canım kitapta vkı 29 dan yüksekse yağ hücrelerinin kapasitesini doldurup bölündüğünü ve fazlalaştığını söylüyor... yani bir yerden sonra istediğin kadar zayıfla yağ hücren çok olacak ama zayıf olacak... hani en küçük kaçamaklarına o hücreler dolacak ve kilo almaya açık olacağız... bende zayıfladıktan sonra başta kavitasyon ve lipoliz düşünüyorum. o hücrelerden bir şekilde kurtulmak lazım aml. ta iyi karar... sonrasında hem rahatlarsın hem 58 olursun bence...
aynen dediğin gibi güzelim bende kokluyorum... dün misafirlerim vardı bir kek yaptım onlara dehşetti.. hemen fındık aroması alasım var ve sonra çikolatalı kek yapasım var... ama biraz beklemek istiyorum ben bayadır tatlılara gömüldüm sanki kilo veremeyeceğim böyle abartınca
bende hazirandan beri yapıyorum 20 kg oldu son 1 aydır böyleyim öncesinde yoktu bende çok koklayıp bıramışımdır ama kendime yapıyorum farkındayım bir daha olmıycak söz veriyorum dukan amca bana 77 dedi o zamana kadar yok kaçamak
o zaman öğlen menümde ıspanağımı yiyeyim.akşama et pişircem yalnız dediğin gibi tavuğu sade yemek çok zor bende 2 tane minik acı turşu biberlerden yiyorum.küçük küçük ısıra ısıra idare ediyorum.bugün sabah 2 haşlama yumurta,peynir,yarım salatalık,çeyrek domates,3-4 yaprak tere yedim.ama kabızlık başa bela hala.en son çare ilaç kullancam.bu arada haftada 1 tartılcam pazardan pazara kilo takibimi yapıcam.zaten regl oldum olcam onun şişliği var moral bozmamak için böyle bir karar aldım.herkese kolaylıklar diliyorum arkadaşlar
canım öğünün 1/3 olacak şekilde sebze eklemesiyle protein tüketimi diyor... kabızlık durumlarında sebzeyi artırabilirsiniz diyor... kitaptaki örnek menülerde de sabah öğle akşam 3 öğünde de sebze eklemiş... sadece aynı sebzeyi kullanmayın diyor ayrıca aynı yemekten 2. tabağı sakın almayın diyor.. diyor da diyor dukan amcam... napalım uyacağız...
kızlar kitabı aldım,yulaf kepeğini buldum,ligt sütleri stokladım..et,tavuk,ciğer de tamam,sanırım perşembe günü aranıza bende katılacağım.çok korkuyorum ama yardımlarınızla olacak inşallah..nolur destekleşelimm
selam.. nasilsiniz? bende affedersiniz ama 4 gundur cok kotu bir bagirsaksorunu var yahic boyle olmamisti? 1+1 yapiyorum
Genelde yorgunluk oluyor aslinda yedikleriniz neler acaba :26: yulaf kepegi mi dokundu kiArkadaşlar ilk günümdü, mide bulantısı ve yanması var normal mi? Gececek mi :18:
spirochet bende ki kitapta ps günlerinde her öğün sebze yemeyin yazıyor
ay vallahi kafayı yiycem ben bu güne kadar ps günlerimde 1 öğüne sebze ekledim geri öğünler protein tükettim off keşke en baştan koç desteği alsaydım inan şu an moralim çok bozuk.
sadece ıspanak yemeyeceksin değilmi? ondan (miktar olarak)daha fazla protein alman gerekiyor yanında.bunu sakın atlama cnm
ben her sabah tartılıyorum.regl bende de yaklaştı ve fazla çıkıyorum tartıda
kızlar kitabı aldım,yulaf kepeğini buldum,ligt sütleri stokladım..et,tavuk,ciğer de tamam,sanırım perşembe günü aranıza bende katılacağım.çok korkuyorum ama yardımlarınızla olacak inşallah..nolur destekleşelimm
perşembe günü tartılacağım ya sıkıntı olmasından korkuyorum açıkçası motivasyonum bozulup diyeti bırakmak istemiyorum biraz sıkılır gibiiym şu ara
Çok teşekkürler , bugun fena değildi , ama şu kedi dili tarifini sanırım becerememişim içim hala yumurta kokuyor, bi de Yulaf kepeğinden 1 tatlı kaşığı anca yedim yoğurtla karıştırıp öğürüyorum yerken 😔
selam kızlar bugün ps günümdü.
sabah haşlama yum,az peynir,çeyrek dom,çeyrek salatalık,3-4 yaprak tere
öğle:ıspanak,tavuk,yoğurt
akşam:et haşlama,cacık
menümde bir hata varmı öptüm sizi iyi akşamlar
selam.. nasilsiniz? bende affedersiniz ama 4 gundur cok kotu bir bagirsaksorunu var yahic boyle olmamisti? 1+1 yapiyorum
spirochet bende ki kitapta ps günlerinde her öğün sebze yemeyin yazıyor
ay vallahi kafayı yiycem ben bu güne kadar ps günlerimde 1 öğüne sebze ekledim geri öğünler protein tükettim off keşke en baştan koç desteği alsaydım inan şu an moralim çok bozuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?