Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çok fenayım saatlerdir tatlı canım çekiyor işteyim gözümün önünden tatlılar geçiyor (( reglime 4 gün kaldı tatlı krizlerim başladı

bugun pazara gittim haftalık balık stoğunu doldurdum alabalık somon çinekop dolapta olunca ne pişirsem derdi kalmıyor bugunkı menum
ha bu arada atak bıttı bugun seyırdeyım
sabah 1bardak çay lorlu maydanozlu yumurta bi tane acıbiber peynir
öglen sabahki kalan yumurta peynir ıkı tane turşu
akşam çinekop salata

offf ne güzel olurr ilk fırsatta deniycem eline sağlıkk :))
afiyet olsun canım inşallah hoşuna gider ben BAYILIYORUM bu çorbaya

ayy evet ya senin mesajı okurken bende halden alayım dedim ama yok temizlenmesi var valla o kadar uğraşamam yaa...benim kendime özel yemek yapmam başlı başına işkence zaten birde onunla uğraşamam
Diğer balıklarda hiç zorlanmamıştım . sorun değil temizlemek ama tekir ve barbun bu ikisi resmen işkence almayı düşünenelere bende tavsiye temizletin alın ya da hiç almayın ben de kendime ayrı yapıyorum canım erkek arkadaşım eski tadında olan yemekleri yemek istiyor ( bol yağ ve şeker ) o yüzden az az yapıyorum kendime ve her gün farklı şeyler yapmak beni oyalıyor

bu arada ben yoğurt kürünede başladım son 700 grm olunca hemen o da gitsin istiyorum
çok heyecanlıyım güçlendirmeee bekle beniii geliyorummmm

allahım hepimize son 700 gr. ları göster tez zaman da diyorum tlbtlb ve seni tebrik ediyorum acaba ben ne zaman görücem daha önümde 30 kilo var

sen de aramıza hoş geldin yaseminm

walla ben de ilk denememde tutar mı tutmaz mı tarifler diye çok düşünmüştüm ama tuttu ve daha sonraki hiçbir tarifim hüsran ile bitmedi . lezzetli lezzetli yiyorum yulaf kepeğini ( doğalsan ) ben rhu-sheim in de aldım ama daha kullanmak nasip olmadı senin orada bulamazsan internetten spariş ver canım eve kadar getiriyorlar tatlı krizleri bende de çok sık oluyor canım ama ben internetteki tarifler ile bu işi çözdüm . panna cotta yaptım en son ve oldu o da süper oldu dukanellalı muffin yaptım mesela , krem karamel yaptım , dukannella yaptım ne çok şey yapmışım meğer ben şimdi de goji berry reçeli yapmak istiyorum ama bakalım yani aslında çok tarif var ama sen sana en tat verenini bulman lazım o da zaman ve malzeme istiyor :) oğluşun mamalarını da rahat bırak

çok fenayım saatlerdir tatlı canım çekiyor işteyim gözümün önünden tatlılar geçiyor (( reglime 4 gün kaldı tatlı krizlerim başladı
dukanella yap ufak bir kavanoza koy yanına al , dukanellalı muffin yap , havuçlu kek yap bunları rahatlıkla yanında işe götürüp tatlı krizlerine derman olabilirsin canım

evet soffty elde malzeme olunca ne yapsam ne pişirsem derdi olmuyor . rahat ediyoruz

Kizlar bugun yolclga cikiyorm otogarda cok aciktm zar zor lokanta buldk erkek arkadasmla tavuk gosu yaptrdm kozdeoyle sade .ama doymucami dusunup yaninda gelen aci kozlenmis biber domates ve yesilligide yedm tabi bunlar yagsz tuzsiz tek problemim bugun protein gunumdu ama yol 13 saat surcek mecburdum diyete aykiri bse yemedm aslnda ama protein gunumdu iste kotumu yaptm ki nolur cewap yaznn

Bugünkü menüm:

sabah kalkınca 1 bardak light süt, 2 büyük bardak su

sabah: krep, melemen, peynir, çay

öğlen: tavuk kavurma, yoğurt, sivri biber

akşam: sebzeli tavuk kavurma, yoğurtlu haşlanmış brokoli...

