Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

spirochet liste için beni de gördün değil mi dışarda kalmayayım ayrıca bana da bu hafta sabit yaz sana zahmet çünkü yarın tartılınca regl den dolayı motıvasyonum düşsün istemiyorum emınım fazla çıkacağım inşallah gelecek hafta daha net sonuç olur

ekledim tatlım... sabit yazayım ama 9 ekimde başlamışsın hala 86,3 müsün??? bence oynamıştır biraz çok zaman olmuş atak bitmiş... yinede sen bilirsin

3 günlük atak evresinden sonra bugün seyir evresine geçtim.3 günde 2.100 gr vermişim:)

başlangıç tarihi: 21 Ekim
başlangıç kilosu: 77.6
hedef kg: 61,5
geçen hafta kg: -
güncel kg: 75.5
boy: 1.68

spirochet benide listeye eklersen sevinirim motive acisindan iyi olur diye dusunuyorum Tesekkur ederim.
Kilo bildirimi sabah yapmistim...

turşular çok küçüktü ondan o kadar yedim normalde de çok seviyorum turşuyu.aslında benimki tam bırakmak olmadı gün içinde yaptım akşam eve gidince yalnızlıktan yedim yediğimde ceviz ve fındık ekmekmiş pirinçmiş meyveymiş yemedim aslında 3 gün saf protein yapıp tekrarda olabilir daha öncesinde lisa bu şekilde yapabileceğimi söylemişti.

Öğlen
3 parça tavuk pirzola

spirochet benide listeye eklersen sevinirim motive acisindan iyi olur diye dusunuyorum Tesekkur ederim.
Kilo bildirimi sabah yapmistim...

ekledim canım gün boyu yazmalarını bekliyorum akşama doğru yayınlarım listemizi her perşembe de takip ederiz kendimizi ne yapmışız ne etmişiz ayrıca çok veren ne yaptı ne etti sorarız...

ekledim canım seni de herkes yazsın akşama doğru bakarsınız... bugün bir kilo değişimin var mı yoksa bu hafta sabit yazıcam...

daha dun basladim ama dayanamayip tartildim 74 kiloolmusum o kadar su icmeme ragmen odem gitmis herhalde yinede sevindim 74 kg diye yaz canim sonra haftalik yazarim

şimdilik listemiz bu dışarı çıkacağım yürüyüşümü yapmaya giremezsem diye paylaşayım dedim. kilo bildirenler olursa yarın son güncel halini tekrar paylaşırım... görüşürüz kızlar...

Bugün seyire geçtim. Atak 7 gün sürdü ve 92'den 88'e düştüm. -4 fena değil.

Sabah, Lorlu omlet - yağsız peynir - domates - salatalık - hindi füme - çay (Domatesin ve salatalığın kokusu tadı varyaa uuuffff!!!)

Öğlen ise akşamdan hazırladığım 'lorpanak' ı dilimler halinde yedim.
Lorpanak made in ben :) İş yerine götürmek için gayet uygun oluyor.
Tarifi;
3 yk lor peyniri
1,5 yk yulaf kepeği,
2 dal taze soğan
6-7 yaprak ıspanak
Bir tutam maydanoz
2 adet yumurta
baharatlar
Yapılışı; Malzemeleri ince ince doğrayıp karıştırın, sonra yağlı kağıdın üzerine pizzavari yayın ve pişirin... Afiyet olsuun :)

Akşam menümde baharatlarla tatlandırılmış yoğurtlu pazı olacak büyük ihtimalle :) Etten biraz uzak durmak istiyorum ps günlerinde.

merhaba bayanlarr :)) hamsi yapacağım bu gün , siz nasıl pişiriyorsunuz?

ben geçen hafta barbun pişirmiştim biraz yağlı bir balık ama çok severim görünce dayanamadım aldım :) iki kaşık yulaf kepeği hakkımı balıkları bulamakta kullandım(mısır unu niyetine)tepsiye yağlı kağıt serdim üzerine barbunları dizdim attım fırına :)süperdi valla bu güne kadar en keyifli dukan menümdü

canım ben bilgilerimi göndermiştim ama yazmamışsın ya da görmedin

başlangıç tarihi : 11.10.2013
başlangıç kilo : 95
güncel kilo :91.100
boy : 162 cm.
hedef kilo : 61

benim de yarınki menüm barbun canım ben de halden aldım 10 kilo koydum dondurucuya :) bol balık tüketicem dukanda :) afiyet olsun tlbtlb

benim de yarınki menüm barbun canım ben de halden aldım 10 kilo koydum dondurucuya :) bol balık tüketicem dukanda :) afiyet olsun tlbtlb

harikasın :)
hafta sonu il dışına çıkacam nasipse bende stok yapmayı planlıyorum.dolabım bomboş bu aralar kurban kesmedik biz daha doğrusu ihtiyaç sahiplerine verdik (Allah kabul etsin)bu seferde ben dolabı açınca böyle oluyorum :)eşim tutuurdu kuzu keselim diye e malum kuzu eti yağlı oluyor ben yiyemem dedim o kendisi için kuzu eti stoğu yapacak bende balık :)))

Canım çok teşekkür ederim sanırım fazla aç bıraktım kendimi örneğin şu saat olmasına rağmen sadece sabah kahvaltısı ile duruyorum gerçi öğlen yarım bardak lıght ayran içtim yarım kaşık yulaf kepeği ile birlikte. Yulaf kepeğini de yemekte çok zorlanıyorum ekmek yaptım olmadı çorba yaptım olmadı yoğurt denedim olmadı sadece ayranla tüketebiliyorum çikolata için de bişey diyemeyeceğim oldu bi kere ama devam ediyorum edeceğim

Son düzenleme:

Canım merhaba bende yeniyim diyette yulaf kepeğiyle dukan krepi yapıyorum. gayet güzel oluyor tadı istersen öyle yapabilirsin. hatta içine peynir koyup sarınca lezzetli de oluyor. heryerde tarifi var.Kahvaltıda yeyince insanı gayet tok tutuyor da ama ayranla o kadar tok tutacağını zannetmiyorum.istersen bi dene hatta videolu tarifi bile vardı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…