Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ehehhee bende o konuda çok başarısızımm

döner uygun olmuyor cnm bende denemek için aldım üzerindeki bilgilere bakarsan içinde nişasta vs var.sen kendi dönerini evde yap krepinide hazırla arasına sar ve ye..ya da dışarı çıkıp döner al,yağını ekmekle ya da peçeteye emdir ve ye.dışarda zor oluyor biliyorum...

Kızlar ben cozuttum tatlı yedim

sanada

cnm yürüyüşünü mutlaka yapmalısın.ve böyle beslenirsen kilo veremzsin.renklendir biraz sofranı tariflere bak ve dene damak tadına uygun bulacaksındır mutlaka..

Kitapta dukan 1/1 oneriyor.siz nasil yapiyprsunuz.

ben hep 1+1 yaptım son dönem kilo veremeyince 5+5 e geçtim o zaman kalan kiloyu da verdim çok şükür :)

kızlar dünkü cozutmadan sonra nasıl olsa bozdum diyip kendimi salmadım.bugün sabah krep peynir domates,salata yedim.özüme döndüm.dünü unuttum:))

Bu kiloya 5 gün atak çok fazla.testi yaptın mı.eğer öyleyse çok şaşırdım.

Eline sağlık.dukan yemek dosyamdan sana başka bir tarif de yazacağım sonra.onu da dene çok güzel oluyor.

anladın sen ..

Kızlar ben cozuttum tatlı yedim

Aklınızın başınıza gelmesi dileğiyle..

Inanılmaz yoğunuz.inanın her mesaja yorum yazmak istiyorum ama vaktim yetmiyor.aklım gönlüm sizde bilin.eski dukancı olarak önceden verilmiş tüm tarifleri bir dosyada topladım.ara ara yazacağım.mutlaka not edin şekerler.öpüyorum.kaçamağım yok çok şükür.

Dün okulda herkes bir şey getirmişti.kek.ıslak kek.aşure.kuru pasta.hepsine hayır dedim ve dukanımı bozmadım yuppi

Son düzenleme:

canım saol ben bekletmeden yapmıştım belki ondan olmamıştır hemen çırpıp pişirdim

kız tabi durur adam diyet listesi yapmamış en büyük reklamı sınırsız yiyebilme kavramı sen neden böyle az yiyorsun ki????

artı yaptığın dukan gibi görünüyor olabilir ama bence sağlıksız bir aç kalış... aç kalarak kilo verilmez tatlım sen afrikada yaşamıyorsun ki yıllarca aç kalıp incecik ol... vücut bolluğa alışmış öyle 3 ay 5 ayda sözüne girmez sadece alarm verir depolara çalışır... bence fazla bile vermişsin ama sağlıksız görünüyor yediklerin... az yiyorum bunada alışığım diyorsan bari diyetisyenden bir liste alda karbonhidrat protein yağ hepsinden eşit eşit ye... zayıflıyacağım diye sağlığından olma...

merhaba nasılsınız?benim canım çok sıkılıyor hiç kaçamak yapmadım bu hafta regl de değilim ama ben kilo almış durumda gözüküyorum ağlıycam şimdi 95,7 gözüküyorum hemde 3 gündür sp yapıyorum perşembeden bu yana 1,300 almışım nasıl olur anlamadım.

Dünki menüm
Sabah:2 yumurta ile omlet açık çay
Öğlen:12 kızarmış tavuk kanatları ve derisi yok,3 köfte
Akşam 7 gibi :1 dilim peynir 3 bardak çay
Akşam:2 tavuk pirzola

2,5 lt su ,3 bardak ayran,3 fincan yeşil çay ve şekersiz türk kahvesi

teşekkür ederim güzelimm...

ben baya yöntem denedim mora terapiyle akupunktur arasında kalıp akupunktur yaptırdım mora terapiden daha az ama uzun vadede sonuç alınıyormuş

ben sigara kullanmıyorum nasıl bir etkisi var kestiremiyorum ama soğuk lipoliz var o baya etkili... sonra fırsat sitelerine bir göz at direk güzellik salonuna gidip para bağlama boşa ödüyorsun bazen ozon sauna var denemediğim ona da sıcak bakıyorum ilk fırsatta deneyeceğim... sonraaaa iyi bir yer bulabilirsen lenf masajı yaptırabilirsin. geçen benim sadece yüzüme ve boynuma yaptılar nasıl birşey durmadan yutkundum yukardan resmen akıyor lenflerde biriken ödem... ay o kadar çok yöntem var ki aml. a kadar...

