Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tatlım bence markadan kaynaklanıyordur bu sorun .doğalsan kullanıyorum ben.başta bende sevmemiştim hele yoğurtla karıştırıp yiyenlere hayret ediyorum nasıl başarıyorlar aklım ve midem almıyor benim :)

markadan olabilir ben antepten unculardan aldım bir yulaf kepeği çok farklı keki çok güzel oluyor... sanki el değirmeninde çekmişler birazı toz gibi biraz hafif kabuk doğalsan gibi eşit ufalmamış ama kabartma tozuyla filan iyi kabarıyor...

bu yulaf kepegini nasıl bulacam bılemıyom burda bı aktardan aldım pahalı geldi bana kilosu 20 tl migrostan alamam nettede kart lazımdır bunun ortalama kg fiyatı nedir ha bu arada kızlar ekmek makınasında yulaf ekmegı yapıyorum su anda mayalanma aşamasında bakalım nasıl olacak bugun eksi 400 le uyandım süper bi his bende ıkı gundur wcye çıkamıyorum greenform içiyorum su anda bakalım aksama faydasını görücemmi

Merhabalar arkadaslar bende duakn diyetine baslamak istiyorum ama yardima ihtiyacim var
Pazartesiye kadar alisverisimi yapayim hazirlanayim tam anlamuyla basliyayim diyorum,
Lutfen benide araniza alin yardima ihtiyacim var, biktim artik bu kilolardan, vermem gereken 16 kilo var
Atak doneminde neler yediniz, benim icin fikir verebilirmisiniz, kac gun yapmaliyim
Atak donemini, cevap verirsebiz cok sevinirim, bol bol girip okumaya calisacagim yazilari...

iyi günler herkese şükür regl oldum bu hafta perşembeyi iple çekiyorum bakalım emeklerimin sonucunu net bir şekilde göreceğim
hiç kaçamaksız devam ediyorum bakalım normalde bu dönemde tatlılara saldıran ben nedense canım istemiyorum ya psikolojik olarak aştım bazı şeyleri yada protein bu isteği kırıyor halimden memnunm yani bugün ki menümü şöyle planladım:
sabah: ppeynirli omlet - süt
öğlen: tavuk göğüsü(yoğurtla karıştırıyorum daha yenilebilir oluyor)
ara öğün: yoğurt + yulaf kepeği
akşam: et yada kıyma kavurma
ayrıca ben günde 3 lt su muhakkak içiyorum ve yanında yeşil çay 2 yada 3 fincan
tatil olunca insan evde daha rahat yapabiliyor sank

günaydın kızlar sabah 10 da tartıldım ve çok mutlu oldum.bir günde 1 kg farkedermi ya:)üstelik kabılığımın 3. günü.3 günlük atak diyetimde 1,600 gr verdim.çok mutlu oldum.bugün protein+sebze günüm.sabak yumurta,peynir,yarım domates,çeyrek salatalık çok canım çekti 1 zeytin yedim.yanlış bir şey yoktur umarım.az önce de 1 bardak sütümü içtim.akşamda tavuk haşlıycam.yanına yağsız karışık salata yiyebilirim değilmi.bu arada kilo verişimi de şöyle özetleyeyim
başlangıç:68,5
1.gün:68,2
2.gün:67,9
3.gün:66,9
toplam fark:1,6kg

bu baslikta hersey cok güzel aciklanmis canim http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...59399-yeni-baslayanlar-icin-dukan-diyeti.html kolay gelsin insallah basarili olursun

migren benim hayatimin parcasi oldu artik canim diyette olsamda var olmasamda bari diyet yapip zayiflayayim bugun atak4.gunum ve hic kacamak yapmadim disariyada cikdigim zaman arkadaslarla ya sade sutsuz sekersiz kahve yada diyet kola iciyorum ve yanimdada ya pastirma yada tavuk salami oluyor agzima atiyorumayyyy biri gorse rezillik cantata pastirma ve salam hiiiiiiiii

merhaba
dün ben yine 1 avuç fındık yedim (( dayanamıyorum fındığa 2 ay hiç kaçamak yapmadan geldim şimdi bir türlü duramıyorum reglime 4 gün var sanırım ondan ama sabah tartıldığımda 600 gr yoktu :)))

Dün ki Menüm
Sabah:2 yumurta 3 yk lor açık çay
Öğlen:5 köfte ve 3 tavuk pirzola 1 kase yoğurt
Akşam : 3 tavuk pirzola 1 zero
1 avuç fındık ((
2,5 lt su, 3 fincan yeşil çay,1 fincan adaçayı,1 fincan nescafe

Bugün ki Menüm
Sabah : 1 yumurta 1 domates ve 3 yk loru karıştırdım omlet yaptım.1 domatesi 1/2 salatalık 3 adet sivri biber
Öğlen: patlıcan ve biber közleme yoğurtlu 2,5 tavuk pirzola 1 domates 2 biber birde zero

kızlar bişey sorcam ya.bugün protein-sebze günüm.öğle yemeğimde tavuk haşladım.yağsız salatayla yiycem.akşama da soğanlı domatesli yağsız pirinçsiz ıspanak haşladım.akşam da onu yoğurtla yesem sebzeyi abartmış olur muyum.yani sebzeyi sadece 1 öğündemi tüketiyorsunuz onu merak ettim.bilen lütfen cevap versin:44::44:

elifce proteini sebzenin 3 katı kadar tüketmen gerekiyor.

