Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

spirochet
bu yazdığın tarifi dün 2 yemek kaşığı yulaf kepeği ve de nescafe yerine de cappucino koyarak mikrodalgada 5-10 dk pişirdim
üstüne de bir cezvede tatlandırıcı kakao süttozu ve azıcık su pişirdim. Üstüne döktüm oldu mu sana brownie. Bugünkü mutluluğumun sebebi sensin arkadaşım çok tişikkirler :)

Gunaydnn hanimlar bugun kahvaltida ps gunum oldgu icn domates salatalik bir haslanmis yumurta bir dilim hindi fume ve bir bardak cay. Ayrica sunu belurtmeden gecemicem yulaf krpeginin tadina bayiliyorum yogurtla harika bi ikili oluyolar goji beri de ayni sekilde cok sewiyorum. Oyle tatli krizmflanda olmuyo olsda goji berry hafif tatlimdi oldugu icin bana super geliyo.sizlerin yaptgi gbi sut tozlari tatlandriclar flan hic bse kullanmiyorum onlarin zayiflamayi yavaslatacgni dusunuyorum .normal standartlara uyuyorm ve standart o gun ps veya p vunumse ona uygun menuler hazrlyorm kendme .ve inanilmaz bi degisim icerisindeym ..cokkk mutluyum .hepinize bol eksili gunlerr arkadaslarr :))

merhaba şu sıra maş.var ne tatlandırıcı ne de süt tozu kullanıyorum şimdilik herşey yolunda gidiyor.
Dün ki Menüm
Sabah:2 yumurta ve lorlu omlet 1 fincan açık çay
Öğlen:Soslu tavuk göğüs ve 1 kase yoğurt
Akşam:5 yk et kavurma ve 3 adet but
2,5 lt su ,3 fincan yeşil çay,1 fincan adaçayı

sana bir kaç soru sorabilir miyim ya:) atak hariç seyirde kaç kilo verdin ben 1+1 yapıyorum ama 5+5 daha hızlı kilo verdiriyor diye okudum acaba ona mı geçsem kararsızım:18:

Meraba canım.
5+5 yapıyorum hala ama bir süredir aynı kilodayım. regl dönemi diyelim... 5+5 hızlı kilo verdiriyor deniyor doğrudur ama ben 14. gündeyim seyirde henüz -2 verdim.

Meraba canım.
5+5 yapıyorum hala ama bir süredir aynı kilodayım. regl dönemi diyelim... 5+5 hızlı kilo verdiriyor deniyor doğrudur ama ben 14. gündeyim seyirde henüz -2 verdim.

merhaba dukan diyetine başlıycam atak evresinin kaç gün sürüceğini nasıl ayarlıycam yardımcı olurmusunuz?

Dukanin resmi sitesine girip testi yapmalisin orda vucut olculerinle alakali bicok soru war ysnitladgn zaman testin sonucunda kac gun atak kac gun seyir yapacagni soyluyo sana canm

Kizlarrrrr,

daha seyire geceli 4 gun oldu ama maalesef 3 gundur gram vermedim sizdede oldu mu boyle? Ve hicc mi hicc kacamak yapmadim

canım seyire geçişte normal bu durağanlık biraz sabretmen lazım... mesela ben geçen perş. 84 idim sonrasında cmrt ye kadar 85 oldum bu sabah yine 84 çıktım eh gr oynamamış olmayı ümit ediyorum almaktan iyidir... kaçamak varmı dersen oda yok yanlız baya baya incelme var sabah elimi yıkadıktan sonra yüzük parmağımdan kaymaya başladı yuh canım dedim kuruladım salladıkça elimi kayıyor buna da şükür boşa gitmeyen bir diyet bu kilo tartıda eksilmezse bile bir yerlerde etkisi oluyordur...

canım atak süreni de test sonucunda belirlenmiş şekilde yapsaydın daha iyi olurdu...

Olculerimi almiyorum Dukanin resmi sayfasinda olcu alinmasini oneriyorlar, dedigin gibi olabilir belki vermesemde belki inceliyorumdur ama tabii colde bir avuc kum :) fark etmedim daha :)

Neyse sabirla beklicez :) Tsk ederim cevabin icin.

cappucino SERBEST Mİ DUKANDA AMA ŞEKER VAR

Son düzenleme:

iyi fikir bende deneyeyim :)

Olculerimi almiyorum Dukanin resmi sayfasinda olcu alinmasini oneriyorlar, dedigin gibi olabilir belki vermesemde belki inceliyorumdur ama tabii colde bir avuc kum :) fark etmedim daha :)

Neyse sabirla beklicez :) Tsk ederim cevabin icin.

evet güzelim benim eşimde mesela ilk hafta 5 kg verdim ve sonrasında 4 verdim hala bakıp bakıp nerden veriyorsan ben birşey göremiyorum diyip durdu... ama şimdi 1 ay 2 hafta oldu hatta geçtim herkesten eridin lafları duyuyorum... halbuki kimsenin farketmediği o ilk haftada ben kendimi çok erimiş hissettiydim ama çölde 1 avuç kum dediğin gibi :)

Ya bende kaç gündür kilo veremiyorum seyirin 10. günü. moralim bozuk. İnşallah bir gün aniden gider diye düşünüyorum.Hatta 400-500 gr da artmış gibi...spirochet dediğin gibi incelmiş gibiyim ama tartı farklı gösteriyor sanki ( dukanın sitesinde duraklamalarda bol yeşil çay için yazıyor onu uygulayacağım inşallah.

nosee senin vermen gereken kilo bildiğim kadarıyla az. o yüzden fazla ilerleme kaydedemezsin vücut da direnç gösteriyor.
Lütfen üzülme ben bir sabah tartıya çıktığımda -600 gördüm. biraz zaman ver kendine.

Fazla ilerleme kaydedemezsin derken sakın yanlış anlama kısa sürede fazla kilo verme durumu zor olur. Ama eminim yakın zamanda vücut direncin kırılacak ve kilolar gitmeye başlayacak arkadaşım.

kızlar merhaba
nihayet dukan a başladım daha önce 1 kez deneyip kabız olunca bırakmıştım.bugün atakta 3. ve son günüm 2 günde 1.900 gram verdim umarım böyle devam eder ve umarım bu kez zayıflayabilirim. bu sefer umutluyum..

1 çay kaşığı kullandım. Bana duraklama yaşatmıyor bir sakıncasını görmüyorum.

ayyy bende bayılırım aslında yinede içinde şeker varsa ilerde duraklama yaşarsan onun yerine neskafe dene... az olduğu için belkide hemen yakıyor olabilirsin...

bugün sabah krep,yumurta, peynir ve domates yedim.öğlen ise kıymalı pırasa ve yoğurt.
akşam:6 köfte,yağsız marul salatası,2 parça tavuk(yuh dedim kendime)

bugünkü menüm böyle yarın sp günü

Canım bende henüz hiç kullanmadım, kilo vermemi yavaşlatmasın diye, çok canım isterse kullanırım diye aldım duruyor

Bugünkü menüm

Sabah: dukan krep, haşlanmış yumurta, light peynir, domates, salatalık, şekersiz açık çay

Öğlen: köfte, ayran

Akşam: köfte, yoğurtlu karnıbahar

2 buçuk lt su, 2 fincan nescafe şekersiz sütsüz, bitki çayı

35 dk koşu bandı tempolu yürüyüş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…