- 11 Eylül 2013
- 1.180
- 112
- 173
- 35
ney dukan puding mi dedin yoksa , nasıl yapıyorsun,tarifi bekliyorum...Havuçu nasıl tüketiyorsun ? havuclu dukan kek mi yapsam yoksa..:)) ya bide kepekle bir kere kek yapmıştım kötü olmuştu tadı ,tuzlular pogaca ekmek güzel oluyor da tatlılar pek güzel olmuyor sanki kepekle yada ben beceremedim...
Kızlar merhaba, birşey sormak istiyorum işyerinde öğlen dukana uygun nasıl beslenebilirim bir türlü işin içinden çıkamadım krep yapıp getireyim diyorum bir de ton balık yanına bir de zero cola, İşyerinde nasıl beslenebilirim tavuk döneri var şenpiliç ile banvitin bunlar uygun mu dukana.
Dukan ekmek yapip lor peyniri yada beyaz peynirlede guzelce yiyebilirsin aslinda
kızlarrbugun diyetim agladi dukan yerlerde tum gun disarda olunca malesef boyle oluyor once kahvati yaptim ardindan da öfff cok uzuldum ya yemicem dedikce israr ettiler yok boyle bisey ya valla ne israr ediyosun sonrada yemiyosun su bu milyon tane laf..yediklerimi sayayim bari utanc tablom ;
Dukan helva yapmistim
100 gr yogurt
menemen (disarda yedim )
Tarcy denilen tarcin rulosu (2 adet minik )
birkac tatli kasigi asure ve hosmerim
7 adet badem ve 5 adet findık
Kızlar ben cozuttum tatlı yedim
ya ben mi yanlış yapıyorum bu dukan diyetini sabah sadece kahve içtim öğlen beslenme saatinde çocuklar pasta börek götürürken ben bi dilim dukan ekmeğimden yedim aksam yumurta omleti başka bişey yok ve acııııımmmmm....yeşil cayımıda suyumuda içiyorum spor yapmadım ve benim kiol vermem durdu anlamıyorum yemiyorumda düzenli. 80 kiloyla başladım 67.900 kiloyum 3 ay oldu
Kitapta dukan 1/1 oneriyor.siz nasil yapiyprsunuz.
Günaydın kızlar.
Bugün bende başladım dukan diyetine. Başlangıç kilom:57.
Biraz şişkinlik var onunda etkisiyle yarım kilo falan fazla çıktım normalden.
Hedefim 52 kiloya inmek.
5 günlük atak yapmayı planlıyorum.
Yumurta ve peynir sevmeyen biri olarak ilk sabahım pek güzel geçmedi =(( evde yuulaf kepeğinin bittiğinden haberimde olmadığından kendime ekmek yapamadım.
Yumurta yemeyi denedim ama başaramadım.
Yani şuan son derece aç bi şekilde 12deki öğlen yemeğimi bekliyorum :))
Bildirim günleri perşembe miydi?
kesinlikle katılıyorum mesela bende dün karşımda eşimin cips yemesi sonucu midem kazındı sebze günümdü bende gidip havuç yiyeyim dedim havucu soyarken aklıma geldi havuçtan cips mi yapsam diye ince ince kesik bolca tuz atıp fırına verdim hatta resmini de ekliyim. çok beğendim ben yanına da dip sos hazırladım yoğurtla süper oldu. yanlız yaparsanız fırından çıkarıp çok bekletmeyin kıtır kıtır tam cips gibi oluyor hemen yerseniz...
Eki Görüntüle 864499
Dukan ekmek yapip lor peyniri yada beyaz peynirlede guzelce yiyebilirsin aslinda
kızlarrbugun diyetim agladi dukan yerlerde tum gun disarda olunca malesef boyle oluyor once kahvati yaptim ardindan da öfff cok uzuldum ya yemicem dedikce israr ettiler yok boyle bisey ya valla ne israr ediyosun sonrada yemiyosun su bu milyon tane laf..yediklerimi sayayim bari utanc tablom ;
Dukan helva yapmistim
100 gr yogurt
menemen (disarda yedim )
Tarcy denilen tarcin rulosu (2 adet minik )
birkac tatli kasigi asure ve hosmerim
7 adet badem ve 5 adet findık
Kızlar ben cozuttum tatlı yedim
light peynir de çok lezzetli, özellikle kreple harika oluyor, sarıp yiyorum,
krepi nasıl yapıyorsun canım
ben nasıl yaptığımı anlatayım, yumurtayı çatalla iyice çırp içine yulaf kepeğini kat birlikte çırp, sonra az liğht süt ilave et, çok sıvı olmasın, hazır malzemeyi ben yarım saat kadar bekletiyorurm özleşmesi ve şişmesi için, sonra tavaya çok az yağ damlatıp peçeteyle silip ocağın üstünde kızdıktan sonra 1 kaşık karışımdan tavanın bir tarafına, 1 kaşıkta diğer tarafına yay, pişince spatulayla çevir, bir de böyle dene
ya ben mi yanlış yapıyorum bu dukan diyetini sabah sadece kahve içtim öğlen beslenme saatinde çocuklar pasta börek götürürken ben bi dilim dukan ekmeğimden yedim aksam yumurta omleti başka bişey yok ve acııııımmmmm....yeşil cayımıda suyumuda içiyorum spor yapmadım ve benim kiol vermem durdu anlamıyorum yemiyorumda düzenli. 80 kiloyla başladım 67.900 kiloyum 3 ay oldu
Kitapta dukan 1/1 oneriyor.siz nasil yapiyprsunuz.
