Dukan testi ideal olani veriyor ama siz daha da vermek isterseniz seyiri uzatirsiniz atagi degil anladigim kadariyla kilonuz da cok degil 10 gun ciddi derecede obez olanlara veriliyor ki 6 gun atak icin cok fazla bence bugunden seyire gecinbugun 5.gunum kacamaksiz atak testi ilk yaptigimda hedef kilomu 55 dedim o bana 61.20 cikardi 3.gun atak verdi bende 2.kez yaptim hedefimi 51kilo dedim 6 gun verdi ideal kilomu 59.80 dedi. aanammmmmm bir turlu benim istedigimi vermedi yaa neyse bende 6 gun atak yapiyorum 5li rakamlara ineyimde 3.cu 5si fark etmez oraya kadar geldimmi gerisi kolay gelir sabah ac karnina tartildim eksik aksam fazla cikdimtartiyla ne zaman barisacagiz acaba hayatimda vazgecilmezim bol limonlu kirmizi lahana havuc ve bol yesillikli salatam seni cooooookk ozledim
Tesekkurler canim umarim bir an once verirsin kalan kilolarini :)Kizalar bende bugun basladim 6 gun Atak 219 gun seyir cikti bende.. Malum ilk bebekde 40kg aldim simdi ondan arta kalan 35kg vermem gerek... hepimize bol sans ve irade kizlar :)
anladım canım.karatay diyetinden kalma bir zevk.orda doyasıya zeytin yiyordumtamam artık yemek yok.bugün saf protein günüm.sabah yumurta ve peynir yedim şimdide çay içiyorum.yarını iple çekiyorum çünkü ben tam bir sebzeciyim aslında.ıspanak dolabımda beni bekliyo sen sebzeyi sadece bir öğündemi tüketiyorsun
slm kızlar sanırım kendime nazar değdim kaçamak yaptım aslında kaçamak sayılmaz ama eşim dışarda yemeğe götürdü bende en iyisi ızgara yiyeyim dedim bugün sebze günüm salata da mis olur diye düşünürken üçüncü lokmada anladım ki kuzu etiymiş hiç aklıma gelmedi dana diye belirtmek çok yemedim yağlarını hep ayırt ettim ama tabağı da geri gönderemedim inşallah çok fazla olumsuz etkilemez
eşimede diyette olduğumu söylemiyorum çünkü yaklaşık 7 aylık bir diyet sonucu 110 kilodan bu kilolara düştüm hep 40 beden olayım bitiraceğim diyordum şimdi kırk çok rahat oldu ama kendi ideal kiloma düşmek istiyorum eşim de artık diyet yapmamı istemiyor kiloyu takıntı haline getirdiğimi düşünüyor dolayısıyla çaktırmadan yapıyorum birazdan o sebepten ben kuzu yiyemem falan diyemediminşallah ilk ve son kaçamağım olur
genellikle evet.fakat bazen dışarda olduğumdan çok fazla seçeniğim olmuyor.mesela ben artık tavuk yiyemez durumdayım boğazımdan geçmiyor o yüzden yanına hiç bir şey olmazsa bir ili çeri domates alıyorum
ama evdeysem ps günlerinde 1 öğüne ekliyorum sebzeyi.
tatlım yapma bak kendine hedefine zarar veriyorsun.ben sabrımın kalmadığı ve yemek istediğim şeylere bakınca elime alıyorum kokluyorum ve seni şimdi yiyemem bekle bir kaç ay sonra midemdesin diyip geri bırakıyorum :) ne ramazan pideleri ne tatlılar ne nutellalar koklamışlığım varama asla asla kaçamak yapmadım
ben 6 ayda 14,300 kg verdim.kaçamak yapsaydım sanırım 10 ay fln olurdu :)))
kızlar bişey sorcam ya.bugün protein-sebze günüm.öğle yemeğimde tavuk haşladım.yağsız salatayla yiycem.akşama da soğanlı domatesli yağsız pirinçsiz ıspanak haşladım.akşam da onu yoğurtla yesem sebzeyi abartmış olur muyum.yani sebzeyi sadece 1 öğündemi tüketiyorsunuz onu merak ettim.bilen lütfen cevap versin:44::44:
merhaba
dün ben yine 1 avuç fındık yedim(( dayanamıyorum fındığa 2 ay hiç kaçamak yapmadan geldim şimdi bir türlü duramıyorum reglime 4 gün var sanırım ondan ama sabah tartıldığımda 600 gr yoktu :)))
Dün ki Menüm
Sabah:2 yumurta 3 yk lor açık çay
Öğlen:5 köfte ve 3 tavuk pirzola 1 kase yoğurt
Akşam : 3 tavuk pirzola 1 zero
1 avuç fındık((
2,5 lt su, 3 fincan yeşil çay,1 fincan adaçayı,1 fincan nescafe
Bugün ki Menüm
Sabah : 1 yumurta 1 domates ve 3 yk loru karıştırdım omlet yaptım.1 domatesi 1/2 salatalık 3 adet sivri biber
Öğlen: patlıcan ve biber közleme yoğurtlu 2,5 tavuk pirzola 1 domates 2 biber birde zero
