Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın dukaniçeler
dün gece yulaf kepeğini yemeyi unuttum ( bende sadece sütle ve suyla tüketenlerdenim uyuya kalmışım dershanem vardı işten sonra 22.30 da girdim eve hemen tavuk kızarttım yağsız tavada oturup bir güzel yedim sonrada çamaşır as çamaşır topla derken yorulmuşum işten yorgunluğu tv nin karşısında uyuya kaldım ( ee yalnız olunca da gecenin bir yarısı gözlerim kapalı yatağa girdim yulaf kepeğini de unuttum gitti.

Dün ki menüm
Sabah : 3 yk lor 2 yumurta 1 bardak açık çay
Öğlen : 3 tavuk pirzola
Akşam 5 gibi : 2 tavuk pirzola
Akşam 22.30 : 3 tavuk pirzola ve 3 light sosis (almıştım dolapta kalmış biraz daha kalsa çöpe gidecekti )

2,5 lt su ,3 fincan yeşil çay,1 fincan nescafe şekersiz süt tozsuz,1 fincan adaçayı

Bugün ki menüm
Sabah: 3 yk kaşığı lorlu yumurta 1 bardak çay
Öğlen :5 köfte ekmeksiz ve galeta unsuz 3 tavuk pirzola

canım ben bilgilerimi göndermiştim ama yazmamışsın ya da görmedin

başlangıç tarihi : 11.10.2013
başlangıç kilo : 95
güncel kilo :91.100
boy : 162 cm.
hedef kilo : 61

tamam tatlım ekliyorum görmemişim sanırım bakayım başka birileri var mı yoksa az sonra listemizin son halini koyarım...

merhaba bayanlarr :)) hamsi yapacağım bu gün , siz nasıl pişiriyorsunuz?

ben küçük balık sevmiyorum keşke sevsem... çupra favorim soğanları dilip yatak yapıyorum üstüne köri baharatı ve tuz üstüne balıkı atıyorum. yarım limonu üstüne sıkıp yanına limonun kabuğunu da koyuyorum evde ot ne varsa nane maydonoz.... onuda üstüne şekil yapıyorum. 1 çay bardağı su kapağını kapat 20 dk pişir... dün öğle yemeğimdi nefisti...

iyi hatırlattın yaaa ben goji berry aldıydım bir ara gidip mutfağa bulayım :) bende ılık suya koyuyorum şişiyorlar meyve niyetine yiyorum...

bende de migren var tatlım hemen ağrı kesicini al böyle durumlarda ve tatlandırıcı eklediğin yoğurdunu ye kafanın üstüne çek yorganı sessiz bir yerde uyu... dışardaysan yine ağrı kesicini al birşeylere motive ol yaptığının ne olduğunu anlamasan da dikkatini ona ver... ben iş yerinde yaşayınca migreni tüm senenin özet raporlarını hazırlıyorum excel de dikkatini oraya veriyorsun ha kesin yanlış yapmış oluyorum ama o an migrene daha iyi gelen birşey bulamıyorum...

ayrıca migrenle yaşamak zorundayız şu seçmemiz lazım ben zayıf bir migrenli olmak istiyorum

Kızlar atakta 3. günümü geride bıraktım ve sonuç 3.2 kilo gitti. bundan öne yaptığım hatta kesinlikle aç kalmakmış,aç kaldıkça vucut şekeri özlüyor isteğin ve direncin azallıyor.doyana kadar yiyorum artık ve yeşil çay tavsiye ediyorum herkese bol şans

ohh miss ellerine sağlık :) bu hafta hamsi aldım bidahakinede çupra alayım barii :))

Canım eline emeğine sağlık sende çok güzel vermişsin maaşallah, tebrik ederim, dermaliyi ve kilo veren arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum...

ayyy inşallah hepimiz veririz şu fazlalıkları...

canım kakolu birşeyler çekiyor yada hazır sebze günüm iken havuçlu kek mi yapsam minik muffin kaplarıma eh önce bir hakedeyim ama bugün markete ve pazara gideceğim dün yakındı pazar başka yere yürüdüm. bugünde uzak bir pazara yürüme niyetindeyim.

yürümek iyi fikir canım kolay gelsin, keke de bayılırım, güzel olursa tarifini paylaşırsın...

