Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Herkese günaydın

Hafta sonundan beri yoğunum arada girip baktım ama yazma fırsatım olmadı, misafirlerimi bugün yolcu ettim, temizliğe başlamadan bakayım dedim, dukanım iyi gidiyor çok şükür, azar azar da olsa kilolar gittikçe mutlu oluyorum...

ben atak yapmanı önermem çok fazla da almamışsın eğer bir daha bırakmayacaksan seyirden başla yok yapamayabilirim diyorsan da başlama bence sağlıklı başka bir diyete yönlendir kendini...

spirochet evet yazmaya biraz uzak kaldim ama full devam en son burdayken sekerkrizine girmistim artik seker istegim kalmadi bile biraz duzene girdim acikcasi.. yemegimi sabahtan hazirliyorum disari cikilacaksa bi mekana gidileecekse ps gunlerini tercih ediyorum salata falan yiyorum.. yulafta cok zorlaniyorum ama ekmek yiyorum gunde bir oyle tuketiyorum.. tek sorunum wc hic olmamisti bu sekilde bakalim...

dunku menu:

sabah: kahve

kahvalti: 1 haslanmis yumurta+ 1 dilim dukan ekmek+ maydanoz+ 2 cherry domates

ara: limonlu salatalik + yogurt

ogle: patlican,kabak,sogan,domates,sarimsak yemegi + kofte + ayran

aksam: oglen gibi

gece: yoghurt

sivi: 2 litre su, 2 turkkahvesi, 1 form cayi+ 2 tablet tatlandirici

günaydın,cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.
dün oruçtum sp günümdü.hiçbir sorun olmadı migrenimden hariç bugun de tutarım diye düşünmüştüm ancak işteyim ve yine migrenimin tutmasından korkuyorum.
Dün ki menüm
İFTAR
3 parça tavuk pirzola bir kase cacık
İFTARDAN 3 SAAT SONRA
5 yk kıyma
3 yk et haşlama
2 bardak çay
1 bardak sütle yulaf kepeği
1,5 lt su

Bugün ki menüm
SABAH: 2 yumurta omlet 3 yk süt loru 1 bardak açık çay
ÖĞLEN : karnabahar ve havuç haşlama yiyeceğim 2 parçada tavuk pirzola
2 fincan yeşil çay ve 1 fincan adaçayı içtim

evet güzelim 2 yumurta sarısı sınırsız yumurta beyazı hakkımız var 2 den fazla yemek istersen yumurta akını dahil edebilirsin...

tsk ederim.. Kitabim vardi ama bir arkadasa odunc verdim ve kendisi baska ulkeye tasindi.. bende malum yurt disinda oldugumdan kitaba ulasamiyorum o yuzden buradan destek almaya calisiyorum....

Yardimlariniz icin tsk ederim

3+3 ile başla ilk günleri sp yap eğer kolay geliyorsa kilo kaybında az ise 5+5 yap... :26:

Canm cok tesekkur ederm verdgn bilgler icin ..5+5 yapaym en iyisi benn .surekli tarifler paylasiyosunz ben hic yapmiyprum cok klasik besleniyorm neler yapablrm .oyle tatli krizm fln yokk?

tsk ederim.. Kitabim vardi ama bir arkadasa odunc verdim ve kendisi baska ulkeye tasindi.. bende malum yurt disinda oldugumdan kitaba ulasamiyorum o yuzden buradan destek almaya calisiyorum....

Yardimlariniz icin tsk ederim

önemli değil güzelim benim elimde kitap var okuyup bitirdim de istediğini sorabilirsin...