Peki yarin ilk seyir gunum saf proteinle mi basliyim yoksa sebze protein mi yapayim uc gundur saf protein aldim atakta
Et tavuk balik ilk baslarda simdilede dukan tavuk doner yaptim canim isteyince yapiyorum artik sarmiyo ayni seyler yemek...
evet arkadaşım son 3 günüm kaldı korkudan her an vaz geçebilirim..ağrı acı geçerde sigara içiyorum ben ve beni en çok o korkutuyor
mora terapiye bile gittim hiç faydası olmadı senin bildiğin bir yöntem varmı bu konuda?
senin bu yaratıcılığına azmine hayranımmmm şapka çıkarıyorum ve ilk fırsatta deniyorum süpersinnn
Simdi bu saatte callanetics yapcam sirf dedin diye bak
Sebzeproteinle basliyorsun canim yarin
Hayirr hic cok degil aksine az
Aynen bende pudingi boyle yapiyorum sadece sut tozu katmiyorum hatta simla hanimin kakaolu irmik tatlisi var ayni sekilde orda.gormustum misir nisastasi katinca kivamli olmuyor ya yapadim ben (tabiki icinde irmik yok yanlis anlasilmasin) benim kekler kabarmiyo ya :/
Harika menuuu :) pogacanin tarifi nedir caniim bende yapayim
merhaba nasılsınız?benim canım çok sıkılıyor hiç kaçamak yapmadım bu hafta regl de değilim ama ben kilo almış durumda gözüküyorum ağlıycam şimdi 95,7 gözüküyorum hemde 3 gündür sp yapıyorum perşembeden bu yana 1,300 almışım nasıl olur anlamadım.
Dünki menüm
Sabah:2 yumurta ile omlet açık çay
Öğlen:12 kızarmış tavuk kanatları ve derisi yok,3 köfte
Akşam 7 gibi :1 dilim peynir 3 bardak çay
Akşam:2 tavuk pirzola
2,5 lt su ,3 bardak ayran,3 fincan yeşil çay ve şekersiz türk kahvesi
canım tavuk but izinli de kanatlar izinli değil çok yağlı olduklarından... ben menüye bakarap yulaf kepeği tüketmemişsin gibi anladım ama hatalıysam düzelt... tam uymamız gerekiyor kurallara... ayrıca 7 de ara öğün yapmışsın gibi sonrasında akşamı kaçta yedin? belki biraz öne çekebilirsin yemek saatlerini... ayrıca yürüyüşte çok etkiliyor... sonraaaaa eğer kupa ile içiyorsan yeşil çayı günde 2 bardaktan fazlası biraz sakıncalı midenin iç yüzeyindeki tüycüklere zarar veriyor... birde 3 gün sp yapmışsın eğer seyirdeysen ve kilo kaybı olsun diye sp yapıyorsan bence yarına sebzeye geç belki çok katı beslendin hiç lif yok ondan da hafif durmuş olabilirsin...
merhaba nasılsınız?benim canım çok sıkılıyor hiç kaçamak yapmadım bu hafta regl de değilim ama ben kilo almış durumda gözüküyorum ağlıycam şimdi 95,7 gözüküyorum hemde 3 gündür sp yapıyorum perşembeden bu yana 1,300 almışım nasıl olur anlamadım.
Dünki menüm
Sabah:2 yumurta ile omlet açık çay
Öğlen:12 kızarmış tavuk kanatları ve derisi yok,3 köfte
Akşam 7 gibi :1 dilim peynir 3 bardak çay
Akşam:2 tavuk pirzola
2,5 lt su ,3 bardak ayran,3 fincan yeşil çay ve şekersiz türk kahvesi
Merhaba araniza ben de katildim dogum sonrasi kilolari vermek icin yaptigim arastirmalar sonucu dukani uygun buldum kitabini aldim atak evresi bitti suan seyirdeyim 1+1 yapiyorum su ana kadar 4 kilo verdim umarim hedefledigim kiloya inerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?