merhabalar kızlar ben 26 yaşındayım dukanı yapıp bırakanlar grubundandım taki geçen haftaya kadar geçen hafta cuma günü tekrar başladım benim vazgeçilmez diyetime :18::18::18:
geçen yılda yapmıştım 62 kilodan 52 kiloya inerek 1.5 aylık bir süre sonunda verdim bu 10 kiloyu fakat güçlendirme 2. yarısında bozup tekrar o rakamları görmeye başlayınca artık stop dememin zamanı gelmişti.58.8 kiloyla başladığım dukan serüvenime 57.1 ile devam ediyorum bugün seyirimin ilk günü 6 gün atak yaptım amacım 48 kiloya inmek teste göre 89 günde ineceğim bu kiloya kalan 9 kilo yu sanırım bu zaman diliminde veririm diye umuyorum herkese bol bol eksiler diliyorum arkadaşlar motive olmaya çok ihtiyacım var bozmamam gerekiyor hergün gelişmeleri yazarak takipte kalacağım benide listeye alırsanız sevinirim ( spirochet )

başlangıç tarihi :19.10.2013
başlangıç kilo : 58.8
hedef kilo : 48
boy : 1.60

Spirochet canımcığım kilo güncellemesi

Şuan ki kilo 68.900 atak döneminde kaçaklarım olduğu halde iyi kilo vermiş gibiyim bide regle dönemi yaklaştı onun şişkinliği var aslında şişkinlikten kurtulduktan sonra tartılmayı düşünüyordum ama listede sabit kilomu görünce moralim bozuldu maşallah herkes vermiş

Birde dijital tartı alacağım kullanıp memnun olanlar yasak değilse lütfen marka paylaşsın

Bol eksili günler

spirochet havuç,bezelye ve patates gibi nişastalı ve şekerli yiyecekler yasak olduğunu okumuştum kitapta yanlış mı hatırlıyorum istersen kitaba yeniden bak :))

spirochet havuç,bezelye ve patates gibi nişastalı ve şekerli yiyecekler yasak olduğunu okumuştum kitapta yanlış mı hatırlıyorum istersen kitaba yeniden bak :))

güzelim nişastalı sebzeler yasak bezelye patates... yanlız havuç izinli sebzelerimizden sebze günlerinde öneririm hem vitamin deposu meyveden alamadığımız vitaminler için hemde şeker ihtiyacıma iyi geliyor....

yürümek iyi fikir canım kolay gelsin, keke de bayılırım, güzel olursa tarifini paylaşırsın...

ayyy yaptım hemen yedim bayıldım... :)

tarifi vereyim.

1 minik havuç rendesi
1 yumurta
1 yk yulaf kepeği
yarım yk buğday kepeği
3 yk toz tatlandırıcı
1 fincan süt
yarım paket kabartma tozu
tarçın
tuz

yumurtanın akını ayırıp tuzla çırptım. başka bir kapta da sarısını ve diğer malz. karıştırdım. sonra birbirine karıştırırken sadece kaşıkla alttan üste yaptım homojen karışmadı yani... minik silikon kaplarıma aldım doğru fırına 200 derece 5 dk + 150 derece 40 dk... ayrıca fırının en alt katına tepsisinin içine biraz su koydum... böylece minik keklerim ıslak ıslak...

kendiminkini yapmadan eşime de yine 1 yumurtadan tabi yağlı şekerli aynı kekten hazırladım. birlikte pişirdim. böylece akşam beraber aynı şeyi yicez görünüşte :)))

hoşgeldin tatlım inşallah bu sefer bırakmazsın ben ekledim seni listeye... haftaya perş. de bildirim yaparsan sevinirim... mutfağa dal güzelim motive olmak istiyorsan görünümü çok güzel ve dukan izinli listesinden oluşan besinler yap...

tatlım güncel kilonu söylemek istemediğinden bende aynısını yazdım... hiç moralin bozulmasın düzelttim bendeki listede haftaya inşallah daha bol eksilerinle paylaşırsın... kaçamakların varsa bu sonuç bile iyi ama sen yinede kaçamaksız devam et sonra artılara neden olabiliyor tedbiri elden bırakmamak lazım...

Kızlar yaa olmuyor, olmuyor bu yulaf kepeğinden hiç bir tarif tutturamıyorum. Ekmek olmadı, yayla çorbası denedim koku aynı ama tat yok bu gün helva yaptım yine koku aynı ama yok yine tadı bir acayip üstelik tam tarife göre yapıyorum sürekli et yemekten fenalık geldi seyirde olduğum için sabah kendi kafama göre yarım domatesle melemen tarzı bişey yaptım Allahım şükürler olsun dedim bu herhalde akşama kadar tutar beni yulaf kepeğimin markası yemyeşil birazdan doğalsan bulmak için marketleri araştıracağım bakalım

Aslında yemekler değilde bende problem tatlı krizleri en son kendimi oğlumun mamalarına sulanırken buldum sanırım tırlatmak üzereyim ama devam ediyorum sıfır kaçamak

Teşekkürler canım paylaşım için, not aldım yapacağım inşallah 70 e indikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…