Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Akşam eşim bana goji berry getirdi, aktardan almış, tahmin ettiğim gibi sevdim, arada sabahları aç karnına 3-5 tane yerim...

cok ozur dilerim sanirim gec kalmisim :) umarim basarmissindir eger olmadiysa
lisabellanin yazisini paylasiyorum bu yolu izle
Oncelikle bu sayfaya gidiyorsun:

Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy...

-Weight Loss seciyorsun

-1-18 arasi cetvelinin seklini seciyorsun ve olmasini istediginin sol yanindaki daireye isaretliyorsun

-Next tusuna basip ilerliyorsun

-1-11 arasi sayfada yer alan cetvelinin ustundeki olmsini istedigin simgeyi seciyorsun

-yine Next yapiyorsun

-Acilan sayfadaki PIN yazan yere herhangi bir sey yaz onemsiz bir sey cunku

-Privacy de private data seciyorsun

-Track ta Weight seciyorsun

-Weight Measurements te ise

Weight Units: Kilograms seciyorsun

Your target weight:Hedef kilonu yaziyorsun

Your starting weight: Baslangic kilonu yaziyorsun

Your current weight: Guncel kilonu yaziyorsun

Weight Date:ay/gun/yil seklinde tarih yaziyorsun

-Waist Measurements kismini geciyorsun

-Body Mass Index (BMI) - Optional de ise

Height Units: Metric seciyorsun

Your Height:boyunu ilk kutucuga metre olarak ikinciye cm ini yaziyorsun.Yani benim boyum 1.70 birinciye 1 ikinciye 70 yaziyorum

- butun bunlari yaptiktan sonra Next diyorsun.

-Acilan sayfada bb code yazan yerde url ile baslayan degil onun altindaki http ile baslayani http de dahil ye kadar olan kismini ([img] yi almiyorsun png ile bitecek) kopyala olarak aliyosun
-Kadinlar kulubundeki kullanici kontrol panelinde sol tarafta profilimi duzenleyi tikliyor ve acilan sayfada cizelge yazan kutucuga yapistir yapiyor sonrada degisiklikleri kaydet diyorsun.bu sekilde kilon degistikce yeni cetvelini ayni sekilde yapip guncelliyorsun.

SELAM sevgili dukanistler :) uzun zamandir bakamiyordum herkese basarilar diliyorum liste icin gec kalmisim sanirim bu hafta 2 kilo verdim gecen hafta hic verememistim neredeyse toplam 12 kilo gitti onumde uzuuunnn bir yol var hepimize allah guc kuvvet versin ... hosca bakin zatiniza ...

Son düzenleme:
Günaydın kızçeler sabah yumurta peynir ve krep üçlüsüyle kahvaltımı yaptım.aç karnına tartıldım ve seyir dönemindeki ilk kilo kaygımı gördüm çok şükür.12 günde 400 gr.66,5 oldum:))

Kilo bildirimi

başlangıç tarihi:9 Eylül
başlangıç kilosu: 85.4
hedef kilo: 60
dukanın kaçıncı günündesin?: 60
geçen hafta kilo: 76
bu hafta kilo: 75.2
boy: 1.63

günaydın dukancanlar regl olduğum için gerçek kilom mu bilemiycem ama yinede bildirimimi yapayım

başlangıç tarihi: 23.10.2013
başlangıç kilosu:98,8
hedef kg:70
geçen hafta kg:96,7
güncel kg:95,6
boy :1,72

DÜN Kİ MENÜM
Sabah:2 yumurta lor eşliğinde 1 fincan çay
Öğlen:Tavuk göğüs 2 tane minnacık acı biber ve 1,5 yk mantar yemeği (tadına bakmak içindi)
Ara:1 but haşlama sulu
Akşam:et kavurma azcık turşu ve 2 yk yakın biber ve havuç sote (dün bende gün vardı mecbur kaldım sebze ve turşu yemeye)
3 bardak ayran,3 fincan yeşil çay,1 fincan adaçayı 2,0-2,5 lt su

Yulaf kepeğini yemeyi unutuyorum en sonunda ekmeğini yapacağım artık unutmamak için

ayyy bende bayılırım aslında yinede içinde şeker varsa ilerde duraklama yaşarsan onun yerine neskafe dene... az olduğu için belkide hemen yakıyor olabilirsin...
Az da olsa olmamalı,az olduğu için yakıyorsunuz mantığı da dukana uygun değil.apaçık bir kaçamak olur bu.dukanın kitabında ufacık bile olsa diyet dışına çıkmak şişmiş balona toplu iğne batırmakır der dikkatinizi çekerim.şeker yerine tatldırıcıyı denemelisiniz.onu da sevmiyor yada tercih etmiyorsanız şekersiz bi hayata merhaba demelisiniz.bildiğiniz gibi şekerin vücuda tek bir faydası yok aksine vücuda girdiği andan itibaren dokunduğu herşey zarar veriyo!!!!!