migren benim hayatimin parcasi oldu artik canim diyette olsamda var olmasamda bari diyet yapip zayiflayayimbugun atak4.gunum ve hic kacamak yapmadim disariyada cikdigim zaman arkadaslarla ya sade sutsuz sekersiz kahve yada diyet kola iciyorum ve yanimdada ya pastirma yada tavuk salami oluyor agzima atiyorum ayyyy biri gorse rezillik cantata pastirma ve salam hiiiiiiiii
tatlım yapma bak kendine hedefine zarar veriyorsun.ben sabrımın kalmadığı ve yemek istediğim şeylere bakınca elime alıyorum kokluyorum ve seni şimdi yiyemem bekle bir kaç ay sonra midemdesin diyip geri bırakıyorum :) ne ramazan pideleri ne tatlılar ne nutellalar koklamışlığım varama asla asla kaçamak yapmadım
ben 6 ayda 14,300 kg verdim.kaçamak yapsaydım sanırım 10 ay fln olurdu :)))
hahhaaa dimi ya valla bende kendimi kahraman ilan ettim helede son 1 ayda yaşadıklarımdan sonra.neler duydum çevremdekilerden bir bilseniz... nasıl çirkinleştiğimden tutunda küçülüp cebimemi gireceksin e kadar neler neler söylediler.haa birde anne sütünün haram edilmesi mevzusu var :)vaz geçirmek için çok uğraştılar resmen psikolojik baskı yaşadım ama pes yokkk :)))
dışardan karaarsız görünsemde ben çok kararlı ve azimliyimdir tüm kadınlar gibi yeterki isteyeyim
harikasın bak şimdiden iyi iş çıkardın bende seni tebrik ediyorumtatlım yanlış anlama ama bence hedefini başta yüksek tutma.yani ben en başta 65 belirlemiştim hedefimi.hani ulaşmak daha kolay oluyor kısa mesafe gibi düşün...sonra 62 dedim.iki ay kaldım 62 kiloda gram veremedim ve en nihayetinde dukan beylle birlikte 60,700 olur dedik şimdide neden 60 olmasın diyorumm:)ilk başta 60 deseydim beni yıpratırdı bu süre.bu arada 60 ta güce başlayacağım çünkü ben karın germe aml olacağım.göbek mide ve yan simitlerin olduğu bölgem oldukça yağlı oralardan da biraz yağ aldıracağım dolayısıyla aml sonrası 58 olurum gibi düşünüyorum :)
slm kızlar bugün saf protein günüm.sabah yulaf kepeği,lor ve 1yumurtayla omlet yanındada çay içtim.öğlene dünden 3 parça tavuk pirzolam var.akşama dolaptan kuşbaşı çıkardım onu nasıl pişirsem?
slm kızlar sanırım kendime nazar değdim kaçamak yaptım aslında kaçamak sayılmaz ama eşim dışarda yemeğe götürdü bende en iyisi ızgara yiyeyim dedim bugün sebze günüm salata da mis olur diye düşünürken üçüncü lokmada anladım ki kuzu etiymiş hiç aklıma gelmedi dana diye belirtmek çok yemedim yağlarını hep ayırt ettim ama tabağı da geri gönderemedim inşallah çok fazla olumsuz etkilemez
eşimede diyette olduğumu söylemiyorum çünkü yaklaşık 7 aylık bir diyet sonucu 110 kilodan bu kilolara düştüm hep 40 beden olayım bitiraceğim diyordum şimdi kırk çok rahat oldu ama kendi ideal kiloma düşmek istiyorum eşim de artık diyet yapmamı istemiyor kiloyu takıntı haline getirdiğimi düşünüyor dolayısıyla çaktırmadan yapıyorum birazdan o sebepten ben kuzu yiyemem falan diyemediminşallah ilk ve son kaçamağım olur
Merhaba arkadaşlar , 2 doğumdan sonra bugun itibari ile 93.5 kilo ile dukana başladım, açıkçası biraz korkuyorum , 6 gün atak ve 5 ay seyir uygulayacağım ..bana destek olursanız çok sevinirim ..
perşembe günü tartılacağım ya sıkıntı olmasından korkuyorum açıkçası motivasyonum bozulup diyeti bırakmak istemiyorum biraz sıkılır gibiiym şu arabende genelde kuzu tüketiyorum. tabi mangal durumlarında... onuda iyice pişiriyorum kuruyor umarım gidiyordur yağı biraz bayramda filan hep kuzu yedim zaten misafirlikteydik memlekette
hoşgeldin güzelim...
korkmana gerek yok iyice araştırıp uymaya karar verdiysen bir sorun olmaz yavaş yavaş alışıyorsun hayatımızdaki herşey gibi... ben yıllardır diyet modundaydım aç kal gr oynamıyor en azından bunda aç kalmak gibi bir dert yok hoş benim kaldığım zamanlar oldu uygun besin bulamayınca ama en azından aç kaldım ama verdim yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?