kekler öyle fazla kabarmıyor yaptığım keklerde dikkatimi çeken eğer yulaf şişsin diye bekletirsem hiç kabarmıyor. anında karıştırıp doğru fırına dersem biraz kabarıyor. yumurtanın akını tuzla çırpıp diğerlerini de çırpıp en son beyazı ekleyip kaşıkla alttan üste doğru karıştırırsam fazla değil 5-6 kez kaşık hareketi en kabarık bu oldu... :)

yaptığım poğaça ya 3 yulaf kepeği + 1 yk buğday kepeği koydum. 2 yk baya dolu yoğurt + mahlepli kabartma tozu + 4 yk lor + kırmızı biber koydum. biraz cıvıktı yağlı kağıda kaşıkla koydum onlarda pişerken iyice yayılıp avuç içim kadar ince bisküviler oldular ve 8 tane çıkardım.

canım tavuk but izinli de kanatlar izinli değil çok yağlı olduklarından... ben menüye bakarap yulaf kepeği tüketmemişsin gibi anladım ama hatalıysam düzelt... tam uymamız gerekiyor kurallara... ayrıca 7 de ara öğün yapmışsın gibi sonrasında akşamı kaçta yedin? belki biraz öne çekebilirsin yemek saatlerini... ayrıca yürüyüşte çok etkiliyor... sonraaaaa eğer kupa ile içiyorsan yeşil çayı günde 2 bardaktan fazlası biraz sakıncalı midenin iç yüzeyindeki tüycüklere zarar veriyor... birde 3 gün sp yapmışsın eğer seyirdeysen ve kilo kaybı olsun diye sp yapıyorsan bence yarına sebzeye geç belki çok katı beslendin hiç lif yok ondan da hafif durmuş olabilirsin...

canım yulaf kepeğimi tükettim yazmamışım suyla tüketiyorum ben.5+5 yapıyorum ondan dolayı sp deyim.kupayla içiyorum yeşil çayı.azaltırım ilk başladığımda 3 fincan dedikleri için 3 fincan tüketiyordum.yürüyüş yapamıyorum işte gün içersinde şirkette ne kadar yürürsem o.haftanın 3 günü gece 22.30 da geliyorum onun için 3 gün geç saate kalıyor akşam yemeği.dün akşamda günüm vardı yemediğim için arkadaş ısrarıyla peynır yedim.
birde senin soda ve yeşil çayla bir tarifin vardı bağırsakları çalıştırmak için birde onu deneyeyim.acı çehreyi kullanmak istemiyorum.

merhaba kızlar

bugün 1+1 seyir dönemine geçiyorum, 6 gün atak yaptım toplamda 4.5 kg verdim, başladığımda reglimin 1. günüydü belki o yüzden fazla kg verdim çünkü bu kadarını beklemiyordum.

kızlar kabızlığım var, siz neler yaptınız, yardımcı olursanız sevinirim.

moralini bozma canım, diyete devam ettiğin sürece kilo vereceksindir.
güleceksin ama ben bu aralar yatmadan önce içimden 100 defa (sağlıklı ve hızlı kilo veriyorum ) diye durmadan tekrar ediyorum, beyin zamanla vücuda sinyal gönderiyormuş ve metebolizmayı hızlandırıyormuş.

Merhaba araniza ben de katildim dogum sonrasi kilolari vermek icin yaptigim arastirmalar sonucu dukani uygun buldum kitabini aldim atak evresi bitti suan seyirdeyim 1+1 yapiyorum su ana kadar 4 kilo verdim umarim hedefledigim kiloya inerim :)

merhaba canım, bende atak evresini yeni bitirdim 4,5 kg verdim, 1+1 e başladım.
senin kilon kaç canım?

Merhaba araniza ben de katildim dogum sonrasi kilolari vermek icin yaptigim arastirmalar sonucu dukani uygun buldum kitabini aldim atak evresi bitti suan seyirdeyim 1+1 yapiyorum su ana kadar 4 kilo verdim umarim hedefledigim kiloya inerim :)

hoşgeldin tatlım umarım inersin...

Uzunca aradan sonra tekrar foruma da dukana da geri döndüm... Umarım azimli bir şekilde devam edebilirim :)
Bugun dukana başladım. 3 gün atak günüm var daha sonra 5+5 ya da 1+1 e başlıyor olacağım. toplamda 10 kilo vermem gerekiyor. Motive olabilmek için buradayım umarım beraberce başarabiliriz :):):)

Hosbuldum :) suan 72,6 kiloyum dukan testine gore ideal kilom 58, 60 kg ile hamile kalmistim, insallah saglikli bir sekilde hepimiz kurtuluruz fazlaliklarimizdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…