Bilemiyorum ama ben olsaydım böyle durumda bugünü sebze günü kabul edip 2 gün protein günü yapardım...

menüm:

sabah:çok az beyaz peynir ve 1 tk dukanella(dün yaptım ve bayıldımmmm)

ara:2 bardakyeşilçay

öğle:tavuk döner üstünde yaklaşık 1 yk kadar domates soru vardı,1 tane kornişon ve diyet kola

ara:maden suyu

akşam:2 parça köri soslu tavuk pirzola , krep (1 küçğk krebime dukanella sürüp yedim)ve maden suyu

dukanella bozulmaz değil mi kızlar yaklaşık 1 kase var:44:

harikasın spirochet :))bende zayıf bir migrenli olma yolundayım :))

ama ama havuçç yasaklılar arasında değilmiydi:26:

tmm tamm cevabı okudum :))))

Son düzenleme:

tatlım bence markadan kaynaklanıyordur bu sorun .doğalsan kullanıyorum ben.başta bende sevmemiştim hele yoğurtla karıştırıp yiyenlere hayret ediyorum nasıl başarıyorlar aklım ve midem almıyor benim :)

selam kızlar atakta 3.günümü bitirdim.iki günde 600 gr verdim çok az tabi yarın da tatılcam ama iki gündür wc ye çıkamıyorum.2-3 güne adet olurum zaten birde onun şişliği neyse moralimi bozmamam lazım.yarın seyire geçicem dimi protein artı sebze yemek istiyorum artık.bu kabızlığı napcam yav bir akıl verin eskiden her sabah gün kurusu yerdim üzerine 2 bardak sıcak su anca işe yarardı lütfen bir yol gösterin motive olamıyorum

tatlım sebzelere geçince rahatlayacaksındır.aç karna sıcağa yakın ılık su içmek belki iyi gelir.yada yine aç karna yeşil çay..ya da ya daa aç karna light kefir.bende işe yarıyor.form çaylar var ama hemen kullanma istersen..

valla canım form çaylarıda denedim artık o kadar zordayım düşün.light kefiri bırak normal kefiri bulana aşkolsun burda offfff.yeşilçayı deniycem sağol cevabın için iyi geceler

supersin suan gozumde bi kahramansin tebrik ediyorum bende bu cileli yolculuga basladim ilk duraklamami yumrukladim sukurler olsun kilo vermeye basladimmm cok mutluyummm ama hic moralini bozma hatta 700 gr deil 1 kilo vericeksin insallah 300 gr da garantin olsun banada 67 kilo dedi ben 60 kilo istiyorum hatta 58 ama bakalim insallah yenicez

canım yapa yapa tutacak yulaf kepeğinin tadını beğenmiyorsan yulaf kepeği galeta karışıyla dene birde yada her yulaf kepeği kaşığına 3 kaşık süt tozu ekle ben 2 kaşık ekliyorum o tadı kaybediyor... bir süre sonra alışıyorsun son havuçlu kekimde süt tozu bile yok direk yulaf kepeği ne güzel de yapmışım bugün sp günüm olduğundan yemek için yarını bekleyeceğim

zor da kaldığın sürece ps yap sonra ne kadar yaptıysan o kadar saf protein günü yap diyetinden şaşmamış olursun...

gunaydin hanimlar

bugun - 800 le uyanmanin keyfini yasiyorum gercekten cok mutluyum insallah eski kiloma inmeme az kaldi...

bugunki menum

sabah :1 tane fincan keki ve capuccino
oglen : dun aldigim dukan shirataki yi deniycem bakalim nasil olacak
aksam: balik yada tavuk kofte ve ayran

yaklasik 2 litrede sivi aliyorum

bende sabahları aç karnına kayısılı form çay içiyorum... en olmadı ılık süte 1 tk buğday kepeği atıyorum bana en etkili gelen o...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…