Kizlarr ben geldimmm ve kabul ediyorum uc gunluk bir kacamak yaptm ama elimde diil nisan hazirliklari yuzunden diyetle ilgilenemedim herseyden yedim tatlilar haricc.ama bugun bi baktm 80.1 zaten 83.1 le baslamistm en fazla 300 400 gr almisim seyirde 4 gunumdu.simdi 5 gun atak yapcm tekrar .onerilerinizzz lutfenn??
Arkadaşlar ilk günümdü, mide bulantısı ve yanması var normal mi? Gececek mi :18:
ben atak yapmanı önermem çok fazla da almamışsın eğer bir daha bırakmayacaksan seyirden başla yok yapamayabilirim diyorsan da başlama bence sağlıklı başka bir diyete yönlendir kendini...
Birsey sormal istiyorum gunde en fazla iki Yumurta hakkimiz var degil mi ?
Hmm dogru canm haklsnn .1+1 yapiyodum 5+5 le devam etsem.nasl olur sencee .?
evet güzelim 2 yumurta sarısı sınırsız yumurta beyazı hakkımız var 2 den fazla yemek istersen yumurta akını dahil edebilirsin...
3+3 ile başla ilk günleri sp yap eğer kolay geliyorsa kilo kaybında az ise 5+5 yap... :26:
tsk ederim.. Kitabim vardi ama bir arkadasa odunc verdim ve kendisi baska ulkeye tasindi.. bende malum yurt disinda oldugumdan kitaba ulasamiyorum o yuzden buradan destek almaya calisiyorum....
Yardimlariniz icin tsk ederim
Canm cok tesekkur ederm verdgn bilgler icin ..5+5 yapaym en iyisi benn .surekli tarifler paylasiyosunz ben hic yapmiyprum cok klasik besleniyorm neler yapablrm .oyle tatli krizm fln yokk?
tatlım çok güzel olmuş menün... tere de çok faydalı ben geçen hafta unutmuşum almayımenün dengeli de olmuş yanlız yulaf kepeğini neyin içinde yedin tatlım???
yulaf kepeğim yoktu canım ama bugün geldi çok şükür.internetten aldım.hemen kargoya verdiler ama buraya kargo da haftanın belli günleri geliyor.daha kutuyu yeni açtım tadına bakmadım.neler yapabilirim diye tariflere bakcam.canım tatlı istediğinde kek yaparım ama tatlandırıcı almayı unutmuşum(normalde çayı kahveyi vb zaten şekersiz tüketen biriyim hiç aklıma tatlandırıcı almak gelmedi neyse.burada eczane var acaba bulunurmu onlarda:44::44::44:
Genelde yorgunluk oluyor aslinda yedikleriniz neler acaba :26: yulaf kepegi mi dokundu ki
Orda basım hatasi var her ogunde dedigi havuc pancar gibi seker orani yuksek sebzeler yoksa istedigin vakit proteini fazla olmak kosuluyla sebze yiyebilirsin
yapa yapa uzmanlaşacaksın güzelim daha başındasın...
yanlız yulaf kepeği konusunu hafife alma sabahları krep yap içini peynir yumurta doldur ye hele de ilk günler sabah kahvaltını güçlü tutarsan motivasyonun artar...
önemli değil güzelim benim elimde kitap var okuyup bitirdim de istediğini sorabilirsin...
Evet Yulaf kepeği tiksindirdi beni
Yemek zorunda miyiz acaba diyeceğim saçma olacak , temel tası değil mi ??
Ya evet yaptığım cogu şey çöpe gidiyor, krebin ici vicik vicik kalıyor ince dökersem yapışıyor 😔
Bakalım netten baya bir ürün sipariş verdim gelsin değişik tarifler yapacağım
Cok sansliyiz ☺
Bu Arada genel olarak seyirde ne uygulanıyor , ben 1+1 düşünüyorum ama 5+5 daha iyi galiba kilo vermek adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?