Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhabalar seyir 3. Gun 58.8 ile basladim bu sabah 56.8 idim toplamda 2 kilo verdim 9 gunde cok az gidiyor sanki yaa demoralize olmak ta istemiyorum

Kizalar bende bugun basladim 6 gun Atak 219 gun seyir cikti bende.. Malum ilk bebekde 40kg aldim simdi ondan arta kalan 35kg vermem gerek... hepimize bol sans ve irade kizlar :)

Dukan testi ideal olani veriyor ama siz daha da vermek isterseniz seyiri uzatirsiniz atagi degil anladigim kadariyla kilonuz da cok degil 10 gun ciddi derecede obez olanlara veriliyor ki 6 gun atak icin cok fazla bence bugunden seyire gecin
Kizalar bende bugun basladim 6 gun Atak 219 gun seyir cikti bende.. Malum ilk bebekde 40kg aldim simdi ondan arta kalan 35kg vermem gerek... hepimize bol sans ve irade kizlar :)
Tesekkurler canim umarim bir an once verirsin kalan kilolarini :)

slm kızlar sanırım kendime nazar değdim kaçamak yaptım aslında kaçamak sayılmaz ama eşim dışarda yemeğe götürdü bende en iyisi ızgara yiyeyim dedim bugün sebze günüm salata da mis olur diye düşünürken üçüncü lokmada anladım ki kuzu etiymiş hiç aklıma gelmedi dana diye belirtmek çok yemedim yağlarını hep ayırt ettim ama tabağı da geri gönderemedim inşallah çok fazla olumsuz etkilemez
eşimede diyette olduğumu söylemiyorum çünkü yaklaşık 7 aylık bir diyet sonucu 110 kilodan bu kilolara düştüm hep 40 beden olayım bitiraceğim diyordum şimdi kırk çok rahat oldu ama kendi ideal kiloma düşmek istiyorum eşim de artık diyet yapmamı istemiyor kiloyu takıntı haline getirdiğimi düşünüyor dolayısıyla çaktırmadan yapıyorum birazdan o sebepten ben kuzu yiyemem falan diyemedim inşallah ilk ve son kaçamağım olur

genellikle evet.fakat bazen dışarda olduğumdan çok fazla seçeniğim olmuyor.mesela ben artık tavuk yiyemez durumdayım boğazımdan geçmiyor o yüzden yanına hiç bir şey olmazsa bir ili çeri domates alıyorum
ama evdeysem ps günlerinde 1 öğüne ekliyorum sebzeyi.

bence sorun olmaz cnm için rahat olsun yağlarını ayırmışsın zaten.

o zaman öğlen menümde ıspanağımı yiyeyim.akşama et pişircem yalnız dediğin gibi tavuğu sade yemek çok zor bende 2 tane minik acı turşu biberlerden yiyorum.küçük küçük ısıra ısıra idare ediyorum.bugün sabah 2 haşlama yumurta,peynir,yarım salatalık,çeyrek domates,3-4 yaprak tere yedim.ama kabızlık başa bela hala.en son çare ilaç kullancam.bu arada haftada 1 tartılcam pazardan pazara kilo takibimi yapıcam.zaten regl oldum olcam onun şişliği var moral bozmamak için böyle bir karar aldım.herkese kolaylıklar diliyorum arkadaşlar

bende hazirandan beri yapıyorum 20 kg oldu son 1 aydır böyleyim öncesinde yoktu bende çok koklayıp bıramışımdır ama kendime yapıyorum farkındayım bir daha olmıycak söz veriyorum dukan amca bana 77 dedi o zamana kadar yok kaçamak

Merhaba arkadaşlar , 2 doğumdan sonra bugun itibari ile 93.5 kilo ile dukana başladım, açıkçası biraz korkuyorum , 6 gün atak ve 5 ay seyir uygulayacağım ..bana destek olursanız çok sevinirim ..

canım öğünün 1/3 olacak şekilde sebze eklemesiyle protein tüketimi diyor... kabızlık durumlarında sebzeyi artırabilirsiniz diyor... kitaptaki örnek menülerde de sabah öğle akşam 3 öğünde de sebze eklemiş... sadece aynı sebzeyi kullanmayın diyor ayrıca aynı yemekten 2. tabağı sakın almayın diyor.. diyor da diyor dukan amcam... napalım uyacağız...

