afiyet olsun canımofff ne güzel olurr ilk fırsatta deniycem eline sağlıkk :))
Diğer balıklarda hiç zorlanmamıştım . sorun değil temizlemek ama tekir ve barbun bu ikisi resmen işkenceayy evet ya senin mesajı okurken bende halden alayım dedim ama yok temizlenmesi var valla o kadar uğraşamam yaa...benim kendime özel yemek yapmam başlı başına işkence zaten birde onunla uğraşamam
bu arada ben yoğurt kürünede başladım son 700 grm olunca hemen o da gitsin istiyorum
çok heyecanlıyım güçlendirmeee bekle beniii geliyorummmm
sen de aramıza hoş geldin yaseminmmerhabalar kızlar ben 26 yaşındayım dukanı yapıp bırakanlar grubundandım taki geçen haftaya kadar geçen hafta cuma günü tekrar başladım benim vazgeçilmez diyetime :18::18::18:
geçen yılda yapmıştım 62 kilodan 52 kiloya inerek 1.5 aylık bir süre sonunda verdim bu 10 kiloyu fakat güçlendirme 2. yarısında bozup tekrar o rakamları görmeye başlayınca artık stop dememin zamanı gelmişti.58.8 kiloyla başladığım dukan serüvenime 57.1 ile devam ediyorum bugün seyirimin ilk günü 6 gün atak yaptım amacım 48 kiloya inmek teste göre 89 günde ineceğim bu kiloya kalan 9 kilo yu sanırım bu zaman diliminde veririm diye umuyorum herkese bol bol eksiler diliyorum arkadaşlar motive olmaya çok ihtiyacım var bozmamam gerekiyor hergün gelişmeleri yazarak takipte kalacağım benide listeye alırsanız sevinirim ( spirochet )
başlangıç tarihi :19.10.2013
başlangıç kilo : 58.8
hedef kilo : 48
boy : 1.60
walla ben de ilk denememde tutar mı tutmaz mı tarifler diye çok düşünmüştüm ama tuttu ve daha sonraki hiçbir tarifim hüsran ile bitmedi . lezzetli lezzetli yiyorum yulaf kepeğini ( doğalsan ) ben rhu-sheim in de aldım ama daha kullanmak nasip olmadıKızlar yaa olmuyor, olmuyor bu yulaf kepeğinden hiç bir tarif tutturamıyorum. Ekmek olmadı, yayla çorbası denedim koku aynı ama tat yok bu gün helva yaptım yine koku aynı ama yok yine tadı bir acayip üstelik tam tarife göre yapıyorum sürekli et yemekten fenalık geldi seyirde olduğum için sabah kendi kafama göre yarım domatesle melemen tarzı bişey yaptım Allahım şükürler olsun dedim bu herhalde akşama kadar tutar beni yulaf kepeğimin markası yemyeşil birazdan doğalsan bulmak için marketleri araştıracağım bakalım
Aslında yemekler değilde bende problem tatlı krizleri en son kendimi oğlumun mamalarına sulanırken buldum sanırım tırlatmak üzereyimama devam ediyorum sıfır kaçamak
dukanella yap ufak bir kavanoza koy yanına al , dukanellalı muffin yap , havuçlu kek yapçok fenayım saatlerdir tatlı canım çekiyor işteyim gözümün önünden tatlılar geçiyor(( reglime 4 gün kaldı tatlı krizlerim başladı
bugun pazara gittim haftalık balık stoğunu doldurdum alabalık somon çinekop dolapta olunca ne pişirsem derdi kalmıyor bugunkı menum
ha bu arada atak bıttı bugun seyırdeyım
sabah 1bardak çay lorlu maydanozlu yumurta bi tane acıbiber peynir
öglen sabahki kalan yumurta peynir ıkı tane turşu
akşam çinekop salata
Kizlar bugun yolclga cikiyorm otogarda cok aciktm zar zor lokanta buldk erkek arkadasmla tavuk gosu yaptrdm kozdeoyle sade .ama doymucami dusunup yaninda gelen aci kozlenmis biber domates ve yesilligide yedm tabi bunlar yagsz tuzsiz tek problemim bugun protein gunumdu ama yol 13 saat surcek mecburdum diyete aykiri bse yemedm aslnda ama protein gunumdu iste kotumu yaptm ki nolur cewap yaznn
evet perşembe bildirimlerinizin son hali... 4,4 kg ile dermali yi tebrik ediyorum...
Eki Görüntüle 838834 Eki Görüntüle 838833
bende de migren var tatlım hemen ağrı kesicini al böyle durumlarda ve tatlandırıcı eklediğin yoğurdunu ye kafanın üstüne çek yorganı sessiz bir yerde uyu... dışardaysan yine ağrı kesicini al birşeylere motive ol yaptığının ne olduğunu anlamasan da dikkatini ona ver... ben iş yerinde yaşayınca migreni tüm senenin özet raporlarını hazırlıyorum excel de dikkatini oraya veriyorsun ha kesin yanlış yapmış oluyorum ama o an migrene daha iyi gelen birşey bulamıyorum...
ayrıca migrenle yaşamak zorundayız şu seçmemiz lazım ben zayıf bir migrenli olmak istiyorum
ayyy inşallah hepimiz veririz şu fazlalıkları...
canım kakolu birşeyler çekiyor yada hazır sebze günüm iken havuçlu kek mi yapsam minik muffin kaplarıma eh önce bir hakedeyim ama bugün markete ve pazara gideceğim dün yakındı pazar başka yere yürüdüm. bugünde uzak bir pazara yürüme niyetindeyim.
