- 25 Ekim 2013
- 21
- 26
- 88
- 35
aynen bende ben dukana başlamadan aldım goji yi meraktan iş yerine getirdim benden başka herkes yedi hatta siparişlerini verdiler ben nedense yediğinde boğazında hissettiğin hafif yanmayı sevmedim ama geceden suya koyunca sabaha şişmiş ve meyve kıvamına gelmiş oluyor...
farklı yiyecekler demişken yeni bir bisküvim var
Eki Görüntüle 850345 Eki Görüntüle 850344
çok sevdim bunu yaaa tarifini yazayım hemen 3 kaşık silme gibi yulaf kepeği galeta karışımı +1 dolu kaşık süttozu + 1 yumurta + 1 tatlı kaşığı kakao + silme tatlı kaşığı neskafe + 5 damla vanilya aroması + yarım paket kabartma tozu + 2 kaşık tatlandırıcı karıştır resimde görünen slikon kalıplara ince koy 1 saat 150 derecede pişir kıtır kıtır bisküvi...
dün tv izlerken yedim, bugün bu 2 sini yicem acaba 3 tane kalan var onlarla da pannacota yapıp altına mı koysam ımmmmmmmmmmmm vanilya aroması çok güzel birşey yanlız tatlandırıcıyı az koydum yetti yani :)
sana bir kaç soru sorabilir miyim ya:) atak hariç seyirde kaç kilo verdin ben 1+1 yapıyorum ama 5+5 daha hızlı kilo verdiriyor diye okudum acaba ona mı geçsem kararsızım:18:
Meraba canım.
5+5 yapıyorum hala ama bir süredir aynı kilodayım.regl dönemi diyelim... 5+5 hızlı kilo verdiriyor deniyor doğrudur ama ben 14. gündeyim seyirde henüz -2 verdim.
merhaba dukan diyetine başlıycam atak evresinin kaç gün sürüceğini nasıl ayarlıycam yardımcı olurmusunuz?
Kizlarrrrr,
daha seyire geceli 4 gun oldu ama maalesef 3 gundur gram vermedimsizdede oldu mu boyle? Ve hicc mi hicc kacamak yapmadim
araştırmıştım sürekli buradan 1ile 10 gün arası benim vereceğim fazla bir kilo olmadığı için 4 gün yaptım genelden 3 gün diye okumuştum:)
Bu arada 63 ile başlamıştım atakda 61 oldum 2 gün oldu seyire başladım
canım seyire geçişte normal bu durağanlık biraz sabretmen lazım... mesela ben geçen perş. 84 idim sonrasında cmrt ye kadar 85 oldum bu sabah yine 84 çıktım eh gr oynamamış olmayı ümit ediyorum almaktan iyidir... kaçamak varmı dersen oda yok yanlız baya baya incelme var sabah elimi yıkadıktan sonra yüzük parmağımdan kaymaya başladı yuh canım dedim kuruladım salladıkça elimi kayıyor buna da şükür boşa gitmeyen bir diyet bu kilo tartıda eksilmezse bile bir yerlerde etkisi oluyordur...
spirochet
bu yazdığın tarifi dün 2 yemek kaşığı yulaf kepeği ve de nescafe yerine de cappucino koyarak mikrodalgada 5-10 dk pişirdim
üstüne de bir cezvede tatlandırıcı kakao süttozu ve azıcık su pişirdim. Üstüne döktüm oldu mu sana brownie. Bugünkü mutluluğumun sebebi sensin arkadaşım çok tişikkirler :)
spirochet
bu yazdığın tarifi dün 2 yemek kaşığı yulaf kepeği ve de nescafe yerine de cappucino koyarak mikrodalgada 5-10 dk pişirdim
üstüne de bir cezvede tatlandırıcı kakao süttozu ve azıcık su pişirdim. Üstüne döktüm oldu mu sana brownie. Bugünkü mutluluğumun sebebi sensin arkadaşım çok tişikkirler :)
merhaba dukan diyetine başlıycam atak evresinin kaç gün sürüceğini nasıl ayarlıycam yardımcı olurmusunuz?
Olculerimi almiyorum Dukanin resmi sayfasinda olcu alinmasini oneriyorlar, dedigin gibi olabilir belki vermesemde belki inceliyorumdur ama tabii colde bir avuc kum :) fark etmedim daha :)
Neyse sabirla beklicez :) Tsk ederim cevabin icin.
cappucino SERBEST Mİ DUKANDA AMA ŞEKER VAR
Ya bende kaç gündür kilo veremiyorum seyirin 10. günü. moralim bozuk. İnşallah bir gün aniden gider diye düşünüyorum.Hatta 400-500 gr da artmış gibi...spirochet dediğin gibi incelmiş gibiyim ama tartı farklı gösteriyor sanki( dukanın sitesinde duraklamalarda bol yeşil çay için yazıyor onu uygulayacağım inşallah.
1 çay kaşığı kullandım. Bana duraklama yaşatmıyor bir sakıncasını görmüyorum.
merhaba şu sıra maş.var ne tatlandırıcı ne de süt tozu kullanıyorum şimdilik herşey yolunda gidiyor.
Dün ki Menüm
Sabah:2 yumurta ve lorlu omlet 1 fincan açık çay
Öğlen:Soslu tavuk göğüs ve 1 kase yoğurt
Akşam:5 yk et kavurma ve 3 adet but
2,5 lt su ,3 fincan yeşil çay,1 fincan adaçayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?