Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar ya bugün manda yoğurdu yedim sanırım uzun süreden sonra yağlı mı geldi ne midem fena sanki içime o yağlar donup kaldı gibi hissediyorum

selam kızlar bugün ps günümdü.
sabah haşlama yum,az peynir,çeyrek dom,çeyrek salatalık,3-4 yaprak tere
öğle:ıspanak,tavuk,yoğurt
akşam:et haşlama,cacık

menümde bir hata varmı öptüm sizi iyi akşamlar

selam.. nasilsiniz? bende affedersiniz ama 4 gundur cok kotu bir bagirsaksorunu var ya hic boyle olmamisti? 1+1 yapiyorum

aynen..ilk başta kavitasyon düşünüyordum hatta bir merkezle anlaşma bile yapmıştım.sonra vaz geçtim çünkü kavitasyon yağların eritilmesine yarıyor ama cildi toparlamıyor.bana karın germe şart.gebelikte aşırı kilo alımı oldu bende.çocuklarda iri idi. dolayısıyla sönmüş bir balon gibi şu an karnım :))
kurtulmak lazım fazlalıklardan.her anlamda

gün içerisinde abartılmadığı sürece tatlandırıcının zararı yok biliyorsun.ama yinede istersen tatlı olayını ps günlerinde yaparsın:) böylelikle gün aşırıya düşürmüş olursun.
o değilde süt tozu bende duraklama yapıyor gibi hissediyorum

harikasınnnn

sadece ıspanak yemeyeceksin değilmi? ondan (miktar olarak)daha fazla protein alman gerekiyor yanında.bunu sakın atlama cnm

ben her sabah tartılıyorum.regl bende de yaklaştı ve fazla çıkıyorum tartıda

spirochet bende ki kitapta ps günlerinde her öğün sebze yemeyin yazıyor
ay vallahi kafayı yiycem ben bu güne kadar ps günlerimde 1 öğüne sebze ekledim geri öğünler protein tükettim off keşke en baştan koç desteği alsaydım inan şu an moralim çok bozuk.

hoş geldin evindelisi..başaracaksın eminimmm

selam.. nasilsiniz? bende affedersiniz ama 4 gundur cok kotu bir bagirsaksorunu var ya hic boyle olmamisti? 1+1 yapiyorum

bol su içiyorsun değilmi???
aç karna yeşil çay,lighyt kefir,form çaylarından kullanabilirsin olmadı artık bir eczaneden sorar ilaç alırsın....geçmiş olsun.

Arkadaşlar ilk günümdü, mide bulantısı ve yanması var normal mi? Gececek mi :18:
Genelde yorgunluk oluyor aslinda yedikleriniz neler acaba :26: yulaf kepegi mi dokundu ki

Orda basım hatasi var her ogunde dedigi havuc pancar gibi seker orani yuksek sebzeler yoksa istedigin vakit proteini fazla olmak kosuluyla sebze yiyebilirsin

sadece ıspanak yemeyeceksin değilmi? ondan (miktar olarak)daha fazla protein alman gerekiyor yanında.bunu sakın atlama cnm

ben her sabah tartılıyorum.regl bende de yaklaştı ve fazla çıkıyorum tartıda

tabi canım ıspanağın yanında tavuk yedim.akşama da et haşlama yedim.ben regl oldum çok şükür

Kizlarr ben geldimmm ve kabul ediyorum uc gunluk bir kacamak yaptm ama elimde diil nisan hazirliklari yuzunden diyetle ilgilenemedim herseyden yedim tatlilar haricc.ama bugun bi baktm 80.1 zaten 83.1 le baslamistm en fazla 300 400 gr almisim seyirde 4 gunumdu.simdi 5 gun atak yapcm tekrar .onerilerinizzz lutfenn??

hoşgeldin tatlım...

korkmana gerek yok birde şöyle düşün yaşın kaç bilmiyorum ama üni. deyken sadece cips - kola - neskafe - ekmek arası şeylerle nerdeyse 1 dönemini geçiren arkadaşlarım oldu. tabi bu arkadaşlar evlerine gidip ne yedi bilmem de geri geldiklerinde de bu şekilde beslenmeye devam ettiler emin ol senin şu an yapacağından 10 kat sağlıksız onların yedikleri ama hala hayattalar hala iyiler sağlıklılar buda bizim için bir dönem vücudunun nasıl tepki vereceğini denemeden bilemezsin ama korkman gereken bir durum olmadığını bil kendine de hissettir kararlı devam et hepsi bu...

perşembe günü tartılacağım ya sıkıntı olmasından korkuyorum açıkçası motivasyonum bozulup diyeti bırakmak istemiyorum biraz sıkılır gibiiym şu ara

motivasyonun neden bozuluyor güzelim??? motivasyonun doğrultusu sana kalmış... ya hırslanacaksın ya pes edeceksin bu konuda seçim senin... emeksiz yapılan yemek mi var?

yapa yapa uzmanlaşacaksın güzelim daha başındasın...

yanlız yulaf kepeği konusunu hafife alma sabahları krep yap içini peynir yumurta doldur ye hele de ilk günler sabah kahvaltını güçlü tutarsan motivasyonun artar...

tatlım çok güzel olmuş menün... tere de çok faydalı ben geçen hafta unutmuşum almayı menün dengeli de olmuş yanlız yulaf kepeğini neyin içinde yedin tatlım???

sen bayadır yoktun hayırdırr???? sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı yağ hakkını içsene ilerlemesin sorunun...

gidip tekrar bakayım ama arkada örnek menüler vardı ya orda sebze 3 öğünde de var... ayrıca kabızlık durumuna göre sebze oranınızı da artırabilirsiniz dediği için bende de var bu sorun ben olabildiğince ekliyorum... hatta bugün yine sebze günüm elimde havuçlar biberler geldim. ara öğün niyetine...

moralini bozma tatlım ben kendime göre şöyle hesap yaptım protein aldığım gün nasılsa ödemi atıyorum. sebze gününde max. sebze alırsam bağırsaklarımı gün aşırı çalıştırmış ondan aldığım suyuda ertesi gün proteini saf almakla atmış olacağım dedim... ancak bu tamamen benim kabızlık problemime dayalı bir çözüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…