tatlım bence markadan kaynaklanıyordur bu sorun .doğalsan kullanıyorum ben.başta bende sevmemiştim hele yoğurtla karıştırıp yiyenlere hayret ediyorum nasıl başarıyorlar aklım ve midem almıyor benim :)
Merhabalar arkadaslar bende duakn diyetine baslamak istiyorum ama yardima ihtiyacim var
Pazartesiye kadar alisverisimi yapayim hazirlanayim tam anlamuyla basliyayim diyorum,
Lutfen benide araniza alin yardima ihtiyacim var, biktim artik bu kilolardan, vermem gereken 16 kilo var
Atak doneminde neler yediniz, benim icin fikir verebilirmisiniz, kac gun yapmaliyim
Atak donemini, cevap verirsebiz cok sevinirim, bol bol girip okumaya calisacagim yazilari...
bende de migren var tatlım hemen ağrı kesicini al böyle durumlarda ve tatlandırıcı eklediğin yoğurdunu ye kafanın üstüne çek yorganı sessiz bir yerde uyu... dışardaysan yine ağrı kesicini al birşeylere motive ol yaptığının ne olduğunu anlamasan da dikkatini ona ver... ben iş yerinde yaşayınca migreni tüm senenin özet raporlarını hazırlıyorum excel de dikkatini oraya veriyorsun ha kesin yanlış yapmış oluyorum ama o an migrene daha iyi gelen birşey bulamıyorum...
ayrıca migrenle yaşamak zorundayız şu seçmemiz lazım ben zayıf bir migrenli olmak istiyorum
kızlar bişey sorcam ya.bugün protein-sebze günüm.öğle yemeğimde tavuk haşladım.yağsız salatayla yiycem.akşama da soğanlı domatesli yağsız pirinçsiz ıspanak haşladım.akşam da onu yoğurtla yesem sebzeyi abartmış olur muyum.yani sebzeyi sadece 1 öğündemi tüketiyorsunuz onu merak ettim.bilen lütfen cevap versin:44::44:
Canim tabaginin 1/3u sebze 2/3u protein olmali 2 kati olsa da olur ama tabiki ne kadar protein o kadar giden kilo :)elifce proteini sebzenin 3 katı kadar tüketmen gerekiyor.
markadan olabilir ben antepten unculardan aldım bir yulaf kepeği çok farklı keki çok güzel oluyor... sanki el değirmeninde çekmişler birazı toz gibi biraz hafif kabuk doğalsan gibi eşit ufalmamış ama kabartma tozuyla filan iyi kabarıyor...
Merhabalar arkadaslar bende duakn diyetine baslamak istiyorum ama yardima ihtiyacim var
Pazartesiye kadar alisverisimi yapayim hazirlanayim tam anlamuyla basliyayim diyorum,
Lutfen benide araniza alin yardima ihtiyacim var, biktim artik bu kilolardan, vermem gereken 16 kilo var
Atak doneminde neler yediniz, benim icin fikir verebilirmisiniz, kac gun yapmaliyim
Atak donemini, cevap verirsebiz cok sevinirim, bol bol girip okumaya calisacagim yazilari...
günaydın kızlar sabah 10 da tartıldım ve çok mutlu oldum.bir günde 1 kg farkedermi ya:)üstelik kabılığımın 3. günü.3 günlük atak diyetimde 1,600 gr verdim.çok mutlu oldum.bugün protein+sebze günüm.sabak yumurta,peynir,yarım domates,çeyrek salatalık çok canım çekti 1 zeytin yedim.yanlış bir şey yoktur umarım.az önce de 1 bardak sütümü içtim.akşamda tavuk haşlıycam.yanına yağsız karışık salata yiyebilirim değilmi.bu arada kilo verişimi de şöyle özetleyeyim
başlangıç:68,5
1.gün:68,2
2.gün:67,9
3.gün:66,9
toplam fark:1,6kg
merhaba
dün ben yine 1 avuç fındık yedim(( dayanamıyorum fındığa 2 ay hiç kaçamak yapmadan geldim şimdi bir türlü duramıyorum reglime 4 gün var sanırım ondan ama sabah tartıldığımda 600 gr yoktu :)))
Dün ki Menüm
Sabah:2 yumurta 3 yk lor açık çay
Öğlen:5 köfte ve 3 tavuk pirzola 1 kase yoğurt
Akşam : 3 tavuk pirzola 1 zero
1 avuç fındık((
2,5 lt su, 3 fincan yeşil çay,1 fincan adaçayı,1 fincan nescafe
Bugün ki Menüm
Sabah : 1 yumurta 1 domates ve 3 yk loru karıştırdım omlet yaptım.1 domatesi 1/2 salatalık 3 adet sivri biber
Öğlen: patlıcan ve biber közleme yoğurtlu 2,5 tavuk pirzola 1 domates 2 biber birde zero
supersin suan gozumde bi kahramansin tebrik ediyorum bende bu cileli yolculuga basladim ilk duraklamami yumrukladim sukurler olsun kilo vermeye basladimmm cok mutluyummm ama hic moralini bozma hatta 700 gr deil 1 kilo vericeksin insallah 300 gr da garantin olsun banada 67 kilo dedi ben 60 kilo istiyorum hatta 58 ama bakalim insallah yenicez
harikasınn
fakatttt zeytin yok yasakkk
bak ben tam bir zeytin delisiyim ama 6 aydır ağzıma bile sürmedim
bu yulaf kepegini nasıl bulacam bılemıyom burda bı aktardan aldım pahalı geldi bana kilosu 20 tl migrostan alamam nettede kart lazımdır bunun ortalama kg fiyatı nedir ha bu arada kızlar ekmek makınasında yulaf ekmegı yapıyorum su anda mayalanma aşamasında bakalım nasıl olacak bugun eksi 400 le uyandım süper bi his bende ıkı gundur wcye çıkamıyorum greenform içiyorum su anda bakalım aksama faydasını görücemmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?