama doğru bakarsınız... bugün bir kilo değişimin var mı yoksa bu hafta sabit yazıcam...

Kizlar bugun uyanip suyumu ictm kiloma bakaym dedm birde ne goreym 78.7 inanamadm 83.1 ile baslamistmm atak 6 gun yaptm seyirde 4. Gunum bugun .kac gundur duraklamadaydm .harika motive olmus durumdaym .....sabah yuruyusumu de yaptm 25 dk.. :))

hadi gözün aydın demekki neymiş azıcık ta sabır gerekliymiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…