ne fındığı oooooooooooooooooooo

bende cmrt günü dışarı çıktım döner yiyeceğim ama nerdeyse 2 saati buldu dönerci beğenmem :) tabi 2 saat sadece döner mi aradın demeyin arada takı mağazalarına girdim :) neyse buldum bir tane girdim. yağlar dönerin altında gölet oluşturmayanı arıyordum... eh saat 3 olmuştu artık açlıktan ölüyordum. adama ekmek canın istiyorsa koy ama ben yemeyeceğim dedim. nasıl isterseniz söyleyin yapayım dedi peçetelerden bir yatak yap kes döneri üstüne üstünü yine peçetelerle kapatın getirin dedim :))) benim tabak hazırlandı ama masaya gelmesi uzun sürdü... ne çok patronları varmış tam getiriyor oğlum böyle gidermi diye biri çeviriyor tabağı müdahele edecek halim kalmamıştı neyse getirdiler ben ruhumu teslim etmeden ben onların peçetelerinden ayrı 5 peçete daha kullandım. yuh yani ne yağ koymuşlar iyiki seçtim 2 saatte :))) ama emin ol bende çantamda salam taşısam iyi olacakmış bu işkenceyi çekene kadar...

aynen dediğin gibi güzelim bende kokluyorum... dün misafirlerim vardı bir kek yaptım onlara dehşetti.. hemen fındık aroması alasım var ve sonra çikolatalı kek yapasım var... ama biraz beklemek istiyorum ben bayadır tatlılara gömüldüm sanki kilo veremeyeceğim böyle abartınca

canım kitapta vkı 29 dan yüksekse yağ hücrelerinin kapasitesini doldurup bölündüğünü ve fazlalaştığını söylüyor... yani bir yerden sonra istediğin kadar zayıfla yağ hücren çok olacak ama zayıf olacak... hani en küçük kaçamaklarına o hücreler dolacak ve kilo almaya açık olacağız... bende zayıfladıktan sonra başta kavitasyon ve lipoliz düşünüyorum. o hücrelerden bir şekilde kurtulmak lazım aml. ta iyi karar... sonrasında hem rahatlarsın hem 58 olursun bence...

nasıl pişirirsin bilmem ama sosa yatır biraz beklesinnnn... en azından hafif süt ekle tuzla o bile yeter...

sos yapmak istersen de her zamanki tercihim et için ya kimyon+salça+süt ya da soğan+sarmısak+salça... direk taya üstünede bir kapak sosta kavrulsun...

bende genelde kuzu tüketiyorum. tabi mangal durumlarında... onuda iyice pişiriyorum kuruyor umarım gidiyordur yağı biraz bayramda filan hep kuzu yedim zaten misafirlikteydik memlekette

Merhaba arkadaşlar , 2 doğumdan sonra bugun itibari ile 93.5 kilo ile dukana başladım, açıkçası biraz korkuyorum , 6 gün atak ve 5 ay seyir uygulayacağım ..bana destek olursanız çok sevinirim ..

hoşgeldin güzelim...

korkmana gerek yok iyice araştırıp uymaya karar verdiysen bir sorun olmaz yavaş yavaş alışıyorsun hayatımızdaki herşey gibi... ben yıllardır diyet modundaydım aç kal gr oynamıyor en azından bunda aç kalmak gibi bir dert yok hoş benim kaldığım zamanlar oldu uygun besin bulamayınca ama en azından aç kaldım ama verdim yaaaa

kızlar kitabı aldım,yulaf kepeğini buldum,ligt sütleri stokladım..et,tavuk,ciğer de tamam,sanırım perşembe günü aranıza bende katılacağım.çok korkuyorum ama yardımlarınızla olacak inşallah..nolur destekleşelimm

bende genelde kuzu tüketiyorum. tabi mangal durumlarında... onuda iyice pişiriyorum kuruyor umarım gidiyordur yağı biraz bayramda filan hep kuzu yedim zaten misafirlikteydik memlekette
perşembe günü tartılacağım ya sıkıntı olmasından korkuyorum açıkçası motivasyonum bozulup diyeti bırakmak istemiyorum biraz sıkılır gibiiym şu ara

Çok teşekkürler , bugun fena değildi , ama şu kedi dili tarifini sanırım becerememişim içim hala yumurta kokuyor, bi de Yulaf kepeğinden 1 tatlı kaşığı anca yedim yoğurtla karıştırıp öğürüyorum yerken 😔

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…