Kızlar yaa olmuyor, olmuyor bu yulaf kepeğinden hiç bir tarif tutturamıyorum. Ekmek olmadı, yayla çorbası denedim koku aynı ama tat yok bu gün helva yaptım yine koku aynı ama yok yine tadı bir acayip üstelik tam tarife göre yapıyorum sürekli et yemekten fenalık geldi seyirde olduğum için sabah kendi kafama göre yarım domatesle melemen tarzı bişey yaptım Allahım şükürler olsun dedim bu herhalde akşama kadar tutar beni yulaf kepeğimin markası yemyeşil birazdan doğalsan bulmak için marketleri araştıracağım bakalım
Aslında yemekler değilde bende problem tatlı krizleri en son kendimi oğlumun mamalarına sulanırken buldum sanırım tırlatmak üzereyimama devam ediyorum sıfır kaçamak
selam kızlar atakta 3.günümü bitirdim.iki günde 600 gr verdim çok az tabi yarın da tatılcam ama iki gündür wc ye çıkamıyorum.2-3 güne adet olurum zaten birde onun şişliği neyse moralimi bozmamam lazım.yarın seyire geçicem dimi protein artı sebze yemek istiyorum artık.bu kabızlığı napcam yav bir akıl verin eskiden her sabah gün kurusu yerdim üzerine 2 bardak sıcak su anca işe yarardı lütfen bir yol gösterin motive olamıyorum
tatlım sebzelere geçince rahatlayacaksındır.aç karna sıcağa yakın ılık su içmek belki iyi gelir.yada yine aç karna yeşil çay..ya da ya daa aç karna light kefir.bende işe yarıyor.form çaylar var ama hemen kullanma istersen..
supersin suan gozumde bi kahramansin tebrik ediyorum bende bu cileli yolculuga basladim ilk duraklamami yumrukladim sukurler olsun kilo vermeye basladimmm cok mutluyummm ama hic moralini bozma hatta 700 gr deil 1 kilo vericeksin insallah 300 gr da garantin olsun banada 67 kilo dedi ben 60 kilo istiyorum hatta 58 ama bakalim insallah yenicezinşallah cnm dilerim bu sevinci herkes yaşasın.çok zor günlerden geçtim ben resmen dukanla imtahan edildim :) yazın diyet yapmak cidden çok zor.birde misafir olayı varki aman o konuya hiç girmeyeyim tüm sülalem eşimin sülalesi ve çocukluk arkadaşlarım dahil bu yıl her kesler beni çok özlemiş :)Allah eksikliklerini göstermesin ama bu yaz misafir ağırlamak çok ağır geldi bana :) birde hep yatılı olur benim misafirim malum biraz ücra bir yerde oturuyorum ulaşım sıkıntılı oluyor.hele tatil konusunu hiçççç açmayayım :) açık büfe restorantta ben ne yiyeceğimi arıyordum valla her kes tuhaf tuhaf bakıyordu bananeyse bu günleride gördüm çok şükür mutluyum gerçekten.ama dediğim gibi 700 grm var ve onu hiç veremeyecekmişim gibi hissediyorum:26:
aslında dukan amcamız bana 60,700 uygun gördü yani şu an güc'e geçmem lazım ama ben düz 60 olsun istiyorum.kolay giderse belkide hedef değiştirip 58 içinde uğraşabilirim :)))
Kızlar yaa olmuyor, olmuyor bu yulaf kepeğinden hiç bir tarif tutturamıyorum. Ekmek olmadı, yayla çorbası denedim koku aynı ama tat yok bu gün helva yaptım yine koku aynı ama yok yine tadı bir acayip üstelik tam tarife göre yapıyorum sürekli et yemekten fenalık geldi seyirde olduğum için sabah kendi kafama göre yarım domatesle melemen tarzı bişey yaptım Allahım şükürler olsun dedim bu herhalde akşama kadar tutar beni yulaf kepeğimin markası yemyeşil birazdan doğalsan bulmak için marketleri araştıracağım bakalım
Kizlar bugun yolclga cikiyorm otogarda cok aciktm zar zor lokanta buldk erkek arkadasmla tavuk gosu yaptrdm kozdeoyle sade .ama doymucami dusunup yaninda gelen aci kozlenmis biber domates ve yesilligide yedm tabi bunlar yagsz tuzsiz tek problemim bugun protein gunumdu ama yol 13 saat surcek mecburdum diyete aykiri bse yemedm aslnda ama protein gunumdu iste kotumu yaptm ki nolur cewap yaznn
selam kızlar atakta 3.günümü bitirdim.iki günde 600 gr verdim çok az tabi yarın da tatılcam ama iki gündür wc ye çıkamıyorum.2-3 güne adet olurum zaten birde onun şişliği neyse moralimi bozmamam lazım.yarın seyire geçicem dimi protein artı sebze yemek istiyorum artık.bu kabızlığı napcam yav bir akıl verin eskiden her sabah gün kurusu yerdim üzerine 2 bardak sıcak su anca işe yarardı lütfen bir yol gösterin motive olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?