spirochet liste için beni de gördün değil midışarda kalmayayım ayrıca bana da bu hafta sabit yaz sana zahmet çünkü yarın tartılınca regl den dolayı motıvasyonum düşsün istemiyorum emınım fazla çıkacağım inşallah gelecek hafta daha net sonuç olur
hoşgeldin güzelim... oooo 17 gü
Acaba bubilacin tam adini orenmem mumkunmu canm???
arkadaşım ilaç değil çay.doğadanın phyto lax,phyto calm,ve yeşil çay içtim.istersen dene ben faydasını gördüm dün çok sıkıntı çektim ama bu sabah tartıda çektiklerime deydiğini gördüm
bu arada bende bildirimimi yapayım.
başlangıç tarihi:07.05.2013
başlangıç kilosu:75kg
hedef kilo:60
geçen hafta kilo:62.500
güncel kilo 60.700
boy 160 :)
tabi ki oynadı atak bittiğinde 82 ydim ama seyir evresinde hiç tartılmadımekledim tatlım... sabit yazayım ama 9 ekimde başlamışsın hala 86,3 müsün??? bence oynamıştır biraz çok zaman olmuş atak bitmiş... yinede sen bilirsin
bu ne kadar turşu kızzz ödem dolacaksın... inşallah bu sefer bırakmazsın sende biliyorsun 2 kez yapabiliyorsun böyle değişik bir diyeti vücuduna ilk seferinde de çok güzel kilo kaybın olmuş keşke bırakmasaydın... hadi bu sefer bitir bu işi bunca sene yedikte ne oldu biraz da tutalım... seni de listeye kaydettim en çok kayıp senden olacak bence baksana 2 günde bile farketmişsin...
listede herkesi gelişigüzel girdim sonraki haftalarda sayımız belirlenirse ekler çıkarır değiştirir falan filan yaparım...
spirochet benide listeye eklersen sevinirim motive acisindan iyi olur diye dusunuyorumTesekkur ederim.
Kilo bildirimi sabah yapmistim...
ekledim canım seni de herkes yazsın akşama doğru bakarsınız... bugün bir kilo değişimin var mı yoksa bu hafta sabit yazıcam...
merhaba bayanlarr :)) hamsi yapacağım bu gün , siz nasıl pişiriyorsunuz?
merhaba bayanlarr :)) hamsi yapacağım bu gün , siz nasıl pişiriyorsunuz?
Eki Görüntüle 837986
şimdilik listemiz bu dışarı çıkacağım yürüyüşümü yapmaya giremezsem diye paylaşayım dedim. kilo bildirenler olursa yarın son güncel halini tekrar paylaşırım... görüşürüz kızlar...
ben geçen hafta barbun pişirmiştim biraz yağlı bir balık ama çok severim görünce dayanamadım aldım :) iki kaşık yulaf kepeği hakkımı balıkları bulamakta kullandım(mısır unu niyetine)tepsiye yağlı kağıt serdim üzerine barbunları dizdim attım fırına :)süperdi valla bu güne kadar en keyifli dukan menümdü
benim de yarınki menüm barbun canımben de halden aldım 10 kilo koydum dondurucuya :) bol balık tüketicem dukanda :) afiyet olsun tlbtlb
geçmiş olsun sinem.acaba çok mu aç bıraktın kendini atak döneminde ondan kaynaklanmış olabilir mi ? yulaf kepeğini nasıl tüketiyorsun?ayrıca çikolata dukan da yenmemesi gerekiyor.
Dünki Menüm
Sabah
2 yumurta 3 yk lor bir fincan açık çay
3 parça tavuk pirzola 3 yk yoğurt
8 yk et kavurma 4 tane kornişon turşu 3 tane küçük acı biber turşusu
3 fincan yeşil çay 2 lt su 3 bardak ayran 1 fincan adaçayı
1,5 yk yulaf kepeği
on gün öncesine kadar dukan yapıyordum ama 10 gün içinde yapamayıp sürekli yediğim için dün ikinci dukan hakkıma başlamış bulunuyorum.ayın 14 de 94,4 tüm.114 kg ile başlamıştım.
başlangıç tarihi: 23.10.2013
başlangıç kilosu:98,8
hedef kg:70
geçen hafta kg:
güncel kg:97,5
boy :1,72
Canım çok teşekkür ederim sanırım fazla aç bıraktım kendimi örneğin şu saat olmasına rağmen sadece sabah kahvaltısı ile duruyorum gerçi öğlen yarım bardak lıght ayran içtim yarım kaşık yulaf kepeği ile birlikte. Yulaf kepeğini de yemekte çok zorlanıyorum ekmek yaptım olmadı çorba yaptım olmadı yoğurt denedim olmadı sadece ayranla tüketebiliyorum çikolata için de bişey diyemeyeceğim oldu bi kereama devam ediyorum edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?