bunu yazdığın iyi oldu spirochet :)kek'teki yenilgim zoruma gidiyordu arkadaşım bahanemi buldum sağol

tatlım öncelikle hoş geldin
çok basit öncelikle dukan testini yapmalısın orada sana bazı sorular sorulacak onları cevaplayınca kaç gün atak kaç gün seyir yapacağını belirtecek. 1.kural olmassa olmazlar var mesela yulaf kepeği.her gün atakta 1.5.yemek kaşığı seyirde 2 yemek kaşığı tüketmek zorundasın.ve adı üstünde protein diyeti bu.atakta meyve sebze ye dair hiç bir şey yok.unutma en ufak bir kaçamağın sürenin uzamısını kilo vermenin duraklamasını sağlar.google a atak menüleri yazarsan bir sürü tarif çıkar.onlardan yararlanabilirsin.ayrıca burada bizde listelerimizi paylaşıyoruz.onlarada bakarsın...16 kilo ne ki 30 40 kilo verenler var.ben 14,300 verdim .)son 700 grm la mücadeledeyim :)
darısı hepinizin başına moral ve motivasyonunu yüksek tut.sormak istediğin bir şey olursa burdan sor arkadaşların hepsi çok yardımcı oluyorlar,bende elimden geldiğince cevaplarım hadi bakalım kolay gelsin sanada bol bol bolll - ler diliyorum :)

harikasınn
fakatttt zeytin yok yasakkk
bak ben tam bir zeytin delisiyim ama 6 aydır ağzıma bile sürmedim

tatlım yapma bak kendine hedefine zarar veriyorsun.ben sabrımın kalmadığı ve yemek istediğim şeylere bakınca elime alıyorum kokluyorum ve seni şimdi yiyemem bekle bir kaç ay sonra midemdesin diyip geri bırakıyorum :) ne ramazan pideleri ne tatlılar ne nutellalar koklamışlığım var ama asla asla kaçamak yapmadım
ben 6 ayda 14,300 kg verdim.kaçamak yapsaydım sanırım 10 ay fln olurdu :)))

hahhaaa dimi ya valla bende kendimi kahraman ilan ettim helede son 1 ayda yaşadıklarımdan sonra.neler duydum çevremdekilerden bir bilseniz... nasıl çirkinleştiğimden tutunda küçülüp cebimemi gireceksin e kadar neler neler söylediler.haa birde anne sütünün haram edilmesi mevzusu var :)vaz geçirmek için çok uğraştılar resmen psikolojik baskı yaşadım ama pes yokkk :)))
dışardan karaarsız görünsemde ben çok kararlı ve azimliyimdir tüm kadınlar gibi yeterki isteyeyim

harikasın bak şimdiden iyi iş çıkardın bende seni tebrik ediyorumtatlım yanlış anlama ama bence hedefini başta yüksek tutma.yani ben en başta 65 belirlemiştim hedefimi.hani ulaşmak daha kolay oluyor kısa mesafe gibi düşün...sonra 62 dedim.iki ay kaldım 62 kiloda gram veremedim ve en nihayetinde dukan beylle birlikte 60,700 olur dedik şimdide neden 60 olmasın diyorumm:)ilk başta 60 deseydim beni yıpratırdı bu süre.bu arada 60 ta güce başlayacağım çünkü ben karın germe aml olacağım.göbek mide ve yan simitlerin olduğu bölgem oldukça yağlı oralardan da biraz yağ aldıracağım dolayısıyla aml sonrası 58 olurum gibi düşünüyorum :)

Son düzenleme:
harikasınn
fakatttt zeytin yok yasakkk
bak ben tam bir zeytin delisiyim ama 6 aydır ağzıma bile sürmedim

anladım canım.karatay diyetinden kalma bir zevk.orda doyasıya zeytin yiyordumtamam artık yemek yok.bugün saf protein günüm.sabah yumurta ve peynir yedim şimdide çay içiyorum.yarını iple çekiyorum çünkü ben tam bir sebzeciyim aslında.ıspanak dolabımda beni bekliyo sen sebzeyi sadece bir öğündemi tüketiyorsun

slm kızlar bugün saf protein günüm.sabah yulaf kepeği,lor ve 1yumurtayla omlet yanındada çay içtim.öğlene dünden 3 parça tavuk pirzolam var.akşama dolaptan kuşbaşı çıkardım onu nasıl pişirsem?

bugun 5.gunum kacamaksiz atak testi ilk yaptigimda hedef kilomu 55 dedim o bana 61.20 cikardi 3.gun atak verdi bende 2.kez yaptim hedefimi 51kilo dedim 6 gun verdi ideal kilomu 59.80 dedi. aanammmmmm bir turlu benim istedigimi vermedi yaa neyse bende 6 gun atak yapiyorum 5li rakamlara ineyimde 3.cu 5si fark etmez oraya kadar geldimmi gerisi kolay gelir sabah ac karnina tartildim eksik aksam fazla cikdim tartiyla ne zaman barisacagiz acabahayatimda vazgecilmezim bol limonlu kirmizi lahana havuc ve bol yesillikli salatam seni cooooookk ozledim

niyyyyyy 20 tl mi ne kadar pahali bulanmaz hint kumasimi bu ben her yerde buluyorum yurtdisi oldugundan kilosuda 6 liraya geliyor hatta birkac market gezsem tembellik etmeyip 4tl yede bulurum heryerde var alicisi yokburdakiler daha dukani kesfedemedi yada vazgectilereksi gormussun tartidawc icin ben suyu artiriyorum sorun kalmiyor ictigin limitden fazlasini icmeye bak o zaman sorun kalmiyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…