Ne Yazık ki Kilo bildirimi (

başlangıç tarihi:22.10.13
başlangıç kilosu: 68
hedef kilo:58
dukanın kaçıncı günündesin?: 17
geçen hafta kilo: 65.20
bu hafta kilo: 65.00
boy: 1.68

Gunaydin kizlar bugun yine disardayim bildirimlerinizi yaparsaniz ogleden sonra listeyi hazirlayacagim... Bu hafta ne yazikki sabitim... Cikmisken iyice bir yuruyeyim

başlangıç tarihi:5ekim
başlangıç kilosu: 83.1
hedef kilo: 65

geçen hafta kilo: 78.7
bu hafta kilo: 77.2
boy: 1.72

kızlar merhaba,

benim kilolar yine aldı başını gitti dukan ile 4 kg vermiştim ama tüm evreleri tamamlayamadım araya farklı şeyler girdi. şimdi tüm verdiğim kiloyu geri aldım ve 57 kg oldum çok rahatsız oluyorum. tekrar başlamak istiyorum fakat tekrar geri bırakırsam diye endişe içindeyim. kendimi gaza da getiremiyorum ki. çünkü ben mutfakta çalışıyorum oranın üretim sorumlusuyum heryer yemek tatlılar meyveler... dayanamıyorum ya ne yapıcam böyle

başlangıç tarihi:27.10.13
başlangıç kilosu: 95.6
hedef kilo:61
dukanın kaçıncı günündesin: 12
geçen hafta kilo:92.6
bu hafta kilo: 90.9
boy: 1.72

selam kızlar.dukanın 8.günündeyim.2 kğ gitti hedef kğ 57.5.ama çok zayıflık bana gidermi bilmem belki.60 kğda güçlendirmeye geçebilirim..
bugünkü menüm:
sabah:1yumurta
1bardak süt
peynir
araöğün: 3 adet dukan kurabiye
1 bardak süt
1bardak kahve(tatlandırıcılı)
öğle: tavuk kavurma
yarım domates
2 turşu
araöğün:3 dukan kurabiye
şekersiz çay
aksam:köfte çorbası yapacagım.

nasıl menüm iyimi daha yeni olduğum için bilgilerinizi bekliyorum.biş ey daha sormak istiyorum 15 aylık kızım var ben kurabiyeleri yerken gelip istiyor ağzına bikaç parça koydum tatlandırıcının bi zararı olur mu acaba

Bende 2 gün önce dukkana başladım inşallah başarılı olurum 60 kiloyum ve bir 10 -11 kilo vericem güzel sonuçlar ede edenler var inşallah onların arasına bian önce katılabiliriz yeni başlayanlar olarak; az önce testi yaptım bana 2 gun atak 29 gün seyir 42 gündü son kısım sanırım güçlendirme evresi verdi ve ideal kilomun 55.790 oldgunu ama benim olmak istedğim kilo 49- 50 bu yüzden atagı 5- yada 6 gün yamayı planlıyorum ne dersiniz boyum 163 bu arada :)

Bende 2 gün önce dukkana başladım inşallah başarılı olurum 60 kiloyum ve bir 10 -11 kilo vericem güzel sonuçlar ede edenler var inşallah onların arasına bian önce katılabiliriz yeni başlayanlar olarak; az önce testi yaptım bana 2 gun atak 29 gün seyir 42 gündü son kısım sanırım güçlendirme evresi verdi ve ideal kilomun 55.790 oldgunu ama benim olmak istedğim kilo 49- 50 bu yüzden atagı 5- yada 6 gün yamayı planlıyorum ne dersiniz boyum 1.63 bu arada :)

bende mutfakta çok görev yaptım gıda müh. yim. herşeyin tadına bakmayacaksın öncelikle etrafında sürekli insanlar oluyor ve insanlara tattırman daha iyi olur hemde imaj açısından farklı fikirler almış olursun topu atmış olursun....vs.

yemek işinde olan biri diyet yapmak için cennettedir... her ne kadar dayanamaz görünse de ofiste yada kamuda çalışıp sadece öğünde yemek zorunda kalıp yüklenmezsin yemeğe gidince istediğin zaman meyve bulabilirsin sağlıklı herşey elinin altındadır mesela yoğurt meyve... millet ezile büzüle ara öğünde kayısı kurularını çantasından çıkarıp yiyecek bir ortam ararken sen her daim müsaitsindir yemeye... bu artıları düşünerek diyetine başla ve yemekhanede biri olarak en uygun diyet karataydır dukanı önermem...

güzel bir menü... ama bebişinden uzak tut kurabiyelerini tabiki zararlı onun için senin yediklerin... ben eşime ve bana nerdeyse aynı tepside ikimize de birer yumurtayla kurabiyeler yapıyorum görsel olarak ikisini de aynı ama içi birbirinden farklı yapmaya çalışıyorum. bu beni motive ediyor aynı şeyi yiyormuşuz gibi geliyor... ben sana da öneririm bebiş isterse sende aynı görünümde başka kurabiye verirsin...

tatlım benim gözümde en önemli konu yaşının kaç olduğu ve ilk diyet deneyimin mi?

ben dukanın dediği yönde 55 hadi 52-53 gibi olmanı boyuna göre ideal buluyorum bu şekilde bile atağı 3 günden fazla yapmamanı ve vermek istediğin kiloya kadar seyir evresini uzatmanı öneririm. tabi sonrasında ki korumayı da seyirin sayısına göre yeniden hesaplarsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…