canım ben bilgilerimi göndermiştim ama yazmamışsın ya da görmedin
başlangıç tarihi : 11.10.2013
başlangıç kilo : 95
güncel kilo :91.100
boy : 162 cm.
hedef kilo : 61
merhaba bayanlarr :)) hamsi yapacağım bu gün , siz nasıl pişiriyorsunuz?
1 yumurta
2 y.k.light yoğurt(katı yerinden)
biraz light beyaz peynir(göz kararı ben genelde ince bir dilim kullanıyorum)
2 y.k yulaf kepeği ve ya 3 y.k.kepek galeta karışımı(ben genelde kepek galeta karışımını tercih ediyorum)
biraz tuz,biraz mahlep,biraz dereotu,1 t.k.sirke,ve çeyrek paket kabartma tozu...
yumurta(ki sarısından çok az ayır)yoğurt,(ufalanmış)peyniri karıştır.ayrı bir kasede kepeği tuzu dereotunu mahlepi karışırtır.çay tabağında k.tozunu ve sirkeyi aktive olmasını sağla.yumurtalı yoğurtlu karışıma ekle.sonra kepekli karışımla hepsini buluştur :)
ellerini ısla hamurundan (ki biraz cıvıkbir hamur olacak)küçük parçalar al elinde yuvarla yağlı kağıt serilmiş fırına gönder.10 dkk sonra ayırdığın yumurta sarısını üzerine sür tekrar fırınla üzeri kızarınca çıkar afiyetle ye
benim yaptığım hamurdan genelde 6 tane poğaça oluyor sen zevkine göre ayarlarsın artık...birde istersen hamurun içine pul biber ve yarım diş sarımsak ezip ekleyebilirsin.normal beyaz unla yaptığım dereotlu poğaçaya koyardım ben süper oluyor ama kepeklide denemedim tadı nasıl olur bilemiyorum:26:
bu arada goji berry reçelini denedinmi?
ben bayılıyorum ona kahvaltıma renk katıyor tavsiye ederim :)
kizlar ac birakmayin kendinizi bende ac birakdim aylardir tutmayan migrenim tuttu 3 gundur hic bir eksilme yokken o kadar hap yutmama ragmen dahada artis oldu boynum kopacak gibi gozlerimin ici yaniyor basimdada birileri cekicle insaat calismasi yapiyor gibi mutsuz ve huzursuzum dun bi ara acidim kendime bozacakdim anneme demistim diyete basladim gr gr gidiyor hizli gitmiyor diye oda damlaya damlaya gol olur damladikca sel olur ufacik kivilcimlar koca hektarlari kul ediyor evladim devam et dedi bir bakmissin fistik gibi olmussun dedi anam deluuuuu gibi cosdumbozmak yok yola devam evde kirmizi etim cok bende sevmem kirmizi eti o yuzden ac kaldim gidip alis veris yapayim bari cekilmiyor yoksa
ben küçük balık sevmiyorumkeşke sevsem... çupra favorim soğanları dilip yatak yapıyorum üstüne köri baharatı ve tuz üstüne balıkı atıyorum. yarım limonu üstüne sıkıp yanına limonun kabuğunu da koyuyorum evde ot ne varsa nane maydonoz.... onuda üstüne şekil yapıyorum. 1 çay bardağı su kapağını kapat 20 dk pişir... dün öğle yemeğimdi nefisti...
evet perşembe bildirimlerinizin son hali... 4,4 kg ile dermali yi tebrik ediyorum...
Eki Görüntüle 838834 Eki Görüntüle 838833
Canım eline emeğine sağlık sende çok güzel vermişsin maaşallah, tebrik ederim, dermaliyi ve kilo veren arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum...
ayyy inşallah hepimiz veririz şu fazlalıkları...
canım kakolu birşeyler çekiyor yada hazır sebze günüm iken havuçlu kek mi yapsam minik muffin kaplarıma eh önce bir hakedeyim ama bugün markete ve pazara gideceğim dün yakındı pazar başka yere yürüdüm. bugünde uzak bir pazara yürüme niyetindeyim.
ayyy inşallah hepimiz veririz şu fazlalıkları...
canım kakolu birşeyler çekiyor yada hazır sebze günüm iken havuçlu kek mi yapsam minik muffin kaplarıma eh önce bir hakedeyim ama bugün markete ve pazara gideceğim dün yakındı pazar başka yere yürüdüm. bugünde uzak bir pazara yürüme niyetindeyim.
spirochet havuç,bezelye ve patates gibi nişastalı ve şekerli yiyecekler yasak olduğunu okumuştum kitapta yanlış mı hatırlıyorum istersen kitaba yeniden bak :))
yürümek iyi fikir canım kolay gelsin, keke de bayılırım, güzel olursa tarifini paylaşırsın...
merhabalar kızlar ben 26 yaşındayım dukanı yapıp bırakanlar grubundandım taki geçen haftaya kadar geçen hafta cuma günü tekrar başladım benim vazgeçilmez diyetime :18::18::18:
geçen yılda yapmıştım 62 kilodan 52 kiloya inerek 1.5 aylık bir süre sonunda verdim bu 10 kiloyu fakat güçlendirme 2. yarısında bozup tekrar o rakamları görmeye başlayınca artık stop dememin zamanı gelmişti.58.8 kiloyla başladığım dukan serüvenime 57.1 ile devam ediyorum bugün seyirimin ilk günü 6 gün atak yaptım amacım 48 kiloya inmek teste göre 89 günde ineceğim bu kiloya kalan 9 kilo yu sanırım bu zaman diliminde veririm diye umuyorum herkese bol bol eksiler diliyorum arkadaşlar motive olmaya çok ihtiyacım var bozmamam gerekiyor hergün gelişmeleri yazarak takipte kalacağım benide listeye alırsanız sevinirim ( spirochet )
başlangıç tarihi :19.10.2013
başlangıç kilo : 58.8
hedef kilo : 48
boy : 1.60
Spirochet canımcığım kilo güncellemesi
Şuan ki kilo 68.900 atak döneminde kaçaklarım olduğu halde iyi kilo vermiş gibiyim bide regle dönemi yaklaştı onun şişkinliği var aslında şişkinlikten kurtulduktan sonra tartılmayı düşünüyordum ama listede sabit kilomu görünce moralim bozuldu maşallah herkes vermiş
Birde dijital tartı alacağım kullanıp memnun olanlar yasak değilse lütfen marka paylaşsın
Bol eksili günler
ayyy yaptım hemen yedim bayıldım... :)
tarifi vereyim.
1 minik havuç rendesi
1 yumurta
1 yk yulaf kepeği
yarım yk buğday kepeği
3 yk toz tatlandırıcı
1 fincan süt
yarım paket kabartma tozu
tarçın
tuz
yumurtanın akını ayırıp tuzla çırptım. başka bir kapta da sarısını ve diğer malz. karıştırdım. sonra birbirine karıştırırken sadece kaşıkla alttan üste yaptım homojen karışmadı yani... minik silikon kaplarıma aldım doğru fırına 200 derece 5 dk + 150 derece 40 dk... ayrıca fırının en alt katına tepsisinin içine biraz su koydum... böylece minik keklerim ıslak ıslak...
kendiminkini yapmadan eşime de yine 1 yumurtadan tabi yağlı şekerli aynı kekten hazırladım. birlikte pişirdim. böylece akşam beraber aynı şeyi yicez görünüşte :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?