Canm cok tesekkur ederm verdgn bilgler icin ..5+5 yapaym en iyisi benn .surekli tarifler paylasiyosunz ben hic yapmiyprum cok klasik besleniyorm neler yapablrm .oyle tatli krizm fln yokk?

görsel olarak doyur kendini tatlı krizin yoksa bile yulaf kepeğini lorla birleştirip tuzlu yada tatlı birşeyler üretebilirsin yulaf kepeğini tüketmeni kolaylaştırır... ayrıca hiç bir şey canım istemezken bile en hoşuma giden özellikle kahvaltılar için hindi fümeye sarılmış peynir... ister kürdanla tuttur çiğ ye istersen sigara böreği gibi fırına ver iyi oluyor...

değişik tarifler denersen sıkılmazsın diyetten ve kopmazsın da çünkü her yaptığını aynı gün bitiremiyorsun ve önündeki gün için plan yapmış oluyorsun...

tatlım çok güzel olmuş menün... tere de çok faydalı ben geçen hafta unutmuşum almayı menün dengeli de olmuş yanlız yulaf kepeğini neyin içinde yedin tatlım???

yulaf kepeğim yoktu canım ama bugün geldi çok şükür.internetten aldım.hemen kargoya verdiler ama buraya kargo da haftanın belli günleri geliyor.daha kutuyu yeni açtım tadına bakmadım.neler yapabilirim diye tariflere bakcam.canım tatlı istediğinde kek yaparım ama tatlandırıcı almayı unutmuşum(normalde çayı kahveyi vb zaten şekersiz tüketen biriyim hiç aklıma tatlandırıcı almak gelmedi neyse.burada eczane var acaba bulunurmu onlarda:44::44::44:

küçük bir yer ise bulunma ihtimali var... diyabetler için getiriyorlardır...

Evet Yulaf kepeği tiksindirdi beni
Yemek zorunda miyiz acaba diyeceğim saçma olacak , temel tası değil mi ??

Ya evet yaptığım cogu şey çöpe gidiyor, krebin ici vicik vicik kalıyor ince dökersem yapışıyor 😔

Bakalım netten baya bir ürün sipariş verdim gelsin değişik tarifler yapacağım

önemli değil güzelim benim elimde kitap var okuyup bitirdim de istediğini sorabilirsin...

Cok sansliyiz ☺
Bu Arada genel olarak seyirde ne uygulanıyor , ben 1+1 düşünüyorum ama 5+5 daha iyi galiba kilo vermek adına

dün akşam iş çıkışı güne gittim sadece açık çay içtim pazartesi akşam oturması bende iş çıkışı kızlar şimdiden sipariş verdiler biz şunları istiyoruz diye ama yapmayacağım bildiğiniz kolay ve tadı güzel olan içinde yulaf kepeği olmayan tatlı tarifleri var mı ?panna cota var bi benim bildiğim onu da hiç denemedim birde tahmini 10 kişi oluyoruz nasıl olacak bilmiyorum.
sizden gelen fikirlere açığım.

yulaf kepeğimiz temel taşı diyetimizin tadını hissetmemen için her kaşık yulaf kepeğine 2-3 kaşık süt tozu eklersen o tattan kurtuluyorsun ayrıca yulaf kepeği galeta karışımı sadece yulaf kepeğinden daha çekici yanlız atak döneminde yulaf kepeğinden kurtuluş yok...

krebi cıvık yapacan tatlım incecik tavaya dökeceksin sonra altını iyice kıs ocağın ateşi yüksekse döktükten sonra 1-2 dk sonra kapat altını 5 dk ya kağıt gibi olur sende çeviriverirsin... tabi kağıt gibi yapmak istiyorsan... ben dün sabredemedim kısık ateşte ayakta 1 saat krep yap son 3 kreplik malzemeyi attım tavaya üstüne kapak kapattım. yine çok kısık ateşte pişmeye bıraktım bildiğin 7-8 dk içeriye gidip tv izledim sonra çevirdim yine bi 5 dk pişti bugün sabah afiyetle yarısı yendi :)))

dün yulaf kepeğimi yemediğimi farkettim üşendim önce nasıl yesem diye sonra krep yapmaya karar verdim ama oda sabah hariç gitmiyor kendimi heveslendirmek adına dukanella yaptım çok nefis birşey yaaa kreplerimin üzerine bıçakla ince ince sürdüm böylece yulaf kepeğimi de tatlı niyetine götürdüm... hazır geçmişken başına 2 günlük yapayım dedim yukarda yazdığım gibi sonlara doğru krepler ekmeğe döndü

ben 1+1 i öneririm ben öyle yapıyorum. kilo vermenin durduğu zor günlerine sakla 5+5 i bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…